Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 15.6.2010 21:49:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 No pa da vidimo če se še mi bo kera pridružla. Jaz,jaz... Jeeeeeeeeee. Ne bom sama. He,he jaz sem tu v intervalih,vsaki drugi večer...ko me ne pobere poleg kerega otroka Za enkrat se še to meni ne dogaja.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 15.6.2010 21:52:04
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Za enkrat se še to meni ne dogaja. Ja,kaj češ,ko pa mam razvajene mulce.Prej mati mrkne kot oni No,ata je pa še težji primer,njega pa ziher zmanjka poleg...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 15.6.2010 21:58:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Za enkrat se še to meni ne dogaja. Ja,kaj češ,ko pa mam razvajene mulce.Prej mati mrkne kot oni No,ata je pa še težji primer,njega pa ziher zmanjka poleg... To je pri nas ko gre mulc spat obpoldne ( upam da sem prav napisala ). Skoraj jaz prej zaspim ot on. O ateju pa rajši nebi.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 15.6.2010 22:29:30
|
|
|
|
sami0804
|
Evo,prva runda zbujanja je mimo,pa moje miutke pri rr tudi... Grema z možekom pogledat posnetke z današnje predstave iz nemščine,ki so jo imeli naši mali vrtičkarji Lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 15.6.2010 22:50:50
|
|
|
|
ly117
|
Nočko sami.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 8:36:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Daj delaj mi malo družbo - čakam, da se nogomet začne, ti pa Rubin. na koga si navijala?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 8:40:05
|
|
|
|
tasa_m
|
Pa dober dan al pa jutro. Midve z Lijiko sva đže v polnem zagonu. Vreme za en drek tak da je nisem niti v vrtec morala pelat, ker sma brez avta. Upam,da T. pride do 16h domu da bom lahko sploh delat šla Drugače pa nič novega, vse po strem. No, včeraj smo s kolegicami (s katerimi smo ene 3 leta nazaj bile kot rit in srajca) šle v Rico Toresa. Zakon Za 12€ smo se tak nažrle da smo skoraj poknile, pol pa še v kino, po kinu pa obvezen bambus in coctail. Ma sem prišla malo pred 23h domu. Blo je suuper. Rabim taki ženski večer, sem ugotovila zdaj. Tak da 1-krat na mesec je obvezno it ven, da se mal zdivjam Nič grema pucat..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 9:03:11
|
|
|
|
koala
|
tasa, super da si uživala včeraj. Midva z mojim otrokom pa sva se danes šla "dežno pustolovščino s kolesom v vrtec". Ne vprašaj kak sem bla mokra, mali pa se je celo pot drl "juhu bavo mami!!!!" Tak da si jo še ti v službo privošči veš kak je fajn .
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 9:12:04
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Midva z mojim otrokom pa sva se danes šla "dežno pustolovščino s kolesom v vrtec". Ne vprašaj kak sem bla mokra, mali pa se je celo pot drl "juhu bavo mami!!!!"
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 9:12:54
|
|
|
|
botrca
|
Jutro ...bolj tako kislo...joj kak sovražim dež in mrzlo vreme .
