|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
9.7.2010 14:07:02   
cukica
Ja naj bi se videl,...

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 651
9.7.2010 14:07:43   
Teyla

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , NS: 15.7., P:___
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , NS: 29.7., P: 6.8.
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted imageuser posted imageuser posted image , NS: 28.7., P: 4.8.

2.2.
user posted image bella, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image Oxer, __, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , NS: 20.7., P: ___
user posted image sara1986, __, _______, 1.user posted image ,user posted image , , NS:___, P: ___
tanita, 20, Ljutomer, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , NS: 15.7., P: ___

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted imageuser posted image , NS:___, P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted imageuser posted image , user posted image , NS: 2.8.,P: ___
user posted image hayabusa, 30, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image rebeka84, 26, 2.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image suzy29, 29, 4.user posted image , user posted image , user posted image
,NS___ P: 23.7.
user posted image  urshy*,26, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS + P: 22.7.

4.2.
user posted image klara1, __, _______, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted imageuser posted image ,
NS:___, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted image , user posted image ,  NS: 27.7., P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , , NS:___, P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1user posted image user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2. , , ,  , NS:___, P: 10.8.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , NS:___, P: ___

6.2.
user posted image Anonimna, __, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image  , user posted image , NS:___, P:___
Teyla, 25, Ljubljana, 1. , , , NS:___, P: 25.8.

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted imageuser posted imageuser posted image , NS+P: 27.7.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , NS:___, P:___
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 9.7.

8.2.
user posted image jekica
, 32, Miklavž, 3.user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , NS: 29.7.,P: ___

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image ,user posted image , user posted image , NS: 29.7. P: 10.8.

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 16.7.

12.2.
user posted image trsica, 32 let, Kranj, 2. user posted image ,user posted imageuser posted image user posted imageuser posted image user posted image ,NS:___, P: 8.7.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 7.7.

13.2.

14.2.
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor, 1.user posted image , user posted image user posted imageuser posted image user posted image , NS:___, P: 2.8.

15.2.
user posted image huda83, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 2.8
hel32, 34, Lovrenc, 3. , , , , NS:___, P: 26.7.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS: 9.8., P: 14.7.
user posted image abv1,__ , _____, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , NS: 11.8.,P: ___

17.2.

18.2.

19.2.

20.2.

mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P:___

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana 3.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 28.6.
user posted image srečica17
, 42, _______, 2.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 19.7.,
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,
user posted image , NS: 6.8., P: 29.7.
user posted image 5ra8, 29, Novo mesto, 2. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___,P: 13.7.

22.2.

23.2.
user posted image
IsabellaLana, __, ______, ___, user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1 user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , NS: 12.8., P: 3.8.

24.2.
user posted image babynitka, 25, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 15.7. 
user posted image  N.M., Ljubljana 32, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 14.7.

25.2.
user posted image Mišyka, __, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 2.8.
user posted image samsara04
, 27, Piran, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , NS:___, P: 3.8.
user posted image pinwheel
, __, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , NS:___, P: ___

26.2.

27.2.

28.2.

Pregledi v juliju:
8.7.:   trsica
9.7.:   srečica17, teyla, tincha21, Ribi Bibi
13.7.: cukica, 5ra8
14.7.: Jane77, N.M.
15.7.: babynitka
16.7.: little*miss
19.7.: srečica17
22.7.: urshy*
23.7.: suzy29
27.7.: juxy
29.7.: PilotGirl7

Nuhalna svetlina v juliju in avgustu:
15.7.: meta21
20.7.: Oxer
22.7.: urshy*
27.7.:  antoninap, juxy
28.7.:  maurica
29.7.:  d3ifink4, cukica, jekica, Lola_J
2.8.: 
ninchi9
6.8.: PilotGirl7
9.8.: Jane77
11.8.: abv1
12.8.:  lil_

Pregledi v avgustu:
2.8.:    honeybeemaja, Mišyka
3.8.:    lil_, samsara04
4.8.:    maurica
6.8.:    d3ifink4
10.8.:  lola_j

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 652
9.7.2010 14:14:39   
Teyla
Lep pozdrav drage sonosečke.
Danes sem bila na prvem uradnem rpegledu. Pikica je velika 2,9cm in že maha z rokicami in nogicami. user posted image
Srček tudi močno bije. V glavnem vse je v redu. Imam predpisan počitek, ampak zaenkrat še lahko hodim v službo. Če bo pa še kaj krvavitev, bom pa mogla doma počivat. Tud športat ne smem, pa z user posted image v postelji je tud prepovedano. Sem pa pozabila vprašat koliko časa.  user posted image
Dobila sem tudi materinsko knjižico in ogromno literature. Naslednji pregled imam šele 25.8., meni se zdi kar daleč. Verjetno bom vmes šla še na nuhalno.
trsica: čestitke za dvojčka, to je pa res super slišat. Pa koliko vas je, ki jih pričakujete. Sicer je pa jasno, tud nosečk je ogromno (gospa v laboratoriju se je razgovorila) user posted image , pa se verjetnost poveča.

