|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
10.10.2010 12:04:19   
ninchi9
HoneybeeMaja - kupi 62 številko kombinezončkov, saj ni treba da so tisti ta pravi ornk zimski, lahko so takšni iz flisa, so ful topli. Pol pa še samo eno dekico preko... Moja svakinja je rodila 3. decembra v letu 2006, pa je bilo tak toplo, da je tamala imela za domov samo tisti kompletek, pa pokrita je bila s koco (zunaj je bilo 15 stopinj).
Še ena varianta je, da si sposodiš od koga.... Saj ni mus, da sta kombinezončka enaka, ko greste iz bolnišnice :)

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
10.10.2010 12:50:05   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
Midva greva pa po gobe...

Nazaj pa le pridta user posted image .

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
10.10.2010 13:06:03   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82
Pa te mako in tetra majčke ... kakšna je sploh razlika?

To bom mogla pa jaz mojo mamo vprašat - ona ve vse user posted image . Jaz verjetno imam kej tacga že doma pa ne vem, de se temu tko reče user posted image . Bodijev sem jaz imela (pre)malo, sploh ker sem ga v dveh naenkrat imela, in poj ko "polije" smrdita pač oba in je treba oba menjat - če imaš "srečo" je to parkrat na dan user posted image . Sem pa pristaš unih bodijev "na preklop" al kuko se jim reče - uni, ki jih ni treba čez glavo gor vlečt u glavnem. Si jih bom sposodila kar jih bom dobila user posted image . Cifre pa pod 56 pomoje rajš ne kupuj, še tega ne prav velik - jaz sem imela (no, moj sine user posted image ) manjše spodaj in večje zgoraj, je blo laži oblečt. Ostalega pa ni tolk treba, sej nikoli ne "ležijo" nekje na hladnem nepokriti pa tko. Kolk (številčno) sem imela vsega pa nimam pojma in niti preštet ne morem, ker sem imela veliko sposojenega (si bom spet sposodila). Glede cifre kombinezonov se pa čist z Ninchi strinjam - jaz semga celo za 4-6 mesecev kupila (68 user posted image ), boš vidla - boljš je "preveliko".
Ninchi, luštne cotke si mu kupila user posted image . Sploh pižamce (in vse ostalo tudi) z barbapapami so tolk lušne, pa mojmu malemu so tut všeč, ima doma mojo (prek 30 let staro user posted image ) rdečo veliko barbapapo za igrat se user posted image . Kako je pa tvij user posted image ? Upam, de je bolje, zaradi vseh treh user posted image user posted image user posted image .
HoneybeeMaja, če bo fest mraz jih itak mame nagonsko tko zacotamo, de boh pomagi user posted image . Nej te ne skrbi preveč user posted image . Teli gadgeti so pa tut men tko lušni, pa uporabni tut zgledajo, bom Miklavžu/Božičku/dedku Mrazu pisala, če mi že za moj RD ne bo nihče nč tacga prnesu user posted image .
Tamy, z veseljem vas zalagam s takimi, men je zanimivo/zabavno, kolk so pa koristne user posted image user posted image Jaz kšno stvar probam za izgovor ponucat, za take mi vse prov pride user posted image
Uživajte v sončku!

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
10.10.2010 13:43:34   
sara1986
Danes za kosilo, pita krompiruša, njamiii  [link=http://www.google.si/imgres?imgurl=http://www.blogger.ba/slike/19544.314491.jpg&imgrefurl=http://www.slatkocose.org/showthread.php%3F14784-Krompiru%259Aa&h=150&w=200&sz=9&tbnid=CC7sBAvutCla7M:&tbnh=78&tbnw=104&prev=/images%3Fq%3Dkrompiru%25C5%25A1a&zoom=1&q=krompiru%C5%A1a&hl=sr&usg=__RrrUX9MqNM2T6awXxkyNJkjjRD4=&sa=X&ei=oaaxTNSHNcqNjAesidFJ&ved=0CB4Q9QEwBA][/link]

