|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
8.7.2010 9:21:35   
Teyla

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , NS: 15.7., P:___
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , NS: 29.7., P: 6.8.
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted imageuser posted imageuser posted image , NS: 28.7., P: 4.8.

2.2.
user posted image bella, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted imageuser posted image ,
NS:___, P: 9.7.
user posted image Oxer,
__, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , NS: 20.7., P: ___
user posted image sara1986, __, _______, 1.user posted image ,user posted image , , NS:___, P: ___
tanita, __, _______, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , NS:___, P: ___

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted imageuser posted image , NS:___, P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted imageuser posted image , user posted image , NS: 2.8.,P: ___
user posted image hayabusa, 30, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image rebeka84, 26, 2.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image suzy29, 29, 4.user posted image , user posted image , user posted image
,NS___ P: 23.7.
user posted image  urshy*,26, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS + P: 22.7.

4.2.
user posted image klara1, __, _______, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted imageuser posted image ,
NS:___, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted image , user posted image ,  NS: 27.7., P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , , NS:___, P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1user posted image user posted image , user posted image , NS:___, P: ___

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , NS:___, P: ___

6.2.
user posted image Anonimna, __, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image  , user posted image , NS:___, P:___

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted imageuser posted imageuser posted image , NS+P: 27.7.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , NS:___, P:___
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 9.7.

8.2.
user posted image jekica
, 32, ________, 3.user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , NS: 29.7.,P: ___

9.2.
user posted image
Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 9.7.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image ,user posted image , user posted image , NS: 29.7. P: 10.8.

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 16.7.

12.2.
user posted image trsica, 32 let, Kranj, 2. user posted image ,user posted imageuser posted imageuser posted image ,NS:___, P: 8.7.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 7.7.

13.2.

14.2.
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor, 1.user posted image , user posted image user posted imageuser posted image user posted image , NS:___, P: 2.8.

15.2.
huda83, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 2.8

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS: 9.8., P: 14.7.
user posted image abv1,__ , _____, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , NS: 11.8.,P: ___

17.2.

18.2.

19.2.

20.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image user posted image ,user posted image , user posted image , NS:___, P: 7.7.
mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P:___

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana 3.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 28.6.
user posted image srečica17
, 42, _______, 2.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 19.7.,
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,
user posted image , NS: 6.8., P: 29.7.
user posted image 5ra8, ___, Novo mesto, 2. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___,P: 13.7.

22.2.

23.2.
user posted image
IsabellaLana, __, ______, ___, user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1 user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , NS: 12.8., P: 3.8.

24.2.
user posted image babynitka, 25, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 15.7. 
user posted image  N.M., Ljubljana 32, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 14.7.

25.2.
user posted image Mišyka, __, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 2.8.
user posted image samsara04, 27, Piran, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , NS:___, P: 3.8.
user posted image pinwheel, __, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , NS:___, P: ___

26.2.

27.2.

28.2.

Pregledi v juliju:
8.7.:   trsica
9.7.:   srečica17, teyla, tincha21, Ribi Bibi
13.7.: cukica, 5ra8
14.7.: Jane77, N.M.
15.7.: babynitka
16.7.: little*miss
19.7.: srečica17
22.7.: urshy*
23.7.: suzy29
27.7.: juxy
29.7.: PilotGirl7

Nuhalna svetlina v juliju in avgustu:
15.7.: meta21
20.7.: Oxer
22.7.: urshy*
27.7.:  antoninap, juxy
28.7.:  maurica
29.7.:  d3ifink4, cukica, jekica, Lola_J
2.8.: 
ninchi9
6.8.: PilotGirl7
9.8.: Jane77
11.8.: abv1
12.8.:  lil_

Pregledi v avgustu:
2.8.:    honeybeemaja, Mišyka
3.8.:    lil_, samsara04
4.8.:    maurica
6.8.:    d3ifink4
10.8.:  lola_j

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

< Sporočilo je popravil Teyla -- 8.7.2010 9:26:26 >

(odgovor članu N.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 626
8.7.2010 10:00:49   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

... user posted image

Petraaaaaaaaaa
koga sem pa jaz to našla user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Čestitke bejba user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

No pa bomo skupaj čvekale kako potekajo naše nosečnosti user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 627
8.7.2010 10:30:42   
cukica
Punce a katera pozna dr. imamovič???

