|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
14.10.2010 12:01:14   
Patrisha
ej jaz se sploh nisem nic dobila od tegale GURSa :/ ocitno jih bom mogla lepo prosit!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
14.10.2010 12:53:53   
valek
Hej!
Tudi jaz najprej nism dobila,bistveno je, da se posanimaš zakaj nisi dobila...kliči na tvojo najbližjo geodetsko upravo,kjer imaš svoje zadeve v zemljiški knjigi omenjene.
Jaz sem šla jim povedat, da mi niso poslali in mi je takoj dala izpisek iz računalnika,kakšno je stanje...
važno je, da se popravki naredijo pravočasno-zadnji rok je do 25.11.2010.

Torej meni je tudi dala mail naslov in ji bom poslala vse zadeve,ki ji moram kar po mailu.Ker so se še neke stvari urejale .
Upam da sem kaj pomagala.
Lp!

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
14.10.2010 12:56:12   
Patrisha
hvala... si ja! mam se malo casa... ker zdaj mam tako zabasano da joj! boma pa po hitrem postopku to nardila! hvala se enkrat

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
14.10.2010 13:11:12   
vipercat
biljana enako tudi tebi... jest upam da bo ati pravočasno prišel iz službe. danes ima ravno neko fejst pomembno delo in to z šefom, tako da ne more kar iti. upam da pride pravočasno, drugače pa tudi nič hudega, saj je pri tevžu bul na skoraj vsakem pregledu.

trsica jez še vedno upam da bom lahko prišla, vendar ravno tisti vikend praznujemo rojstni dan od mojega in pride mami, da bomo pekle torto. bomo videli kako bo do takrta.

drugače je pa moja mami danes imela "operacijo" odstranjevanje kožnega raka - dveh lišajev na hrbtu. videti sta bila čisto majhna, vendar ker je toliko časa trajalo od odkritja do odsteanitve, so ji rezali 15 cm na okoli. pričakovala je, da bo kar danes že prišla k nam, sedaj pa mora hoditi na previjanja in menjavanja povojev - boga reva

mamasita dobrodošla, veliko dobrega čveka ti želim

hayabusa - ti samo pejt tja, spotoma vse popravijo, tako da bo ok. tukaj pri nas so res prijazni in potrpežljivi, saj imajo ljudje res napisano svašta. nam so namesto lopa napisali da imamo lokal z izložbo???? ja najbolje da začnem kuhat kavo v lopi user posted image  pridete  user posted image user posted image

no še nekaj pojem, potem se grem pa pošasi pripravit in gren na pregled

se jutri kaj javim - pa opravičujem se za vse napake pri pisanju, sem prejle prebrala svoj prejšnji post in ugotovila, da sem na pol pismena user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
14.10.2010 13:28:31   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha
No sicer bom 22 oktobra jaz v MBju ampak v tem casu glih na AC! mi je prekmalu.. ampak ok.

Na čem boš user posted image , sem prebrala de na amniocentezi user posted image .

Dobro opravite vse preglede dons user posted image user posted image user posted image !

Mamasita, dobrodošla user posted image .
Registrirana - hvala za link, bomo "sprobal"
Vipercat, naj se mami čimprej porihta user posted image user posted image user posted image
Glede srečanja v LJ, bi jaz en vprašaj zraven, ko se bo urejalo, ker nisem čist zihr za tisto soboto, ker delam in zna bit poj mal na knap user posted image . Se bom pa potrudila.
Lep dan vsem!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
14.10.2010 14:01:17   
tamy82
Patrisha super, da si se odločila za voziček! user posted image Ena velika skrb manj user posted image

biljana, d3lfink4 in vipercat srečno na pregledu! user posted image user posted image user posted image

mamasita dobrodošla med nami! user posted image Kaj pa boste meli, user posted image ali user posted image , ker si napisala, da že veste za spol user posted image lahko itak tudi zase ohraniš tole, smo pa radovedne user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
14.10.2010 14:08:28   
Patrisha
nina33 avtocesti :) ( AC ) mnja sem se potem spomnila, da ni glih pametno da pisem take krajsave :)

tamy82 upam, da je tole koncno ( ker si znam se 100 krat premislit )! sicer sem ze rekla da ga greva 30.10 dvignit in pika!! sej potem nimam casa niti.. predavanja, izpiti, potem se MŠ... :/

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
14.10.2010 14:30:36   
valek
Punce, dodajte se še katere se še niste in da lahko pridete....

