|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
7.10.2010 14:45:05   
Patrisha
OMG KAK JE LEP!!!!!!!!!!!! jaž bi meu tut takega :) pr nas na rudniku ziher ni takega :S kdaj si kupla? da grem ucke vrect. Al pa je zdaj komaj prisla ornk zimska kolekcija, pa sem bla prej prehitra.

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
7.10.2010 14:48:50   
Teyla
biljana res je lušten. user posted image So bili še v kakšni drugi barvi? bela se mi zdi tak občutljiva.

Jaz sem mislila kupit samo banjico brez podstavka, zdaj pa nisem več tako prepričana.

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
7.10.2010 15:09:02   
Jo@n
Ojla, danes ste pa zastavile čvekanje user posted image .

Čestitke vsem za uspešno opravljeno M, pa za RD, pa uspele poskuse v kuhinji (a bo tudi kaj testiranja v živouser posted image ).

Glede banjic in čebričkov... Mi imamo banjico, kakršna je na slikici od Nine. Še barvo je ujela.user posted image Ja, ima čep, kjer se da vodo lepo iztočiti... Dokler je bil user posted image  statične sorte, sva ga kopala v njegovi sobici na mizi, potem pa v mali banjici, položeni v veliko v kopalnici. Bolj kot je bil mobilen in razposajen, bolj mu je postajal všeč čep v kadi, ki ga je pridno vlekel ven, tlačil v usta... Posledično imamo požrt&zgrizen čep, ki ne drži, banjico, ki četudi zaflikana pušča (ampak za v kad je v redu) in v planu kupiti novo (brez odtoka) za drugega user posted image . A smo šparovni...user posted image

Čebriček sva si sposodila od kolegice za prvi morski dopust, z njim sva bila za tisti čas zadovoljna, da bi ga pa pri malem škratu svakodnevna uporabljala, ne toliko se nama pa ni dopadel. Poznam pa družine, ki so shajale le s čebričkom, brez banjice...

Tašče (moja je kar v redu, dokler jo imam 34 km stran), je pa res da včasih tako pihne, da bi jo kr nekam poslala. Sploh v tem stanju, ko smo vse pod vplivom hormončkov. Ko sva ji povedala za drugo nosečnost, je potem pripomnila, no zdej pa vidim da bosta skup ostala, da ne bosta šla narazen. Pa me ima rada in me sprejema, ampak izrazit se pa včasih res ne zna... Grrr, kot da je bilo o tem kdaj govora... Ja, in zadnjič me sprašuje, če imava za drugega user posted image  že izbrano ime, pa ji povem, da ja (o imenih in spolu nočeva razglabljat in jih ne bova razkrila). In pravi, ali bo spet kakšno starinsko??? user posted image  user posted image  user posted image , kot je pri prvem (imamo Jakoba). Pa sem ji lepo  zabrusila, da to ni prav nič starinsko, ampak povsem lepo Slovensko. No, potem se je popravila, da je staroslovensko... user posted image  user posted image  user posted image

Ah ja, takle mamo.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
7.10.2010 15:17:12   
Patrisha
Jo@n potem imam jaz se vecjo sreco ko je 130 km stran! in tnx god da je, edino mojo mamo bi mela blize ne tak dalec :S. Oh nasa ljuba tasca ne pride dlje kot da vprasa kaj je novega v LJ?? ahahaha. Moj odgovor, ne da bi vedla ce je kaj :). Pa kako kaj OTROK??? mene sploh ni :) ampak ok. Me ne boli, sem se navadla da tak pac je. Kaj je najbolj zabavno je to, da ona hoce vedet katerega spola je, pa sem rekla da ji ne morem povedat, ker se sama ne vem :) in zdaj tezi glede tega. Vcasih sem res vesela da sma se odselila iz Mbja ampak mi je zal za moje. Sicer moj tudi nima nekega briljantnega odnosa z njo... Ampak glede na to, da pri meni je bila ista zgodba kot pr tebi, in me ni nikakor sprejela, ker seveda je njen visoko sola, jaz se delam fax in potem se je trudla na vse pretega da nebi bla skupaj!! Pa ce ti prbije, se prej ko sem bla noseca, da ona nima namena pazit moje otroke. OK SUPER!! moja mama je ze zdaj cela lepljiva in sluzasta... tako da sploh ne vem kako bo februarja :)) uglavnem! Tasco bi zamnjala za 5 € ce bi se dalo ;) ampak kaj cmo.. sprijaznit se bo treba :)

