![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 23:15:05
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nič, grem se jaz v tej vročini stiskat k mojemu. Nočko vsem. Nočko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 23:16:00
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 Je je pravi! Jaz sem tudi 3 leta tam nalagala police za Droga Kolinsko ooooo,informacije iz prve roke??? hitro povej,koga moram vse zašarmirat,da bom jaz tudi nakladalka polic Sano jaz nisem delala prav za tuš, ampak za eno drugo firmo in sem v C&c bila samo 2 krat na teden. Ja kolko jaz vem večinoma vse delajo tudi na blagajni! Za katero delovno mesto pa iščejo? Koliko vem za blagajno,ziher bom pa jutri. Ja vse boš zvedla jutri! držim pesti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 23:16:22
|
|
|
|
sami0804
|
Nočko ly Se bom tudi odpravila proti postelji,da ne bom jutri ko zombi Pa-pa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 23:17:51
|
|
|
|
arabela*
|
jaz tud grem...nočka
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 5:51:18
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! No pa mi je uspelo vstat, da bom lahko likala. Saj vem izguba časa.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 7:40:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Punce imam dve vprašanji. a) Katere kreme za sončenje uporabljate za vaše otroke? b) Kdaj so vašo otroci pokazali interes da bi sami jedli? a) Mi imamo iz Lidla, ker je po raziskavah naboljša krema za otroke. Tako da..ni bilo dileme. Drugače pa sem lani uporabljala na morju Niveo. b) Lija je začela sama jest okoli 11 meseca, čist sama pa je (sploh en pusti da jo hraniš) pa odkar je v vrtcu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 7:42:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 Drugače pa je Nik full priden, že tri noči je ponoči brez plenice in se ni še nič polulal! Spi tudi zadnje čase lepo in do jutra v svoji sobi , ker še kaka dva meseca nazaj je prilezel k nama že v prvi polovici noči! Bravo Nik !
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 7:44:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 ...In se občasno (ravno danes sem se) ukvarjam s Tinejevo ipiko in preiskušanjem mej. a vi imate tudi trmico doma? Ma Lija je taka trma da mi je slabo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 7:45:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Cash& Carry fajn opravi!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 7:48:01
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutro. Ly ti danes zjutraj, jaz pa bom zvečer likala.. Midve z Lijiko sva bile že zjutraj pred 7 zunaj, sva šle po kruh. Gor sva že od 6h tak da ... tečna pa je danes tak,da se mi bo zmešalo. Čez kakšno urco greva via Celje malo € zapravljat pa na kavico z marčevkami. Lepo bodite grem đumbus v kuhni pospravit.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 8:52:31
|
|
|
|
koala
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Punce imam dve vprašanji. a) Katere kreme za sončenje uporabljate za vaše otroke? b) Kdaj so vašo otroci pokazali interes da bi sami jedli? Jaz trenutno uporabljam SUn Dance iz DM-ja ZF 30, višjih ne uporabljem ker je v njih fuuuuul kemije zaščite neke znatno večje pa ne dajejo. A. je začel sam z žličko pacat tam okoli 9-tega meseca, jest je začel pri 11-ih vse kar ni bilo tekoče, pri juhi ki ni gosta še zdaj potrebuje pomoč, moraš pa bit kul kar se umazanije tiče, ker v začetku je bila pri nas kar pujsarija. Sem pa ponosna nan ker želi uporabljati tudi nož, sicer ga še velikokrat obrne narobe, ampak mehko meso "razreže" oz razkosa in potem takooo ponosno je. sami bobro opravi danes!!! Lila uživajte na dopustu, tvoj NIk in moj sine pa imata isto najljubšo jed.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 9:54:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m a) Mi imamo iz Lidla, ker je po raziskavah naboljša krema za otroke. Tako da..ni bilo dileme. Drugače pa sem lani uporabljala na morju Niveo. točno tako
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 9:57:13
|
|
|
|
arabela*
|
Jutro Midve z M sva ravnokar domov prišle.Sva zjutraj A peljale v vrtec,pa na kofe smo šli s kolegico,kka je faj sedet na sončku..pa v muller in trgovino...zdaj pa greva zajtrkovat Aja...včeraj me je ravnateljica spet klicala in zrihtala A ...da bo lahko v rdeči vrtec šla septembra,ne na Gregorčičevo
