|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
7.7.2010 18:42:35   
ninchi9
Kuku

Moja pikica je velika že 3,5 cm, lepo se vidi glavica, rokice, nogice in popkovinica. Srček bije, vglavnem vse je tak, kot je treba. user posted image user posted image user posted image

Po velikosti ploda bi naj bila v 10. tednu in par dni, tako da mi je rok prestavil na 30.1., ampak, jaz bom vseeno ostala tukaj med februarkami, ker se bo ta termin itak še dostikrat spremenil.

LP, Ninchi

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 601
7.7.2010 18:42:59   
ninchi9
Aja, naslednji pregled in nuhalna sledita 2.8.!!!

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 602
7.7.2010 19:02:40   
lil_
ojla punce...pa se oglasm se jst!
sm sla dons do ginekologinje, ker sem rabila napotnico za porodnisnico(rizicna nosecnost)...in kot sem predvidevala, mi ni mogla dat napotnice brez UZ.

no in nej povem kako je zgledal...dela UZ, in opazuje zaslon...nato zaslon obne prot men in me vprasa kaj vidm...pa pravm, ja sej nevem kaj morm gledat, ampak vidm en crn krog...pa prav G...kaj pa je v tem krogu? pa jst gledam...pa recm ena bela pikica...pa se mi ginekologinja nasmehne...pa rece....se enkrat poglejte kok je belih pikic...jst pa v jok(od srece seveda)...in recem ...dve user posted image

tko da ja...mamo dve pikici. zdej morm pa cim prej se narocit v porodnisnico. mal me je zaskrbel, k je rekla da sta pikici majhni 4,6mm...nej bi bla na zacetku 8 tedna, pravi, da sta pa veliki za 6 tednov user posted image . ni mi jasno kako je lahko 2 tedna razlike...pol bi ubistvu takrat k sm delala test, sele zanosila...nic jasno...upam da bo se vse vredu.user posted image user posted image

je rekla da glede na zadno M bi imela rok 23.2....glede na velikost pikic naj bi biv pa 1.3...glede na to da pa sta dve...je rekla da bomo imeli sreco, ce bosta vztrajali do februarja. user posted image user posted image

kaj se?...aja je rekla, da se mrenica zaenkrat se ne vidi, tko da se se neve, a sta enojajcna al dvojajcna...zaenkrat je vidt tko kt da sta enojajcna...je pa smesno...k sta vsak na svojem koncu "crnega kroga".

morm rect da sm cist navdusenauser posted image user posted image in se ze cel popoldne kr smejm, sm pozabila tut to, da sm pr G cakala skor 3 ure user posted image

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 603
7.7.2010 19:03:34   
pinwheel
Pozdravček mamice,
tudi jaz se vam veselo pridružim, glede na izračun na ringaraji imam rok 25. februarja. Najprej pa vas moram malo prebrati da pridem na tekoče..vendar ste že kar veliko napisale mi bo vzelo nekaj časa. v glavnem pri meni so se slabosti počasi začele, sicer kasneje kot pri prvi nosečnosti , torej upam, da se bodo tudi prej končale.

Uzivajte v svojih trebuščkih pa se beremo......čestitke vsem novopečenim mamicamuser posted image .

:)

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 604
7.7.2010 19:06:51   
lil_
aja nasledni pregled se vedno ostaja 3.8, je rekla da mi bojo takrat vzel kri, vodo, nardil nevem kasne teste vse.

zdej me pa zanima kaj nej z nuhalno...glede na to da sm ze narocena...G pa prav da sta pikici 2 tedna mlajsi...da ne bo ksnih problemov z nuhalno...al nej pocakam do naslednjega pregleda, pa bojo povedal kako in kaj??

me prov zanima v kokm casu bom v porodnisnici dobila datum...in upam da bosta tm pikici dovolj veliki user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 605
7.7.2010 19:24:00   
srečica17
Tud jaz nej bi bila po mojih izračunih začetek 8.tedna, plodek je pa velik 5,9 mm in je rekla da ustreza velikosti med 6. in 7. tednom.
Ginekologinja je rekla, da se bom temu ustrezno tudi kasneje naročila za NS.....okrog 15.8.
Imam pa še kontrolo čez 14 dni......in je rekla, da nej počakam do takrat.
Tudi mene malce skrbi glede neujemanja velikosti, ampak kokr sem brala po forumih v prvih treh mesecih nej bi bilo zaostajanje v rasti zelo redko, tako da upam na najbolje.