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
10.10.2010 13:44:45   
sara1986
Vidim da mi ne gre glih najbolj tole kopiranje slikic user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
10.10.2010 15:05:04   
trsica
Danes kuha mož. user posted image Ta včerajšnji ričet bo pogrel in solato naredil. user posted image Ponoči spet nisem spala. Tako sem se ulegla šele okrog pol šestih in nato zbudila ob pol enajstih. Mož pa isto. user posted image Še dobro, da je sin že toliko velik, da si je sam naredil zajtrk in pogledal Živžav in Cartoon Network. user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
10.10.2010 15:08:37   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: sara1986

Vidim da mi ne gre glih najbolj tole kopiranje slikic user posted image user posted image user posted image user posted image

da vidim, če meni uspe:

user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
10.10.2010 15:38:49   
Nina33
O, Tršica, a ti tut ne moreš spat? Jaz sem do dveh kle gor visela, poj sem se pa do štirih (vsaj do takrat, sem v zadnje na uro pogledala mal prej) ovčke štela user posted image . Sami Dolly kloni user posted image , ne uspavajo. Mal pred sedmo pa auf. Sem mal škilasta že neki cajta zarad tega.
Moj zna tut tak kosiu skuhat user posted image . No, de mu nam krivice delala - sej zna tut kej druzga, sam spravi se ne prov pogost. Mi smo pa piščančja bedra v pečici pečena imeli, pa pire in brokoli na sopari, zabeljen z maslom....aaaah, pasalouser posted image .

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
10.10.2010 15:41:48   
sara1986
trsica, hehe, hvala za slikico user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
10.10.2010 15:45:53   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
Midva greva pa po gobe...

Nazaj pa le pridta user posted image .

user posted image   Sva že nazaj. Gob je bilo bolj malo, ampak neko malenkost sem jih le nabrala, ter potem dala mami. Sva pa nabrala dosti kostanja, ki ga bova zvečer spekla in že kkomaj čakam.

Na žalost se je zalomilo pri kosilu, ker v trgovini niso imeli buč, tak da zdaj delava golaž in polento. Moj se ravnokar joka - zarad čebule seveda, da ne bo pomote.user posted image

Ojej, kake težave imate s spanjem. Mene tudi že počasi matra spanec, ampak se zbudim enkrat na noč za wc, ostalo pa za obračanje. izgleda, da se vedno znova nevede obračam na hrbet, ker se vedno zbudim na njem. user posted image To bo še zabavno.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
10.10.2010 15:54:07   
Nina33
Poj le nista šla tko po gobe user posted image .
Jaz pa uživam v ležanju na hrbtu - dokler bom še lahko, v 1.user posted image me je takle cajt že minilo, sem zgleda bolj zadi nosila? Z nespečnostjo je pa to pot res kriza, sem jo sicer pričakovala, al šele prot koncu user posted image . No, ja, takle mamo user posted image .
Mojadva sta šla pa s kolesom vlake gledat (če bo slučajno ker glih takrat mimo pripeljal), pa mimo farme krav se peljeta in upata de bodo zuni pa petelini in kure so tut na poti nekje vmes... Skratka uživata. Jaz pa tut, mam mal miru user posted image . Počasi se bom šla ven mal pomartinčkat -vsaj klele skoz šipo prav fajn greje. Pa križanko v Nedelu rešt, de bo kej dnarja user posted image . Kolk sem jaz pridna user posted image .

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
10.10.2010 15:56:53   
trsica
Evo, sva se že skregala. user posted image Ne morem mu utupit v glavo, da se hrane ne pogreva na največjem ognju. Bah... Lahko noč. 

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
10.10.2010 15:59:33   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: trsica
Evo, sva se že skregala. user posted image Ne morem mu utupit v glavo, da se hrane ne pogreva na največjem ognju. Bah... Lahko noč. 

