|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
8.10.2010 10:29:53   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

trsica fajn, da so ti podaljšali bolniško. Ampak zdej moraš pa res samo počivat, al kako? Kakšen sprehod ali pa šoping pa ti ja ne bo škodil user posted image

Ti priznam, da mi sprehodi in šopingi sploh ne pašejo. user posted image Še tamalga, ko peljem v šolo (ki je cca. 100m stran) mi je težko it. Zgleda, da so te bolečine v spodnjem delu in pa otrdevanje trebuha nekaj bolj resnega, kot sem mislila. user posted image
No, vsaj prisilno počivam. user posted image Zdaj pa rabim ideje, kaj naj delam doma. Začnem štrikat? Se dokončno naučim španščine? user posted image Zdaj sem na FB začela igrat igrico. user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
   [Brisano sporočilo]
8.10.2010 10:31:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4077
8.10.2010 10:46:39   
valek
Tudi meni so podaljšali bolniško....mi jo podaljšujejo po 1 mesec.....sproti kar.
In tudi gor na dokumentu piše,da naj bi šel k zdravniku le, ali če kako drugače zdravnik dovoli-nekaj v tem smislu.....tako da meni zdravnica ni rekla da ne smem nikamor-tak rizično nimam,da bi morala skoz ležati  ...sem res bolj kot ne doma,počivam, ampak grem pa tudi na kak sprehod ali v trgovino po hrano...in to je normalno...kaj pa češ...če bi dobesedno skoz ležal, bi nam še škodilo....malo premikanja pa res mora biti....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
8.10.2010 10:46:51   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Jaz imam taščo 1300 km daleč stran. Zagotovo vodim v razdalji. user posted image Čeprav jaz se nimam kaj pritoževat čez njo, je super ženska. user posted image

Če bi jih vsi imeli tak daleč, bi ble vse tašče super.  user posted image   user posted image

user posted image Sva 2 leti živeli le par kilometrov narazen, pa je bila vseeno super tašča. user posted image

Moja  je 600 km stran. Še, ko pride v SLO na obisk k ta drugemu sinu, nas ne pride pogledat. Jaz se ne sekiram za to, mož pa tudi bolj malo. Nekako smo mi in oni iz nekih drugih svetov. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4079
8.10.2010 10:50:09   
Rea35
Tršica, jaz sem si zdaj na bolniški "naredila" ful dela.
Sicer sem komaj 1 teden doma, pa vseeno.
Prve dni sem sicer delala za službo - pač od doma, da sem končala neke stvari.
Pol sem se pa sistematično lotila pospravljanja stanovanja u nulo - ker prej seveda ni bilo nikoli časa.
Začela sem s kopalnico - pač počasi pospravljala reči, kozmetiko, pol zmetala stran..., mojega sem pa komandirala da je poribal bano, wc, obrisal pohištvo....tko nekak.
Skratka ne delam nič fizičnega, se pa sistematično lotim sobe za sobo.
Danes bo na vrsti predsoba in omara v njej.
Dopolndne naredim počasi kar pač lahko, vmes malo poležim:), popoldne pa bolj komandiram.
Kuha zanekrat tašča, tako da je ful fajn:).
Mislim, da bomo imeli v enem tednu maximalno urejeno stanovanje (vključno s popsravljenimi raznimi papirji po predalih).
Grem tudi na kakšen obisk ali pride kdo k meni tako da mi dolgčas res ni.

Potem imam v planu pripravit vse za dojenčico (seveda bo treba še v šoping, ker nimava nič, no, nekaj dobim od prijateljic), potem bom pa kvačkala in pletla.

Tko nekak - je pa res, da sem mela zlo stresno službo in da enostavno nisem navajena delat nič - moram met ene zadolžitveuser posted image .

Je pa res, da delam recmo pol ure, pol pa počivam, ker drugač mam takoj trd trebuh. Magnesol se mi pa že gravža.

