|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,11.del
10.6.2010 23:15:05   
LILA100
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Nič, grem se jaz v tej vročini stiskat k mojemu.

Nočko vsem.

Nočko

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
10.6.2010 23:16:00   
LILA100
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: LILA100

Je je pravi! Jaz sem tudi 3 leta tam nalagala police za Droga Kolinsko

ooooo,informacije iz prve roke???
hitro povej,koga moram vse zašarmirat,da bom jaz tudi nakladalka policuser posted image user posted image

Sano jaz nisem delala prav za tuš, ampak za eno drugo firmo in sem v C&c bila samo 2 krat na teden. Ja kolko jaz vem večinoma vse delajo tudi na blagajni! Za katero delovno mesto pa iščejo?

Koliko vem za blagajno,ziher bom pa jutri.

Ja vse boš zvedla jutri! držim pesti

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
10.6.2010 23:16:22   
sami0804
Nočko ly

Se bom tudi odpravila proti postelji,da ne bom jutri ko zombi user posted image

Pa-pa user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
10.6.2010 23:17:51   
arabela*
jaz tud grem...nočkauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
11.6.2010 5:51:18   
ly117
Jutro! user posted image

No pa mi je uspelo vstat, da bom lahko likala. Saj vem izguba časa. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
11.6.2010 7:40:53   
tasa_m

Punce imam dve vprašanji.

a) Katere kreme za sončenje uporabljate za vaše otroke?

b) Kdaj so vašo otroci pokazali interes da bi sami jedli?

a) Mi imamo iz Lidla, ker je po raziskavah naboljša krema za otroke. Tako da..ni bilo dileme. Drugače pa sem lani uporabljala na morju Niveo.

b) Lija je začela sama jest okoli 11 meseca, čist sama pa je (sploh en pusti da jo hraniš) pa odkar je v vrtcu.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
11.6.2010 7:42:25   
tasa_m
Drugače pa je Nik full priden, že tri noči je ponoči brez plenice in se ni še nič polulal!user posted image user posted image user posted image
Spi tudi zadnje čase lepo in do jutra v svoji sobi , ker še kaka dva meseca nazaj je prilezel k nama že v prvi polovici noči!

user posted image user posted image user posted image Bravo Nik !

(odgovor članu LILA100)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
11.6.2010 7:44:47   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

...In se občasno (ravno danes sem se) ukvarjam s Tinejevo ipiko in preiskušanjem mej.

a  vi imate tudi trmico doma? Ma Lija je taka trma da mi je slabo...user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
11.6.2010 7:45:33   
tasa_m

Cash& Carry

fajn opravi!user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
11.6.2010 7:48:01   
tasa_m
Dobro jutro.

Ly ti danes zjutraj, jaz pa bom zvečer likala.. user posted image

Midve z Lijiko sva bile že zjutraj pred 7 zunaj, sva šle po kruh. Gor sva že od 6h tak da ... tečna pa je danes tak,da se mi bo zmešalo.

Čez kakšno urco greva via Celje malo € zapravljat pa na kavico z marčevkami.

Lepo bodite grem đumbus v kuhni pospravit.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
11.6.2010 8:52:31   
koala

Punce imam dve vprašanji.

a) Katere kreme za sončenje uporabljate za vaše otroke?

b) Kdaj so vašo otroci pokazali interes da bi sami jedli?

Jaz trenutno uporabljam SUn Dance iz DM-ja ZF 30, višjih ne uporabljem ker je v njih fuuuuul kemije zaščite neke znatno večje pa ne dajejo.

A. je začel sam z žličko pacat tam okoli 9-tega meseca, jest je začel pri 11-ih vse kar ni bilo tekoče, pri juhi ki ni gosta še zdaj potrebuje pomoč, moraš pa bit kul kar se umazanije tiče, ker v začetku je bila pri nas kar pujsarija. Sem pa ponosna nan ker želi uporabljati tudi nož, sicer ga še velikokrat obrne narobe, ampak mehko meso "razreže" oz razkosa in potem takooo ponosno je.

sami bobro opravi danes!!!