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 628
8.7.2010 10:40:20   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: alma82

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

... user posted image

Petraaaaaaaaaa
koga sem pa jaz to našla user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Čestitke bejba user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

No pa bomo skupaj čvekale kako potekajo naše nosečnosti user posted image

hehe..si me zvohala user posted image user posted image

hvala za čestitke user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 629
8.7.2010 11:42:51   
tanita
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Na naslednji strani lahko najdete novejši seznam. Naj vsaka pregleda svoje podatke, če so v redu. Ostale, ki pa še nimate vseh podatkov, pa jih hitro sporočite, da jih dopišemo (velja predvsem za nove nosečke). user posted image

Ahaaa......user posted image
Stara sem 20 let, doma sem v Ljutomeru, NS imam 15.7.2010.
Joj kako je fajn ta seznamček pogledat, se mi dopade.....user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 630
8.7.2010 11:56:09   
5ra8
jst sem pa stara 29, za NS pa se nimam datuma. user posted image

(odgovor članu tanita)
Neposredna povezava do sporočila: 631
8.7.2010 12:50:48   
samsara04
Lep pozdrav vsem februarkam user posted image !

Sem zelo vesela zate, lil_ ter tudi za vse ostale (bodoče) mamice. Kot sem že povedala na ultrazvoku še nisem bila, tako da še ne vem, ali je ena ali sta dve pikici. Sicer navijam za eno, saj bi imela s partnerjem v primeru, da sta dve, precejšnjo prostorsko težavo. Ah, do 3.8. je še cela večnost. Mi je pa iz dneva v dan vedno bolj slabo, bolečine v spodnjem delu trebuha pa mi sploh niso neznanka, prav tako tudi utrujenost ne.
Drugače pa datuma za NS še nimam.

Lepo se imejte in čimmanj nosečniških težav vam želim.

Lp

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 632
8.7.2010 13:16:46   
hel32
Hojlauser posted image
Sam, da na hitro poročam iz včerajšnjega 1 pregleda: pikica je velika 1,32cm, in točno prav razvita za 8.tednovuser posted image , imam pa zdaj uradno rok 15.2 2011, tajo, da bi ga lahko spremenila,Teila, prosim, prosimuser posted image , naslednji pregled imam 26.7. na NS pa se še nisem naročila.

Slabo je tudi meni, za crknituser posted image , ah saj bo 3 tedne šeuser posted image

< Sporočilo je popravil hel32 -- 8.7.2010 13:25:11 >

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 633
8.7.2010 17:56:19   
trsica
Dva sta! user posted image Omedlevam. user posted image

V družini ni nobenih dvojčkov. Zgleda, kot da sta dvojajčna.

Ginekologinja je celo rekla, da bi znali biti trije. user posted image user posted image user posted image

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 634
8.7.2010 18:09:48   
srečica17
Neverjetnouser posted image user posted image user posted image
kok velik dvojčkov in mogoč celo trojčki med februarčicami......
ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 635
8.7.2010 18:23:05   
cukica
Trsica čestitke tudi od mene,...ja drugo leto bo pa velik dvojčkov,...

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 636
8.7.2010 18:33:21   
N.M.
user posted image še eni dvojčki!user posted image user posted image user posted image Čestitke trsica!!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 637
8.7.2010 18:41:04   
ninchi9
OMG, koliko dvojčkov!! user posted image user posted image Čestitam vsem za lepe novice.. Zdaj pa si morate hitro tikrčke spremenit user posted image user posted image

Koliko vas bo vprašalo za spol, ko se bo videlo seveda??

(odgovor članu N.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 638
8.7.2010 18:43:43   
cukica
Jaz bom vprašala na NS,če se bo kaj videlo,ker me zanima kaj bova mela,...pa ni važen kaj je sam ,da bo zdravo in vse v redu,...

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 639
8.7.2010 20:34:10   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Zdaj pa si morate hitro tikrčke spremenit user posted image user posted image

Ne vem, če že upam. user posted image Jutri se moram nujno naročit za torek za pregled. Tako mi je bilo rečeno. user posted image
Aja. Pa RR nima možnosti trakca za dvojčka. user posted image

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 640
8.7.2010 20:47:50   
ninchi9
Trsica, če pa ima D3lfink4 dva, pa ma isti tikerček, kot ti. Vprašaj jo, kako si je nardila..

Jaz sem si tudi želela, da bi bila 2, tako da čestitke še enkrat vsem dvojnim..