Aja, midva bova verjetno vprašala za spol. Mene zanima, za fanta pa nisem ziher. On itak pravi, da bo fantek, in če bo G rekla, da je punčka, že vidim, da bo vseeno vse v modri barvi. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 9.7.2010 14:15:51 >

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 653
9.7.2010 14:34:06   
sara1986
V sredo 07.07. sem bila na prvem pregledu, pikica je velika 3,35cm , 9teden user posted image  Na nuhalno sem naročena 28.07. v Dravlje. Z mojim sva res ful vesela, ker sva se kar dolgo mučila, predno je ratalo .
Vsem skupaj želim, kar se da lepo nosečnost...

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 654
9.7.2010 14:48:53   
alyiah
Tudi jaz sem preveč firbčna glede spola, da bi čakala, do konca. Tako da bom ziher vprašala. Moj je sicer rekel, da nebi, ampak jaz bom, pa mu pač ne bom povedala. (če bom lahko tiho, he he). Sicer pa oba navijava za punčko. Pti izbiri imena pa bodo po moje kar debate. Na dolgo in široko. user posted image
Tanita - si pa blizu mene doma. Mogoče se kdaj nevede srečava. Sem kar velikokrat v "Lotmerki".

Uživajte.

Some people wait a lifetime for a moment like this....

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 655
9.7.2010 18:05:28   
lil_
ce bos vedla za spol, sm 100% da nebos mogla bit tiho. pa tut ce bos vedla, bo on hotu da mu poves. midva sva bla oba bol za puncko. zdej k sta pa dva, pa sploh nevem, kaj bi rada user posted image da bi biv ravno par, si sploh ne zelim. bol me skrbi to, glede na to, da nebi rada vedla spola, da bom mogla zbrat stiri imena user posted image

(odgovor članu alyiah)
Neposredna povezava do sporočila: 656
9.7.2010 18:54:52   
5ra8
joj punce, a ste ve kej utrujene popoldne?

jst sem, sploh ko pridem iz sluzbe, pojem in padem dol za 1 uro user posted image

blah...pol se pa vsa zalimana zbudim user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 657
9.7.2010 19:08:08   
Anonimen
Jaz sem dobila ga že v brezplačni najem in mam na sposojo Freestyle 3XL - Quinny (http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=160438) in lupinico Maxi Cosi (http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=205293)
Je pa kar težak voziček. :(

Sicer pomoje je to med večjimi investicijami in se ga nisem branila. Za ta čas smo ga lepo zavili v vrečo in čaka, ko bo dan D.

Tudi, če bi morala kupiti novega bi kupila tega in to lupinico. Prinas ni ceste in je samo makadam ter zeloo slabo urejen dovoz. :( rabim obvezno off road voziček :)

Drugače se pa dobijo zelo poceni rabljeni vozički in kvalitetni na bolhi.com, nekateri so skoraj kot novi mi je povedala sošolka, ki je pred parimi dnevi rodila.
Ampak za nabavo vozičkov je še čas. Sigurno nam bodo svetovale mamice, ki že imajo s tem izkušnje :)

(odgovor članu srečica17)
  Neposredna povezava do sporočila: 658
9.7.2010 19:54:02   
DIANE
dan,

vidim da kr pridno čvekate jaz pa kr nimam vole mi je nekak kr skos slabo. Pa še ta vročina me kr zdeluje tk da v večini sm v postelji.

Čestitam toliko dvojčkov superca.

Želim vam lep vikend.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 659
9.7.2010 19:58:47   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: DIANE

dan,

vidim da kr pridno čvekate jaz pa kr nimam vole mi je nekak kr skos slabo. Pa še ta vročina me kr zdeluje tk da v večini sm v postelji.

Čestitam toliko dvojčkov superca.

Želim vam lep vikend.