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
7.10.2010 15:21:49   
Tisia
patrisha včeraj sem ga kupila sem ga pa že nekaj časa opazovala in sem se bala da bodo pobrali vse in bom ostala praznih rok,pa sem ga kar kupilauser posted image
sory teyla sem se zmotila, sem mislila napisat tamy82
se vidi da mi že nagaja spomin zaradi hormončkovuser posted image
moj je kar navdušen glede kupovanja samo ne hitiva preveč, vsakdo ima strah da ne bi bilo kaj narobe, to je normalno le razmišljat ne smeš o tem...
vseeno pa rajši kupim sedaj ko vidim res nekaj dobrega še povrh poceni ,za pajac sem dala 11 euruser posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
7.10.2010 15:25:16   
tamy82
Ja danes ste pa res pridne s tem čvekanjem user posted image

Glede tašče mam pa očitno srečo user posted image čeprav živimo skupaj (sicer mamo vse ločeno, ampak vseeno v isti hiši), ne morem reči, da se kej vtika v naju. Še dobro, da moj niti slučajno ni mamin sinček user posted image je pa včasih še preveč zaščitniška do mene. Zdej ko sem noseča pa sploh user posted image po njenem naj bi zdej samo počivala user posted image (sej je pa moja mami ravno obratna: mi je zadnjič govorila kam vse je ona šla peš, ko je bila noseča zame user posted image ). Tako da včasih res ne vem več koga (če sploh koga) naj poslušam user posted image

Tale tummy tub moram še res fajn razmislit, ker moj se verjetno en bo strinjal s tem. Če ga bom kupila, bom itak rabljenega, da sploh vidim kako se bo obnesel.
Sem prej gledala tudi gugalnike na Bolhi in so ful ugodni. Ampak to tudi ne vem če bom rabila, tako da se mi ne zdi smiselno že zdej to kupovat. user posted image Bo očitno res ostalo pri tem, da še neki časa ne bom ničesar kupila user posted image

biljana ful luškan pajacek! user posted image

Nina33 ja jaz sem spraševala za bulgur, pa sem včeraj tudi jaz videla v Sparu tole čudo user posted image ampak potem nisem kupila. user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
7.10.2010 15:26:32   
Tisia
joj kako sem zdaj nakrancala,včasih bi morala pregledat preden pošljem sporočilo user posted image ,mislim da me že spanec daje..
teyla pajacki so bili samo v tej barvi

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
   [Brisano sporočilo]
7.10.2010 15:33:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tisia)
  Neposredna povezava do sporočila: 4033
7.10.2010 16:00:36   
valek
hej babike...

zdaj pa je spet čas da še jaz dodam nekaj malega:))
najprej čestitke samsari, ki se ženi v soboto-super bo, brez skrbi...jaz sem dala
letos maja to skozi in je bilo super-predvsem pa je najbolje če si lahko brez treme in si popolnoma sproščen:))

vse ki ste bolane-čajček,med in limona...pa bo šlo na bolje...tudi js sem tretji dan bolana..in se s temi zadevami zdravim-brez tablet...nekak se jih izogibam.

drugače pa se moje dete v trebuščku pridno premika in brca vsaki dan...trenutno  bi naj bil fantek, čeprav sm si rekla da še do 19. 10. počakam ko imam 3d in tukaj mislim da bo bolj ziher..:))

morfologijo pa imam 27.10.