Lila uživajte na dopustu, tvoj NIk in moj sine pa imata isto najljubšo jed.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
11.6.2010 9:54:12   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

a) Mi imamo iz Lidla, ker je po raziskavah naboljša krema za otroke. Tako da..ni bilo dileme. Drugače pa sem lani uporabljala na morju Niveo.

točno takouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
11.6.2010 9:57:13   
arabela*
Jutrouser posted image

Midve z M sva ravnokar domov prišle.Sva zjutraj A peljale v vrtec,pa na kofe smo šli s kolegico,kka je faj sedet na sončku..pa v muller in trgovino...zdaj pa greva zajtrkovatuser posted image

Aja...včeraj me je ravnateljica spet klicala in zrihtala A ...da bo lahko v rdeči vrtec šla septembra,ne na Gregorčičevouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
11.6.2010 11:11:45   
sami0804
Evo mene nazaj s totega lepega Mariborauser posted image user posted image user posted image

Najprej hvala vsem za dobre želje,sem šla kar lažje tja.
Kar se tiče službe-hm,nimam je...še.
Dve delovni mesti sta bili fraj in sta že polni,si je pa označil mojo prošnjo za drugič,tak da razočaranje z moje strani ni blo glih prehudo.
Upam na najboljšeuser posted image

Drugače,kako prenašate vročino?Jaz nisem glih ljubitelj peklenskih temperatur.Ko se samo spomnim,da moram it ob dvanajstih spet ven,po M. v vrtec...Ma,najrajši bi se dr...pisalauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
11.6.2010 11:18:45   
arabela*

Evo mene nazaj s totega lepega Mariborauser posted image user posted image user posted image

Najprej hvala vsem za dobre želje,sem šla kar lažje tja.
Kar se tiče službe-hm,nimam je...še.
Dve delovni mesti sta bili fraj in sta že polni,si je pa označil mojo prošnjo za drugič,tak da razočaranje z moje strani ni blo glih prehudo.
Upam na najboljšeuser posted image

saj bouser posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
11.6.2010 11:19:49   
arabela*

Drugače,kako prenašate vročino?Jaz nisem glih ljubitelj peklenskih temperatur.Ko se samo spomnim,da moram it ob dvanajstih spet ven,po M. v vrtec...Ma,najrajši bi se dr...pisalauser posted image

užiiiiiiiiiivam...jaz bi samo zunaj bila ko je tako......komaj čakam....da je pol ena in goooooooooooooooouser posted image ..ja...mi smo bolj za v Australijo veš......kuščari..pa touser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
11.6.2010 11:21:12   
arabela*
Tak...čakam da gospodična M zaspi,pa zgleda da nič ne bo,ker raje relovadi na A posteljiuser posted image ..Kuham krompirjev brzinki golaž z belo hrenovko in kumarcami.....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
11.6.2010 11:22:35   
arabela*
Škoda da se nismo danes za kofe zmenle,ko je tako kjut vremeuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
11.6.2010 11:25:45   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Tak...čakam da gospodična M zaspi,pa zgleda da nič ne bo,ker raje relovadi na A posteljiuser posted image ..Kuham krompirjev brzinki golaž z belo hrenovko in kumarcami.....user posted image

Pridnauser posted image .Jaz sem pa vzela iz skrinje piščančji file,pa nimam nobeeene ideje,kaj naj ščaram iz tega.Eh,nekaj bo še nastalo,meni se itak bolj sline cedijo za ono 6-kilsko bučo(beri:lubenico),ki sem jo privlekla iz trgovineuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
11.6.2010 11:26:50   
sami0804

Sem isto razmišljala,ko sem se peljala v MBuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
11.6.2010 11:31:32   
arabela*

Pridnauser posted image .Jaz sem pa vzela iz skrinje piščančji file,pa nimam nobeeene ideje,kaj naj ščaram iz tega.Eh,nekaj bo še nastalo,meni se itak bolj sline cedijo za ono 6-kilsko bučo(beri:lubenico),ki sem jo privlekla iz trgovineuser posted image user posted image user posted image

lahko daš samo popečt,pa papriko rdečo narežeš,pa čebulo prepražiš,na koncu pa vse skupaj v kislo smetano...njami njamiuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
11.6.2010 11:31:56   
arabela*

Sem isto razmišljala,ko sem se peljala v MBuser posted image

danes zjutraj sem se spomnila da je že petekuser posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
11.6.2010 11:32:49   
arabela*

meni se itak bolj sline cedijo za ono 6-kilsko bučo(beri:lubenico),ki sem jo privlekla iz trgovineuser posted image user posted image user posted image

kaj še čakaš?..navalinarodeuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
11.6.2010 11:36:35   
sami0804

lahko daš samo popečt,pa papriko rdečo narežeš,pa čebulo prepražiš,na koncu pa vse skupaj v kislo smetano...njami njamiuser posted image

Rdečo papriko praviš...user posted image user posted image ...mislim,da moram it v trgovinouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
11.6.2010 11:37:16   
arabela*

Rdečo papriko praviš...user posted image user posted image

ja...hitro in zelo dobro....

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.