< Sporočilo je popravil botrca -- 16.6.2010 9:13:44 >
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 9:13:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala tasa, super da si uživala včeraj. Midva z mojim otrokom pa sva se danes šla "dežno pustolovščino s kolesom v vrtec". Ne vprašaj kak sem bla mokra, mali pa se je celo pot drl "juhu bavo mami!!!!" Tak da si jo še ti v službo privošči veš kak je fajn .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 9:16:39
|
|
|
|
arabela*
|
jutro Včeraj sem kar mrknila pred tv,je bil en super film...potem pa sem tak zaspala....... danes pa sem se kar hitro zbudila,polna energije...pa smo se malo igrale še zjurtaj z babikama...in plesale kilikili jokobama Zdaj pa sta v varstvu malo do popoldan,jaz se bom učila,ker je že skrajni čas Zdaj pa spet zajtrkujem sladoled-vienetto......jaki zajtrk dežek:mi prav paše danes,da bom lepo notri
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 9:16:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: koala tasa, super da si uživala včeraj. Midva z mojim otrokom pa sva se danes šla "dežno pustolovščino s kolesom v vrtec". Ne vprašaj kak sem bla mokra, mali pa se je celo pot drl "juhu bavo mami!!!!" Tak da si jo še ti v službo privošči veš kak je fajn . po mojem je tud superca
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 9:18:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jutro ...bolj tako kislo...joj kak sovražim dež in mrzlo vreme . dežek je...ampak prijetno toplo ....botrca gumi škornje pa v luže
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 9:18:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m No, včeraj smo s kolegicami (s katerimi smo ene 3 leta nazaj bile kot rit in srajca) šle v Rico Toresa. Zakon Za 12€ smo se tak nažrle da smo skoraj poknile, pol pa še v kino, po kinu pa obvezen bambus in coctail. Ma sem prišla malo pred 23h domu. Blo je suuper. Rabim taki ženski večer, sem ugotovila zdaj. Tak da 1-krat na mesec je obvezno it ven, da se mal zdivjam tako je treba...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 9:24:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dežek je...ampak prijetno toplo ....botrca gumi škornje pa v luže ma ja, nisem ti jaz za to...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 9:27:36
|
|
|
|
koala
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dežek je...ampak prijetno toplo ....botrca gumi škornje pa v luže ma ja, nisem ti jaz za to... Ma daj veš kak je fajn po lužah skakat. Probaj . Mimogrede kako je tvoj križ?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 9:31:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Ma daj veš kak je fajn po lužah skakat. Probaj . res,moreš probat... Jaz mičkene dam v gumijevke in gremo v mesto,pa v luže...no jaz samo gledam,drugi tud malo čudno ...pa me mika da bi se jima pridružila
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 9:43:48
|
|
|
|
koala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: koala Ma daj veš kak je fajn po lužah skakat. Probaj . res,moreš probat... Jaz mičkene dam v gumijevke in gremo v mesto,pa v luže...no jaz samo gledam,drugi tud malo čudno ...pa me mika da bi se jima pridružila Ne daj se motit, midva z A. sva že velikokrat skakla po lužah. Ti pa vrjamem da folk čudno gleda, zadnjič sva bila pod Pekersko gorco in je mali z največjim veseljem bredel po glooooooooboki luži in je ena oma čist ven padla da kak lahko otroku po lužah hodit pustim, da je to čisto neprimerno, ker mali pol skozi po lužah skačejo. Da njeni pa tega niso nikoli počeli...Japajade.....
< Sporočilo je popravil koala -- 16.6.2010 9:44:50 >
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 9:49:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala ena oma čist ven padla da kak lahko otroku po lužah hodit pustim, da je to čisto neprimerno, ker mali pol skozi po lužah skačejo. Da njeni pa tega niso nikoli počeli...Japajade..... ma full uživajo v dežju...naše sta cele nore ko je dežek
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 9:50:06
|
|
|
|
arabela*
|
Nič....sita sem,pospravila sem tud vse...grem malo se učit....pridem med pauzo kaj sem....na oddih
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 9:52:02
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Da njeni pa tega niso nikoli počeli...Japajade..... Žalostno,ampak resnično... Obstajajo otroci,ki ne skačejo po lužah,da niso mokri,ki se ne igrajo v pesku(ali v blatu,kot včasih moji!!),da niso umazani in ki ne jejo smokijev,sladoleda ali čokolade,spet iz razloga,da se ne umažejo... Eh,sem čudna danes...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 9:53:46
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Ma daj veš kak je fajn po lužah skakat. Probaj . Mimogrede kako je tvoj križ? ne ne.. ...moj križ pa boli, boli, boli...včasih bolj včasih manj ampak boli pa skozi
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 16.6.2010 9:56:26
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: koala Da njeni pa tega niso nikoli počeli...Japajade..... Žalostno,ampak resnično... Obstajajo otroci,ki ne skačejo po lužah,da niso mokri,ki se ne igrajo v pesku(ali v blatu,kot včasih moji!!),da niso umazani in ki ne jejo smokijev,sladoleda ali čokolade,spet iz razloga,da se ne umažejo... Eh,sem čudna danes... Nisi čudna, vsak ima glede "mazanja" otrok svoje mnenje in prav je tako da smo si različni .
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.