Oh, nkar tko strogo, sej je samo moški user posted image . Ta velik ogenj je pač zato gor, de res hitr pogreješ (do črnga) user posted image .

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
10.10.2010 16:22:42   
trsica

Oh, nkar tko strogo, sej je samo moški user posted image . Ta velik ogenj je pač zato gor, de res hitr pogreješ (do črnga) user posted image .

Kar smej se. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
10.10.2010 16:59:26   
Teyla

Takle je en moj kolega zažgal posodo skupaj z mesnimi kroglicami, ki jih je kupil pripravljene in bi jih moral samo pogreti. Glede na to, da je dal na velik plin, zaprl vrata in šel v sobo za računalnik si lahko predstavljate, da je bil srečen, da ni zažgal cele kuhinje. user posted image

No, jaz sem bla tudi rož'ca danes. Sem v golaž vsula pekočo papriko misleč, da je sladka (začimba je iz Tunizije in ni oznak). No zdajle sva oba smrkala zraven kosila. Najbolj pekoča stvar, ki sem jo kdajkoli naredila.user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
10.10.2010 19:40:02   
ninchi9
Nina33 - moj dragi počasi okreva, a še vedno ni v čisti ravni drži.. No zdaj že vsaj lahko hodi, delat pa ne bo šel še ziher 1 teden. 21. 10. pa ima MR, pol pa dalje na diagnostiko. Upam, da ga bodo čimprej zrihtali, ker je resnično premlad za take težke zadeve :(

Meni pa ni jasno, kako čutim gibe spodaj levo in zgoraj desno - naenkrat - a to pomeni, da z rokicami in nogicami hkrati miga?? hehe

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
10.10.2010 21:37:51   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82
Zdej že par dni gledam te razne sezname kaj naj bi rabil user posted image , pa me zanima vaše mnenje. Predvsem glede oblačil - kaj in koliko in kakšne številke?

Hmmm, moram rečt da se je moja hči rodila s 50cm in jih v mesecu dni pridobila 6 tako da je v enem mesecu eno štev. prerasla. Imeli smo nekaj oblačil št 50. bile so sposojene in so mi prišle prav, drugače pa nam je veliko bolj prav prišla 56 in 62, še modeli oz. velikosti se med proizvajalci razlikujejo - ne preveč ampak vseeno. Jaz mislim da smo imeli najmanj 10 kom bodijev in 5 pajacev, tako nekako, morda kak več, smo imeli velino sposojeno. Moja hči ni nikoli polivala je pa res, da je bila vske toliko časa po celem hrbtu (dobesedno) posrana ne glede na to katere plenice smo imeli. Dokler je otrok na mleku, kaka "tekoče" in jaz sem vsake toliko celo preoblačla. Seveda je pol tud pajac kdaj pa kdaj dobil vstran svoj delež. In pa jaz sem bla full komot, sem mela otroka cel dan v tem pajacu ki je kao za spanje ker je imela noge not in mi je blo fajn. Kombinezona ni imela, je pa imela vrečo. Pozimi sva bili zunaj tudi ko je bilo  minus 10 stopinj pa je imela roke in noge tople, dve kapi gor pa je user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Nina33 - moj dragi počasi okreva, a še vedno ni v čisti ravni drži.. No zdaj že vsaj lahko hodi, delat pa ne bo šel še ziher 1 teden. 21. 10. pa ima MR, pol pa dalje na diagnostiko. Upam, da ga bodo čimprej zrihtali, ker je resnično premlad za take težke zadeve :(

Meni pa ni jasno, kako čutim gibe spodaj levo in zgoraj desno - naenkrat - a to pomeni, da z rokicami in nogicami hkrati miga?? hehe

me veseli, da se vsaj premika že lahko!user posted image
baby pa verjetno z roko in nogo miga, to je telovadba kot se šika, zdaj še imajo prostor in še lahko delajo prevale in podobno, potem pa je vse skupaj malo bolj lokalizirano.