Neposredna povezava do sporočila: 4080
8.10.2010 10:50:13   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: valek

Tudi meni so podaljšali bolniško....mi jo podaljšujejo po 1 mesec.....sproti kar.
In tudi gor na dokumentu piše,da naj bi šel k zdravniku le, ali če kako drugače zdravnik dovoli-nekaj v tem smislu.....tako da meni zdravnica ni rekla da ne smem nikamor-tak rizično nimam,da bi morala skoz ležati  ...sem res bolj kot ne doma,počivam, ampak grem pa tudi na kak sprehod ali v trgovino po hrano...in to je normalno...kaj pa češ...če bi dobesedno skoz ležal, bi nam še škodilo....malo premikanja pa res mora biti....

Se čisto strinjam. Pa saj po počutju vidiš koliko zmoreš. Ni pa, da bi bil po cel dan odsoten. Jaz kakšno stvar postorim in grem nazaj počivat. Tko, počaaaaasi. user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
8.10.2010 10:54:42   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Rea35

Tršica, jaz sem si zdaj na bolniški "naredila" ful dela.
Sicer sem komaj 1 teden doma, pa vseeno.
Prve dni sem sicer delala za službo - pač od doma, da sem končala neke stvari.
Pol sem se pa sistematično lotila pospravljanja stanovanja u nulo - ker prej seveda ni bilo nikoli časa.
Začela sem s kopalnico - pač počasi pospravljala reči, kozmetiko, pol zmetala stran..., mojega sem pa komandirala da je poribal bano, wc, obrisal pohištvo....tko nekak.
Skratka ne delam nič fizičnega, se pa sistematično lotim sobe za sobo.
Danes bo na vrsti predsoba in omara v njej.
Dopolndne naredim počasi kar pač lahko, vmes malo poležim:), popoldne pa bolj komandiram.
Kuha zanekrat tašča, tako da je ful fajn:).
Mislim, da bomo imeli v enem tednu maximalno urejeno stanovanje (vključno s popsravljenimi raznimi papirji po predalih).
Grem tudi na kakšen obisk ali pride kdo k meni tako da mi dolgčas res ni.

Potem imam v planu pripravit vse za dojenčico (seveda bo treba še v šoping, ker nimava nič, no, nekaj dobim od prijateljic), potem bom pa kvačkala in pletla.

Tko nekak - je pa res, da sem mela zlo stresno službo in da enostavno nisem navajena delat nič - moram met ene zadolžitveuser posted image .

Je pa res, da delam recmo pol ure, pol pa počivam, ker drugač mam takoj trd trebuh. Magnesol se mi pa že gravža.

Dober plan. user posted image Tudi jaz bom morala nekaj takega naredit. user posted image Sploh, ker imamo stanovanje v razsulu (novica o dvojčkih nas je zadela med renoviranjem, potem pa se je vse ustavilo, ker se bomo zgleda morali selit v večje stanovanje). Bom rekla, čas je za minimizacijo navlake.  In konec hrčkanja. user posted image

(odgovor članu Rea35)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
8.10.2010 10:56:58   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
Hayabusa - a si oziroma a še "puščaš" user posted image . jaz za 1.svečko nisem tolk kt zdej za drugo- se pozna, de hormoni veselo sodelujejo user posted image .

mah, sem včeraj malo ko sma v vrtcu dobili "darilo" pa ko sem doma gledla slike in video ki so nam ga nardili v vrtcu. Mamo namreč zelo fajn vrgojiteljice, ki jim lahko fotoaparat pustiš za roj danuser posted image
nimam časa brat, sem 2 strani v zaostanki, prosim lepo, do nedelje ne pretiravajte s pisanjem, ker mam delo in pol mam full za bratuser posted image pečem torto in za jutri je treba nekaj poštimat, pride familija na obisk za roj. dan.
lepo bodite!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
   [Brisano sporočilo]
8.10.2010 10:58:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu trsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4084
8.10.2010 11:07:46   
Teyla
Registirana držim pesti, da ti podaljšajo.

Če ima katera danes pregled, srečno. user posted image

Jaz spet čakam kdaj bo čas za kosilo. user posted image   obupen primer sem.
Mislim da sem že +6kg od začetka, moram pa še preverit. Smešno mi je, ko gredo kg kar gor in gor, sama pa ne vem kam, ker je trebuh še bolj majhen. Vem, da je nekaj šlo v stegna, ker so mi ene hlače malce bolj tesne, pa prsa. Kaj pa ostalo? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4085
8.10.2010 11:14:58   
Patrisha
Rea35 pridna :) poem pa sem misla da sem jaz ful staromodna ko sem nakvackala 2 dekici :) eno za postlco in eno za vozek :) ko bodo koncane prpnem kako slikico ;)

Hayabusa fajn praznujte!!

