![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 16:07:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Meni je vzgojiteljica že na začetku povedala, da naj ima za v vrtec "delovna oblačila", ker otroci hodijo v vrtec v "službo" in če imaš takšno delo, kot ga imajo oni, se pač umažejo . Sicer je meni bilo to itak jasno, je pa fajn, da mi je to potrdila. ma kaj,če pa te naše smrklje samo gledajop kak je kera oblečena.Me je skoraj kap.Tu komplicira kako opblekco ji oblečem zjutraj,da se bo ja najbolj vrtela,pa ne teh in teh čevljev...Res grozno...al je samo tu v mestu tak al kaj...eni vem da za vrtec oblečejo spodnji del trenerke,pa je to to...naša opa tak komplicira.. ...kaj šele bo
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 16:08:52
|
|
|
|
arabela*
|
tak...grem jest...smem naredla kar por na olju,pa gor rdečo v kosih papriko,pa salamo na koščke in kislo smetano preko..njamiami.... pa še moj se je že prisvetil domov.....otroci bojo pa vsak čas
< Sporočilo je popravil Saraya -- 16.6.2010 16:09:11 >
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 16:27:44
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Meni je vzgojiteljica že na začetku povedala, da naj ima za v vrtec "delovna oblačila", ker otroci hodijo v vrtec v "službo" in če imaš takšno delo, kot ga imajo oni, se pač umažejo . Sicer je meni bilo to itak jasno, je pa fajn, da mi je to potrdila. ma kaj,če pa te naše smrklje samo gledajop kak je kera oblečena.Me je skoraj kap.Tu komplicira kako opblekco ji oblečem zjutraj,da se bo ja najbolj vrtela,pa ne teh in teh čevljev...Res grozno...al je samo tu v mestu tak al kaj...eni vem da za vrtec oblečejo spodnji del trenerke,pa je to to...naša opa tak komplicira.. ...kaj šele bo Hihihii, sej naša tudi. So pač punčke. Midve rešiva takole: zvečer ji dam na izbiro dve oblačili kateri bo imela za v vrtec in se kao sama odloči kaj bo imela oblečeno. Volk sit, koza cela. Je pa res, da nimamo nekih dragih oblačila večina H&M, C&A, Aladin. Tako da mi ni žal, tudi če se strgajo, ali pa čist zapackajo. Btw imajo zdaj v H&M ful razprodajo, do -50%, se splača. Jaz se moram fejst po prstih .
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 16.6.2010 16:28:30 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 16:43:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Hihihii, sej naša tudi. So pač punčke. Midve rešiva takole: zvečer ji dam na izbiro dve oblačili kateri bo imela za v vrtec in se kao sama odloči kaj bo imela oblečeno. Volk sit, koza cela. Je pa res, da nimamo nekih dragih oblačila večina H&M, C&A, Aladin. Tako da mi ni žal, tudi če se strgajo, ali pa čist zapackajo. Btw imajo zdaj v H&M ful razprodajo, do -50%, se splača. Jaz se moram fejst po prstih . no potem so pa tak večina take... Ma ne bom nič več kupovala,ker imata prekoviška teh cot....sem pa odkrila da imajo v Zari svetovne cote,pa zelo ugodne.Tak da ji bom edino še ene fajne kavboljke šla tja kupit...jeans le mora bit bolj kvaliteten,za ostalo mi je vseeno,čim bolj poceni,tem boljše ...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 18:07:50
|
|
|
|
elevitka
|
Rubin.... bo počasi ja ... konec meseca mi poteče porodniška, sam sem si še izborila dopust kako pa Gaja ? brala sem te večkrat na nedonošenčkih,sam si nisem drznila nič napisat-ker sem bolj redko tu in pol za 4 mesece nazaj komentirat se mi ni zdelo cool.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 19:05:47
|
|
|
|
Rubin.
