Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 11:52:43
|
|
|
|
sami0804
|
Mislim...v svoji skoraj šestletni mama karieri si še vedno nisem zapomnila,da je tišina SLAB znak!!!???!!! Medtem,ko mati bluzi na compu,je S. veselo mazala evrokrem po sebi,po mizi,po tepihu...eh,po sedežni pa ga je pozabla . Bežim v vrtec,se čujemo zvečer...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 11:59:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Mislim...v svoji skoraj šestletni mama karieri si še vedno nisem zapomnila,da je tišina SLAB znak!!!???!!! Medtem,ko mati bluzi na compu,je S. veselo mazala evrokrem po sebi,po mizi,po tepihu...eh,po sedežni pa ga je pozabla . Bežim v vrtec,se čujemo zvečer... ...i to se dogodi M pa je zdaj zaspala,ko morema počasi v vrtec šibam...se tipkamo
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 12:12:29
|
|
|
|
matcar
|
Ojla!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 12:16:07
|
|
|
|
matcar
|
No,za nazaj nisem vsega prebrala,ker mi ni,sem pa vidla,da gre Sami na razgovor. Držim pesti.Boš vidla da bo vse ok. Jaz sem včeraj tak delala zjutraj,pol sem domov prišla in šla malo ajat z Saš-em,pa potem po Maksa,pol pa smo bli zunaj do 9-h.Zvečer pa nisem imela večenergije za nič.Pa zob me spet mantra-modrostni.Sem spet vsa zatečena.Pa tik pred prvim delovnim dnevom. Največji hec pa je,da še mi sploh ni ven prišo.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 12:21:30
|
|
|
|
LILA100
|
Nič mi počasi šibamo proti Čatežu! Se tipkamo v nedeljo!! Uživajte! Matcar dobro izkoristi še zadnji prosti vikend!! Čao
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 14:06:54
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Drugače,kako prenašate vročino?Jaz nisem glih ljubitelj peklenskih temperatur.Ko se samo spomnim,da moram it ob dvanajstih spet ven,po M. v vrtec...Ma,najrajši bi se dr...pisala užiiiiiiiiiivam...jaz bi samo zunaj bila ko je tako......komaj čakam....da je pol ena in goooooooooooooooo ..ja...mi smo bolj za v Australijo veš......kuščari..pa to meni je tudi tak faaaaaaaaajn. aja, pa pozdravljene.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 15:21:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Evo mene nazaj s totega lepega Maribora Najprej hvala vsem za dobre želje,sem šla kar lažje tja. Kar se tiče službe-hm,nimam je...še. Dve delovni mesti sta bili fraj in sta že polni,si je pa označil mojo prošnjo za drugič,tak da razočaranje z moje strani ni blo glih prehudo. Upam na najboljše Drugače,kako prenašate vročino?Jaz nisem glih ljubitelj peklenskih temperatur.Ko se samo spomnim,da moram it ob dvanajstih spet ven,po M. v vrtec...Ma,najrajši bi se dr...pisala se pravi da držimo pesti ter navijamo dalje... Vročino ubijamo s klimo..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 15:23:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Mislim...v svoji skoraj šestletni mama karieri si še vedno nisem zapomnila,da je tišina SLAB znak!!!???!!! Medtem,ko mati bluzi na compu,je S. veselo mazala evrokrem po sebi,po mizi,po tepihu...eh,po sedežni pa ga je pozabla . Bežim v vrtec,se čujemo zvečer... ja, če pa je glih takrat najbolj na compu fajn bit. Meni je včeraj vodo katera odteka od klime vse po balkonu polila in veselo čofotala v njej, jaz pa ful napeto CSI gledala ob 17h na POPu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 15:25:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 Nič mi počasi šibamo proti Čatežu! Se tipkamo v nedeljo!! Uživajte! UŽIVAAAJJJJTEEEEEE Fajn se naj Nik & vidva pa in !