SREČANJE FEBRUARK V MARIBORU

Ob 17:00, v petek 22.10.2010

Udeleženke:
- valek,
- zasi,
- ninchi9
-
-
-
-

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
14.10.2010 14:32:51   
Tisia
mamasita dobrodošlauser posted image
patrisha lepo da si se že odločila za voziček meni to še ni uspelouser posted image
vipercat upam da bo z mami vse ureduuser posted image user posted image , danes je že toliko bolezni da moraš biti prav pozoren pri vsaki spremembi,sama sem imela benigni tumor v d.dojki pri 23-ih čeprav sem hodila na preglede mi je zdravnica zatrjevala da imam bulico zaradi mozoljaste kože takrat po nosečnosti,vendar sem bila vztrajna in me je končno dala na preiskave,ki so po odstranitvi tumorja pokazale da je benigenuser posted image

včeraj sem še dvoje žabice kupilauser posted image  me je že čisto prijelo tole nakupovanje tako da že skoraj vsak teden nekaj kupimuser posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
14.10.2010 14:38:38   
Patrisha
biljana I ves kaj ne, po cca 12 h vseh ogledov je pa ze cas bemo da se zjasnimo!! :) jaz pa tok ur ko prezivim v teh stacunah grem cisto brez praznh rok ven1! sem celi fenomen kaj naj recem :) takole, zdaj pa bo pocasi postlca na vrsti :) :/ mi je kr slabo ko pomislim, ampak ok, tista ma sam par pravil kaka more bit, ne a voz tisoc in ena zadeva za prestudirat in pregledat...

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
   [Brisano sporočilo]
14.10.2010 15:01:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4361
14.10.2010 15:03:23   
tanjusi
Tolk da javim še tukaj , dobila izvid amniocenteze in vse je okuser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
14.10.2010 15:03:30   
sara1986
Dan..

Včeraj bila v Supernovi v H&M-u, nabavla par stvari in šlo 100€. :) user posted image Ampak sam filing ko sem šla ven iz štacune, z vrečkico za pikija-user posted image user posted image Noro, mi ni žal niti evra. hehe.. Če bi mi kdo zdaj ponudila 500€ ali to kar sem kupila, imam raje to. user posted image

Drugače sem pa danes v službi jedla pico in komaj sedim, vse me tišči in hrbtenica em boli. Pa proti koncu dneva rituser posted image Ima še katere te težave?

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
14.10.2010 15:03:55   
sara1986
tanjusi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
   [Brisano sporočilo]
14.10.2010 15:05:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanjusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4365
14.10.2010 16:28:20   
valek
Sara..:))mislim da še zdaleč nisi edina ki bi imela te težave...bolečine v hrbtenici,križu,...vse to je normalno....to je le od povečane teže-nepravilne drže, pritiska teže na določene točke-živce...
vse ok, predlagam ti dnevna razgibavanja, rahle telovadbe, sprehode...to bo omililo težave...preizkušeno:))
meni je najhuje zjutraj ko se zbudim, ko ugotovim, da sem spala na hrbtu...kriza...veš kake bolečine se čutijo...pa ko se vedno vležem zvečer na bok,...
se bo...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
14.10.2010 16:31:42   
Teyla
No, ni me bilo dva dni, pa sem mislila, da bom imela še pa še za prebrat, pa mi niste naredile toliko dela. Sva bila z mojim v Švici, je bilo res lepo. Sva šla na en letalski miting, ki je na gori 2300m visoko. Sem prav ponosna, da mi je uspelo priti na vrh, čeprav so nas z busi pripeljali do 1500m, potem je pa še gondola potegnila kakih 200m. Pa vseeno ni bilo lahko. Smo pa zelo od blizu gledal aviončke in helikopterje in je bilo prav super. Sem se skoraj jokat začela, ampak to bi verjetno razumela samo Pilotgirl. user posted image