in da ne pozabim čestitke samsari za poročni vikend!!!!!!!!!!user posted image   user posted image   user posted image

lepo bodite

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
10.10.2010 21:53:55   
petrap
večer...

kratko javljanje...pregled v sredo je bil uspešen, mama +7kg user posted image , otročka eden 440g, drugi 460g (cca.), sta živahna otročka, tako da je rekla, da zaenkrat je vse bp. naslednji pregled imamo 3.11., potem bomo dobili že inekcijo za pljučka.

spanje - tudi jaz ne spim več tako kot bi blo treba, končno hčerkica malo bolše spi ponoči, sem se pa jaz začela zbujat, pa mam en kup skrbi, pa lulat hodim, pa križ me boli, pa nikakor se ne morm naštimat user posted image ...ampak bom zdržala. tud sedenje je že kar problem, me u križu zagrabi in rabim viličarja (moža), da me dvigne.

počasi tudi končujemo z gradnjo dodatne sobe v katero se bova preselila z možekom. no zaključili smo s kitanjem, ta teden ima mož cilj, da vse zbrusi in da nakupiva še preostali material...pa pohištvo bo treba naročiti, ker bo vse po meri...drugi mesec bi blo pa že fajn, da kaj pripravimo za dvojčke, da ne bomo čisto nepripravljeni user posted image no če bo vse po sreči, se bomo edino za voziček odločali v roku 14 dni, ker so dobavni roki kar dolgi (gledava TFK, na katerga se čaka 2 meseca, okoli novega leta še več, tko da se bo treba kar odločit)...

lep večer še naprej, moja 2 že spita, jaz se pa kar ne morm odločit, ker ne zaspim takoj in pol sam o neumnostih razmišlam user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
10.10.2010 22:09:50   
Nina33

Kar smej se. user posted image

Veš de se bom, mam malkrat prilko slišat, de so tut drugi taki user posted image .

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
10.10.2010 22:24:34   
Nina33
Petrap fajn, de sta oba ok, me (verjetno bi lohk "nas" napisala) je že kar mal firbec matral, kje je naša preostala dvojna srečkauser posted image . A za spol sta zvedela? Pa zakaj injekcija? A ni dost cajta zanjo, če se kej hitrejš začne odvijat? Sej jaz ne vem, sam se mi zdi, de jih Pušenjak ne daje glih kt bonbone user posted image (sem pametna, berem forum na MONu user posted image ). Pa nobeni od "mojih" dveh dvojnih zdaj že mamic je niso dali, pa je ena zaradi (pre)kratkega MV ležala v bolnici? Upam, de ne zameriš pametovanja, v bistvu sem sam firbec user posted image . Pa prisdna z rihtanjem sobe, pr nas bi morali tut jedilnico ornk zrihtat (tla čist, pa en prehod čem imet, bo treba mal stene podret), sam sem/sva oba bolj "stoične" sorte kar se tega tiče - se morm mal v rit brcnt. Pa sobo za pobča moram sfiniširat in ga preselit, in to prav kmalu. eh, sej bom...jutri user posted image . Jaz pa na srečo nč kej ne kompliciram v glavi medtem ko ovčke štejem (pa vem, de včasih sem, zdej zgleda kr pozabim user posted image ), sam se pa včasih tut po dve uri in več premetavam preden me zmanjka user posted image . Pa križ in ostale tegobe (sicer blažje kot ti, imam le enga pasengerja user posted image ) so tut veselo prisotne, a kot si že napisala... bomo zdržal user posted image user posted image .
Eh, sem se razpričala... me bo še sram ratal... user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
10.10.2010 22:25:26   
Nina33
Pa še ena gorenjska, za mal smeha user posted image :

Kaj je več vredno pes ali dedc?

To je resnična zgodba, ki jo je (baje) povedal že pokojni župnik z Drulovke pri maši.

