|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
18.9.2010 13:23:50   
Nina33
Helou!
Teyla, groooza!!! Mi smo HB visoko nad vodo, ampak.... Pa baje bo čez noč še huje user posted image Upam, da vama vsaj avto uspe kam na varno spelat. Pa da vam kleti ne poplavi. Miljon user posted image in user posted image .

Hel32 jaz sem tut že kar na pogradu oči imela, sam je mišek glih tolk star, de bi skoz nekam lezu in me je lojtre kar strah. Sem se odločila, de zdj eno "obično" kupimo, ko bo pa naslednji na vrst pa pograd pade user posted image . Tvoja punca je pa itak že tolk velka, de lohk zgori spi, ne user posted image .
Kozmetika: mi imamo za ritko "Hladilno mazilo" Gorenjskih lekarn, je zakon, vsaj nam, če že dobi kdaj rdečo ritko (bolj kisel kakec npr.), se mi zdi, da ta krema pomaga clo hitreje kot Bephanten. Šampon pa Nivein nek otroški, brez vonja, mi gredo parfumi na živce user posted image . Fiziološka je za nos res super. Pa negovalno olje pride prav za temenca, čeprav je tut oljčno (sploh kakšno res "naravno") olje tut OK.

IZVIRNO SPOROČILO: tamy82
... ampak kaj ko potem vedno gledamo tiste, ki imajo več, ki jim je nekaj uspelo in se potem še bolj ženemo ... Taki pač smo.

Sej tut zato se je treba včasih mal ustavit in bit vesel, da imamo toooliko vsega že samo s tem, ko so te "osnove" pokrite. Ni vsem dana ta sreča. Pa tako hitro jo lahko zgubimo. Jaz si s takim pomagam, ko me "tema" napade, ko se mi zdi, de kaj vse bi še morala kao imet, pa se spomnim, de imam na srečo itak že vse. Pa nočem težit zdej neki, sam nekam "romantična" sem zadnje dni, tolk slabega se prebere, da se mi je očitno obrambni mehanizem sprožil user posted image .
Ninchi, tale projekt "papirnata torta" je pa v temu dežju prav lepo optimističen!!! Kar tako naprej user posted image ! Pa toplo se obleciuser posted image .
Upam, da ste vse OK, kljub temu dežju!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
18.9.2010 14:08:17   
tamy82
Živijo punce!

Jaz sem se res odpravila na šoping in se zdej prav boljše počutim user posted image čeprav si (valda) nisem kupila tistih stvari, ki bi jih rabila, ampak bolj nepotrebne user posted image
Pa še moj je celo doma, itak ful zmatran, ker je delal celo noč. Tako da zdej spi in spet nimam nič od njega, potem bo pa itak šel spet nazaj v službo ... user posted image

Tle pr nas je tudi ful vse neki popolavljeno, sam k sreči dol nižje od nas, ker mi smo malo nad Ajdovščino in tle ni neke panike, da bo kej zalilo. Teyla upam, da se pr vas stanje kmalu umiri, sej za zvečer in ponoči je napovedan dež bolj v naših koncih, drugje malo manj.

Se mi pa prav smilita moja dva kolega, ki mata danes poroko ... bo pa dosti denarja user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
18.9.2010 14:15:28   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82
Se mi pa prav smilita moja dva kolega, ki mata danes poroko ... bo pa dosti denarja user posted image

Pr nas pa dež na poroko otroke napoveduje user posted image . Je pa res, de smo Gorenci, pa dnar ni glih rad niti "na jeziku" user posted image .
Super za šoping, kupi se pa ponavadi vedno kej (al pa samo) česar ne rabiš user posted image .

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
18.9.2010 14:39:33   
tamy82
Nina33 to da dež naznanja dosti otrok pa prvič slišim. To z denarjem pa verjetno prihaja iz italijanščine, kjer imajo prav pregovor - mokra nevesta, bogata nevesta. Ah kakorkoli, samo da bo kej dobrega ratalo iz tega user posted image
Čeprav potem bi bila midva brez otrok, ker sva se poročila na najbolj vroč dan user posted image ja no za denar zaenktaz drži, ker ga je vedno premalo user posted image

Uživajte!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
18.9.2010 17:28:00   
Teyla
Ja, se je stanje umirilo, najprej je seveda voda ful narasla, garažo in klet je zalilo do vrha -to bi mogle videt. Zdaj vsaj vode na parkirišču ni več, garaža pa je še vedno zalita do vrha. Smo bili tudi brez elektrike ene 4 ure, ampak je zdej nazaj in upam, da bo tak tudi ostalo. Čeprav kaže da bodo mogoče spet izklapljali.

