|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
8.10.2010 14:43:32   
Teyla
sara1986 težko povem, ker niti ne vem kako zgledajo. A so to take bele "proge"? Mislim, da jih imam nekaj na zadnjici. user posted image Nisme pa ziher, ker sem nekje brala, da naj bi bile vijolične, tak da mi nič več jasno. Se pa mažem vsak dan. Imam kremo proti strijam in pa Weledino olje, uporabljam ju izmenično.

patrisha, no izgleda da bodo vsi fuzal špilal, ko tako brcajo. Če te pa tako brca, potem pa veš, da je vse ok in ti ni treba čakat na pregled. Tak da kar brez skrbi. user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
8.10.2010 14:59:32   
valek
kolikor jaz vem so strije ko nastanejo vijolično-roza...odvisno kako pri keri...nato pa čez čas postanejo kožne barve....
jaz imam nekaj malo od prej že na zadnjici in na bokih...vendar so sedaj kožne barve...
upam da jih sedaj med nosečnostjo ne dobim...namreč skrbim orng...da se vsako večer namažem z oljem Eucerin-ki je specializirano za strije med nosečnostjo....
js se namažem na vseh kritičnih predelih...ž

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
8.10.2010 15:50:13   
mateyci
Strij še nimam. Pa tudi buši še ni tako velik.
Se pa obvezno mažem dvakrat na dan z fejst mastnimi kremamai proti strijam. Upam, da jih ne bo veliko, če pa že bodo, pa naj bodo.
Vse za user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
8.10.2010 16:28:44   
Mišyka
Strije so v nosečnosti rdeče-vijolične ko nastanejo, potem pa se recimo v roku pol leta posvetlijo in postanejo kožne oz malenkost svetlejše od kožne barve. Meni so se v prvi nosečnosti pojavile mesec pred porodom, kljub temu da sem se ves čas mazala. Tokrat upam na najboljše.

A katera mogoče ve če se v nosečnosti sme jemati Sinupret?

Delat nazaj...

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu mateyci)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
8.10.2010 16:33:30   
Patrisha
Teyla user posted image user posted image mogoce bomo na svet spravle vrhunsko slovensko nogometno reprezentanco! ;) strije, mah jaz ji hze mam od prej... zredis, shujsas, zredis... tk da se ne sekiram prevec. Se pa vseeno mazem za vsak slucaj... ampak dvomim da kaj extra to pomaga... tak kot so ze pred mano povedali vse je odvisno od tvoje zasnove... ce se ti koza ne razteza nimas kaj za nardit.

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
8.10.2010 16:33:35   
zasi
Jaz se prijavljam.

SREČANJE FEBRUARK V MARIBORU

Ob 17:00, v petek 22.10.2010

Udeleženke:
- valek,
- zasi

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
8.10.2010 17:46:42   
šebela
Hoj babe čvekaste!
Komaj vas dohajam, mogoče bom zdaj kaj boljša, ko so tudi mene dali na bolniško... saj mi ni nič hudega, samo zaradi krčev in ker imam malo bolj na hard službo in še vozim se po 80 km v eno stran in to se moji gin. ne zdi nič kaj dobro, tako da me je dala malo na počitek.
Drugače je bila danes morfologija, baje je vse ok, sam, da smo bolj med majhnimi. In na NS se niso zmotili je še vedno user posted image .
Torej : HC 17,44
          AC 15,66
          FL 3, 46
Tudi jaz sem se zredila za 5kg od začetka nosečnosti, sam ne vem zakaj se vam to zdi tako veliko, smo glih na polovici. Teyla saj za 8-12 je normalno, da se zrediš, ker moreš ustvarit zaloge za mleko. Pa menda se večina kg pridobi zdaj na sredini nosečnosti, ker proti koncu je želodec že tako stlačen, da niti nimaš več takega apetita. Kolegica se je zredila za 20kg in je zdaj z dojenjem 4 mes. po porodu samo še na +2kg, pa nič pretirano ne pazi. Samo sprehodi in dojenje pač.
Spet sem bila v lovu na vozičke in sem zvedela marsikaj novega, tako da smo mislim da bližje odločitvi. Povejte mi prosim kaj si mislite o zimski vreči za športni del in unih dežnih plastikah. Danes so mi to ponujali, kot nekaj nujnega. Pa sem zmeraj misla da ni. Sploh te dežne prevleke se mi zdijo, skoraj kot skafander, da otrok sploh ne mora dihat. Pa ko je dež itek ne greš na sprehod. Pa na vrečo za športni del sploh pomislila nisem, kaj ni boljš če malega lepo oblečeš?
Uživajte!!!
Tiste, ki znate kvačkat, vam kr zavidam. Kaj ve katera če bi se jaz to lahko sama naučil. Priporočate kako knjigo ali internetno stran. Če bom dolgo na bolniški, bi se mogoče lotila. Ko bom počasi pospravila celo stanovanje, seveda.