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 11:11:45
|
|
|
|
sami0804
|
Evo mene nazaj s totega lepega Maribora Najprej hvala vsem za dobre želje,sem šla kar lažje tja. Kar se tiče službe-hm,nimam je...še. Dve delovni mesti sta bili fraj in sta že polni,si je pa označil mojo prošnjo za drugič,tak da razočaranje z moje strani ni blo glih prehudo. Upam na najboljše Drugače,kako prenašate vročino?Jaz nisem glih ljubitelj peklenskih temperatur.Ko se samo spomnim,da moram it ob dvanajstih spet ven,po M. v vrtec...Ma,najrajši bi se dr...pisala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 11:18:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Evo mene nazaj s totega lepega Maribora Najprej hvala vsem za dobre želje,sem šla kar lažje tja. Kar se tiče službe-hm,nimam je...še. Dve delovni mesti sta bili fraj in sta že polni,si je pa označil mojo prošnjo za drugič,tak da razočaranje z moje strani ni blo glih prehudo. Upam na najboljše saj bo
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 11:19:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Drugače,kako prenašate vročino?Jaz nisem glih ljubitelj peklenskih temperatur.Ko se samo spomnim,da moram it ob dvanajstih spet ven,po M. v vrtec...Ma,najrajši bi se dr...pisala užiiiiiiiiiivam...jaz bi samo zunaj bila ko je tako......komaj čakam....da je pol ena in goooooooooooooooo ..ja...mi smo bolj za v Australijo veš......kuščari..pa to
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 11:21:12
|
|
|
|
arabela*
|
Tak...čakam da gospodična M zaspi,pa zgleda da nič ne bo,ker raje relovadi na A postelji ..Kuham krompirjev brzinki golaž z belo hrenovko in kumarcami.....
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 11:22:35
|
|
|
|
arabela*
|
Škoda da se nismo danes za kofe zmenle,ko je tako kjut vreme
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 11:25:45
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Tak...čakam da gospodična M zaspi,pa zgleda da nič ne bo,ker raje relovadi na A postelji ..Kuham krompirjev brzinki golaž z belo hrenovko in kumarcami..... Pridna .Jaz sem pa vzela iz skrinje piščančji file,pa nimam nobeeene ideje,kaj naj ščaram iz tega.Eh,nekaj bo še nastalo,meni se itak bolj sline cedijo za ono 6-kilsko bučo(beri:lubenico),ki sem jo privlekla iz trgovine
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 11:26:50
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Škoda da se nismo danes za kofe zmenle,ko je tako kjut vreme Sem isto razmišljala,ko sem se peljala v MB
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 11:31:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pridna .Jaz sem pa vzela iz skrinje piščančji file,pa nimam nobeeene ideje,kaj naj ščaram iz tega.Eh,nekaj bo še nastalo,meni se itak bolj sline cedijo za ono 6-kilsko bučo(beri:lubenico),ki sem jo privlekla iz trgovine lahko daš samo popečt,pa papriko rdečo narežeš,pa čebulo prepražiš,na koncu pa vse skupaj v kislo smetano...njami njami
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 11:31:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Škoda da se nismo danes za kofe zmenle,ko je tako kjut vreme Sem isto razmišljala,ko sem se peljala v MB danes zjutraj sem se spomnila da je že petek
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 11:32:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 meni se itak bolj sline cedijo za ono 6-kilsko bučo(beri:lubenico),ki sem jo privlekla iz trgovine kaj še čakaš?..navalinarode
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 11:36:35
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pridna .Jaz sem pa vzela iz skrinje piščančji file,pa nimam nobeeene ideje,kaj naj ščaram iz tega.Eh,nekaj bo še nastalo,meni se itak bolj sline cedijo za ono 6-kilsko bučo(beri:lubenico),ki sem jo privlekla iz trgovine lahko daš samo popečt,pa papriko rdečo narežeš,pa čebulo prepražiš,na koncu pa vse skupaj v kislo smetano...njami njami Rdečo papriko praviš... ...mislim,da moram it v trgovino
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 11:37:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Rdečo papriko praviš... ja...hitro in zelo dobro....
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiFOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.