|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,11.del
15.6.2010 21:49:35   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

No pa da vidimo če se še mi bo kera pridružla.

Jaz,jaz...user posted image user posted image user posted image

Jeeeeeeeeee. Ne bom sama. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

He,he jaz sem tu v intervalih,vsaki drugi večer...ko me ne pobere poleg kerega otrokauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Za enkrat se še to meni ne dogaja.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
15.6.2010 21:52:04   
sami0804

user posted image user posted image user posted image user posted image Za enkrat se še to meni ne dogaja.

Ja,kaj češ,ko pa mam razvajene mulce.Prej mati mrkne kot oniuser posted image user posted image
No,ata je pa še težji primer,njega pa ziher zmanjka poleg...

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
15.6.2010 21:58:03   
ly117

Ja,kaj češ,ko pa mam razvajene mulce.Prej mati mrkne kot oniuser posted image user posted image
No,ata je pa še težji primer,njega pa ziher zmanjka poleg...

To je pri nas ko gre mulc spat  obpoldne ( upam da sem prav napisala user posted image ). Skoraj jaz prej zaspim ot on. O ateju pa rajši nebi. user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
15.6.2010 22:29:30   
sami0804
Evo,prva runda zbujanja je mimo,pa moje miutke pri rr tudi...

Grema z možekom pogledat posnetke z današnje predstave iz nemščine,ki so jo imeli naši mali vrtičkarjiuser posted image

Lahko nočuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
15.6.2010 22:50:50   
ly117
Nočko sami.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
16.6.2010 8:36:31   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Zamenjam avtosedež maxi cosi priori xp za lupinico maxi cosi cabrio - če katera ve, mi naj prosim javi.

Rubin. te pokličem. user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
16.6.2010 8:36:59   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.
Daj delaj mi malo družbo - čakam, da se nogomet začne, ti pa user posted image
Rubin. na koga si navijala?

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
16.6.2010 8:40:05   
tasa_m
Pa dober dan al pa jutro. Midve z Lijiko sva đže v polnem zagonu. Vreme za en drek user posted image tak da je nisem niti v vrtec morala pelat, ker sma brez avta. Upam,da T. pride do 16h domu da bom lahko sploh delat šla user posted image

Drugače pa nič novega, vse po strem.

No, včeraj smo s kolegicami (s katerimi smo ene 3 leta nazaj bile kot rit in srajca) šle v Rico Toresa. Zakon user posted image Za 12€ smo se tak nažrle da smo skoraj poknile, pol pa še v kino, po kinu pa obvezen bambus in coctail. Ma sem prišla malo pred 23h domu. Blo je suuper. Rabim taki ženski večer, sem ugotovila zdaj. user posted image Tak da 1-krat na mesec je obvezno it ven, da se mal zdivjam user posted image user posted image

Nič grema pucat..

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
16.6.2010 9:03:11   
koala
tasa, super da si uživala včeraj.

Midva z mojim otrokom pa sva se danes šla "dežno pustolovščino s kolesom v vrtec". Ne vprašaj kak sem bla mokra, mali pa se je celo pot drl "juhu bavo mami!!!!"
Tak da si jo še ti v službo privoščiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  veš kak je fajnuser posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
16.6.2010 9:12:04   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: koala
Midva z mojim otrokom pa sva se danes šla "dežno pustolovščino s kolesom v vrtec". Ne vprašaj kak sem bla mokra, mali pa se je celo pot drl "juhu bavo mami!!!!"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
16.6.2010 9:12:54   
botrca
Jutro user posted image ...bolj tako kislo...joj kak sovražim dež in mrzlo vreme user posted image .

< Sporočilo je popravil botrca -- 16.6.2010 9:13:44 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
16.6.2010 9:13:35   
tasa_m

Tak da si jo še ti v službo privoščiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  veš kak je fajnuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
16.6.2010 9:16:39   
arabela*
jutrouser posted image

Včeraj sem kar mrknila pred tv,je bil en super film...potem pa sem tak zaspala.......

danes pa sem se kar hitro zbudila,polna energije...pa smo se malo igrale še zjurtaj z babikama...in plesale kilikili jokobamauser posted image

Zdaj pa sta v varstvu malo do popoldan,jaz se bom učila,ker je že skrajni časuser posted image