Registrirana itaq da drzimo :) bos vidla da bo uspelo!

ej kak se nastavi da ti odsteva za mickenega pr nicku? :) sem se frisna v tem :S

Neposredna povezava do sporočila: 4086
8.10.2010 11:21:16   
Teyla
patrisha vtipkaj v google "pregnancy tickers" in boš dobiladosti strani, kjer vpišeš PDP in dobiš link. ta link nato skopiraš v profil pod nastavitve in imaš zadevco. user posted image

Imaš ga pa tudi na RR:

http://www.ringaraja.net/forum/RR_Trakci_za_na%C5%A1e_nose%C4%8Dke/m_2905887/tm.htm

< Sporočilo je popravil Teyla -- 8.10.2010 11:23:09 >

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
8.10.2010 11:23:58   
tamy82
Ja po eni strani je fajn bit doma, po drugi pa je kar malo dolgčas ... tako da Rea ti si že organizirala vse tako, da ti niti malo ni dolgčas user posted image pretiravat pa vseeno ni treba user posted image

Teyla jaz sem tudi na istem s temi kilogrami! Sem se zredila že skoraj za 6kg, pa tudi nimam ne vem kako velikega trebuha. Prsi so se mi na začetku malo povečale, zdej pa se mi ne zdi, da še kej rastejo user posted image pa itak v stegna in rit sem neki dobila. Ostalo pa ne vem kam gre ... mogoče so kosti postale težje user posted image

Registrirana držimo pesti, da pride fajn pošta user posted image user posted image

Sem pa zdej na netu naročila par stvari za user posted image , ker res nisem več mogla zdržat! user posted image Zdej ko sem sama si lahko privoščim user posted image potem ko bo prišel paketek, se bom pa spet morala zagovarjat user posted image

Kvačkat bi pa tudi jaz rada znala, ma zdej se ne mislim učit še tega ... tako da mogoče za drugega user posted image da bo kej user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
8.10.2010 11:32:30   
Patrisha
Teyla tnx, vidim da mi v sluzbi to ne gre :S mater tele blokade... vrjetno tam nekje pod opis noter prpopam ne? :) mater pa takega lepega sem nasla :) se bom pa doma malo pozajebavala :D

tamy82 no sej sicer jaz osnovne delam... tako, da ce imas strasansko zeljo ti lahko jaz kaj pokazem... je pa fajn kosi nekaj unikatnega nardila :)

punce mogoce pa ste v prste kaj dobile ko tolk tipkate :) jaz pa se vedno lepo dol davam :) sem ze na -6 juhej :) in me g. ni cisto nic pohvalila!! ampak itaq vem, da morem ker je za mene bolse :) kon koncev vi k ste suhcane kr jejte ce vam pase! Jaz se po cokoladi kozlam, tak da... juhej!! sem prav vesela.. sicer obozujem cokolado, ampak ocitno not any more :D uhuhuhu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
8.10.2010 11:39:23   
Teyla
patrisha  ja kopiraš v profil pod "dodaten opis"  user posted image

kar -6kg? Madonca. No, jaz nisem suhcana, mislim da imam tkao normalno postavo. Samo upam, da ne bom končala na +12kg, smao imam nekak občutek, da mi to ne uide. To sem namreč pridobila v dveh mesecih, prej pa nič. Je res, da sem pridobila nekaj mišic zaradi pialtesa, ampak to je malenkost v primerjavi s kg.

Bomo videli. Upam smao, d ame g ne bo okregala naslednjič. Se samo meni zdi, ali zdajle čas med pregledi hitreje mineva? Še dober teden, pa jo spet obiščem, na začetku sem pa čakala 8 tednov. Mi je prav fino, da so zdaj bolj pogosto. Verjetno pa mi bodo proti koncu šli že pošteno na jetra, ko bo 1x na teden. user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
8.10.2010 11:58:31   
Patrisha
cak a ti si kak 23 t ze? no jaz sem danes tocno 22 in mam komaj cez 1 mesec :/ in mi tut ni kaj vsec tole :S, ampak vem, da ce bo kar koli narobe grem kr vija bolnica ginekoloska klinika oz kamorkoli al pa g. bom zatezila in bom sla prej!! zakaj pa placujemo zdravstvo!! tako kot je ena prej omenla

