|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
12.7.2010 9:32:06   
lil_
ma ne ni blo nc v zraku noooo...jst pravm, da sva bla midva tok pridna user posted image mal heca mora bituser posted image

tut mene ful vrocina daje. jst mam pa slabosti zjutri in zvecer, cez dan je pa se kr nekak znosno. tut jst sm se v hecu sprasevala zakaj so jutranje...ce mi je pa zvecer se hujs user posted image tut jst stejem in racunam, kdaj se bojo slabosti koncale, pol so mi pa ze tko zanc prestavl rok, za 14 dni, to pomen da morm pol slabosti spet preracunat in se mi se za dva tedna podaljsajouser posted image

tut jst se najrajs zadrzujem v postelji, ker imamo doma tko lepo hladno. drugac pa sm sla vceri na bazen...sej vem da bazene odsvetujejo, sam mi je blo toook vroce...v bazenu pa taksno olajsanje. si lahko saj zivel user posted image ker zuni nisi mogu.

midva sva tut mela v planu jit drug tedn v avgustu na dopust, pa nevem kako bo zdej, k mam tok enih pregledov in vsega...bova sla takrat, k bova frej user posted image

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 701
12.7.2010 9:50:28   
ina5505
Drage moje !
Že nekaj dni prebiram forum.. Res sem vesela, da ste bodoče februarke tako vestne. Naj se vam pridružim. Tudi sama spadam prvič med nosečke user posted image . Nisem ravno vešča dodajanja v tabele, zato naj napišem. Stara sem 40, bom prvič mami, rok 12.02., naslednji pregled 23.07.
Nosečnost prestajam normalno, malo slabosti, krčev, vročine..pa saj baje to mora biti zraven.. Za kaj več pa čakam do pregleda, ker se na prvem v 6.tednu ni videlu drugega kot najin mali mehurček. ČESTITKEuser posted image vsem

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 702
12.7.2010 10:01:41   
sara1986
trsica

Čestitke obema user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ina5505)
Neposredna povezava do sporočila: 703
12.7.2010 10:02:08   
lil_
cestitke tudi tebi in dobrodosla med nami

(odgovor članu ina5505)
Neposredna povezava do sporočila: 704
12.7.2010 10:05:14   
Ribi Bibi
Hojla sotrpinke user posted image

Kako ste kaj? Trsica, tiste tvoje tri vrečke pa res napovedujejo nekaj posebnegauser posted image  Ja očitno ste bli RES pridniuser posted image
Mi smo se tudi hladili čez vikend - smo šli v Bohinj in veselo čofotali po osvežujočem jezeru, se da tako še najbolj počivat, ko ima tamala tolk dela z vsakim kamnom posebejuser posted image

Pilotgirl7, tole skiciranje po Italiji je pa meni nekam znanouser posted image  (a si na FA?) Mi smo takrat sicer hodili marca, ko še ni blo hude vročine, ampak mislim, da ti bo kar šlo. Hoje res ni pretirano veliko, toliko da se malo ogledajo mesta in da se pride do lokacije, potem pa itak sediš toliko časa, da se nariše. Samo ob večerih ne boš smela tolk pit kot ostaliuser posted image

Dobrodošle vse nove nosečke, tiste, ki ste z dopusta pa naj vam dan čimhitreje mine...ponedeljek je itak najbolj dolg, potem pa kar greuser posted image

- www.mojasobica.si -

(odgovor članu ina5505)
Neposredna povezava do sporočila: 705
12.7.2010 10:31:01   
KLARA 1
pozdravljene punce!

pri meni teče že 11.teden, slabosti pa še kr trajajo..se tolažim, da še kaka dva tedna, pol pa naj bi blo boljš..tudi jaz se najraje zadržujem v postelji, moj mož pa sploh ne razume in me skoz vleče ven...sej vem, da bi blo fajn it na kak sprehod, ampak jaz enostavno ne zmorem...pa še takooo vroče je....

čestitke vsem za dvojčke in celo trojčke!!!! Super!!!!

(odgovor članu Ribi Bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 706
12.7.2010 10:41:37   
N.M.
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

kaj ste kej počele čez vikend?
jst sm bla u soboto na enem pasjem pikniku...

5ra8, a to si bila na pesjanarskem pikniku?  Jaz tudi.