Čestitke lil_za dve pikiciiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! Bravo:-)

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 606
7.7.2010 19:45:50   
lil_
mah ce bosta premejhni bom ze prestavla nuhalno...nekje me bojo ze vzel...ce nebom mogla pr strahovi prestavt.
ja moji pikici sta se manjsi od tvoje...jst tut upam na najboljs. ginekologinja je bla sicer zlo optimisticna...njo edin skrbi porod...mislm da bi zdrzala cim dlje...je rekla da se dvojcki normalno rodijo 3 tedne prezgodi...tko da sej pravm...je rekla ce bomo v februarju bomo zmagal user posted image

tut jst upam na najbols!user posted image user posted image user posted image in hvala za cestitke user posted image

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 607
7.7.2010 19:50:20   
Teyla
Punce, nujno rabim pomoč!
Danes sem krvavela v službi, pa sem šele zdajle videla, ker me prej ni tiščalo na wc.
Katera je nujna ginekološka ambulanta v Ljubljani, ker tole prav gotovo ne kaže nič dobrega. user posted image
To grem v porodnišnico al kako? user posted image

Prosim, naj mi katera čim prej odgovori, ker ne vem al naj počakam do jutri in pokličem ginekologinjo (pregled mam tako ali tako v petek) ali grem že danes v dežurno ginekološko ambulanto?

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 608
7.7.2010 19:54:48   
tanjusi
pojdi na urgenco, te morejo sprejetuser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 609
7.7.2010 20:30:35   
N.M.

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , NS: 15.7., P:___
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , NS: 29.7., P: 6.8.
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted imageuser posted imageuser posted image , NS: 28.7., P: 4.8.

2.2.
user posted image bella, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted imageuser posted image ,
NS:___, P: 9.7.
user posted image Oxer,
__, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , NS: 20.7., P: ___
user posted image sara1986, __, _______, 1.user posted image ,user posted image , , NS:___, P: ___

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted imageuser posted image , NS:___, P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted imageuser posted image , user posted image , NS: 2.8.,P: ___
user posted image hayabusa, 30, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image rebeka84, 26, 2.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image suzy29, 29, 4.user posted image , user posted image , user posted image
,NS___ P: 23.7.
user posted image  urshy*,26, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS + P: 22.7.

4.2.
user posted image klara1, __, _______, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted imageuser posted image ,
NS:___, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted image ,  NS: 27.7., P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , , NS:___, P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1user posted image user posted image , NS:___, P: ___

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , NS:___, P: ___

6.2.
user posted image Anonimna, __, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image  , user posted image , NS:___, P:___

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted imageuser posted imageuser posted image , NS+P: 27.7.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , NS:___, P:___
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 9.7.

8.2.
user posted image jekica
, 32, ________, 3.user posted image ,user posted image , user posted image , , NS: 29.7.,P: ___

9.2.
user posted image
Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 9.7.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image ,user posted image , user posted image , NS: 29.7. P: 10.8.

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 16.7.

12.2.
user posted image trsica, 32 let, Kranj, 2. user posted image ,user posted imageuser posted imageuser posted image ,NS:___, P: 8.7.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 7.7.

13.2.

14.2.
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor, 1.user posted image , user posted image user posted imageuser posted image , NS:___, P: 2.8.

15.2.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS: 9.8., P: 14.7.
user posted image abv1,__ , _____, 2. user posted image ,user posted image   , NS: 11.8.,P: ___

17.2.

18.2.

19.2.

20.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image user posted image ,user posted image , user posted image , NS:___, P: 7.7.
mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , , NS:___, P:___

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana 3.user posted image , user posted image , , NS:___, P: 28.6.
user posted image srečica17
, 42, _______, 2.user posted image , user posted image , , NS:___, P: 19.7.,
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,
, NS: 6.8., P: 29.7.
user posted image 5ra8, ___, Novo mesto, 2. user posted image , user posted image , , NS:___,P: 13.7.

22.2.

23.2.
user posted image
IsabellaLana, __, ______, ___, user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1 user posted image , user posted image    , NS: 12.8., P: 3.8.

24.2.
user posted image babynitka, 25, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 15.7. 
user posted image  N.M., Ljubljana 32, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 14.7.

25.2.
user posted image Mišyka, __, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 2.8.
user posted image samsara04, 27, Piran, 1.user posted image ,user posted image , , NS:___, P: 3.8.
user posted image pinwheel, __, _______, 2. user posted imageuser posted image , , NS:___, P: ___

26.2.