ah no povprecna., k te bom kl uhe enkrat ;) .. poglej si moje slike pa bos vidla :) ampak samo da smo zdrave me in otrocicki!! sicer moja g. je cist kul. In mi je razlagala da se ne rabm sekirat glede kil in da pri meni zadeva ko mam ze od prej kr nekaj kg prevec ni taki problem, kot pa da se zredi ena punca ki je ful suha. Zakaj nimam pojma?!? ampak vrjetno tut vse po malem trpi ko je punca vajena da nosi svojih 50 kg pa pol se kakih 20 dodatnih.. kriz pa te zadeve... ej nimam pojma glede tega. Jaz pravim dok se dobro pocutis, imas izvide normalne sploh ni problema al mas 30 al pa 130 :). Je pa res da sem imela pritisk zdaj 140 :) in vrjetno zato ker so babico vlekli v bolnico kerje tombozo dobla in so ji nogo odrezali. Pac slaba novica za dobro jutro in sem g. povedala in je rekla da ok. Sicer ni velik pritisk ampak naj pazim, da se ne razburjam.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
8.10.2010 13:41:30   
tamy82
nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted imageuser posted image , P: 26.10.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image dvojajčna, user posted image user posted image , P:14.10
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 13.10
user posted image suzy29, 29, Laško, 4.user posted image , user posted imageuser posted image , P: 12.10.
user posted image ciccina, 30, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 15.10.

2.2.
user posted image bella, __, ______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 38, Rakek, 1.user posted image ,user posted image ,user posted image , P: 20.10.

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image rebeka84, 26, ______, 2.user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1.user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image annai, __, _______, user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

4.2.
user posted image klara1, __, Novo mesto, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2.user posted image ,user posted image , user posted imageuser posted image , P: 22.10.
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 27.10., 3D: 18.10.
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5.user posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image FoxyLady , 31, Polzela, 2.user posted image , user posted image , user posted imageuser posted image , P: 2.11.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3.user posted image , user posted image , user posted image , P: 13.10.
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 29.10.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Rea35, 35, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

6.2.
user posted image vrtnica21,
33, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1.user posted image ,user posted image user posted image ,user posted image  user posted image , P: 11.10.
user posted image Anonimna, __, _______, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 21.10.

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image hayabusa, 30, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image ,user posted image , P: 26.10.

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tamy82, 23, Ajdovščina, 1. user posted image , user posted imageuser posted image , P: 27.10.

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P: 2.11.
user posted image marjetka, 28, ________, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image berti2, 34, ________, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , P: 14.10.
user posted image petrap, 26, ________, 2.user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Patrisha, 25, Domžale, 1.user posted image , user posted imageuser posted image , P: 4.11.

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ____
user posted image ina5505, 40, Šentjur, 1. user posted image , user posted imageuser posted image , P: 27.10.
user posted image iluzija, 27, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

13.2.
user posted image
Nina33,
33, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted imageuser posted image , P: 25.10.
user posted image mija24, 24, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

14.2.
user posted image trsica, 32, Kranj, 2. user posted image ,user posted image , user posted image user posted imageuser posted image  user posted image , P: ___
user posted image Tretjedete, 35, ______, 2.user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Zasi, 27, Lovrenc na Dravskem polju, 1. user posted image ,user posted image , user posted image , P: 15.10.

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted imageuser posted image  user posted image , user posted imageuser posted image , P: 3.11.
user posted image šebela, 27, Ljubljana, 1. user posted image ,user posted imageuser posted image , M: 8.10.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

17.2.
user posted image
Barva,
33, Kamnik, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

18.2.
user posted image
mateyci
, 28, Novo mesto, 1.user posted image , user posted imageuser posted image , M: 2.11.
user posted image
Jo@n, 34, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 26.10.

19.2.
user posted image Registirana
, 31, Štajerska, 2.user posted image , user posted image , user posted image user posted image , P: 3.11.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3.user posted image , user posted image , user posted image , M: 15.10.
user posted image valek, 29, Ptuj, 1. user posted image , user posted imageuser posted image , M: 27.10., 3D: 19.10.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 21.10.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image ,user posted imageuser posted image , P in M: 14.10
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , M: 11.10.

