|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 15:36:53
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Daj delaj mi malo družbo - čakam, da se nogomet začne, ti pa Rubin. na koga si navijala? Za korejce . IZVIRNO SPOROČILO: koala IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: koala Ma daj veš kak je fajn po lužah skakat. Probaj . res,moreš probat... Jaz mičkene dam v gumijevke in gremo v mesto,pa v luže...no jaz samo gledam,drugi tud malo čudno ...pa me mika da bi se jima pridružila Ne daj se motit, midva z A. sva že velikokrat skakla po lužah. Ti pa vrjamem da folk čudno gleda, zadnjič sva bila pod Pekersko gorco in je mali z največjim veseljem bredel po glooooooooboki luži in je ena oma čist ven padla da kak lahko otroku po lužah hodit pustim, da je to čisto neprimerno, ker mali pol skozi po lužah skačejo. Da njeni pa tega niso nikoli počeli...Japajade..... Ja zanimivo, jaz sem tudi prvič pomislila, da je skakanju po lužah, nekaj čudnega, ko so malo miss v parku čudno gledali. Mi to na hribu redno prakticiramo, se vidi da nismo iz mesta . Koala, zato pa mene čist zmrazi, ko se ene pritožujejo, da pridejo iz vrtca ful umazani. Pa ja hb. Meni je vzgojiteljica že na začetku povedala, da naj ima za v vrtec "delovna oblačila", ker otroci hodijo v vrtec v "službo" in če imaš takšno delo, kot ga imajo oni, se pač umažejo . Sicer je meni bilo to itak jasno, je pa fajn, da mi je to potrdila. Je pa res, da ne spravim vsega ven, pa imam ono čistilo iz Lidla in je ful fajn, ampak včasih ima tako zamazano delo, da je joj . Elevitka, kdaj greš v službo? Bo počasi, a ne? Kaj pa nebo? Čak katera je še bila takrat nosečka????
|
|
|