27.2.

28.2.

Pregledi v juliju:
8.7.:   trsica
9.7.:   srečica17, teyla, tincha21, Ribi Bibi
13.7.: cukica, 5ra8
14.7.: Jane77, N.M.
15.7.: babynitka
16.7.: little*miss
19.7.: srečica17
22.7.: urshy*
23.7.: suzy29
27.7.: juxy
29.7.: PilotGirl7

Nuhalna svetlina v juliju in avgustu:
15.7.: meta21
20.7.: Oxer
22.7.: urshy*
27.7.:  antoninap, juxy
28.7.:  maurica
29.7.:  d3ifink4, cukica, jekica, Lola_J
2.8.: 
ninchi9
6.8.: PilotGirl7
9.8.: Jane77
11.8.: abv1
12.8.:  lil_

Pregledi v avgustu:
2.8.:    honeybeemaja, Mišyka
3.8.:    lil_, samsara04
4.8.:    maurica
6.8.:    d3ifink4
10.8.:  lola_j

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

< Sporočilo je popravil N.M. -- 7.7.2010 20:42:22 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 610
7.7.2010 20:32:16   
N.M.
Teyla user posted image user posted image
lil_ čestitke za dvojčke user posted image

Dopolnila sem seznam, če je kakšen datum narobe ali bi rade dopolnile manjkajoče podatke, kar povejte.

(odgovor članu N.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 611
7.7.2010 20:41:00   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

Evo, mi ni dalo miru in sem se naročila v Kranj na UZ, pač samoplačniško, ga mam že jutri. Jupi!!! Samo upam da ne bo prezgodej, da bi se vidu srček. V katerem tednu ste imele UZ tiste, ki ste že videle svoje fižolčke?

Kdaj in pri kom pa imaš jutri UZ? user posted image Tudi jaz bom jutri kooončno dočakala prvi pregled.

V prvi nosečnosti sem bila na prvem pregledu že v 6. tednu. Najbrž zato, ker sem zakrvavela in so me takoj vzeli. Na srečo je šlo za vgnezditveno krvavitev. V tej nosečnosti pa nisem nič krvavela, le neke rjave izcedke sem imela na začetku.

< Sporočilo je popravil trsica -- 7.7.2010 20:43:00 >

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 612
7.7.2010 20:45:12   
trsica
A veste, da nas je 45 februark? user posted image V katero porodnišnico se bomo vse zbasale? user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 613
7.7.2010 20:46:02   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Punce, nujno rabim pomoč!
Danes sem krvavela v službi, pa sem šele zdajle videla, ker me prej ni tiščalo na wc.
Katera je nujna ginekološka ambulanta v Ljubljani, ker tole prav gotovo ne kaže nič dobrega. user posted image
To grem v porodnišnico al kako? user posted image

Prosim, naj mi katera čim prej odgovori, ker ne vem al naj počakam do jutri in pokličem ginekologinjo (pregled mam tako ali tako v petek) ali grem že danes v dežurno ginekološko ambulanto?

Obvezno na urgenco. Od tam naprej ti bodo pa že povedali. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 614
7.7.2010 21:03:59   
Mišyka
Ob 7:30, samo nič ne vem kdo mi bo delal UZ. Me je že kr mal strah, po drugi strani sem pa ful vesela.

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 615
7.7.2010 21:05:08   
Mišyka
Držim pesti, da se vse izteče ok!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 616
7.7.2010 21:55:31   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

Ob 7:30, samo nič ne vem kdo mi bo delal UZ. Me je že kr mal strah, po drugi strani sem pa ful vesela.

Aha. Jaz imam šele popoldne. user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 617
7.7.2010 22:18:21   
Teyla
tanjusa in trsica hvala obema za nasvet. Sem šla kar na urgenco. Je rekla G, da ni znakov krvavitve, da je vse čisto.
Rekla je tudi, da je pikica velika 2,7 cm, ampak da je malo nizko oz bolj dol.user posted image Kaj več ni povedala.

Mi je ap naročila, da naj se oglasim pri svoji G in, ko sem jo vprašala, če naj grem jutri, al naj počakam do petka, je rekla, da naj grem kar jutri.
Ne vem kaj naj rečem, me je pomirila, hkrati pa me ni. user posted image
Sem dobila tudi izvid in slikico, samo nimam niti pojma kje je glavica, kaj šele ostalo. user posted image

Aja, lil_ čestitke za kar dve pikici. Tudi meni bi se ulile solze od sreče, seveda. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 7.7.2010 22:25:03 >

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 618
8.7.2010 7:13:45   
huda83
Hojla!