23.2.
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 18.10.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M: 14.10.

24.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , M: 19.10.

25.2.

user posted image pinwheel
, __, ___, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

26.2.

27.2.
user posted image babynitka, 25, __, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 14.10.
user posted image inia,30,__, 2.user posted imageuser posted image user posted image , user posted image , user posted image , M:18.10.

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanjusi,__ ,______ , 3.user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image arca, 32, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image biljana l, 32, Novo mesto, 4.user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , M: 14.10.

Skupaj nosečk: 74 user posted image
Srečke z user posted image user posted image : 5 user posted image

user posted image : 18
user posted image : 18
user posted image : 43

Z nami so bile:
N.M user posted image user posted image
srečica17 user posted image user posted image
huda83 user posted image user posted image
abv1 user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

< Sporočilo je popravil tamy82 -- 8.10.2010 13:45:08 >

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
8.10.2010 14:01:25   
Teyla
Patrisha ja, sem v 23.tednu.  Si imela pred kratkim pregled, da imaš naslednjega šele čez 1 mesec? Jaz sem samo prva dva pregleda imela v razmaku 8 tednov, hvalabogu da je bila vmes še nuhalna. Pa iskreno upam, da me čaka še kakšen ultrazvok, ker je omenila naj jo naslednjič vprašam za spol, da bo pogledala. Edino, če je mislila naj ji kar rečem za ultrazvok. user posted image

Ja, če bi se zredila za 20kg bi bila kar kriza po moje. Že zdaj me včasih križ boli. Enkrat me je tako močno, da sem se skoraj po tleh zložila, ker nisem mogla na nogo stopit. Hvalabogu je hitro minilo. Je pa zanimivo kaj bo šele potem ko bom bolj visoko noseča. Eh, se ne mislim (preveč) obremenjevat s kg. Samo je res nekaj na tem, da je presnova drugačna, ker jaz ne jem nič več kot prej.user posted image  

Bomo videli kaj bo rekla moja suha G čez 2 tedna. user posted image  

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
8.10.2010 14:12:30   
Patrisha
mnja tole z suhimi g. je zabavno :) jaz mam glih fajno :) neke sredna punca, hujsa sicer na vlko, ampak je razumevajoca!! to je ze ok.

Mnja mela sem 4 pregled ampak pr4jsem pa tut mela komaj 20 avgusta in sem ful zmes cakala :S celi bed. ni mi to vsec da so tako redko :S jaz bi najrajs mela na 2 t in pika! :D vsaj vesda je ok, sicer tole na tedn se nas caka :D tak da nebom prevec jamrala :D
ker nas se vse napeto :)

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
8.10.2010 14:17:12   
tamy82
Zanimivo, jaz sem pa ravno na začetku imela bolj pogoste pregelde. Drugega sem imela v roku 2 tednov, tretjega pa 3 tednov, nato pa mam (do zdej) na 4 tedne preglede. Tako da jih je blo do zdej 5, naslednjega mam pa čez 3 tedne.
Sem imela pa že 4x UZ, od tega na zadnjem pregledu bolj podroben, torej M. Tako da sem kar zadovoljna z mojo G. user posted image

Teyla je pa res, da je zdaj presnova drugačna oziroma bolj počasna. Pa tudi več vode ostaja v telesu, prebavila so bolj stisnjena, ker se maternica širi. Tako da zaradi tega je fajn, da ješ večkrat po malo kot da se 2x na dan napokaš do sitega. Ampak kaj ko je ravno to najtežje izvajat ... user posted image (no, vsaj meni)

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
8.10.2010 14:18:25   
Teyla
Patrisha: A brcik še ne čutiš, da bi te pomirile? Mene je bilo na začetku ful strah (še posebej ko sem 1x krvavela), ampak zdaj me nič ne skrbi, ko me mali tak lepo brca po trebuščku, da vem, da je vse ok. Včaih začne brcat po kosilu, včasih pa prej kot da bi mi hotel reči "hej, lačen sem" ali pa "uu, to je bilo dobro". Pa se zmeraj nasmejim.