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 641
8.7.2010 21:02:25   
ninchi9
Dodala sem album s slikicami iz UZ-jev... user posted image user posted image

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 642
8.7.2010 21:04:25   
hayabusa
Jeeeeeeeeeeeeee tršica lepo user posted image sem full vesela za vse dvojčke, seveda tudi za vse ostale da ne bo pomote ampak dvojčki so mi zakon! GO GIRLS!user posted image

Jaz za spol ne bom vprašala, prvič sem, ker sem si od nekdaj želela punčko ( čeprav mi je blo vseeno kaj bo, MOJE bo) punčko imam kaj bomo še dobili želim da je presenečenje.

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 643
8.7.2010 22:08:43   
5ra8
čestitke vsem nosečkam z user posted image user posted image .

Jst sem si tud zmer želela dvojčka. Sicer imam tudi nekaj šans, bomo videli kaj bo prinesel pregled v torek user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 644
8.7.2010 22:12:59   
tejči28
5ra8 kaj jaz to prav vidim.user posted image user posted image user posted image user posted image Super,da vama je tak hitro spet uspelo in držim pesti za srečno nosečnost.Jaz sem iz septemberk.Javi se naj kaj.Te še nismo pozable.user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 645
8.7.2010 22:28:08   
lil_
vsem hvala za cestitke...drugac pa nm bojo prov prsle pike poke...da zdrzimo do koncauser posted image user posted image

hayabusa jst pa sploh ne morm rect, da sm si jih kdaj zelela, ubistvu sploh nikol nism pomisnla da je to mozno...zdej pa kr dva user posted image ja to da so pol manjsi ze, sam sej zdej mata se velik prostora. drugac pa ja tut jst upam da ni nc narobe z velikostjo...se tolazm, da tut jst nism pr velikih user posted image zato bo pa se tok bol smesn, da bom mela toook velik trebuscek user posted image bom res sirsa kot daljsa user posted image

samsara04 ce vrjames al ne, tut midva nimava prov velik prostora...sva rekla, najprej enga otrocka, pol pa se pocas zacne hisica zidat, da bomo lahko naslednjega km dal...zgleda se bomo mal stisnl...mislm da sploh ni bistvene razlike med enim in dvema...dokler sta majhna...kasneje je le fajn, da ima vsak svojo sobo user posted image

trsica ooo kok lepo, zakaj omedlevas? jst sm se cev dan smejala...no se zdej se user posted image trije...se vecja sreca user posted image

jst nebom vprasala za spola...se bom pustila presenettuser posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 646
9.7.2010 9:34:10   
N.M.
Jaz sem pa prevelik firbec, da bi čakala do konca.user posted image  Hočem vedet spol takoj, ko bo viden. Ampak glede na to kakšno srečo imam, bo verjetno bebica noge skupaj tiščala do konca.user posted image  Sicer pa ni nikoli 100%. Moja svakinji so rekli, da bo imela v prvo fantka in je celo nosečnost planirala stvari za fantka. Ko je rodila, je rodila punčko. So bili kar malo šokirani, sploh ker niso imeli imena v rezervi.user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 647
9.7.2010 12:38:35   
Ribi Bibi
trsica bravouser posted image user posted image  kaj je blo neki takega v zraku maja, ko smo otroke delali al kako da mamo tolk naravnih dvojčkov? user posted image  vsekakor čestitke

Jaz sem bila danes na pregledu, moj mali zajedalček je velik 3,3 cm in je na veliko brcal z vsem kar imauser posted image  Je blo tko luštno vidt. PDP je prestavljen na 4.2., naslednji pregled imam 10.8.
Me je blo tako strah pregleda, da je kaj. Prvič ni bilo nobenih strahov, tako da mi je čist čudno, da nisem mogla spat pred pregledom...no kakorkoli, vse krasno in danes bom šla kar ob 8h spatuser posted image

Lep vikend vsem bušijem (enojnim, dvojnim, trojnim, ...)!

- www.mojasobica.si -

(odgovor članu N.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 648
9.7.2010 13:10:41   
jekica
vauuuuuu, čestike za dvojče, trojčke...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi midva ne bova vprašala za spol, se bova pustila presenetit. Doma imava že enega fantka. Zelo lepo bi bilo, če bi bila zdaj punčka. No bomo videli februarja.user posted image user posted image user posted image

naj vam bo čim manj slabo.

P.S. Za seznamček: sem iz Miklavža

(odgovor članu Ribi Bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 649
9.7.2010 13:57:13   
sara1986
Pozdravljene.. a se na NS vidi spol? lp

(odgovor članu jekica)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.