No, upam, da se vam tudi jaz lahko pridružim ... Namreč, po enem letu "delanja", se nam je pokazala user posted image ... nisem še bila na prvem pregledu, ampak če bo vse ok, bova okoli 15.2. srečna mami in ati ...

Pregled imam šele 2.8., kar je sredi 11.tedna. A je to prepozno? Ker sem prvič user posted image , ne vem, kako točno vse poteka ...

Hvaležna bom za vsak nasvet user posted image

LP

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 619
8.7.2010 8:29:28   
Mišyka
No jst sem pa ravno z UZ, kjer sem vidla svojo pikico, ki je v 7. tednu velika 8,5 mm, utripal pa je tudi srček. Res sem vesela in bom zdej lahko dočakala svoj uradni prvi UZ, pa kmalu za tem nuhalno.

Teyla lepo da se je krvavitev ustavila, pa upam, da se ti vse uredi.

(odgovor članu huda83)
Neposredna povezava do sporočila: 620
8.7.2010 8:43:26   
hayabusa
lil_ user posted image 2 pikici! zgleda da bom morala bit kar malo ljubosumna na vse vas ki imate dvojčke, sem si jih zmeraj želela ;) (šala mala) pomoje bovse v redu, dvojčki so itak zmeraj manjši ker se morta dva stlačit v en prostor;) in pa res je, da ponavadi pridejo prej na svet. 3tedne ni nič, tud jaz sem 3tedne prej prišla na svet pa mi j mama rekla da sem glede na to kolikor toliko vredu izpadla :D

kar se pa velikosti ploda tiče pa je meni v prejšnji nosečnosti G rekel, da so tu zmeraj odstopanja, da nismo vsi po JUS-u, da jih zato tudi spremljajo spremembe iz meseca v mesec. Meni tudi ni blo vseeno ko mi je rekel, da ima po glavici, stegnjenici in mislim da trebuščku (ne spomnim se več) vsak svoj PDP, pa je tud to normalno itak je zamujala tako da noben datum ni bil pravi:)

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 621
8.7.2010 8:53:38   
tanita
Živijo!

Evo da nas bo več tudi jaz pričakujem februarja user posted image   in to sicer 2.2.2011.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 622
8.7.2010 9:00:22   
Ribi Bibi
Pozdravljene vse nove sonosečke....se nas bo pa res veliko nabralouser posted image
lil_ čestitke za dve pikici!! Res lepo, zdaj vas je pa že kar precej, ki ste po naravni poti zanosile z dvemauser posted image  (otročkoma, ne očkoma...hihi)
Fino vas je brati, ko so same dobre novice vsak dan, Teyla, zate držim pesti, da bo tudi danes ginekologinja povedala, da je vse ok.
Sicer sem pa že vsa na trnjih, ko štejem ure do jutri, še dobro, da imam takoj zjutraj pregled, sicer bi težko kaj v službi naredilauser posted image .
Uživajte te malo hladnejše dni, menda bo spet vroče...

- www.mojasobica.si -

(odgovor članu tanita)
Neposredna povezava do sporočila: 623
8.7.2010 9:10:25   
Teyla
Hvala vsem, ki mislite/ste mislile name. Sem poklicala ginekologinjo in je rekla, da lahko počaka do jutri, ker imam tako ali tako redni pregled. Me je pa G na urgenci kar prestrašla, ko je rekla da naj grem vseeno k svoji dan pred načrtovanim pregledom. Zakaj bi to predlagala? user posted image

Kakorkoli, počakat bom morala do jutri, da izvem če je vse 100% ok, čeprav se kaj takega nikoli ne ve.
A katera mogoče ve, če predstavlja kakšen problem, če je plod precej nizko?

< Sporočilo je popravil Teyla -- 8.7.2010 9:15:43 >

(odgovor članu Ribi Bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 624
8.7.2010 9:15:27   
Teyla
  Na naslednji strani lahko najdete novejši seznam. Naj vsaka pregleda svoje podatke, če so v redu. Ostale, ki pa še nimate vseh podatkov, pa jih hitro sporočite, da jih dopišemo (velja predvsem za nove nosečke). user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 8.7.2010 9:25:14 >

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.