|
Saraya se strinjam. Če bi imela ful denarja mi mogoče ne bi bilo škoda dati dosti za oblačila za tistih par mesecev, tako pa mi je. Se mi zdi nepredstavljivo dati 70€ za kavbojke ali pa 100€ za jakno. Koliko pa je tvoja pupa stara? Toliko kot moja? Kašno št. pa nosi? Mala miss je sedaj pri št. 128. Elevitka - drznila , si me nasmejala. Gaja je fajn, v bolnici se dobro počuti in nič se ji ne mudi domov, prav nasprotno od mame. Sedaj sem se spomnila, katera je še bila na kofetku - Biba. Kako je kaj z njo? Prvič in zadnjič sem jo takrat videla. No sej tebe tudi .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 19:31:05
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Meni je vzgojiteljica že na začetku povedala, da naj ima za v vrtec "delovna oblačila", ker otroci hodijo v vrtec v "službo" in če imaš takšno delo, kot ga imajo oni, se pač umažejo . Sicer je meni bilo to itak jasno, je pa fajn, da mi je to potrdila. ma kaj,če pa te naše smrklje samo gledajop kak je kera oblečena.Me je skoraj kap.Tu komplicira kako opblekco ji oblečem zjutraj,da se bo ja najbolj vrtela,pa ne teh in teh čevljev...Res grozno...al je samo tu v mestu tak al kaj...eni vem da za vrtec oblečejo spodnji del trenerke,pa je to to...naša opa tak komplicira.. ...kaj šele bo Zgleda je res mladim gospodičnam to prirojeno... M. je blo do pred kratkim totalno vseeno,kak je oblečen,pa še sedaj se kaj ekstra ne obremenjuje z obleko,edino japonke so zakon,gdč.S.pa si že kake pol leta izbira cote
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 19:33:12
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya .jeans le mora bit bolj kvaliteten, ... zakaj??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 19:50:11
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Saraya se strinjam. Če bi imela ful denarja mi mogoče ne bi bilo škoda dati dosti za oblačila za tistih par mesecev, tako pa mi je. Se mi zdi nepredstavljivo dati 70€ za kavbojke ali pa 100€ za jakno. Koliko pa je tvoja pupa stara? Toliko kot moja? Kašno št. pa nosi? Mala miss je sedaj pri št. 128. Elevitka - drznila , si me nasmejala. Gaja je fajn, v bolnici se dobro počuti in nič se ji ne mudi domov, prav nasprotno od mame. Sedaj sem se spomnila, katera je še bila na kofetku - Biba. Kako je kaj z njo? Prvič in zadnjič sem jo takrat videla. No sej tebe tudi . no jaz srčno upam da bo mamina čimprej zmagala ... Gaja sodi domov ! Jaz pa sem tebe videla 19.6.2009 - na dan ko si rodila lih so te gor v 1. nad. pripeljali celo na uhe sem vlekla kaj se dogaja, sam slišala nič - nisem pa mogla bliže da bi te pozdravila, ker so te hitro tudi odpeljali (takrat sem jaz ležala v 1. nad.) jaz sem marca pisala sms bibi.... njen Tim je zahteven deško, takrat sta obiskovala fizijatra, in zobki so ga jezili, je rekla da je zelo težaven, da ga komaj folga, pa še pola zraven... se nič ne javi več
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 19:55:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Koliko pa je tvoja pupa stara? Toliko kot moja? Kašno št. pa nosi? Mala miss je sedaj pri št. 128. stara je bila maja 5 let...ma čist odvisno nosi,se nikoli ne opredelima....116,128,140....odvisno od modela
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 19:57:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya .jeans le mora bit bolj kvaliteten, ... zakaj?? ne vem...nekak mi je okej da je to malo bolj kvalitetno
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 20:22:37
|
|
|
|
katy83
|
"dober" večer Spet ne bom sodelovala pri vašem večernem čvekanju, ker je bil mali danes cepljen, pa ga reakcija očitno že prijema. Zdaj se je 1 uro tako drl in kričal, da sem jokala zraven. Zdaj se trudi nekaj spat, ampak vsake toliko se zajoče. Sem mojega poslala v lekarno po svečke proti bolečinam. Drugače pa je bil pravi veseljak danes na pregledu. ko ga je pičla, je samo malo zajamral, pa se je že dalje smejal. Pa zrastli smo 4 cm in se zredili 1100g. aja, pa spoznala sem vašo Elevitko, punca je zakon, verjamem pa da ste vse Mariborčanke tak fajn. Komaj čakam, da vas spoznam. Tai pa je taki srček. Sploh ne morem verjet, da je otrok pri 11 mescih tako velik, pa se ne noge postavlja, pa že hoče hodit... No, saj bo verjetno hitro minilo, pa bom sama to doživljala. Elevitka, še 1x hvala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 20:23:17