Zdaj pa spet zajtrkujem sladoled-vienetto......jaki zajtrkuser posted image

dežek:mi prav paše danes,da bom lepo notriuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
16.6.2010 9:16:59   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image

po mojem je  tud supercauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
16.6.2010 9:18:12   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Jutro user posted image ...bolj tako kislo...joj kak sovražim dež in mrzlo vreme user posted image .

dežek je...ampak prijetno toplouser posted image ....botrca gumi škornje pa v lužeuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
16.6.2010 9:18:51   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

No, včeraj smo s kolegicami (s katerimi smo ene 3 leta nazaj bile kot rit in srajca) šle v Rico Toresa. Zakon user posted image Za 12€ smo se tak nažrle da smo skoraj poknile, pol pa še v kino, po kinu pa obvezen bambus in coctail. Ma sem prišla malo pred 23h domu. Blo je suuper. Rabim taki ženski večer, sem ugotovila zdaj. user posted image Tak da 1-krat na mesec je obvezno it ven, da se mal zdivjam user posted image user posted image

tako  je treba...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
16.6.2010 9:24:22   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

dežek je...ampak prijetno toplouser posted image ....botrca gumi škornje pa v lužeuser posted image

ma ja, nisem ti jaz za to...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
16.6.2010 9:27:36   
koala
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

ma ja, nisem ti jaz za to...user posted image

Ma daj veš kak je fajn po lužah skakat. Probajuser posted image .
Mimogrede kako je tvoj križ?

Nisem vedela

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
16.6.2010 9:31:04   
arabela*

res,moreš probat...
Jaz mičkene dam v gumijevke in gremo v mesto,pa v luže...no jaz samo gledam,drugi tud malo čudnouser posted image user posted image ...pa me mika da bi se jima pridružilauser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
16.6.2010 9:43:48   
koala

res,moreš probat...
Jaz mičkene dam v gumijevke in gremo v mesto,pa v luže...no jaz samo gledam,drugi tud malo čudnouser posted image user posted image ...pa me mika da bi se jima pridružilauser posted image

Ne daj se motit, midva z A. sva že velikokrat skakla po lužah.
Ti pa vrjamem da folk čudno gleda, zadnjič sva bila pod Pekersko gorco in je mali z največjim veseljem bredel po glooooooooboki luži in je ena oma čist ven padla da kak lahko otroku po lužah hodit pustim, da je to čisto neprimerno, ker mali pol skozi po lužah skačejo. Da njeni pa tega niso nikoli počeli...Japajade.....

< Sporočilo je popravil koala -- 16.6.2010 9:44:50 >

Nisem vedela

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
16.6.2010 9:49:05   
arabela*

ena oma čist ven padla da kak lahko otroku po lužah hodit pustim, da je to čisto neprimerno, ker mali pol skozi po lužah skačejo. Da njeni pa tega niso nikoli počeli...Japajade.....

ma full uživajo v dežju...naše sta cele nore ko je dežekuser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
16.6.2010 9:50:06   
arabela*
Nič....sita sem,pospravila sem tud vse...grem malo se učit....pridem med pauzo kaj sem....na oddihuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
16.6.2010 9:52:02   
sami0804
Da njeni pa tega niso nikoli počeli...Japajade.....

Žalostno,ampak resnično...user posted image
Obstajajo otroci,ki ne skačejo po lužah,da niso mokri,ki se ne igrajo v pesku(ali v blatu,kot včasih  moji!!),da niso umazani in ki ne jejo smokijev,sladoleda ali čokolade,spet iz razloga,da se ne umažejo...user posted image user posted image

Eh,sem čudna danes...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
16.6.2010 9:53:46   
botrca

Mimogrede kako je tvoj križ?

ne ne..user posted image ...moj križ pa boli, boli, boli...včasih bolj včasih manj ampak boli pa skoziuser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
16.6.2010 9:56:26   
botrca

Da njeni pa tega niso nikoli počeli...Japajade.....

Žalostno,ampak resnično...user posted image
Obstajajo otroci,ki ne skačejo po lužah,da niso mokri,ki se ne igrajo v pesku(ali v blatu,kot včasih  moji!!),da niso umazani in ki ne jejo smokijev,sladoleda ali čokolade,spet iz razloga,da se ne umažejo...user posted image user posted image

Eh,sem čudna danes...

Nisi čudna, vsak ima glede "mazanja" otrok svoje mnenje in prav je tako da smo si različni user posted image .

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.