Tudi mene vročina daje :( Pa slabos, sicer meni malo blaži ingvar. Sem bila pa zaradi dva dni v Nemčiji in me je čisto ubilo, se vid da mam prenosnik in da lahko iz postelje čvekam :)

(odgovor članu DIANE)
  Neposredna povezava do sporočila: 660
9.7.2010 20:14:39   
srečica17
NS je pregled , ki se ga opravi z ultrazvokom.
Ponavadi se spol že vidi, če je plod tako obrnjen, da se da videti:-)

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 661
9.7.2010 20:22:26   
Anonimen

ninchi9 Kako si dodala tikrček? Tega z dojenčkom? Ko grem na tvoj nick se mi vsi pokažejo, jaz bi tudi to mela :) ;)

(odgovor članu ninchi9)
  Neposredna povezava do sporočila: 662
9.7.2010 20:31:04   
Anonimen
Joj kako sem vesela, da je toliko dvojčkov. Zgleda, da je res bilo nekaj v zraku. Čestitke! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 663
9.7.2010 20:36:08   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Dva sta! user posted image Omedlevam. user posted image

V družini ni nobenih dvojčkov. Zgleda, kot da sta dvojajčna.

Ginekologinja je celo rekla, da bi znali biti trije. user posted image user posted image user posted image

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Čestitke, sicer pomoje si mal šoku od veselja ;) Čim več poročaj pa kake slikce daj gor ;) Jaz bom, danes dala svojo slikco prvega ultrazvoka hi hi.

(odgovor članu trsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 664
9.7.2010 20:37:12   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Joj kako sem vesela, da je toliko dvojčkov. Zgleda, da je res bilo nekaj v zraku. Čestitke! user posted image

čaki čaki, nismo mele še use prvega pregleda user posted image user posted image user posted image
mogoče bo še kaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 665
9.7.2010 20:45:08   
Anonimen
5er8 Ja čim več dvojčkov ;) Se ravno z mojim hecava, da mogoče ravno zato pri meni ni hotela nič rečt pa tko čudno rekla, da ji je sumlivo pa je vidla dva. Takoda, dvojčki na plano ali pa trojčki..... user posted image

Jaz sem malo raziskovala PDP. Meni ga še ni določila tudi, ko mi je tedne omenilo mi ni šlo skupaj, pa sem se na ringaraja.net poigrala in pač na tistem, ki ga imajo genikologi in spletni strani mama http://www.mama.si/izracunajte-datum-poroda.
Ful mi pride do odstopanja na ringraja PDP: 21. 2. 2011, bibaleze PDP: 19. 2. 2011, na forumu mama pa, da je PDP: 3. 3 2011. Kako je lahko tok odstopanja? Če bo marca rok, bom jaz kar pri vas ostala ne glede na datum. Sam sem planirala vse februarja tako, da se ne dam :) Malo hecam. Komaj čakam, da mi bo genikologinja povedala pravi datum :) Ker me tisti, ki že vedo sprašujejo za rok, pa jim ni jasno kako še ne vem :)

Za spol mi je vseeno kaj bo, samo, da bo zdravo. Bom pa vseeno na NS iz firbca povprašala :) Ker si zelo želim izvedeti spol.

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 9.7.2010 21:02:59 >

(odgovor članu 5ra8)
  Neposredna povezava do sporočila: 666
9.7.2010 20:53:28   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7
ninchi9 Kako si dodala tikrček? Tega z dojenčkom? Ko grem na tvoj nick se mi vsi pokažejo, jaz bi tudi to mela :) ;)

pojdi na njen tikrček in poglej naslov ... .com ki ga hočeš met, greš na stran si nardiš svojega, skopiraš in dodaš v profilu, ne vem točno kam , saj piše,vem samo da si ga ne moreš dat v podpis ;)

na NS bi se naj videl spol ampak nekateri G takrat še nočejo nič povedat ker je še zelo hitro. Midva sva prvič hotela vedet, mene bi pa ja raznelo od firbca, tokrat pa želim da bo presenečenje. Aja, če se bo kateri zdelo da je partner čudno pogledal ko vam bodo povedali za spol (če bo zraven seveda) se prepričajte da to ni slučajno od presenečenja kaj vse se na ekranu vidi in da je to njegov otrok ;)

V  babycentru imajo 11.7. spletno akcijo (samo na spletu in ne vem če moraš bit član kluba) MATERINSKE BLAZINE -15%. Če se ne motim je zdaj okrog 40 eurov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 667
9.7.2010 21:02:21   
lil_

Aja, če se bo kateri zdelo da je partner čudno pogledal ko vam bodo povedali za spol (če bo zraven seveda) se prepričajte da to ni slučajno od presenečenja kaj vse se na ekranu vidi in da je to njegov otrok ;)

??