Avto je pa tudi ok, ga je dragi peljal ene 3km naprej, pa potem pricapal nazaj v japankah. Zdajle bova spila en čaj, potem greva pa v trgovino po vodo, ker nimava nič zalog-za vsak slučaj. user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
18.9.2010 17:45:12   
ciccina
Cukica:user posted image bos vidla da bo vse ok, samo pozitivne misli, da te tudi tvoj malcek zacuti...
Teyla: o groza, pri nas je dezevalo cez noc, nekaj tudi cez dan ampak vse te poplave....
No jaz sem mogla skenslat moj soping, ker se mi ni dalo capljat po luzah, tako da uzivam ob TV, moj dragi pa dela user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
18.9.2010 18:07:16   
sara1986
Cukica, stran s črnimi mislimi. Vse bo vredu! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ciccina)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
18.9.2010 19:15:53   
tamy82
Moj tudi spet dela, tako da sem sama doma ... a je kej zanimivega po tv?
Ker res ne vem kaj naj delam. Pospravljati se mi ne da user posted image , zlikala sem že, kaj drugega mi pa skoraj ne ostane v tem krasnem vremenu ... user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
18.9.2010 20:37:50   
abv1
cukica,kako je tebi fajn,tudi jaz bi rada pobožala trebušček in rekla,rada te mam gumbek moj,pa več ne morem.16.v četrtek,sem odšla na stranišče z namenom,da grem na veliko potrebo,ko opazim,da nekaj ven leze iz napačne luknje.v bolnici sem rodila fanteka,velikeka 22cm,240g.ker je še premajhen ga ne dajo v inkubator.če bi bil star 24tednov takrat pa lahko.ta dva dni sta bila zame in mojega možeka zelo boleča,še pomirjevalo so nama dali,ker samo jočema.ne morema se sprijazniti s tem,da ga ni več.ne morem verjet,da ga ni.to je moj 2splav letos.svojo roko bi dala samo,da se to nebi zgodilo.pazite se punce,naj vam na ultrazvokih pregledajo materični vrat,da nebo tako kot pri meni.odprta sem bila 7cm,brez kakršnje kaplice krvi.na nuhalni sem imela rezultat 1:1870,super rezultat,pa vseeno se je nekaj zalomilo.nič nisem težkega zdvigovala,lepo mirno nosečnost sem mela.držite se,čeje treba se tudi skregajte z zdravnikam,če kaj sumite.dajte si kaj kri pregledat.meni je primankovalo železa.upam,da ne boste to doživele.lepo vas pozdravljam in pošiljam poljubčke in objemčke.midva bova poskusila spet v decembru,da si maternica malo spočije.user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
18.9.2010 21:20:23   
tamy82
abv1 to pa je šokantna novica! In glede na to, da je bilo prej vse ok ... Ampak nimaš izbire kot da greš naprej ... sploh ne najdem besed, s katerimi bi ti lahko vsaj malce olajšala to situacijo ...
Mislimo nate in javi se nam še kaj kako si in kako preživljaš te težke trenutke ... user posted image user posted image user posted image
Pa držimo pesti, da bo naslednjič resnično vse ok do konca nosečnosti!

(odgovor članu abv1)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
18.9.2010 21:22:24   
tamy82

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M: 21.9.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image dvojajčna, user posted image user posted image , P:14.10
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 13.10
user posted image suzy29, 29, Laško, 4.user posted image , user posted image , user posted image , P: 12.10., M: 30.9.
user posted image ciccina, 30, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 15.10.

2.2.
user posted image bella, __, ___, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M: 1.10.
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 38, Rakek, 1.user posted image ,user posted image ,user posted image , P:___

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 27.9.
user posted image rebeka84, 26, 2.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:____

4.2.
user posted image klara1, __, _______, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 24.9.
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P in M: 28.9.
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5.user posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image FoxyLady , 31, Polzela, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 5.10.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3.user posted image , user posted image , user posted image , P: 13.10.
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , M: 27.9.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image , M: 21.9., P: 4.10. in 6.10.