Pozdravljene vse nove nosečke. Joj, trsica, trije!!user posted image To pa bo zabavno.user posted image
Jaz pa komaj čakam sredo in prvi pregled. Zaenkrat je še vse po starem, nobenih slabosti, edino zredila sem se za 1 kg.user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 707
12.7.2010 10:50:10   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: N.M.

5ra8, a to si bila na pesjanarskem pikniku?  Jaz tudi.

ja user posted image  a veš da sem čakala da se bo kakšna javla da je bla tud tam. in evo user posted image user posted image user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu N.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 708
12.7.2010 13:08:14   
Anonimen
Ja sej pravim, definitivno, je bilo nekaj v zraku. To bo trojno veselje :) Boš videla, kako bo vesel prvi otroček, ko ne bo en bratec ali pa sestrica ampak je štorklja prinesla kar tri :) Res čestitke user posted image

Ja jaz tudi grem po opravkih urediti osebno in porihtati neke papirje na faksu pa za štipendijo urejati ter pozanimati. Upam, da ne bo spet vrsta :)

Prve informacije kratke za študentke, ki so nosečke. Glede študija je tako, da ti pripada ponavljanje redno s statusom (izredni vpis), v tistem letu, ki boš nosečka, se pravi ker bomo rodile v februarju 2011 imamo v študijskem letu 2011/2012 umogočeno podalšanje statusa, ne glede na to, če ste to že koristile. Podalšanje velja tudi za tiste, ki študirajo po starem in lahko podaljšajo absolventa vendar samo enkrat. (V zakonu takole piše: Status študenta se lahko podaljša največ za eno leto. Študentka, ki v času študija rodi, ima pravico do podaljšanja študentskega statusa za eno leto, za vsakega živorojenega otroka.) Prav tako imate nekaj privilegijev tiste, ki ste bile pridne in vam je nekako uspelo opraviti izpite, zdej, če imate točke (po bolonjskem), da vam za en izpit ugodijo točke oz. da vam ga ni potrebno narediti, to se sicer pozanimajte, ker imajo te točke skoraj vsak faks drugače, zdej eni zahtevajo vse opravljeno se pravi vse predmete eni pa ne. More pa to vse pisati na spletni strani ali pa v referatu bi morale vedeti, sicer pri nas na faksu zelo malo vedo :)
Okoli štipendije se malo zakomplicira, sedaj je odvisno, kako boš uredila stan, se pravi boš samohranilka ali boš imela izvenzakonsko skupnost. Vsakem primeri, se ne sme seštevek tebe in partnerja presegat minimalni dohodek, ki ti štipendija pripada. Misli, da se v ta dohodek šteje tudi preževnina, če boš uveljavljala kot samohranilka. Opozorilo, če hočete imeti stan kot samohranilka s partnerjem ne smeta biti prijavljena na istem naslovu. Sicer to morata dobro prračunati, ker če vajin dohodek ne presega potem ti tudi pripada štipendija. Izvedela sem tudi, ko se otrok rodi in ti pač iz takšnih in drugačnih razlogov ne uspe narediti študija, imaš pravico kljub ponavljanju dobivati še enkrat za isto leto štipendijo. Veliko piše na tej srani in nastrani od min. za socialne zadeve. http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/stipendije.asp in http://www.mddsz.gov.si/si/delovna_podrocja/trg_dela_in_zaposlovanje/stipendije/ Če vas še kar koli zanima, bom zveseljem odgovorila, če bom vedla, ker sem jaz okol tega ogromno preletala in se pozanimala. Škoda da greste čez isto pot, pa še določene socialne delavke so zelo osorne in nočejo povedati nič, češ, da čmo vsi na social pa štipendiji živet.
Prav tako pripada več bonov, točno število ne vem, ker zelo malo na bone hodim jesti.

DIANE Ja na NS naj bi se naročila med 11 in 14 tednom. Lahko greš pogledati opravljati v Domžale, http://www.strah.si/, ali pa v ZD Dravlje http://www.noseca.com/. Vidim po datumu, da bova skupaj v porodnišnici dihale ;)

Imam še splošno vprašanje, dekleta, tiste, ki spite na trebuhu, a imate tudi težave s špikaje v trebuhu in križu? Namreč, vsak dan se neprespana zbudim, ker je moja idealna lega na trebuhu ali pa na pol trebuh in bok. Vendar nikakor ne najdem lege, da me nebi križ bolel in prsa :( Kako to težavo rešujete?