(odgovor članu zasi)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
8.10.2010 17:58:54   
šebela
Pozabila sem napisat, da je naša punca težka 390g.

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
8.10.2010 18:02:12   
Patrisha
šebela juhej cestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image , da je vse ok!! glede kvackanja... se mas spretne rokice in prstke komot.. mislim, da mas na netu kr nekaj zadev... sicer pa je fino ce ti kdo pokaze... ce mas kako babico, teto, mamo ki kaj zna naj ti pokaze..

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
8.10.2010 18:05:21   
Patrisha
za kosaro na sportni del sicer ne vem... jaz bom kupla kr normalno trdo kosaro pa je. Sicer jaz mislim k se je mrzlo se splaca... ampak odlocitev je tvoja. Sicer poleti do julija bo ziher se v kosari in si brez skrbi, voz v sencko in to je to. Glede sportnega dela pa nvem... ta trda kosara je bol zato k je visoka, da otrocka ne napiha itd... ampak glej sem novinka... naj se napise kaka izkusena :D

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
8.10.2010 18:31:11   
tamy82
šebela čestitke za user posted image  user posted image pa da sta obe ok. Bo že še zrastla user posted image

S strijami še nimam izkušenj, se pa tudi jaz mažem vsak dan ... tako da upam na najboljše. Potem pa, kar bo pač bo. Sem pa tudi jaz brala, da te kreme ne pomagajo ne vem kako. Če si pač nagnjen k temu, jih boš vejetno ravno tako dobil, mogoče le malo manj oz. manj očitne.

Glede teh vozičkov, košar, športnega dela in tele zimske vreče pa res ne vem ... ko sem gledala za vozičke, se mi zdelo fajn, da ma to vrečo za pozimi. Sicer pa spet odvisno kakor za koga ... je pa težko presoditi, če je to res nujno, še posebej prvič. user posted image

Zvečer greva pa celo na en koncert! Po dolgem času user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
8.10.2010 18:44:38   
Teyla
tamy82  če gresta na koncert Goldfrapp v Lj, so ravnokar na radiu sporočili, da je zaradi zdr.težav pevke prestavljen.

šebela čestitke za dobro opravljen pregled user posted image  

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
8.10.2010 18:54:47   
tamy82
Teyla ma ne greva na ta koncert, greva samo tle v Ajdovščino na Kingstone user posted image no big deal user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
8.10.2010 19:51:50   
šebela
Patrisha, nisem misla košaro, ta je seveda za novorojenčka. Sem mal nerodno napisala. Ampak prodajalka mi je razlagala o vreči(podobno spalni vreči), ki jo uporabljaš ko je ortok že večji in sedi v športnem delu. Pri nas bo prišla v poštev torej naslednjo zimo. Tako je nam novinkam je kr težko, ko je tolk teh pripomočkov! user posted image Bo že!

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
8.10.2010 20:12:36   
sara1986
Evo nas...bili v Celju, kupili vozičekuser posted image user posted image  fuuul lep, lahek, trikolesnik, 150€ nov s košaro. Ni neka firma, je pa baje zelo vredu. Nazaj grede smo se pa ustavili še na Trojanah in pravkar sem zmazala en čokoladni krof, mmmmm, kok je bil dober user posted image  
Nočko punce, user posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
8.10.2010 20:40:12   
Patrisha
šebela ajaaaaaaaaaaaaa :) ja no za drugo leto komot, al pa kaka kocka al pa zimski pajacek je tut ok ce mene vprasas :) joj novinke smo se ja :D

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
8.10.2010 22:09:28   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Meta, dobrodošla nazaj - long time no see user posted image . Kako je Lovro v svoji novi sobici? Midva našga še kar "seliva" user posted image , očitno bi ga jaz v resnici kr skoz bliz sebe mela user posted image , se bom mogla bol potrudit.