sem zelo vesela,ker sm včeraj nardila izpit:))juhuhu....tak sem bila vesela, da me je kar zagrablo in sm morala nekaj malih cotik kupit:))...take srčkane.....
tak da sedaj pa se lahko končno posvetim samo sebi in otročku in brezskrbno uživam..:))  sem pa zadnje čase začutila občasne bolečine v trebušnih mišicah...zgleda da zaradi raztezanja...nevem, pa kolk desni me boli...hm...sej ne da jamram...samo vajena nism teh zadev..pa sej bo,,.

tale beli pajacek iz kika pa je tako luškan...sm ga js tudi gledala đe tukaj na ptuju, samo so bile majhne številkice vse pokupljene in je bilo samo še nekaj velikih številk..:(

kak pa kaj napreduje organizacija srečanja v mariboru??
predlagam da se kar določi en datum in ura ter lokacija...kot so si omislile punce v ljubljani....pa se potem samo napišemo na seznam...kaj pravite?? a je katera sploh iz območja maribora, ptuja,..okolice??

lp

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
7.10.2010 16:32:37   
hayabusa
Banica- mi smo imeli navadno s čepom, ki ga nismo nikoli uporabili in smo otroka kopali v dnevni na kavču ker je bil najtoplejši prostor in ni bilo treba ekstra dogrevat. pri 2, 3 mesecih pa sva se skupaj kopale v veliki bani, itak smo jo kopali 1 x na teden. potem pa smo jo dali v obroč in je bila sama v bani. čebriček sem si tudi jaz želela pa ga nismo kupili, so pa pri moji kolegici sprobali veliko vedro namesto čebrička in se je enako obneslo user posted image
kopanje je zgledalo potem nekako takole :
user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
7.10.2010 16:39:37   
maurica
hel32, super za M user posted image

ja, pajacek je pa res lep. pa še ful ugodno si ga dobila user posted image

glede tašč tudi jaz spadam med srečke. moja je res super ženska. moji starši živijo na drugem koncu Slo, od moža pa so v istem kraju in moram reči da si res ful pomagamo med seboj. imamo pa zelo zanimivo pri nas: njegovi vedno držijo z mano, moji starši pa z mojim možem user posted image v glavnem, odnosi so res super!

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
7.10.2010 16:41:35   
maurica
hayabusa, ful dobro! user posted image Imate cel bazen doma user posted image . Midva imava na žalost za kaj takega premajhno kopalnico user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
7.10.2010 17:14:46   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: maurica

hayabusa, ful dobro! user posted image Imate cel bazen doma user posted image . Midva imava na žalost za kaj takega premajhno kopalnico user posted image

mi imamo staro bajto (cca 100kvadratov- uvrh glave) z dvema kopalnicama, v eni tuš, za vsakodnevne dogodke - cela kopalnica mokra in eno večjo ki sva jo lani renovirala ker sem jaz želela bano za otroka - se ponavadi ob vikendih kopamo, tričetrt kopalnice mokre, ampak ko vidim kako otrok uživa... zgleda pa res kot bazen ker je žaba pač majhna, drugače pa sploh ni velika.

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
7.10.2010 17:49:31   
cukica
Jaz sem pa včeraj takle pajacek gledala v Kiku,...Full luškan ja,....
Pa od brata tašča mi bo seštrikala ene 7 parov copatk,...tko,da bos ne bo,...
Sem pa dobila že full cunjic tko,da mamo že copatke,nogavičke,žabice,dekice,bodije,....
Sem šla po kosilu počivat me je zmankal za 2 uri,pa me je moj klical in rekel,da bom tamalga navadla podnevi spat,ponoč pa akcija,...JA no bo pa nočni tiček,...
Kar se tiče pa tašč jaz jo imam en štuk nižje,pa sem kr vesela,da je ker mi pomaga,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
7.10.2010 18:28:38   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

sicer imam se eno vprasanje... ima katere izkusnje s tem? http://soncek.si/si/banjica-z-zlozljivim-stojalom-vec-barv-i3911.shtml kok je kaj stabilno? edino to mi pride prav za naso miro malo kopalnico. tnx

Jaz jo imam z recinka (je še malenost cenejša in ista) pa nad stabilnostjo nimam pripomb, le malo višja bi morda lahko bla, ker me je včasih že pošteno križ bolel.