6.2.
user posted image vrtnica21,
33, Ljubljana,2.user posted image , user posted image , user posted image ,user posted image , P in M: 28.9.
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1.user posted image ,user posted image user posted image ,user posted image user posted image , P: 27.9., M: 4.10.
user posted image Anonimna, __, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P:___
user posted image Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 23.9.

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 27.9.
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image hayabusa, 30, 2.user posted image ,user posted image , user posted image ,user posted image , P: 28.9.

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tamy82, 23, Ajdovščina, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 30.9.

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P in M: 21.9.
user posted image marjetka, 28, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:____
user posted image berti2, 34, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , P: 14.10.
user posted image petrap, 26, 2.user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Patrisha, 25, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.10

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ____
user posted image ina5505, 40, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ____
user posted image iluzija, 27, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , M: 29.9.

13.2.
user posted image
Nina33,
33, Kranj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M:28.9., P: 27.9.
user posted image mija24, 24, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

14.2.
user posted image trsica, 32, Kranj, 2. user posted image ,user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 5.10., M: 1.10.

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , P: 20.9.
user posted image šebela, 27 let, Ljubljana, 1. user posted image ,user posted image , M: 8.10.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

17.2.
user posted image
Barva,
33, Kamnik, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:____

18.2.
user posted image
mateyci
, 28, Novo mesto, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:___
user posted image
Jo@n, 34, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M: 29.9.

19.2.
user posted image Registirana
, 31, Štajerska, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M:27.9.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ____

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image
valek
, 29, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 29.9.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 1.10.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image ,user posted imageuser posted image , P in M: 14.10
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , M.11.10.

23.2.
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 27.9., M: 6.10.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:18.10.

24.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.10

25.2.

user posted image pinwheel
, __, ___, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

26.2.

27.2.
user posted image babynitka, 25, __, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 29.9.
user posted image tanjusi,__ ,______ , 3.user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image arca, 32, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

Skupaj nosečk: 68 user posted image
Srečke z user posted image user posted image : 5 user posted image

Z nami so bile:
N.M user posted image user posted image
srečica17 user posted image user posted image
huda83 user posted image user posted image
abv1 user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
18.9.2010 21:50:14   
Nina33
Abv1 user posted image user posted image user posted image ! Nimam besed... user posted image Naj ti/vama čimprej posije sonce user posted image user posted image user posted image .
Suzy, kaj si pa ti kej zvedela, upam, da kaj pomirjujočega user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu abv1)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
18.9.2010 22:17:21   
Teyla
abv1, groza user posted image   Nimam besed. žal mi je za vaju in upam, da to čim prej prebolita. user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
18.9.2010 22:49:13   
HoneybeeMaja
abv1 tudi mene je pretresla tvoja novica,žal mi je za vaju,da morata skozi vse to,zato držim pesti za vaju in verjamem,da vama v decembu spet rata plusek in nam javiš veselo novičko.Bodi močna,vse dobro!user posted image

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
19.9.2010 8:21:37   
cukica
Dobro jutro vsem skupaj,...

abv1 nemorem si predstavljati kako ti je,...zelo mi je žal in iskreno sožalje,...Naj vajin fantek pazi na vaju iz neba in naj vama podari čim prej novo srečo,...Sama sem morala nardit splav lani novembra v 12 tednu nosečnosti,ko je otroček nehal rast in mu je odpovedalo srce,...Držim pesti za decembra,in sporoči nam,...
user posted image

Jaz sem prišla včeraj vsa zmozgana iz Italije,sem pa kupila spalno vrečo za otročka,kaj več si nisem upala,bomo še mal počakali,...Drgač pa majo kar velik stvari in poceni,...Z mojim sva mela včeraj obletnico 8.let in sem mu kupila en tak povštrček v obliki srca,...Praznovala nisva še nič,ker je moral na intervencijo,ker je pri gasilcih in ga še ni nič domov,...Katastrofa po celi Sloveniji,upam,da se bo umirilo in se počasi vse skupaj normaliziralo,...
Hvala,ker mislite na naju s pikico,...sej bo počas,sam še dva dni in bomo videli kaj bo,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
19.9.2010 8:21:53   
sara1986
Abv1  tako hudo mi je ko sem prebrala, kaj se vama je zgodilo, želim vama da ostaneta močna, verjamem da vama bo uspelo čimprej spet , pošiljam  ti user posted image user posted image user posted image , ostani močna!! user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
19.9.2010 9:50:10   
tamy82
Jutro user posted image !
Kakšne so kej razmere pri vas? Tle se je na srečo umirilo, ampak piha pa fuuul. No, tega smo pa itak že vajeni user posted image Tako da imam svojega moža spet nazaj vsaj za danes user posted image
Upam, da se bo popoldne res še malo sonček pokazal kot pravijo user posted image