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 668
9.7.2010 22:15:37   
ninchi9
Hey bejbike, a že spite??

Jaz imam pa glivično vnetje..user posted image Mislite, da bi morala h ginekologu, ali lahko kar sama kupim kaj v lekarni?? Grem namreč na morje v torek, pa ne vem, če bom mela cajt še hodit do ginekologa. Saj ne vem ali je nevarno za plod ali ne, samo ful srbi, peče... Vnetje sem fasala ziher zaradi obilnega belega toka. A še ima katera tak?? Jaz tega nisem mela pred nosečnostjo namreč. Pa tak skrbim preventivno, da ne bi prišlo do tega, pa vseeno je. user posted image

Glede tikerčka je pa tak... .Na začetku teme je mislim da Meta21 dobro napisala, kako se to naredi. Jaz namreč ne vem tega na pamet, vem pa, da sem upoštevala njena navodila. Tak da če se kateri ljubi, naj pogleda na začetek teme, pa bo našla navodila. user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 669
9.7.2010 22:17:54   
N.M.
ninchi9, Canesten je za glivična vnetja, ga dobiš brez recepta v lekarni, samo preveri, če je dovoljen pri nosečnicah.

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 670
9.7.2010 22:31:35   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Ribi Bibi

Zdravo sonosečke!user posted image

Pa smo še en dan bližje pregledomuser posted image

Mišyka, tole bo zdajle mogoče malo smešno, ampak ravno prejšnji teden sem gledala na discovery-ju mythbusters-e in so delali teste katera sredstva proti slabosti dejansko delujejo. Sicer so oni delali test za potovalno slabost, ampak zanimivo je, da je edina stvar, ki je dejansko učinkovala bil ingver (v obliki tablet ali kar koreninice), te zapestne trakove so čisto spljuvali, kot še marsikatero stvar. Ampak ingver je bil pa boljši celo od pravih tablet proti slabosti (ker si po njih ves zaspan in se vseeno čudno počutiš). Sicer ni izkušnja iz prve roke, samo zanimivo se mi je zdelo.

PilotGirl7 joooj šele konec meseca te je naročila?? Potem pa bi jaz najbrž tudi šla samoplačniško še nekam. Zdaj je itak minil že skoraj en teden, v 10ih dneh se pa sigurno že kaj novega vidi. user posted image

Ker me vmes ni bilo doma, sem morala v tujino na skiciranje zaradi faksa, pa sedajle odgovarjam.

Nmišyka, tele tabletke lahko sigurno ješ so tudi za nosečnice in namenjene nam s temi težavicam. Ene so tabletke ene pa pastile kar imaš raje:
http://www.lekarnaljubljana.si/si/spletna-lekarna/ponudba/samozdravljenje/prebavila-in-secila/1500
http://www.lekarnaljubljana.si/si/spletna-lekarna/ponudba/darila/zanj/1573

Sem pa zasledila, da po lekarnah raje rečejo ne kakor, da bi narobe svetovale in se more človek sam pozanimati. Mi je pa sestra in zdravnica pri prvem prehledu zatrdila, da lahko vse ingvarjeve tablete jemo. Jasno brez sladil...

Če so težave z zaprtjem pa to smemo jemati http://www.lekarnaljubljana.si/si/spletna-lekarna/ponudba/samozdravljenje/driska/1495

Sem jih pa našla v Merkatorju videla jih čiste ingverjeve tablete. Je pa res da hitro zmanjkajo tako kot v dm-u :(

Ribi Bibi a mi kera svetuje h kateremu genikologi bi šča pa, da je vredu in ima plačniško? Ker 19. grem na študijski dopust-risat po italiji in bi rada se prej prepričala, da je vse ok. Sicer ne vem kako bom cel teden sfulgala z risanjem v taki vročini in hojo po celi Toskani in prevozi. Me je kar strah.