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
7.10.2010 19:51:37   
cukica
Vsem skupaj želim lahko noč,....
Greva počivat,....

user posted image

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
7.10.2010 19:52:59   
Patrisha
meta21 hvala za info. No evo tole bom jaz kr nabavla... tako da je ze na seznamu. Sicer pa oni pajac ziher ni na rudniku, majke mi grem stavit :) sem bla v soboto prejsno pa nic :/ kje pa se je kak v LJ pa sploh ne vem :S morem malo pogeldat. Nic punce moja vsakodnevna obveznost me caka :) gonjenje tajm :) me moj heca, ce hocem malega sportnika nardit ;) hihi dok ne nori noter sklepam, da je ok :)

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
7.10.2010 19:54:03   
Patrisha
cukica lepe sanj pa lahko noc!

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
7.10.2010 20:04:55   
mateyci
Živjo user posted image
Sem nazaj iz M, vsa presrečna, da je z najinim pikcom vse okuser posted image
Izvedela sva, da bo user posted image , jaz sem zelo srečna, moj pa malo manj, ker si je ful želel punčko. Ampak, kaj čmo, bo kar po mojeuser posted image
Mere:
HC 197
AC 167
FL 33
Je pa bil user posted image zelo aktiven. Skoz neke salte dela, pa brca, se obrača, lepo mu je.Le pozirat za lepo slikico se ni hotu, bo pa drugič.

Naslednji pregled imam cuker test 02.11.2010, če bo katera urejala seznam.

Zdaj pa še kar se tašč tiče. Moja je zlata, se bolj ujemem z njo, kot s svojo mamo. Dala bi nama vse. Kadar jo rabiva prileti, skoz spremlja kako se počutim, če je s pikcem ok,.... Medtem, ko moja mama je bolj hladna, tako kot cela moja familija. Ampak nekako folgamo. Kaj čmo, eni smo takšni, drugi drugačni.

Je pa res grozno, da živiš z nekom, pa da ti skoz nekdo teži, vsiljuje svoje mnenje itd. Mislim, da je v vsakem pogledu najbolje, da vsak živi na svojem in tako jih vidiš le takrat, ko jih ti hočeš.
user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
7.10.2010 20:11:15   
tamy82
Patrisha fajn športaj! user posted image

cukica lepo spančkaj(ta) user posted image

mateyci tebi pa čestitke za user posted image , da je vse ok z njim. user posted image Sej tvoj bo ravno tako vesel, boš videla user posted image Sicer pa je ponavadi ravno obratno, da si moški bolj želijo fante kot punce.

(odgovor članu mateyci)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
7.10.2010 20:34:35   
tamy82

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted imageuser posted image , P: 26.10.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image dvojajčna, user posted image user posted image , P:14.10
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 13.10
user posted image suzy29, 29, Laško, 4.user posted image , user posted imageuser posted image , P: 12.10.
user posted image ciccina, 30, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 15.10.

2.2.
user posted image bella, __, ______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 38, Rakek, 1.user posted image ,user posted image ,user posted image , P: 20.10.

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image rebeka84, 26, ______, 2.user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1.user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image annai, __, _______, user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

4.2.
user posted image klara1, __, Novo mesto, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2.user posted image ,user posted image , user posted imageuser posted image , P: 22.10.
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 27.10., 3D: 18.10.
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5.user posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image FoxyLady , 31, Polzela, 2.user posted image , user posted image , user posted imageuser posted image , P: 2.11.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3.user posted image , user posted image , user posted image , P: 13.10.
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 29.10.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Rea35, 35, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

6.2.
user posted image vrtnica21,
33, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1.user posted image ,user posted image user posted image ,user posted image  user posted image , P: 11.10.
user posted image Anonimna, __, _______, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 21.10.