Ooooouser posted image , hvala! Lovro je še kar v svoji stari sobi, ker sva posteljo za novo sobo naročila pri mizarju. V novi sobi se samo igra zaenkrat. Drugače pa Lovro spi v svoji sobi že od dopolnjenega 2. meseca. Jaz sem bolj konzervativne sorte in po mojem intimno zakonsko življenje in otroci ne sodijo v isto sobo. Mah sej vem, mnenja so različna. Je pa res, da sva imela srečo in je že po 8 tednih spal od 24h do 6h, po dveh tednih v svoji sobi pa že od 20h do 8h zjutraj. Če bi morala vstajat vsaki 2 uri, bi verjetno še danes spal pri meniuser posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
8.10.2010 22:32:37   
meta21
Drugače se pa bolj poredko javljam, ker vsakič, ko uspem prit na RR toliko načvekate, da se mi ne da vsega brat, pol pa mal začnem pa obupam in si mislim, da bom že pol, ko bom na porodniški oz. upam, da že kaj prej na bolniški. Sem pa si ta teden vzela od srede do danes bolniško, ker nisem več zmogla oz. sem bila tako čudno utrujena. Moram rečt, da mi mali včeraj in danes 500% bolj brca, ker bolj počivam in je super. Sem se pa tudi precej razvadla doma. Bi zjutraj kar spala pa samo brala bi. Od srede sem prebrala 500 strani dolgo 3. knjigo od S. Meyer (Somrak, Mlada Luna, Mrk, Jutranja Zarja). Ne morem verjet, da spet berem, ker sem v prejšnji nosečnosti preprosto nehala. Nisem mogla ostat zbrana. Tudi fimov od takrat skoraj ne gledam, samo nanizanke, ker je to njdlje kolikor lahko zdržim pri stvari. Misli mi kar odtavajo in zgubim nit.
Sem se mal razpisala ampak, če sem že začela... Prva nosečnost je meni pustila toliko posledic, da sem kar malo mazohistična, da sem spet nosečauser posted image . Sama nosečnost je potekala brez problemov, porod tudi povprečen, otrok zelo nezahteven ... ampak meni je 3 mesece po porodu odpovedala ščitnica, noga se mi je povečala za dobro številko (na 41 podlage) in ostala povečanauser posted image , lasje so se mi čisto posušili in vsaj 3/4 mi jih je izpadlo (sicer sem imela zelo goste ampak frizerko je skoraj kap), nekaj strij sem pridelala na spodnjem delu trebuha (opazila sem jih šele po porodu), kolena so mi začela škripat (sem bila prejšnji mesec pri ortopedu in se moram pač sprijaznit, da porod zrahlja vse sklepe, ne samo medeničnih), spomina nekaj časa sploh nisem imela (dobesedno) itd.
Hej, mogoče mi bo pa ta nosečnost vse postavila nazaj na svoje mestouser posted image .

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
9.10.2010 7:54:59   
cukica
Dobro jutro!

Kako ste kaj?
Danes nisem tok zgodna sam mi paše bit malo prej pokonci in tudi zajtrkovala sva že,...
Še mal pa bom mela zopet pregled,komaj čakam,...Sem se pogovarjala z  bratovo ženo ona bo mela komaj 4 pregled ,ko bom mela jaz že 8,...Ja ni kaj me majo pod kontrolo,kot majhnega otročka,sej prav tako kot,da bi bilo kaj narobe,...
Zdaj grem pa še mal se k mojmu stisnit mogoče bo končno čutil tamalga,ki ga je očitno sram ,ko da očka roko gor je pridkan,....

Lep dan pa vam še kaj pišem,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
9.10.2010 8:12:26   
šebela
Dobro jutro!
Jaz pa kr tle zraven vas zajtrkujem, sem kupla ful fino marmelado, brez dodanega sladkorja in mi je res všeč.
Sem vam včeraj pozabla povedat, da so ta mesec v BC s kartico za 20% znižani Maxi Cosi Carbiofix sedeži in za 60eurov Mura4 vozički.
A ve morda katera kakšne so prednosti novega avtosedeža MC Pebble, pred tem Carbiofix. Vem, da je novejši in lepo oblikovan, ampak v opisu ni prav nobene razlike, sam dražji je.
Jaz grem danes na trgatev, se mi prav ne da.
Lep vikend!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
9.10.2010 8:13:55   
šebela
Meta, držim pesti, da se ti res vse povrne v drugi nosečnosti!!! Pa še enega dodatnega sončka boš dobila gratis!