|
|
|
|
katy83
|
želim vam en fajn čvek danes, pa se javim kaj. lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 20:31:58
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Koliko pa je tvoja pupa stara? Toliko kot moja? Kašno št. pa nosi? Mala miss je sedaj pri št. 128. stara je bila maja 5 let...ma čist odvisno nosi,se nikoli ne opredelima....116,128,140....odvisno od modela Potem smo na istem, je tudi velika punca. Moja je sedaj bila z 6 letniki v skupini in je bila celo od nekaterih večja. Velika pa je 122 cm. Ja res je, jaz sem sedaj nekaj majčk s kratkimi rokavi kupila 146. IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Jaz pa sem tebe videla 19.6.2009 - na dan ko si rodila lih so te gor v 1. nad. pripeljali celo na uhe sem vlekla kaj se dogaja, sam slišala nič - nisem pa mogla bliže da bi te pozdravila, ker so te hitro tudi odpeljali (takrat sem jaz ležala v 1. nad.) jaz sem marca pisala sms bibi.... njen Tim je zahteven deško, takrat sta obiskovala fizijatra, in zobki so ga jezili, je rekla da je zelo težaven, da ga komaj folga, pa še pola zraven... se nič ne javi več Bo že tudi eno leto, jao kako čas leti. Ja takrat ni bilo časa za nič . A tako. Vem da je takrat rekla, da bo šla po treh mesecih delat, vse je že imal v nulo splanirano kako in kaj bo z otrokom, sem si mislila: ja, ja, počakaj da pride, potem bo pa on plane delal .
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 16.6.2010 20:36:18 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 20:35:13
|
|
|
|
Rubin.
|
Zdaj pa gremo malo migat, jaz samo z očkami. Čas je za .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 20:54:58
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 20:56:18
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem se nadelala danes.Pa PLU-je bi se mogla učit,pa se ne morem cuj spravit.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 20:58:09
|
|
|
|
matcar
|
Grem fusbal gledat...pridem še potem,če bo katera tukaj.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 21:05:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Potem smo na istem, je tudi velika punca. Moja je sedaj bila z 6 letniki v skupini in je bila celo od nekaterih večja. Velika pa je 122 cm. Ja res je, jaz sem sedaj nekaj majčk s kratkimi rokavi kupila 146. naša je tud bila s 6 letniki.Vsi grejo v šolo sedaj...ona bi rada,vendar je še premlada...da bi vsaj bila na polovici septembra 6 let...bi se jo dalo mogoče strpat v šolo,vendar se mi zdi brezveze.....je pač izjema....pa tak fajn da jo jo k večjim dali,ker je vedno imela starejšo družbo
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 21:06:11
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 21:06:29
|
|
|
|
elevitka
|
pismo kaj bom sama tu ? katy nimaš kaj hvalit... zdaj veš kje sem... lahk prideš kdaj na kafe... pardon .... sok
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 21:08:34
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa grem dalje čitat slo., preklemani računalnik,me vedno za sabo potegne ....ob enajstih pša bom film gledla....ni mi zaj za fuzball.....te se preveč razvedrim
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 21:10:04
|
|
|
|
arabela*
|
aja,pa kilo vienette še mam v škrinji,je treba požret......še fajn da mi je danes v štacuni eno preveč računala..imam izgovor da jutri novo dobim-pa še zastojn....
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 21:10:15
|
|
|
|
ly117
|
No, jaz sem se pa danes vstala ob pol6, šla likat in zlikala vse do 8-ih. Ob 10 sma šla z malin na teren in ko sma malo po 13h prišla domav naju je že ata čakal. Ob 16h smo šli na tortico. Je nečak pihnil 5 svečko pol pa še z mamo po nakupih. In mi je dan spet ekspresno minil. No jutri pa bomo tako na izi.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 21:11:04
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.