K njemu je prišla ena jokat, ker ji je pes umrl. Potem jo je pa župnik okaral, da ko ji je mož umrl, pa ni tako hudo jokala. Pa ga ženska zaprepadeno pogleda in reče: "Gospod župnik! Dedca lahko na vsakem voglu dobim zastonj, psa sem pa kupila!"

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
10.10.2010 22:29:38   
petrap
nina 33 - nimam pojma kako je s temi injekcijami za razvoj pljučk...kokr sem jo jaz razumela, bomo na naslednjem pregledu začeli razmišljati o tem, kokr sem pa brala naj to ne bi nč kaj škodilo...tudi jaz nimam pojma kako to gre user posted image

no zdaj morm pa res spat it, zjutraj malo peljem v vrtec in bo treba vsaj ob 7h vstat user posted image

lahko noč

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
11.10.2010 0:05:51   
Nina33
Joj, punce, sej je grozn, če ne morš spat, sam če ne morš kakat je pa še hujš user posted image . Sem se cca. uro matrala na wc-ju, če bi se za tole dalo dobit kak kao dianatal gel, ga kupim, pa če je ornk čez 100€ (pa sem Gorenka), noge me že zdej bolijo kt bi glihkar rodila (kako bo jutri rajš ne vem, verjetn kt de bi na Storžič in nazaj laufala), znebila se nisem pa vseskup ničesar, tko de me zihr še čaka ena takale vaja (upam samo, de uspešnejša) user posted image . Tolk o jogurtu za dobro prebavo - dreka peka. Pa še ves cajt vmes travmiram, če tole napenjanje res nč ne more škodit malemu user posted image . No, zgleda de ne, zdejle prav fletno pobrcava user posted image . O, mama, kolk paše samo sedet pa nč "delat" user posted image .
Upam, de nisem keri zajtrka pokvarla user posted image .
Ninchi
, super, de je tvoj user posted image vsaj malo boljši. Upam, de ga bodo fajn "zrihtal", pr nobenih letih ni takle fajn, če si pa še bl pr ta mladih, se ti pa sploh zamau zdi. Pa mali pobič se zihr preteguje user posted image , al je to en lušten občutek user posted image .
Petrap, sej dotarji verjetn že vejo kako in kaj user posted image , važn de bo z malima vse OK. Jaz morm pa tut okol sedmih vstat,čeprav ne gre nihče v vrtec, me mali mož priganja: "Mami, ap, ap! Dan!" Ap pomeni nej vstanem user posted image , dan pa de je že dan user posted image , če ne zaleže pa začne še zvonove oponašat (smo na vasi in ga vsako jutro (skoraj) ob sedmih zvonenje zbudi user posted image ).
Sovražim WC user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
11.10.2010 0:50:14   
Nina33
Men je že mal odleglo, tko de zdej "samo" spat ne morem user posted image . Pa sem se spomnila, de že dolgo nisem zaželela sreče na pregledih in bom to zdej popravila:
vsem, ki imate ta teden preglede ( D3lfink4, maurica - še za M tudi user posted image , suzy29, ciccina, jekica, HoneybeeMaja, berti2, Zasi, DIANE, IsabellaLana - tudi za M user posted image , Mišyka zate 3user posted image user posted image user posted image , de te ne bo več skrbelo, Vipercat, babynitka, biljanaI in ostale "anonimne" glede pregledov in tiste, ki sem jihnehote zgrešila) želim čimmanj čakanja in najbolj lepe novičke user posted image user posted image user posted image
In pa - seveda pričakujemo vse lepo opisano tuki gor. No, vsaj jaz bi rada vse o vsem prebrala user posted image . Zdej grem pa še malo surfat user posted image , prilimam slikice ali link, če na kej lušnega naletim user posted image .
Lepe sanje vsem!

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 11.10.2010 0:53:29 >

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
   [Brisano sporočilo]
11.10.2010 7:26:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?