|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
2.8.2010 12:48:13   
IsabellaLana
Še jaz se javljam. Danes sem imela pregled, videli smo srčka, noseča sem 10 t 6/7, veliki smo 3,1 cm (malo manjši, ker je prišlo kasneje do zanositve, datum NS je 16.8., datum PDP ostaja nespremenjen.
Slabosti so počasi minile, špikanje in zategovanje se še dogaja- dete naše raste user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
2.8.2010 12:56:59   
samsara04
Lepo pozdravljene,

tudi moje počutje je danes odlično. Po 2 tednih sem šla končno spet plavat, morje je spet taprave temprature.
Mozolje pa sem imela vedno, nekaj več jih imam sedaj po brad, čisto na novo pa na dekolteju in hrbtu, samo bo sčasoma že bolje.
Jutri imam težko pričakovan 1. pregled, tako da bom izvedela, če sta 1 ali 2 pikici user posted image Komaj čakam!

Lepo se imejte.

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
2.8.2010 13:00:53   
Anonimen
IsabellaLana Čestitke! Le tako naprej user posted image user posted image Drugače pa tvoje dete je ravno prav veliko pri tem tednu :) Poglej si tabelico http://www.ringaraja.net/clanek/tabela-rasti-ploda-po-tednih_138.html

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 2.8.2010 13:01:41 >

(odgovor članu samsara04)
  Neposredna povezava do sporočila: 1128
2.8.2010 13:04:28   
samsara04
user posted image IsabellaLana!

(odgovor članu IsabellaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
2.8.2010 13:14:36   
Mišyka
Jst sem s pregleda. Mali je velik 4,3 cm, torej naj bi bil po velikosti PDP 20.2.2011 (par dni prej kot po zadnji M). Res se je lepo vidlo in kr naenkrat je poskočil, kot bi se mu kolcnlo. Kot bi vedel, da kukamo k njemu / njej.

Mal sem se načakala, pa še vroče je blo. Potem pa še v laboratorij, pa k pediatrinji po bolniški list zaradi sinkota... Skratka sem si službeni čas popestrila z 1 uro in pol v ZD. Bi šla kr mal naokrog zdejle, ko sem tko vesela da je vse ok, moram bit pa v službi medtem ko so ostali na dopustih user posted image

Naslednji teden me čaka nuhalna, komej čakam, pa mogoče bomo šli kar vsi trije.

Punce, uživajte tiste, ki ste že pri dobrem počutju, ostale pa, da bi čim prej prišle do tega stanja. Jst sem še nekje na meji, ampak je res že veliko veliko boljš.

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
2.8.2010 13:29:29   
Anonimen
Mišyka sočostvujem s glede tvojega dela. Tudi jaz bi okoli malo uživala, vendar se učim 3 predmete pa še maketico lepim in 3d renderiram. user posted image Upam, da mi vse uspe, da mam podelan letnik v celoti. Se kar ne moram učiti, ker komaj čakam NS 6.8.. Si je moj dragi vzel dopust, tako, da bo šel zraven user posted image Sem zelo vesela, da se je opogumu user posted image
Držim pesti, da ti čim prej delo mine.

Tole pa za energijo:
user posted image

Dober tek!

(odgovor članu Mišyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1131
2.8.2010 14:07:37   
ninchi9
Jaz tud mam NS čez dve uri. Tak sem živčna, da ne morem nič jest in imam prave težave s prebavo. Ne vem, al od firbca ali od skrbi..user posted image

Čestitke vsem, ki prinašate dobre novice s pregledov, sočutje pa tistim, ki jim je še vedno slabo. Moram povedat, da je meni tudi še vedno vsak dan, ampak glavno da bruham ne.

Drugače pa, kar se tiče hormonov. Jaz sem mozolje dobila najprej po hrbtu, potem po dekolteju, vratu, na notranji strani stegen, zdaj pa še po čeluuuu  user posted image user posted image
Pa veste kaj še - dlake sem dobila... Adijo pamet - sem kot volkodlak.... Res, ne morš verjet.. Še posebej po trebuhu.. Ko je moja najboljša frendica to vidla, je rekla - OMG, jaz še nisem vidla tega nikoli... Hahahahaha!!!

No, punce, uživajte v sončku, pa vam kasneje posredujem informacije iz NS...

Papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
2.8.2010 14:13:48   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Pa veste kaj še - dlake sem dobila... Adijo pamet - sem kot volkodlak.... Res, ne morš verjet.. Še posebej po trebuhu.. Ko je moja najboljša frendica to vidla, je rekla - OMG, jaz še nisem vidla tega nikoli...

Pa veš kaj, men se zdi, da so meni te dlake po trebuhu od prve nosečnosti kr ostale user posted image  jah tud take stvari pašejo zraven.