cukica čestitke za 8 let! To je pa že kar dolga doba! Pridna! user posted image Pa upam, da bosta lahko danes tudi praznovala. Lepo se imejta!

Tudi ostale se lepo imejte! user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
19.9.2010 12:20:14   
ninchi9
Abv - jaz pa sem se zdaj zjokala user posted image user posted image Ne vem sploh, kaj ti naj rečem... Verjetno nobena beseda zdaj ne pomaga.. A vseeno - izjoči bolečino, da ti bo lažje. Pa veliko sreče vnaprej..user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še jaz moram pojamrat... Včeraj sem šla na wc, in sem imela na papirju roza izcedek. Ampak samo 1x in potem več ne... Sem bila ravno na dekliščini. Potem pa me je ena mamica potolažila, da ga je imela skoraj vso nosečnost, zaradi vnetij. Nisem zganjala panike in nisem šla v bolnico, ampak če se še ponovi, pa grem takoj. Res pa je, da me že par dni nekaj srbi tam spodaj, tak da mam res mogoče kako vnetje. Bom jutri poklicala mojega ginekologa, če lahko pridem na pregled.

Teyla - upam, da se stanje pri vas čimprej uredi. Tu v MB je zdaj nehalo deževat, upam,da se je tudi pri vas stanje kaj izboljšalo. Drugače pa držim pesti...

Ojoj, same slabe novice!!!!!!

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
19.9.2010 13:15:53   
Teyla
Ojla

Hvala vsem za skrb, mi smo ok. Tu ni bilo nič hujšega. pred nočjo je voda izginila, zjutraj pa je bila zopet polno nazaj. Garaža in klet sta še vedno zalita, voda je bila na stopnišču skoraj do pritličja, ampak je zdaj že upadla. Midva nisva imela ničesar v garažah/kleti, tak da sva lahko srečna, za ostale sosede pa ne vem. So pa vsi tule namsejani, ker je končno konec, nehalo je tudi deževati, asfalt se pa že suši. user posted image
Upam, da ste tudi ostali ok, pa da nimate uničene lastnine (čeprav se da vse zamenjat).
Z mojim greva na kosilo k njegovim staršem se malo pocrkljat, samo je treba še do avta pridet.

ninichi9, upam da je vse ok s tabo in da izcedka ni več. Verjetno ima tvoja kolegica prav, in verjetno ni nič narobe.

Se slišimo zvečer.

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
19.9.2010 16:12:48   
šebela
Abv, moje sožalje.... niti ne predstavljam si ne kako mora biti grozno, a vseeno upam, da bo čas čimprej zacelil rane in bosta lahko na novo načrtovala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
19.9.2010 17:29:20   
sara1986
ninci9, ne sekiraj se, tudi jaz sem prejsni teden imela krvav izcedek, sem bila cela panična, šla na pregled isto uro in hvala bogu je res samo vnetje. če nimaš nobenih krčev, potem se ne rabiš sekirat. Zdravnica me je takoj povprašala ali so bili tudi kakšni krči prisotni.. ker to je tisto kar je lahko nevarno.
Bodi mirna user posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
   [Brisano sporočilo]
19.9.2010 18:10:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sara1986)
  Neposredna povezava do sporočila: 3022
19.9.2010 19:39:59   
ninchi9
Hej punce

A ima katera kdaj take krče, kot pri menstruaciji????

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
19.9.2010 19:42:16   
mateyci
Abv1 sožaljeuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
19.9.2010 20:00:29   
tanjusi
A ima katera kdaj take krče, kot pri menstruaciji????

če maš krče so zlo ok magnezijeve tablete, če pa se ti kaka kri kaže zraven pa nimaš kaj druga kot da greš v bolnico ...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu mateyci)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.