Aja, videla sem 4,5kg Toblerone, sploh nisem vedela, da kaj takega obstaja. Ampak cena je bila pa 100 CHF. user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: valek

user posted image pa ja....zakaj ne....lazanja je super...pa ni velik posode za prat:))user posted image

Zanimivo, ko se je pa jaz lotim, pa posodi ni in ni konca. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

meta21 madonca, tolko "slabih" stvari, da ti je pustila nosečnsot? Si me kar malo ustrašila, še posebej tisto s sklepi. A lasje niso več zrastli nazaj?

So, so! Samo nekaj časa je zgledalo kot da imam nekatere lase za 15 cm daljše kot druge. Čop je bil na koncu čisto tanek, pri glavi pa cel kup mladih.

Aha, ok. Dobro, da so zrastli nazaj. Meni se je sicer ta "prenova" las že zgodila, verjeto so bile tudi tabletke krive. Bom šla pa še enkrat čez, kaj pa čmo.user posted image

d3lfink4  čestitke za sobico, to je pa res super nagrada!  user posted image

britje jaz uporabim kar aparat za striženje od mojega, ki ga tudi on uporablja za britje. Dlačice pobere do okoli 5mm , kar se mi zdi ravno prav. Je pa že res umetnost to opravljati pa je moj trebušček še kar majhen.

suzy29, maurica čestitke za lepo opravljene preglede! user posted image

cukica  Nejc je tudi meni všeč, ampak moj pravi, da je Nejcev milijon in mu ni všeč user posted image . Hvala ti, da si zbrskala seznam za Lj, ker jaz ga ne bi bila sedja zmožna poiskati. user posted image   Se pa strinjam s trsico-ni treba, da smo tam 5 ur. Lahko samo en kofetek na hitrico, pa je. Ravno toliko, da ne bom imela zraven obraza slikico iz foruma, ampak ta pravo ime.user posted image

mamasita dobrodošla med februarkami  user posted image   user posted image

tanjusi super, da je z rezultati AC vse ok.  user posted image user posted image

A katera ve, če te v laboratoriju lahko zavrnejo, ker nimaš zdr.zavarovanja? Sem namreč dopolnila 26 let, pa še nisem šla zadeve urejat, ker sem vedno delala. Imam pa dodatno, ki je plačano za ta mesec, ampak verjetno ne velja, če nimam osnovnega, saj mi moj ni mogel zrihtati zdr.zavaravoanja z tujino, ker je gospa rekla, da nisem zavarovana. Me je ful strah, da ne bo treba plačat pregleda za sladkor. Ne vem, če mi bo to uspelo jutri zrihtat. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 14.10.2010 16:34:18 >

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
14.10.2010 16:46:28   
cukica
Teyla sam,da si uživala in,da sta se imela fajn.Kar se tiče Nejcev jaz jih poznam 4 in,ker ga v sorodstvu še nimamo sva se odločila za to ime,...Ja sej ni treba,da smo tam cel večer,jaz tud tko pravim gremo na pijačko za kakšno urco in čvek in se lahko potem zmenmo še za kakšno srečanje v decembru,... Kar se tiče pa zavarovanje,ga pa kar zrihtej,ker znajo težit,... Zdaj grem pa mal jest,ker sem neki lačna in sem si popekla zrezek z zelenjavo,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
14.10.2010 17:39:49   
d3lfink4
Helou! user posted image

No takole, danes sem imela pa leteč dan ...
Najprej pregled ... čakala sem 1h15min, zdravnica je vmes nekam šla in se je totalno zavleklo ...sem bla že res neučakana ... Krvni izvidi in voda = vse v najlepšem stanju, zdrava ko ribica user posted image
S pupama je vse ok, ena je težka cca.600g, duga pa cca.750g, tko da mogoče je mal kriza, ker ena mičkeno zaostaja ... ampak na UZ vse osalo čisto brez problema.
Sta pa obe že obrnjeni navzdol, kar pomeni da se že pripravljata počas, da bi prišle pokukat.