Kok so pa pol dojenčki luštni ko so kosmati po hrbtu ko se rodijo user posted image  

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
2.8.2010 14:15:13   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Jaz tud mam NS čez dve uri. Tak sem živčna, da ne morem nič jest in imam prave težave s prebavo. Ne vem, al od firbca ali od skrbi..user posted image

DRŽIM PESTI!!! Tud jst sem vedno živčna, tko je pri teh prvih pregledih, potem na morfologiji v 20 tednu je pa že kul ker ponavadi že čutiš premike.

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
2.8.2010 14:22:49   
cukica
Naj vas ne bo nič strah,boste vidle,kok je lepo ,ko vidiš svoje dete,da miga pa da je vse v redu,...ja no sej mene je blo tud sem en dan pred NS bruhala,...

Neposredna povezava do sporočila: 1135
2.8.2010 15:01:10   
Anonimen
ninchi9 tudi jaz sem po notranji strani stegen dobila mazolje pa da ne rečem še kje in to take boleče grde user posted image V življenju, se mi na teh koncih niso naredli, kot se mi zdele delajo. Je pa tud moj opazil po bušijo, da sem dobila dlake. Nitinisem pomislila, da je to od nosečnosti, sem se pa kar zasekirala, kaj je zdej to, če me kaj ščitnica daje. Zdej mi je že lažje, da vem, da se to tudi dogaja v tem času.
Držim pesti na NS, posreduj kakšne slikce ;) Verjetno te čisto plihološko od strahu zvija in sili na wc. To mam jaz vedno pred zagovori, pa tudi pri NS bi se znalo zgoditi.

Mene je tudi strah, da kaj na NS nebi bilo ok user posted image

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 2.8.2010 15:03:08 >

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1136
2.8.2010 15:27:50   
jekica
Zdravo punce,

Po 14 dnevih dopusta se vam spet javljam. uf ste klepetale, imam kaj za prebrat.
No da vam povem najpomembnejše:
v četrtek sem imela nuhalno in je vse ok. sem videla najino pikico kako se premika in kako ji bije srček. Je šel najin sinek tudi zraven in je po ultrazvoka govoril samo vau, vau... tako da mu je G sprintala nekaj slikic samo za njega in sem mu jih morala v sobi na omaro nalepit. zdaj pa vsak večer poboža moj trebušček in mu da lubčka in že komaj čaka da bo veliki brat. sem mela pri vsem tem kr solzne očke.

ČEstitke vsem za dobro opravljene preglede.

Tak zaj pa vas grem malo brat.

pa,pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
2.8.2010 15:31:00   
jekica
Aja, naše detece je veliko že 6,5 cm kar zadostuje 12t5dni in nov PDP 5.2.

(odgovor članu jekica)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
2.8.2010 15:37:31   
Anonimen
jekica Čestitke celi družinici, kako lepo napreduje in raste! :) Kar komaj dojemam, ko berem velikosti, kako iz zrna zraste detece do 50-53 cm :)

(odgovor članu jekica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1139
2.8.2010 16:30:11   
cukica
Jekica čestitam,PDP maš pa takrat kot jaz,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
2.8.2010 21:36:22   
ninchi9
Hej punce

Več kot zadovoljna z NS - tveganja je zelo majhno in ne spadam v rizično skupino. Plod je velik 7,23 cm in ga je tak kolcalo, ko smo začeli z UZ. Skoz se je neki premikal, pravi športnik bo. user posted image Ginekolog ga je komaj uspel slikat, da je zmeril nuhalno. Drugače pa je vse ok, srček lepo bije itd. Po UZ-ju sem noseča 13 tednov in 2 dni, rok poroda 31.1., ampak jaz ostajam pri februarkah, kar pustite 3.2. user posted image

Prilagam slikice v album...

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
2.8.2010 21:44:26   
lil_
joj kok sm vm ze fous za nuhalno. jst mam jutr prvi uradni pregled in me je toook strah. dons sm zacela z novimi zdravili in so mi dal tako mocno dozo da nemorm vrjet. se morm jutr pr G natancno pozanimat kaksne so lahko posledice, ker sem ugotovila da googlanje skodi. se nikol me niso tok zivci dajal. drug tedn na nuhalni pa bomo vedl vse za zihr. nc mi ni blo v zivlenju prihranjenga, tko da saj tuki upam na kancek srece user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
2.8.2010 21:47:08   
Teyla
Super! Tolko dobrih novic v tako kratkem času. Čestitke vsem, ki ste opravile nuhalno in videle svoje pikice, ki so daleč od pikic, kot kaže. user posted image
Midva dajeva najinemu ime po sadju in to za vsak teden glede na njegovo približno velikost. Ta teden je "kivi". user posted image

Jaz se majice za moje starše že naročila. Samo upam, da ne bodo prišle v kaki prozorni foliji, da se bo vse čez videlo. Počakam, da prideva z dopusta, potem bova pa povedala mojim. Komaj čakam, upam, da bodo veseli.

Kako ste/boste pa ostale povedale?