zadnjič me je začel na koncu telovadbe brcati in to takrat  ko imamo sproščanje in v bistvu ležiš na tleh in poslušaš nežno glasbo. In me mali začne brcat, ker sem bila na hrbtu in sem se skoraj na ves glas začela smejat. user posted image

tamy82: Jaz sem imela samo 3 preglede pri moji G + nuhalno posebej. Od teh pregledov je bil en dolg 5 min za poslušanje srčka. Prvi je bil UZ za potrditev nosečnosti, zadnji pa morfologija. Zato tud upam, da kasneje dobim kaki UZ več. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 8.10.2010 14:20:16 >

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
8.10.2010 14:21:29   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka
Sem pa poleg vsega tega zlo zaskrbljena glede dogajanja v trebuhu, ki ga praktično ni. Sej pozabim ker mam tolk dela, ampak ko se pa spomnim sem pa zlo žalostna. Vse govorite o brcah, ki vas celo zbujajo, pr meni pa sem in tja mal žgečkanja (ki traja že mesec in pol), brc pa ni več, čeprov sem prve začutila že 3 tedne nazaj. Razmišljam o morebitnem zastoju rasti ali čem podobnim... skratka čist sem na koncu z živci včasih - pa tle delam ko norc čeprov sem noseča (sej vem da sem neumna). Včasih sem na robu joka...

Zihr je vse OK, user posted image , želim ti, de te čimprej ornk zbrca user posted image user posted image . Čimbolj pozitivne misli, če ne gre drgač, pa mal "panike" naženi in naj ti G kak UZ nardi, de boš pomirjena user posted image . E, vidim, de je Patrisha podoben nasvet dala user posted image . Pa zihr te še tale ponedeljkova M mori, mene je pred vsemi pregledi tako strah.... Čeprav mi je čudno, de si imale tako malo pregledov user posted image . Teli G so res vsak čist po svoje naštelani.

IZVIRNO SPOROČILO: trsica
In evo. Ravnokar sem dobila uradno odločbo od ZZZS, da sem doma do 10.12.  Potem pa še tistih cca. 14 dni do novega leta, ko sem spet doma. 
Piše pa, da smem zapustiti dom le, če grem na pregled ali terapijo. Najboljše, da mi mož kar ključe od stanovanja vzame.

Fajn, za bolniško, čeprav tale haus-arest men nč kej fajn ne diši user posted image Men bi definitivno mogl ključe pobrat user posted image . A to fest preverjajo?

Tamy, jaz ti pod 56 ne priporočam - tut če bo manjši (ker verjetno bo, povprečno so okoli 50+ ob porodu). Men ga je bilo še v te zoprno oblačit (je imel 51cm), je lažje, če je večje, tut vizualno ne moti, se mi zdi, de so po večini v preveliko oblečeni (še v P jih imajo v res prevelikih cotkah). Pa še naš je imel glavo veliko (38), pa ko so mali jim tako "opleta" in sem pravi fan unih bodijev na preklop.
Maurica, ja res nisem user posted image vedla, ma je bil lep user posted image . Sej zdej že vem kaj z njimi user posted image , čeprav sem bolj mesojede pasme
Valek, Nina je men zlo všeč user posted image , za Hel32 dam pa roko v ogenj, de ji je Lukas tut zlo všeč user posted image .
Registrirana, sej to si pa enkrat že omenila, ne? Joj, moj spomin user posted image Pa držim pesti user posted image (no, tale je temu še najbližji).
Eh, mene pa tale nočna dežurstva kr mal zmatrajo user posted image . Sem šla spat ob dveh, poj čez kr neki cajta sem mogla na wc, nč spala vmes, je bila ura že štiri... ob sedmih pa auf user posted image Glih ko se meni res fajn spi user posted image . In zdej spet čez dan komi rolete gor držim, zvečer me bo pa ob osmih za dve urci zmanjkalo (se trudim de ne bi, pa ne gre, pa upam, debom poj vsaj do jutra potegnila - pa ne), poj bom pa spet kt rožca do zgodnjih juranjih ur. Vsaj dolgčas mi ni nkol user posted image .
No, de še kilce pokomentiram: sem po naši domači vagi šla od štarta švoh 5 kilc gor (mogoče bol dobre štiri, no) in se mi bauh prav fajn že pozna, sem prav vesela - v prvo ga ni blo od nikoder, kil pa kukr češ (sem z 52 na 70 prišla, pa mi začuda ni noben nč reku user posted image , sem imela pa kri in pritisk res vedno bp).
Zdej grem pa kosilo prstavt, bomo dons bol pozni, smo dopoldne mal raztegnili user posted image .