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
9.10.2010 9:28:33   
tamy82
Jutro punce!

sara čestitke za voziček! user posted image To je kar en stresen nakup, ki pa se mu bova midva zaenkrat kar izognila. Pa tisti krof s čokolado ... mmm (čeprav se ne pritožujem, ker je moj zdaj iz trgovine prinesel med drugim tudi čokolado zame user posted image )

meta jaz mam tudi velikokrat podobne občutke o nosečnosti ... sej sem vesela, da bom mamica in vse, ampak se mi zdi, da zdaj pa res ne bom mela nič časa zase, da se bo življenje ful spremenilo. Ne vem, mogoče res še nisem pripravljena na to nalogo user posted image ... tako da te razumem. Pa še vse te probleme, ki si jih imela po nosečnosti, verjetno res ni lahko. Ampak vseeno provaj čim bolj uživat v tem. Po mojem so to le skrbi kako bo z user posted image , ker moj mi pravi, da sem zdaj ko sem noseča veliko manj slabe volje kot prej. user posted image

Lepo se mejte!

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
9.10.2010 10:33:24   
Rea35
IZVIRNO SPOROČILO: sara1986

Evo nas...bili v Celju, kupili vozičekuser posted image user posted image  fuuul lep, lahek, trikolesnik, 150€ nov s košaro. Ni neka firma, je pa baje zelo vredu. Nazaj grede smo se pa ustavili še na Trojanah in pravkar sem zmazala en čokoladni krof, mmmmm, kok je bil dober user posted image  
Nočko punce, user posted image

Hej, lahko poveš kaj več? Kakšen voziček je to? Se ga da kje vidit na netu? Model, firma? Kje prodajajo?

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
9.10.2010 10:52:56   
sara1986
http://www.salomon.si/oglas.aspx/23/23/01/02?id=2014I.2021561&rubrika=/Oblačila,%20obutev%20in%20otroška%20oprema/Otroška%20oprema/Prodam/Oprema

Evo tole je link. Pravi gospod da je voziček isti kot so baby boom vozički, ogrodje je aluminjasto, gumijasta kolesa, primeren za makedam, lahko zložljiv, ful fajn res. Pa še drag ni.

(odgovor članu Rea35)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
9.10.2010 12:09:10   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka
A katera mogoče ve če se v nosečnosti sme jemati Sinupret?

"Ali je Sinupret primeren za nosečnice? Ker ni dovolj podatkov o varnosti zdravila med nosečnostjo in dojenjem, ne priporočamo uporabe zdravila v tem obdobju. O uporabi zdravil v nosečnosti se posvetujte z zdravnikom."Sem kr z njihovga dol skopirala, če ti kej pomaga user posted image Upam, de si ti čimprej spucajo user posted image user posted image .Strije: neki jih imam od ne vem kdaj po stegnih, od 1. nosečnoti nič (pa se nisem nič mazala), zdej bomo paše vidli, naraščam ko potička user posted image . Pa baje je tričetrt od genov odvisno, tko de se ne preveč sekirat.Šebela user posted image za M in user posted image . Velikost je pa pač individualna posebnost, važno de ni premajhna user posted image Knjigo imam  pa jaz fletno "ABC kvačkanja", je tut za take trotle kt sem jaz user posted image . Tko de kvačkat znam, štrikat pač ne. Pa zimske vreče pomoje ne rabiš, drugo leto bo že v pajacu pomoje. Glede ne-vozičkanja v dežju . ti kar upaj user posted image , mogoče ti res ne bo treba user posted image . je pa una plastika tut men mal čudna, sem jo socer kupila v DM, uporabim res ob hudem nalivu oziroma zdej če se mi ne da marele s sabo vlečt kadar zgleda kt de bi se lohk vlilo. Za avtotice pa poglej ocene, imajo jih na strani Avtomoto revije.
Sara, super za voz. Naj bo res tko dober kot pravijo user posted image .Meta, si jih pa res fasala po 1. user posted image user posted image . Je pa mali zato tok bol cuker, a? Pa glede spanja - ja, mi bi tut tacga kt prespi noč tko zgodi, bi tut ta že dolgo na svoje spal user posted image . Mi gremo pa posteljo ta teden kupit, sem jo v E.Lelercu videla (če jo bodo še imeli), drgač pa gremo v JYSKa ponjo. Mormo počakat, de mojadva s počitnic prideta, de nam zvozita z velikim avtom vse do doma user posted image . Pa super, de si šla na bolniško, vsaj za teh neki dni. Ne sekiraj se preveč zaradi tega, če ti bo preveč v službi( kar je hitro lohk, sploh va taki kot je tvoja) reci G za kar ornk bolniško. De se boš lohk nazaj sestavila, de boš kot pred 1. user posted image user posted image .Tamy, pati tut kr uživej v user posted image , če boš pa kej slabe voje pa kar grizi user posted image imaš najboljši izgovor možen user posted image . Men velikrat prav pride user posted image , sem zarad tega še raje noseča user posted image

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?