|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,11.del
16.6.2010 10:02:04   
koala
botrcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sami tudi jaz poznam mamico, ki je svojo punčko pripeljala na igrišče spedenano v nulo, mala je bila res taaaaaaaaaaaaak cukerček da bi jo človek najraje pojedel, pol pa je morala reva sedet na klopci z njo in se niti premaknit. Jaz ne vem kaj ima otrok od otroštva.
Moj je včasih taki da mu morem najprej obraz obrisat da vidim če je sploh mojuser posted image user posted image user posted image . Ampak meni je važno da se znori in uživa.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
16.6.2010 10:04:48   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: koala

botrcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sami tudi jaz poznam mamico, ki je svojo punčko pripeljala na igrišče spedenano v nulo, mala je bila res taaaaaaaaaaaaak cukerček da bi jo človek najraje pojedel, pol pa je morala reva sedet na klopci z njo in se niti premaknit. Jaz ne vem kaj ima otrok od otroštva.
Moj je včasih taki da mu morem najprej obraz obrisat da vidim če je sploh mojuser posted image user posted image user posted image . Ampak meni je važno da se znori in uživa.

hvala za objemčkeuser posted image ... na to sem se pa nasmejala user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
16.6.2010 10:06:07   
elevitka
DAN punce !!!

otrok spi dopoldanski spanec... sma že tud bila na terenu... sma šla po marela voziček za na morje.... upam da se bo htel vozit, ker v tadragem se noče user posted image

naš še ne hodi sam pa je že zdaj celi nori na luže sma zadnjič tud popoldan šetkala po lužah (jaz zraven)

a kera ve če se da kje kupit čeveljčke za vodo kako manjšo št. ( 19-20?)

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
16.6.2010 10:08:30   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Da njeni pa tega niso nikoli počeli...Japajade.....

Žalostno,ampak resnično...user posted image
Obstajajo otroci,ki ne skačejo po lužah,da niso mokri,ki se ne igrajo v pesku(ali v blatu,kot včasih  moji!!),da niso umazani in ki ne jejo smokijev,sladoleda ali čokolade,spet iz razloga,da se ne umažejo...user posted image user posted image

Eh,sem čudna danes...

nisi čudnauser posted image
Jaz vidim,da tud moj drugače gleda na stvari.Ko kam gremo kupim mičkeni sladoled,ji dam kornet v roke in gremo,pa me boli,če je cela spocana,naj zijajo in bulijo,saj je pa vendar otrok,al pa če se v peskovniku umaže...mene to nič ne moti....Nimam edino flekcev rada....na svežih cotahuser posted image
Moj pa komplicira,pa tud ko je okol ust malo umazana,pa bla in bla...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
16.6.2010 10:09:56   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

peko ima ene lušten,so sicer spredaj odprti ampak celi iz gume.Pa zelo frajersko zgledajouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
16.6.2010 10:13:38   
elevitka

user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
16.6.2010 10:16:31   
elevitka
tnx saraya user posted image

mene tud moti če se moj zapaca... (sploh če sem ga glih preoblekla - že tretjič) drugače pa itak da so otročeki živi in da morjo bit malo spacani... saj ne morejo sedet kamor jih postaviš.... pač malo več peremo, pa zraven vzamem ponavadi kako majčko ker se rad poliva pa da ni glih moker potem ga preoblečem.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
16.6.2010 10:19:40   
LILA100

DAN punce !!!

otrok spi dopoldanski spanec... sma že tud bila na terenu... sma šla po marela voziček za na morje.... upam da se bo htel vozit, ker v tadragem se noče user posted image

naš še ne hodi sam pa je že zdaj celi nori na luže sma zadnjič tud popoldan šetkala po lužah (jaz zraven)

Ja v pikapolonici jih imajo, mi smo full zadovoljni z njimi, smo letos jih tudi že kupili!
PLAY ČEVLJI ZA V VODO
Šifra: 174793

user posted image  

Za brezskrbno čofotanje v vodi. V različnih barvah. Velikost: 18/19, 20/21, 22/23, 24/25, 26/27, 28/29, 30/31.

Pri naročilu v opombah obvezno pripišite želeno barvo ter velikostno številko.

< Sporočilo je popravil LILA100 -- 16.6.2010 10:21:17 >

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
16.6.2010 10:23:02   
botrca

žal neuser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
16.6.2010 10:23:40   
elevitka
super lila :)

pozdravi brata in dragega (smo bili sodelavci včasih na osmici) user posted image

(odgovor članu LILA100)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
16.6.2010 10:24:19   
botrca
Tak, najedla sem se, lase sem si oprala in navila...perilo dala prat. Zdaj pa grem malo pogledat če je kaj na tv-ju.

Lep dan user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
16.6.2010 10:25:27   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Tak, najedla sem se, lase sem si oprala in navila...perilo dala prat. Zdaj pa grem malo pogledat če je kaj na tv-ju.