In kar je najhujš in zaskrbljujoče- mat.vrat imam sicer zaprt, ampak zelo kritično kratek, na spodnji meji za dvojčke, torej 25mm. user posted image Kar pomeni zelo visoko tveganje za prezgodnji porod. user posted image user posted image user posted image Sm kr mal žalostna, ker nisem sploh pričakovala tega. Je bla gin. tud zlo zaskrbljena ... Če bi imela občutek tiščanja navzdol, krče ali kakšno krvavitev, morem takoj nazaj, ker to pomeni, da se je najbrž že začel porod ...
Imam pa predpisano strogo počivanje in nič dvigovanja stvari sploh ...

Pikici sta drugače ok, se malo s tem tolažim (brcata tudi skozi cel dan kot nori), ampak drugače pa nimam še NIČ nič pripravljena za njiju. user posted image

No potem pa sem šla še na stilsko preobrazbo od Planet aTuš, tam je blo pa faaaajn user posted image sem bla kr 5 urc tam kar je blo tud kr hudo, ampak so me pa uštimal u nulo ... user posted image Hihi, pa proesionalno pofotkal k kašno zvezdo user posted image No, priznam, sem si bla kr všeč ... Ko dobim fotke, pokažem! Drugač bom pa tud v reklami od Drogerije Tuš.

In zdej sem končno doma, spolno glavo vtisov ... mal skrbi ... velik lepga ...
Sam sem utrujena.
Grem zadremat mal, bo po mojem potem boljš...

By

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
14.10.2010 17:55:45   
cukica
d3lfink4 drži se in vse bo v redu,počivaj in ne se sekirat preveč,...Za enkrat je vse v redu in želim ti da tako ostane,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
14.10.2010 18:32:53   
lil_
joj delfinka, verjamem, da si zalostna. mene pa ze od samga zacetka tok strasijo s tem prezgodnjim porodom, da sem zdej ze cist imuna. tko da se kdaj doma pohecam, da bom rodila na rok, al pa se ksn dan cezuser posted image realno pa smo lahko komot se letosnji.
drugac pa mene moti samo to, k bi mi zadnic mogla moja G zmert dolzino maternicnega vratu, ampak so mi zdej tok vse zbrklal s temi pregledi pr moji G in v porodnisnici, tko da mi nakonc niso zmerl. pa sm prov prasala, k si res zelim vedt, k pravjo da glede na maternicn vrat lahko napovejo al vidjo al nevem jst kako za 10 tednov...ce bi slucajno miski hotl vn.
pa sej ce se ne motm mas ti dvojjajcni dvojcici in pol taka razlika v tezi sploh ni tok kriticna. hujs bi blo pr enojajcnih.
ja sej eni se obrnejo ze v 22 tednu. mene tko k sm ze rekla skos strasijo s prezgodnjim porodom, brcik pa sploh se cutm ne. upam da bom lahko saj par mescov uzivala v brcikahuser posted image
drugac pa mam jst obcutek tiscanja navzdol velikrat...najbrz se tko nastimata. sam ce sta pr tep ze "prpravleni" je vrjetno kriticno ja. jst bi na tvojem mestu res strogo pocivala, ker pravjo da edin s pocivanjem lahko podaljsas cas. a so ti kej o injekcijah za plucka rekl?
a te lahko okregam...namest d abi doma lezala se gres pa stilske preobrazbe...c c c.
vse ze tok nakupujejo, une k bomo pa med prvimi, pa za nase user posted image user posted image nimamo se nic prpravlenega. moj fant se je lih dons spravu izolirat sobo...pov stene mava ze user posted image se mal pa bo. aja sm se zlagala, pajacka za iz porodnisnice ze mava...samo samo pajacka, brez zabic, majck, copatk, kapic,...

