Nina33
|
Čer! Se pa "bere" (oziroma se ne ), de so se vse ta prave čveke čvekaste že naklepetale dons v MB . Cukica, super za 3D UZ , res lušne slike. Je pa "naša" februarka Antoninap se v Šentvidu naročila na 3D za 42€ . sam mi vseen verjetno ne bomo šli . moj dragi pravi, da je to vseen tolk dnarja kt za en teden futra (ja, no), pa še vedno trdi, de se nič ne vidi oziroma de če se, da so si vsi glih in da zarad njega lohk kr en posnetek kažejo . Sej isto je trdil, de so si vsi novorojenčki glih - no, zdej ni več tacga mnenja. Bom zgleda mogla vse svoje prepričevalske tehnike vpoklicat . Sej mam še cajt, čez 2 dni dopolnimo 24 tednov, sej 3D se dela ke do ene 30-ega, ne . Glede une 10x bolečine me ne za besedo držat . Če lohk Balaševiča citiram (tko po domače): "...kao su lagali mene i ja lažem vas." Nam so tko v MŠ pred dvema letoma rekli - zdej je verjetn že vse drgač . Drgač pa Teyla, ja, ene se res brez bolečin "odprejo", jaz bi bla z veseljem med njimi . Čeprav - mene sploh ni tko zlo bolel, nisem imela občutka,de se ne bo dalo zdržat. Sem bila pa proti koncu že obupno utrujena - je bil pač hiter in intenziven porod . A sem "zdržala" do konca. Pa februarja bom tut. Pa še kdaj, upam (joj, da me moj prebere ). Jaz sem pa tale teden tko narasla, de mi ni več glih jasn vse . Bom rabila spremstvo tam okol Novga leta že, če bo šlo tkole naprej - kt una "long vehicle" varianta, ko pred in za njim en z oranžnimi lučkami pelje, de so ljudje v bližini vsaj mal opozorjeni . Pa še štorasta sem že po naturi, zadnje cajte se pa tut to sam še stopnjuje . Nč, grem svojemu trebušnemu dež demonstrirat - beri:pod tuš (ni čudno, da ga moj mali poba obožuje - je 5 mescev - od kar je slišal - vsak večer poslušal, kako se to sliši in kako fino in fajn je to ). Lep večer in še lepšo noč vsem so !