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image hayabusa, 30, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image ,user posted image , P: 26.10.

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tamy82, 23, Ajdovščina, 1. user posted image , user posted imageuser posted image , P: 27.10.

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P: 2.11.
user posted image marjetka, 28, ________, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image berti2, 34, ________, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , P: 14.10.
user posted image petrap, 26, ________, 2.user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Patrisha, 25, Domžale, 1.user posted image , user posted imageuser posted image , P: 4.11.

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ____
user posted image ina5505, 40, Šentjur, 1. user posted image , user posted imageuser posted image , P: 27.10.
user posted image iluzija, 27, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

13.2.
user posted image
Nina33,
33, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted imageuser posted image , P: 25.10.
user posted image mija24, 24, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

14.2.
user posted image trsica, 32, Kranj, 2. user posted image ,user posted image , user posted image user posted imageuser posted image  user posted image , P: ___
user posted image Tretjedete, 35, ______, 2.user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Zasi, 27, Lovrenc na Dravskem polju, 1. user posted image ,user posted image , user posted image , P: 15.10.

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted imageuser posted image  user posted image , user posted imageuser posted image , P: 3.11.
user posted image šebela, 27, Ljubljana, 1. user posted image ,user posted imageuser posted image , M: 8.10.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

17.2.
user posted image
Barva,
33, Kamnik, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

18.2.
user posted image
mateyci
, 28, Novo mesto, 1.user posted image , user posted imageuser posted image , M: 2.11.
user posted image
Jo@n, 34, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 26.10.

19.2.
user posted image Registirana
, 31, Štajerska, 2.user posted image , user posted image , user posted image user posted image , P: 3.11.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3.user posted image , user posted image , user posted image , M: 15.10.
user posted image valek, 29, Ptuj, 1. user posted image , user posted imageuser posted image , M: 27.10., 3D: 19.10.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 21.10.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image ,user posted imageuser posted image , P in M: 14.10
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , M: 11.10.

23.2.
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 18.10.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:18.10.

24.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , M: 19.10.

25.2.

user posted image pinwheel
, __, ___, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

26.2.

27.2.
user posted image babynitka, 25, __, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 14.10.
user posted image inia,30,__, 2.user posted imageuser posted image user posted image , user posted image , user posted image , M:18.10.

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanjusi,__ ,______ , 3.user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image arca, 32, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image biljana l, 32, Novo mesto, 4.user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , M: 14.10.

Skupaj nosečk: 74 user posted image
Srečke z user posted image user posted image : 5 user posted image

user posted image : 17
user posted image : 17
user posted image : 45

Z nami so bile:
N.M user posted image user posted image
srečica17 user posted image user posted image
huda83 user posted image user posted image
abv1 user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
7.10.2010 21:16:35   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Jaz imam taščo 1300 km daleč stran. Zagotovo vodim v razdalji. user posted image Čeprav jaz se nimam kaj pritoževat čez njo, je super ženska. user posted image

Če bi jih vsi imeli tak daleč, bi ble vse tašče super.  user posted image   user posted image

valek čestitam za izpit user posted image

mateyci čestitke za user posted image   user posted image   in za super opravljen pregled user posted image

Moja tašča (bodoča) je tudi bolj hladna, ampak je moja mami bolj. Se razumemo ok, ampak če bi živeli z mojimi ali pa njegovimi, bi se obema zmešalo. Sva bližje mojim (10km) stran, pa jih bolj poredko vidiva kot pa njegove. user posted image  

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
7.10.2010 22:51:40   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

patrisha rumen pajac je za noter ,sem pa kupila tega luškanega pajacka za ven v kik-u
teyla moj bi že zdavnaj začel kupovat,se čist razneži  ko user posted image zagleda te majhne oblekceuser posted image

Ooo, glih tacga sem za naše novo dete kupila zanč user posted image , si nisem mogla kej user posted image .
Bom kr entrala, de se številke še mal dvignejo, pa de naute kugl krivil, sem dons kr jablčne mafine naredla user posted image .
Drgač pa lep pozdrav od ta nočne smene user posted image .