tko da nej te mal potolazm...vse bo vredu, sam ce so ti rekl lezat, pol res lez. jst lih strogega lezanja se nimam, morm pa lih tko cim vec lezat...me boli ze vse. ampak za nase miske je vredno potrpet. moja G se je pohecala, da mi bojo v zivlenju vedno govoril da premal delam in kaj bi se vse lahko nardila...zdej pa mam izgovor, da mi popolnoma nic ni trebauser posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
14.10.2010 18:41:03   
Tisia
ojla,
dete je super dobili smo 3d slikico, bom dala v album da boste videle kako si mencam očiuser posted image
evo podatki z  pregleda:
BPD 52
HC 184
AC 158
FL 36
mat.ustje 41mm
za velikost ne najdem nobenega podatka,sama sem pa pozabila vprašat
spol nam ni mogla reči konkretno ker se je tako premikalouser posted image  bo drugič.. aja pa PDP mi ni spreminjala je pustila kar 24.2. na nuhalni mi je pa druga ginek. rekla 28.2 tak da ne vem kaj bo

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
14.10.2010 18:49:18   
tamy82
Patrisha potem pa kar hitro kupi voziček, da si ne boš več mogla premislit user posted image potem pa nič več gledat drugih vozičkov user posted image

tanjusi čestitke za super izvid! user posted image

sara1986 super, da si malo zapravljala za user posted image ! user posted image Boš videla koliko € bo še stal ta naš user posted image user posted image To tiščanje je pa tudi meni znano, še posebej po taki mastni hrani kot je pica. Zato pa se ji izogibam, je nisem jedla že fuul cajta ... če me je pa potem res ful tiščalo vse! Tako da čim bolj zdravo, predvsem sadje in zelenjavo in vsaj malo miganja, pa bo gotovo boljše user posted image

Teyla lepo, da sta uživala v Švici! Verjetno še zadnjič "sama" user posted image tako da že prav, da sta izkoristila. Jaz tudi prepričujem user posted image , da bi šla za par dni malo pohajat zdej konec meseca ... bomo videli kako bom uspešna user posted image

d3lfink4 najprej, važno, da sta tvoji punci in seveda tudi ti ok! user posted image In če maš kratek MV, bo res boljše, da čim več počivaš. Maš vsaj izgovor, da nič ne delaš user posted image čeprav postane tudi to kmalu zoprno. Pa objavi še kakšno slikco s preobrazbe, me prav zanima kako so te zrihtali user posted image

lil_ ti pa tudi počivaj, ker maš 2 v trbuščku user posted image No, malo šopinga za user posted image user posted image si vseeno lahko privoščiš user posted image

biljana super, da je vse ok! user posted image Spol boste že zvedli, PDP pa vprašanje če bo kateri zares pravi user posted image

Lep večer!

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
14.10.2010 18:56:12   
tamy82

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

user posted image

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted imageuser posted image , P: 26.10.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image dvojajčna, user posted image user posted image , P: ___
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted imageuser posted image , P: 12.11.
user posted image suzy29, 29, Laško, 4.user posted image , user posted imageuser posted image , P: 5.11.
user posted image ciccina, 30, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 15.10.

2.2.
user posted image bella, __, ______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 38, Rakek, 1.user posted image ,user posted image ,user posted image , P: 20.10.