(odgovor članu trsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 709
12.7.2010 13:14:19   
Anonimen

Ribi Bibi

Ja res je FA :)) Predmeta ne bom imenovala :) Ja ena runda je že šla in so vsi bolni in zmučeni prišli nazaj. Letos je profesor zelo v aktivno spidiranem elementu vodil tole skiciranje, tako, da so vsi ožuljeni in zmučeni se vrnili iz prve runde. Sej mene je strah samo vročine :) Ker jo od kar sem nosečka slabo prenašam :) Ja za pitje sem se sprijaznila, ker bom težko ujela tempo profesorja in iskanje stranišč :) Lepo da še eno spoznam iz FAja na tem forumu. :)

(odgovor članu Ribi Bibi)
  Neposredna povezava do sporočila: 710
12.7.2010 13:19:13   
Anonimen
Dobrodošla! user posted image Čim manj nosečniških tegob :)

(odgovor članu ina5505)
  Neposredna povezava do sporočila: 711
12.7.2010 13:25:32   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Suzy29, tudi jaz sem se zredila za toliko kot ti... Kavbojk pa si ne zapnem več, ker imam že kar lepega bušija. Ful me je strah, kaj šele bo, če sem se že zdaj zredila. Ni fajn, če že štartaš na taki kilaži kot jaz (68 Kg).., pa si zamisli, da se za 20 kg zredim.-..... in grem rodit z 90 kilami... OMG user posted image user posted image

Ja, kaj češ, stradala pa res zdaj ne bom... bom kar pridno papala, koliko bom pač želela user posted image user posted image user posted image

Jst sem štartala pri 59 kg, bomo pa vidl pri katerih bom končalauser posted image . Pa saj ni važno, sam da bodo naše pikice zdrave, a neuser posted image ?Stradat pa sploh ne smeš.

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 712
12.7.2010 13:29:35   
5ra8
Meni se tud zdi da ne morem zapet več nobenih hlač user posted image
Pa celo se mi zdi da mam večji trebuh kot nazadnje pr teh tednih user posted image

Mogoče sta pa dva user posted image user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 713
12.7.2010 13:30:54   
suzy29
Spet sem po dolgem času na zvezi. Bila sem malo na dopustu, tak da se nisem mogla nič kaj oglasit. Vidim, da se nekatere že zelo ukvarjate z opremo,... Jst bom na to še malo počakala. Trenutno me čakata NS + pregled (23.7.,) katera se pa že zelo veselim, saj bom lahka spet videla svojo pikico user posted image . Upam, da bo ve O.K..

Čestitam vsem novim user posted image  in pa vsem , ki pričakujete po user posted image user posted image  ali pa user posted image user posted image user posted image . Superrrr user posted image user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 714
12.7.2010 13:38:04   
suzy29

Meni se tud zdi da ne morem zapet več nobenih hlač user posted image
Pa celo se mi zdi da mam večji trebuh kot nazadnje pr teh tednih user posted image

Mogoče sta pa dva user posted image user posted image

Mogoče pa res, bo treba počakat na UZ user posted image . Se ti samo zdi, da ne moreš zapet? Jst sem sigurna, ker so mi od gore kratkih hlač, ki jih imam,prav samo še triuser posted image . Bo zgleda treba malo po nakupih, pa čeprav sem si zamislila, da se pri takem času še nič kaj nebi smelo poznati. Kaj čmo, ko pa pravijo, da je vsaka nosečnost drugačna. Bo že, ne smemo se kaj velik sekirat zarad tega, važn, da je druga vse o.k.. A ne?

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 715
12.7.2010 13:48:32   
5ra8
Ja zdi se mi da grejo bolj natesno...oz...me pol vse tišči user posted image
pol že mora bit neki na tem a? user posted image

jutri jutr jutri UZ user posted image

Važno da je bebica zdrava, in res ja čimmanj sekirat se je treba user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 716
12.7.2010 13:49:05   
Anonimen
suzy29, pravjo da lahko dobiš pol do kile na mesec. Na enem nosečniškem koledarčku sem brala iz enega foruma. Men se tud trebuscek ze ful pozna, sam sem bol močna in ga lepo skrivam. Okol oblek tudi sama jamram, da bo treba po nakupih in kakšen nov udoben nederček.