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
7.10.2010 23:45:30   
Nina33
Še enkrat čer!
Patrisha a z Rudnikom misliš unga Kika v bližini E.Leclerca? Kt jaz sem pajaca tam kupila, kakšen mesec nazaj cca. Pa sem ga kr za 4-6 mescev vzela, sej verjetn bo mal prevelik, al uni mali so mi res mali user posted image Madonca, se hitr pozabi take stvari user posted image .
Mateyci user posted image za M in pa poba user posted image .
Valek tebi tut z moje strani user posted image za izpit user posted image .
Meta, dobrodošla nazaj - long time no see user posted image . Kako je Lovro v svoji novi sobici? Midva našga še kar "seliva" user posted image , očitno bi ga jaz v resnici kr skoz bliz sebe mela user posted image , se bom mogla bol potrudit.
Hayabusa jaz bi tut mela tako bano user posted image . Sej je fajn bit u bajti (čeprav mali, mrzli in vlažni user posted image , ampak je z leta v leto bolš glede tega), al bano pa res pogrešam... sej ne, de bi se prej non-stop not namakala, sam lohk bi se pa, če bi se hotla. Kle pa lohk po turšk sedim v švoh 5cm vode če čem - no, Šimnu je to čist kul, on bi to skoz user posted image .
Banjica: mi smo pa odtok skoz nucal, mamo tko ozke prostore, de ni šans de z uno banco pa vodo v njej kam prideš, brez poplave seveda.
Tašče: jaz je nimam (verjetno je to dobr user posted image ), tast je star in tko, pa se ne vtika v nič. Se mi pa moj user posted image kr mal smili glede tega - ima oba, pa še za moje pojme nista čist...khm.... gladka user posted image . Sej me/nas imata rada, sam sta bolj take egotrip-vsiljive narave, de ju je treba skoz mal nazaj držat user posted image . Še dobr, de sta moja, de mi ni "treba" gobca šparat user posted image . Sta se pa tekom zadnjih dveh, treh let mal skulirala - očitno zaleže kr direkten bit user posted image .
Registrirana, me firbec matra - a si ti tko deleč od "nas" al so tvoji primoženi sorodniki tolk deleč? Sicer piše, de si s Štajerske, sam sej to je lohk tko mišlen, a ne, po srcu (in koreninah) user posted image .
Tamy, kako si se uspela zadržat, de nis kupila bulgurja user posted image . Jaz sem "mal" čudna glede tega - pred leti sem na tržnici kupila malancan, ker mi je bil takoooo lep - poj sem pa doma gruntala, kaj se z njega sploh dela user posted image user posted image . No, vsaj kej novga zvem tkole user posted image .
Jo@n, a ti bi tut neki "starinskega", pardon - staroslovenskega user posted image ? Jaz tut, sam de hočem še, de ga skor noben nima še (oziroma več user posted image ). Mi je en všeč, pa moj pravi, de to pa skor ime ni - pa je. Kt Jakob je men res lep ime, sam (pre)popularen user posted image Al sem smotana, sej vem. Aha, banco mamo pa mi rumeno, oranžne glih niso imeli takrat, jaz pa nestrpna. Pa rumena mi je itak tko lepa drgač, čeprav je tale mi mal "prebleda", če sem iskrena. Zato pa oranžne slikce gor popam user posted image .
Teyla, preživela praznovanje al še praznuješ?
Hayabusa - a si oziroma a še "puščaš" user posted image . jaz za 1.svečko nisem tolk kt zdej za drugo- se pozna, de hormoni veselo sodelujejo user posted image .
Eh, in seveda spet že vse spite (Cukica - lepe sanje user posted image )... Bom pa sama "dežurala". Sem si "našla" ene vile za družbo user posted image .
Lahko in lepo noč vsem!

user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
8.10.2010 1:17:19   
Nina33
Pa še eno kavico vam skuham, da je nau nobeni treba "kuhat" navsezgodi:

user posted image
user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?