Lep dan user posted image

lep dan tudi tebi botrca :)

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
16.6.2010 10:28:31   
LILA100

super lila :)

pozdravi brata in dragega (smo bili sodelavci včasih na osmici) user posted image

ja kera pa te si ti? se poznama?

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
16.6.2010 10:32:22   
elevitka
osebno se nisva srečale....na videz pa bi me mogoče spoznala - na FB sem te opazila... ker imava skupne prijatelje taso, Brišarjevo in matcar, sem te videla med predlogi za prijateljstvo, pa sem po priimku takoj vedela katera si!

(odgovor članu LILA100)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
16.6.2010 10:37:54   
LILA100

osebno se nisva srečale....na videz pa bi me mogoče spoznala - na FB sem te opazila... ker imava skupne prijatelje taso, Brišarjevo in matcar, sem te videla med predlogi za prijateljstvo, pa sem po priimku takoj vedela katera si!

ja super! Kristijan te pozdravlja nazaj, je takoj vedo kera si ( sem šla zdaj gledaat tvoje slike in sem vidla da si Tina). Daj te pa me dodaj na FB-ju. Veš Bogdan že tudi ma hčerkico, zdaj pa je že drugi na poti!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
16.6.2010 10:39:22   
elevitka
a Bogdan tud ? ja lepo :) se je le zresnil user posted image

Osmica še laufa ?

(odgovor članu LILA100)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
16.6.2010 10:41:20   
LILA100

a Bogdan tud ? ja lepo :) se je le zresnil user posted image

Osmica še laufa ?

ja mu je uspelo user posted image user posted image user posted image  zdaj živi v Šentilju

Ja osmica še laufa, samo Radeta več ni!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
16.6.2010 10:43:18   
elevitka
Rade je šel menda vstran še te ko sem jaz bla tam... kaj pa Viher...še nič naraščaja ?

(odgovor članu LILA100)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
16.6.2010 10:44:28   
elevitka
aha... mala sirena se je zbudila.... moram it (verjetno je lačen revež) zjutraj ni htel nič jest...

lep dan vsem!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
16.6.2010 14:13:43   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image kak sem se zdaj nasmejala.

Ja, Lija zna tud bit taka zamazurka da 3 dni cote namakam, pa nima veze,. glavno da je njen blo fajn. user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
16.6.2010 14:14:49   
tasa_m

DAN punce !!!

Mass ima gumi škornje. Če pa se ti da do Mercator centra na Tržaški pa majo jih za 2,5€ modre in rdeče. Majo odprodajo zalog. user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
16.6.2010 14:16:43   
tasa_m
Lila kaj nea delaš danes? 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
16.6.2010 14:52:31   
LILA100
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Lila kaj nea delaš danes? 

ob pol petih sem. ti tudi, ne?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
16.6.2010 15:01:40   
elevitka
tasa... sem bolj mislila za na morje- v vodo user posted image

jaz pa sem spoznala Katy in njenega malega bombončka user posted image

(odgovor članu LILA100)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
16.6.2010 15:36:53   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.
Daj delaj mi malo družbo - čakam, da se nogomet začne, ti pa user posted image
Rubin. na koga si navijala?

Za korejce user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Ma daj veš kak je fajn po lužah skakat. Probajuser posted image .

res,moreš probat...
Jaz mičkene dam v gumijevke in gremo v mesto,pa v luže...no jaz samo gledam,drugi tud malo čudnouser posted image user posted image ...pa me mika da bi se jima pridružilauser posted image

Ne daj se motit, midva z A. sva že velikokrat skakla po lužah.
Ti pa vrjamem da folk čudno gleda, zadnjič sva bila pod Pekersko gorco in je mali z največjim veseljem bredel po glooooooooboki luži in je ena oma čist ven padla da kak lahko otroku po lužah hodit pustim, da je to čisto neprimerno, ker mali pol skozi po lužah skačejo. Da njeni pa tega niso nikoli počeli...Japajade.....

Ja zanimivo, jaz sem tudi prvič pomislila, da je skakanju po lužah, nekaj čudnega, ko so malo miss v parku čudno gledali. Mi to na hribu redno prakticiramo, se vidi da nismo iz mesta user posted image .

Koala, zato pa mene čist zmrazi, ko se ene pritožujejo, da pridejo iz vrtca ful umazani. Pa ja hb. Meni je vzgojiteljica že na začetku povedala, da naj ima za v vrtec "delovna oblačila", ker otroci hodijo v vrtec v "službo" in če imaš takšno delo, kot ga imajo oni, se pač umažejo user posted image . Sicer je meni bilo to itak jasno, je pa fajn, da mi je to potrdila. Je pa res, da ne spravim vsega ven, pa imam ono čistilo iz Lidla in je ful fajn, ampak včasih ima tako zamazano delo, da je joj user posted image .

Elevitka, kdaj greš v službo? Bo počasi, a ne? Kaj pa nebo? Čak katera je še bila takrat nosečka????

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.