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 26.10.
user posted image rebeka84, 26, ______, 2.user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1.user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image annai, __, _______, user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

4.2.
user posted image klara1, __, Novo mesto, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2.user posted image ,user posted image , user posted imageuser posted image , P: 22.10.
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 27.10., 3D: 18.10.
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5.user posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image FoxyLady , 31, Polzela, 2.user posted image , user posted image , user posted imageuser posted image , P: 2.11.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 29.10.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 18.10. in 3.11., 3D: 22.10.
user posted image Rea35, 35, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

6.2.
user posted image vrtnica21,
33, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1.user posted image ,user posted image user posted image ,user posted image  user posted image , P: 26.10.
user posted image Anonimna, __, _______, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Teyla, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 21.10.

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image hayabusa, 30, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image ,user posted image , P: 26.10.

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tamy82, 23, Ajdovščina, 1. user posted image , user posted imageuser posted image , P: 27.10.
user posted image mamasita, __, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , 3D: 4.11.

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P: 2.11.
user posted image marjetka, 28, ________, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image berti2, 34, ________, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image petrap, 26, Dolenjska, 2.user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 3.11.

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 26.10, 3D: 19.10.
user posted image Patrisha, 25, Domžale, 1.user posted image , user posted imageuser posted image , P: 4.11.

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ____
user posted image ina5505, 40, Šentjur, 1. user posted image , user posted imageuser posted image , P: 27.10.
user posted image iluzija, 27, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

13.2.
user posted image
Nina33,
33, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted imageuser posted image , P: 25.10.
user posted image mija24, 24, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

14.2.
user posted image trsica, 33, Kranj, 2. user posted image ,user posted image , user posted image user posted imageuser posted image  user posted image , P: 20.10.
user posted image Tretjedete, 35, ______, 2.user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Zasi, 27, Lovrenc na Dravskem polju, 1. user posted image ,user posted image , user posted image , P: 15.10.

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted imageuser posted image  user posted image , user posted imageuser posted image , P: 3.11.
user posted image šebela, 28, Ljubljana, 1. user posted image ,user posted imageuser posted image , P: 28.10.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

17.2.
user posted image
Barva,
33, Kamnik, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

18.2.
user posted image
mateyci
, 28, Novo mesto, 1.user posted image , user posted imageuser posted image , M: 2.11.
user posted image
Jo@n, 34, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 26.10.

user posted image

19.2.

user posted image Registirana
, 31, Štajerska, 2.user posted image , user posted image , user posted image user posted image , P: 3.11.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3.user posted image , user posted image , user posted image , M: 15.10.
user posted image valek, 29, Ptuj, 1. user posted image , user posted imageuser posted image , M: 27.10., 3D: 19.10.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 21.10.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image ,user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , P: 8.11.

23.2.
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 18.10.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

24.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , M: 19.10.

25.2.

user posted image pinwheel
, __, ___, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

26.2.

27.2.
user posted image babynitka, 25, __, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image inia,30,__, 2.user posted imageuser posted image user posted image , user posted image , user posted image , M:18.10.

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanjusi,__ ,______ , 3.user posted image ,user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image arca, 32, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image biljana l, 32, Novo mesto, 4.user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

Skupaj nosečk: 74 user posted image
Srečke z user posted image user posted image : 5 user posted image

user posted image : 19
user posted image : 19
user posted image : 41

Z nami so bile:
N.M user posted image user posted image
srečica17 user posted image user posted image
huda83 user posted image user posted image
abv1 user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
14.10.2010 19:02:24   
lil_
tamy ja sej jst ze zdej pocivam kokr se le da. dokler mi ne recejo da morm strogo lezat, pol bom pa res kot pribita v postliuser posted image ja sej neki stvari sva si ogledala ze do zdej. drugac pa sem mnenja, da lahko kupuje tut fant. tut ce ne bojo stvari po moji izbiri, vazno da zdrzimo cim dlje 3v1. sicer pa se danes dobi tok stvari prek neta, da me sploh ne skrbi. sej pravm pajacka za iz porodnisnice ze mava, ostalo pa bo ze kakrsno bo. bomo pa pol nakupoval, k bomo mel otrocka ze domauser posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?