(odgovor članu Ribi Bibi)
  Neposredna povezava do sporočila: 671
9.7.2010 22:37:36   
nika.taj
Dober večer user posted image
Sem nova na forumu in tudi mi pričakujemo dojenčka v februarju 2011
PDP imam 2.2.2011
Imam pa že sinka,ki mu je ime Taj in bo avgusta dopolnil 1.leto

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 672
9.7.2010 22:43:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Jaz imam pa glivično vnetje..user posted image Mislite, da bi morala h ginekologu, ali lahko kar sama kupim kaj v lekarni?? Grem namreč na morje v torek, pa ne vem, če bom mela cajt še hodit do ginekologa. Saj ne vem ali je nevarno za plod ali ne, samo ful srbi, peče... Vnetje sem fasala ziher zaradi obilnega belega toka. A še ima katera tak?? Jaz tega nisem mela pred nosečnostjo namreč. Pa tak skrbim preventivno, da ne bi prišlo do tega, pa vseeno je. user posted image

Glede tikerčka je pa tak... .Na začetku teme je mislim da Meta21 dobro napisala, kako se to naredi. Jaz namreč ne vem tega na pamet, vem pa, da sem upoštevala njena navodila. Tak da če se kateri ljubi, naj pogleda na začetek teme, pa bo našla navodila. user posted image

Moja mama ker ima inkontinenco uporablja tile dve http://www.lekarnar.com/izdelki/canesten-3-vaginalna-krema in http://www.lekarnar.com/izdelki/vitagyn-c-vaginalna-krema. Prvo vzame, ko je hudo vnetje. Poskusi poklicati sestro in jo povprašati kaj svetuje, jaz bi vseeno poskusila do genikologinje, da nebi si kaj ponepotrebno škodovala svoji pikici. Je pa to tak čas, pa še nosčnost občutljiva koža in vse in je infekcija tu.

Navodila za prvo kremo pravijo takole:http://www.lekarnar.com/izdelki/canesten-3-vaginalna-krema
Uporaba vaginalne kreme Canesten 3 je v prvih treh mesecih nosečnosti primerna le, če tako svetuje zdravnik. Uporabe vnašalnikov med nosečnostjo ne priporočamo, zato v času nosečnosti svetujemo uporabo vaginalnih tablet brez vnašalnika.

Za drugo pa:http://www.lekarnar.com/izdelki/vitagyn-c-vaginalna-krema
Primerna je tudi za uporabo med nosečnostjo. (tudi mama je takoj rekla, da je bol blaga in da ne škoduje).

Upam, da sem ti kaj pomagala.

O pozravček med nami nika.taj! Čestitke za drugo dete.user posted image Le tako naprej dekleta.

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 9.7.2010 22:47:14 >

(odgovor članu ninchi9)
  Neposredna povezava do sporočila: 673
10.7.2010 9:22:10   
DIANE
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Ojla jaz na tvojem mestu bi šla do G, da ti pregleda vodo in potem da ustrezna zdravila. Tudi jaz imam v urinu povečane bakterije, še vodo sm mogla nest na inštitut za mikrobiologijo da so točn pregledal kere bakterije imam. Sedaj jem antibiotike.

Pa še na morju boš uživala, ker ti bo le G svetovala v pravi smeri.

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 674
10.7.2010 9:55:00   
trsica
Bom še sem skopirala tale post, da se boste še tu smejale. user posted image

In še jaz s svojim piskrčkom.user posted image

Tole temo sem opazila že, ko je bil napisan prvi post. Enostavno se ga MORALA odpret in prebrat. Kot bi slutila... In vsakič, ko je bil kakšen odgovor, sem z zanimanjem odprla in prebrala. Predvsem slikce sem si z zanimmanjem ogledala. user posted image
In pridem v četrtek na pregled. Ginekologinja k meni obrne aparat in začne šarit po meni. In jaz zagledam (prepo)znano obliko dveh črnih lukenj. Takoj sem vedela, da sta dva. Ona reče, dva sta. Jaz pa (čeprav sem vedela), rečem, a res al kaj. user posted image  In dodam, vedela sem. Potem pa ona še malo okrog po meni in reče, znali bi biti trije. Jaz pa takoj, o ne to pa ne. user posted image  Sva obe zaključili pogovor o treh, čprav je odgovor ostal v zraku. In kaj je naredila? Slikico, kjer sta oba na sliki, je natisnila tako, da se zraven vidi še tretja črna luknjica. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Se bom potrudila jutri zvečer ali v ponedeljek poskenirat in vam pokazat to čudo. V torek imam pa tudi še UZ pri drugem ginekologu, ki ima boljši aparat. Tam bomo potem dokončno rekli, kako in kaj. user posted image

Še kot zanimivost. V družini ni nobenih dvojčkov (ali več), pa je moja babica rodila 11 otrok, moževa babica pa 9 otrok. user posted image user posted image user posted image  Razmišljam, da so maja meseca spustili kakšno kemikalijo v zrak, ker smo že 4 februarke z dvojčki. Mogoče je pa kriv izbruh vulkana? user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil trsica -- 10.7.2010 10:00:44 >

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.