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
8.10.2010 14:28:37   
samsara04
Lep pozdrav,

pridne čveke, ni kaj user posted image Čestitam tistim, ki ste uspešno opravile morfologijo in (še vedno) zavidam tistim, ki čutite brcike.
Drugače pa spadam med suhice, od začetka nosečnosti sem pridobila 4,5 kg. jem precej več mesa, le gibam se precej manj kot prej.

Ste odprle zanimivo temo o taščah in ne morem kaj, da ne bi pristavila svojega lončka. Ene jih imate bliže, druge precej daleč stran. Mhm, jaz pa imam kar dve tašči user posted image , ker se je tast ločil in ponovno poročil. Ena je cca 6 km stran, druga pa okoli 20, vendar sta si po značaju zelo različni in, čeprav sta dve, nikakor dovolj velik nadomestek za mojo mamo, ki je 260 km stran. "Taprava" tašča (mati od mojega) živi sama in sicer v idiličnem okolju nad sečoveljskimi solinami. A kaj, ko pa bi bilo življenje z njo nevzdržno. Vedno kadar sem prišla na obisk (predenj sem bila noseča), je izkoristila vsako minuto, da sem ji kaj pomagala. Priznam pa, da se mi je precej zamerila pred približno enim letom, ko je pogovor nanesel na otroke oz. vnuke in je rekla, da si jih ne želi in jih sploh ne pogrešauser posted image ...medtem ko moja mama komaj čaka nanje. Druga tašča pa je sicer prijazna, a premalo spontana. Sliko pa precej popravi tast, ki je sedaj, ko sem noseča, še posebej pozoren name in me skoz sprašuje, kako sem user posted image , nemalokrat pa tudi poboža moj trebušček.

Lep dan vam želim

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
8.10.2010 14:34:56   
sara1986
Punce, a mate že kej strij? 

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
8.10.2010 14:38:18   
Patrisha
Teyla brca ko nor!! ziher je dedc majke mi :)) posebej ko kaj pojem.. sem misla da me crvici, ampak je strasanska razlika... sem misla da nebom znala prav razlikovat med brcami in kruljenjem :D OJA!! z lahkoto :D sier brce imam ze tedn pa pau in je ok, samo druga je ko vidis otrocka na monitorju kak krili in maha in smeji tak kot moj :)))) hihi

glede hrbta! ojejejeje jaz se zanalasc vlezem na hrbet prej ko grem spat! to mu naj postane ritual da ve kdaj se mora umirit potem :D no in me zbrca ko nvem kaj! in potem po 15 min mu recem ok, naj ti bo! zdaj pa spat!! :) tako, da sem ga lepo "zdresirala" da ko moj pride domov ( ker ze tezi, ce se da cutit in seveda komaj caka ) da ko bom sla spat da bo zacuto - upam! pa se mi zdi da tocno ve kdaj je jutro :D ob 6:30 ko se vozim na siht lepo telovadi :)) potem se umiri, ob 8ih imam caj potem spet, pa ob 10 ih zajtrk skace od veselja semi zdi :) potem pa p malem... je res funnky :D sicer ko kolesarim po vecerih je pa lepo mirn.. to me pa preseneca.. ampak mogoce mu pase :D bo vsaj nekdo sportnik :PPP

Nina33 zadne case pa v prihodnosti boo edno bol preverjali... ce mene vprasas, posebej ker hocejo koga dobit da mu skinejo kake prispevke.

Kosilo??? uja danes pa si bom jaz skuhal rize z zelenjavo in kisla rdeca pesa!!! mmmm KISLOOOOOO :D

a katero ze kaj bolj na wc vlece?? men se zdi da ko mi prtisne na mehur morem kr letet pa ce pijem al ne... in pol  grem in nic :D tamala/i ze probava moje ziuce :))
tamy82 vecje kupi zdaj zimsko da nebos kaj 2 x kupovala... do aprila ziher nebo neke sopare!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?