Nina33
|
Helou čveke! Sem se komaj čez prebila (in skor na črno zrezke "pogrela" vmes ). zdej je kosilo pod kontrolo (se sam še mal pajca), pa lohk kej pokomentiram . Glede analgetikov med porodom - bom probala bit kratka: EA pride pr men pač zaradi kakšnega urgentnega CRja v upoštev, drgač ne, Ultiva ipd. +/- odpade, ker vse kar name vpliva in kroži po krvi pride tut do pa nej reče kdorkol kar če. Je bil pa moj dragi grozno "jezen" name v 1. , ker sem bila isto kao proti, poj je pa le na statistiko naletel: v KR so pred dvema letoma povedali, da jih cca.15% rodi z EA, ene 15-20%z Ultivo, nekaj % s čim drugim (plin?), ostale smo pa "naravne" (čeprav - kot je ena napisala, vse to JE naravni porod, le CR se mal težko tko reče). In poj je reku samo: "Aja, sej poj pa ni treba." Je mislu, de se drgač sploh skor ne da, kt je taka fama in vse okol tega. Bolečina je itak individualna zadeva (baje popadki bolijo 10x bolj kot krči ob mesntruaciji, ne vem, težko ocenim ). Aja, pa spinalna: mojemu atiju se je "zamerila", ker je prevelik živc in mu ni kul, de poj še kr neki ur ne more okol laufat ipd. . Drgač pa ni imel nič za prpomnit. Glede nadstandardnih sob: men je škoda penezov , itak upam, de bo dren in z nama vse OK in greva drugi dan domov . Prisotnost bodočega atija: pr men obvezna . Mojga je groza krvi ipd., pa je reku, de noče za noben denar zamudit. Pa še en more bit ob meni takrat, a ne? So pa tile "filmski" porodi, ko se ženska dere in preklinja in kri skor šprica okol in take...kr neki. Nč realnemu podobno, vsaj po moji izkušnji in izkušnjah mojih prijateljic. Ja, ga stisneš kdaj (pa še veš ne kdaj), drgač pa... Ni hudga, no. Pač se res lohk ke komplicira - ampak o tem pa tut jaz ne bi . Sladkorna: kot pri večini zadev je tuki nekaj genov in veliko ostalega. In ni za umret hudo, so mnogo hujše zadeve, je pa fino, če se ni treba še s tem "hecat". Tako, de upam, da bo tega v naši "skupinici" čimmanj , za tiste, ki pa ste na tem pa: naj vam tile meseci čimhitreje in čimlepše minejo. Vipercat - super za prespano noč. Jaz sem se grozno bala, de naš mali ne bo nikoli spal (prve 7-8 mescev je bila živa groza), zdej pa že več k pol leta +/- prespi res celo noč ( od cca. osmih pa do ene sedmih, mogoče se vmes 1x zbudi za potolažit, a je v minutki že nazaj v sanjah). Ostale/ostalo pa poj komentiram. se je mišek zbudil in je lačen . Lep sončen dan vsem!