(odgovor članu suzy29)
  Neposredna povezava do sporočila: 717
12.7.2010 13:59:40   
suzy29
Prosim povejte mi še nekaj. Ali imaste ve tudi kaj izcedka? Jst ga mam kr dost, pa prej sploh nisem nikoli mela belega toka ali pa kakedruge okužbe. Je pa tak rumene barve, brez vonja in me tudi nič ne peče. Kaj menite zakaj je oz. kako si naj pomagam?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 718
12.7.2010 14:09:36   
suzy29
Potrebujem pomoč. Kako ste si zrihtale ticket oz.kaj ste naredile potem, ko ste potrdile vse potrebno in ste dobile neko kodo ?

< Sporočilo je popravil suzy29 -- 12.7.2010 14:13:12 >

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 719
12.7.2010 14:30:55   
5ra8
dol pod tickerjem mas uno kodo...zbereš tisto za forume...skopiraš v svoj profil...mislim da piše dodaten opis?

in voila user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 720
12.7.2010 14:48:00   
ninchi9
Prosim povejte mi še nekaj. Ali imaste ve tudi kaj izcedka? Jst ga mam kr dost, pa prej sploh nisem nikoli mela belega toka ali pa kakedruge okužbe. Je pa tak rumene barve, brez vonja in me tudi nič ne peče. Kaj menite zakaj je oz. kako si naj pomagam?

Jaz ga imam tud nenormalno.. Prej nisem imela tako... Na dan menjam 3 spodnje hlačke, ker ne uporabljam ščitnikov perila - mi namreč povzročajo vnetja... Povej ginekologu na naslednjem pregledu, nič ne škodi... Magari ti reče, da je to normalno, boš vsaj pomirjena.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 721
12.7.2010 14:50:24   
jekica
Povečan izcedek oz. tok je v nosečnosti (sploh na začetku) nekaj normalnega. Če te ne peče in srbi ni skrbi. :o))))
Tudi jaz ne zaprem več nobenih hlač, še dobro da je poletje in lahko nosim krila. sem si pa kupila v two way super lanene hlače - imajo namesto pasa patent in je idealen za zdaj, pa še samo 6 eurov sem dala, ker je znižanje.

dobrodošle nove user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 722
12.7.2010 15:28:09   
suzy29

dol pod tickerjem mas uno kodo...zbereš tisto za forume...skopiraš v svoj profil...mislim da piše dodaten opis?

in voila user posted image

Evo. Pa je tud men ratal.
Hvala za pomoč

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 723
12.7.2010 15:40:58   
mica13
Lep pozdrav vsem novim nosečkam, čestitke tudi iz moje straniuser posted image Trsica tako lepa slikca iz ultrazvoka in prav lepo se vidijo trije user posted image -ČESTITKEuser posted image  
lola_J iz katerega dela Posavja pa si?
Jaz komaj čakam na naslednji pregled ampak ga imam komaj 30.7. tako je še daaalleeeečččč. Bo pa potem nuhalna kmalu 7.8. sem se naročila kar v Dravlje k dr. Reš. Jaz se počutim uredu samo če sem dolgo na nogah sem kmalu utrujena pa kr spala bi pa ta vročina je že neznosna komaj čakam dež. Sedaj čakam na rezultate krvi me skrbi če imam protitelesa za toksoplazmozo ker imam doma mucko. Zvedela jih bom pa šele v ponedeljek ker je moja ginekologinja do takrat na dopustu. LP iz vročega Posavjauser posted image

(odgovor članu lola_J)
Neposredna povezava do sporočila: 724
12.7.2010 17:14:00   
lil_
jst sm prsla mal pojamrat, dons mi je tok slabo k se nikol...bruhala sm ze 2x, od hrane ne spravm nc v sebe, dopoldne sem se silla z jogurtom, pa je blo sam se slabsuser posted image

aja tut jst mam izcedke, sam glede na to, da mam bel tok od vedno, se mi ne zdi nc nenavadnega.

5ra8 jutr nujno porocej, mogoce pa bosta pr vs tut dva user posted image
trsica ti tut jutr porocej. ves kok se nm bo vsem fajn zdel da bomo mele trojcke med februarcicami ... zdej je ze tok dvojckov, da sploh niso nc posebnegauser posted image ...res manjkajo trojckiuser posted image

(odgovor članu mica13)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.