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 11.6.2010 15:31:41 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 15:26:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa zob me spet mantra-modrostni.Sem spet vsa zatečena.Pa tik pred prvim delovnim dnevom. Največji hec pa je,da še mi sploh ni ven prišo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 15:27:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, pa pozdravljene. lepo pozdravjena tudi ti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 15:36:17
|
|
|
|
tasa_m
|
Tak kosilo v trebuščku, Lija je komaj zdaj zaspala jaz pa grem malo po bajti pospravit. Sem si klimo nakurblala in je prav fajn v stanovanju . Bili smo v CE. v H&Mu in sploh ne moreš verjet kolk izbire proti Mb. H&Mu. Sem si kupla lanene hlače za 10€, Tomažu&Anžetu ter Liji pa vsem enake komplete kr.majčka+hlače za 4€, pa Liji še Hello kitty enodelni komplet al kak se reče? Ma me je tak milo gledala ko je tisto HK videla, da sem ji mogla kupit.. Drugače pa vse po starem, danes sem fraj, jutri delam pol pa šibamo na , v nedeljo pa je itak že prva tekma v in bo potrebno tak da...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 20:16:20
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar .Pa zob me spet mantra-modrostni.Sem spet vsa zatečena.Pa tik pred prvim delovnim dnevom. Največji hec pa je,da še mi sploh ni ven prišo. Ja,tak je to: nas je več brez,samo enim še niso prišli,drugim pa so že šli v.... Od vseh zob,kaj jih imam,so mi najprej krepnili modrostni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 20:19:16
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Rdečo papriko praviš... ja...hitro in zelo dobro....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 20:30:22
|
|
|
|
sami0804
|
Mislim,dovolj vas imam!!! Dve temi sta odprti na temo mariborčank,pa na obeh samo jaz strašim gori
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 20:51:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Mislim,dovolj vas imam!!! Dve temi sta odprti na temo mariborčank,pa na obeh samo jaz strašim gori pride taki dan
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 20:54:56
|
|
|
|
arabela*
|
Eh..mi smo bili naokoli proti večeru,malo sprehodek,pa opanke sem si mogla nabavit,ker so mi vsi lanski razpadli , pa obvezno smo "morali" še v Igluja it..pa malo sem ter tja in domov.....še fajn da imam vse pri roki... Zdaj pa sem si učbenik nastavila,da si malo preberem...drug tedem imam iz treh predmetov usten izpit, jaz pa še nič ne znam Grem zdaj migat malo,pa še večerjat,pridem še kaj vmes poškilit
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 20:55:29
|
|
|
|
arabela*
|
lidlke......imate mreže proti mrčesu slučajno?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 21:12:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya lidlke......imate mreže proti mrčesu slučajno? od ponedeljka dalje (če se ne motim)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 21:16:12
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 21:18:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Zdaj pa sem si učbenik nastavila,da si malo preberem...drug tedem imam iz treh predmetov usten izpit, jaz pa še nič ne znam bomo držali pesti...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 21:21:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar .Pa zob me spet mantra-modrostni.Sem spet vsa zatečena.Pa tik pred prvim delovnim dnevom. Največji hec pa je,da še mi sploh ni ven prišo. Ja,tak je to: nas je več brez,samo enim še niso prišli,drugim pa so že šli v.... Od vseh zob,kaj jih imam,so mi najprej krepnili modrostni Jaz do februarja letos nisem vedla,kaj je zobobol.Imam vse zobe ok,samo ti modrostni me tak jezijo,da bom znorela.Pa rastejo mi v sedmice vsi.No,enega so mi morali spulit letos,ker se mi je vse vnelo.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 21:21:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Zdaj pa sem si učbenik nastavila,da si malo preberem...drug tedem imam iz treh predmetov usten izpit, jaz pa še nič ne znam bomo držali pesti... Itak!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 21:22:00
|
|
|
|
elevitka
|
Čer! tud pri nas malo miru (sam še ne vem kako dolgo) ata je šel na lušno ven, mali spi, jaz pa sem si pir odprla ! Danes pa ga je pražlo konkretno čez dan!
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.