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
2.8.2010 22:19:24   
hayabusa
Joj punce koliko texta, komaj en dan uspem prebrat pa sem naslednji že krepko v zaostanku ;)

Tršica- če lahko piješ čaj,. poizkusi z meto, pomirja želodec, jaz je nikoli prej nisem pila v prejšnji nosečnosti, ko mi je bilo slabo pa mi je pasala. V vsakem primeru upam da bo kmalu bolje in strinjam se s puncami da pokličeš G in poveš kako in kaj.

Kar se mozoljev tiče, sem v prejšnji nosečnostinosila punčko pa nisem imela mozoljev (hvalabogu). Sem pa takrat dobila za "nagrado" dlake po trebuhu,ki so mi kot je ena že napisala, ostale. Kar se poraščenosti tiče, sem jaz zadnjič vprašala G kako to da mi 100/h rastejo dlake, saj imam občutek da bom do poroda kot medved. Pa je rekel, da zaradi hormonov in zna bit da če nosiš fantka, da je to še bolj izrazito (ne vemo kaj bomo dobili, bomo videli čez 6m).

Bila sem pa danes tudi jaz na NS in bom prav mirno spala. Baby meri 6,78cm in rezultati so ok. Blo je kar zanimivo da je tokrat nuhalna bla narejena brez težav saj je v prejšnji nosečnosti gospodična spala in sma potrebovala po ure da se je zbudila in obrnila da se je dalo izmerit. Tokrat pa je baby kar poskakoval in delal salte in mahal in ... fajn je blo.
Čestitam vsem za dobre rezultate in tistim ki jih NS še čaka, privoščim da vam limprej mine.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
2.8.2010 22:25:37   
lil_
a pr nuhalni se otrocka pogleda sam prek UZ, kaj pa tist 3D filmcek, k ga je zadnic ena objavla, k je bil user posted image pravi plesalec? je to potrebno dodatno placat? mislm sej ne sprasujem zaradi €, ampak ce bi to mogla kej prej povedat, k sm se narocila na nuhalno?

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
3.8.2010 5:42:57   
cukica
Dobro jutro mi smo že pokonci,...

user posted image

Pa nekaj osvežilnega in zdravega,...

Kar se tiče pa 3D ti neznam nič povedat,vprašajo te za cd,če ga hočeš,men so posnel 2D pa je ravno tko fajn,ko bom šla pa na morfologijo pa bom rekla,da mi posname 3D ali 4D.

Neposredna povezava do sporočila: 1146
3.8.2010 7:28:40   
Teyla
lil_ tisti 3D posnetek oz 4D mi je naredila brez vprašanj in dodatnega plačila(če odšteješ 15€ za CD). Sem šla pa v Dravlje. Po moje to naredi vsakemu, razen če bi res imela težave z merjenjem nuhalne svetline ali kaj. Pri nam se je takoj nastavil, pa smo potem lahko malo uživali v slikcah.user posted image

Dobro jutro vsem nosečkam.user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 3.8.2010 7:29:53 >

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
3.8.2010 7:44:23   
ninchi9
Sem vam poslala prošnje za prijateljstvo, da si lahko ogledate moj album.. No, če želite seveda. user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
3.8.2010 8:16:39   
lil_
pol je s tole nuhalno posod mal drugac...no nardijo tist kar morjo, pol pa da vsak na cd kej svojga user posted image eni 3D eni 2D, eni slikce eni filmcke. no sej ni vazn, vazn da so pikice zdrave. jst mam pa dons pregled in oba s fantom zlo mocno drziva pesti...ker sva vcerejsni vecer prezvela v tisini...se sploh nisva hotla pogovarjat o tem, kako bo donsuser posted image kako ti lahko bolezen tko grdo pokvar neki tko cudovitega kokr jeuser posted image

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
3.8.2010 9:39:16   
suzy29
Dobro jutro user posted image . Tudi jst prinašam dobre novice iz NS.Naša beba je že velika 76,3mm, tako, da sva danes stara točno 14T. Rok pa se mi prestavi na 1.2.11. Srček bije ,...za D.sindrom je rezultat v razmerju 1:5081.........v glavnem vse je bpuser posted image  .Moj je bil čist paff ko je gledal v monitoruser posted image . NS sva šla delat v Domžale k Strahovi. Nama je na cd (2D) posnela slikice, bitje srčka, ter tudi nekaj filmčkov. Ful fajn spominček.Bom probala dat kako slikco in filmček v album.
Pa vprašala je, če bi želela vedeti kaj bo (ker se je baje fajn videlo), pa sva se odločla da počakava do morfologije. Čeprav morem priznati, da me je pol ful mikal vprašat in ko sva šla iz ordinacije bi se kmalu obrnila in jo povprašala. Uh kak me je takrat firbc dajal.user posted image

Čestitke tudi vsem, ki ste že naredile pregled, drugim pa želim čimbolj mirne živce do takrat. Bote vidle, da bo vse o.k. in kak je faj.

Uživajte v dnevu, zgleda da bo danes res nekaj deževalo. Pri nas se že oblači.

< Sporočilo je popravil suzy29 -- 3.8.2010 9:40:58 >

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?