![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:12:48
|
|
|
|
matcar
|
Čer,Katy.Lepo,da si nas prišla pogledat pred spanjem.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:13:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 matcar, vidim da tvoja tamala uživata. Kdaj bi pa jaz lahko našega tak v kakem bazenčku namočla čez dan? Saj ne za dolgo, kakih 5 minutk, pa obrisat, pa potem spet. Lahko že to, glede na to, da je 3 mesece star? hja, nova na tem področju. Lahko ga komot daš v bazen.Samo voda naj ne bo premrzla.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:13:57
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer,Katy.Lepo,da si nas prišla pogledat pred spanjem. Temu se reče odvisnost od RR. To so besede mojega dragega. Jaz pa pravim, da se izobražujem tu gor.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:14:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer,Katy.Lepo,da si nas prišla pogledat pred spanjem. Temu se reče odvisnost od RR. To so besede mojega dragega. Jaz pa pravim, da se izobražujem tu gor. Itak,da se!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:15:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ki pa se naša Ly potika danes? Iiiiiiii, kak lepo da me nekdo pogreša.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:15:22
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 matcar, vidim da tvoja tamala uživata. Kdaj bi pa jaz lahko našega tak v kakem bazenčku namočla čez dan? Saj ne za dolgo, kakih 5 minutk, pa obrisat, pa potem spet. Lahko že to, glede na to, da je 3 mesece star? hja, nova na tem področju. Lahko ga komot daš v bazen.Samo voda naj ne bo premrzla. jeeeeeeej, komaj čakam. Samo kaj, verjetno ga bi mogla s kako kremo namazat, ne? evo, na eno vprašanje dobim odgovor, pa se mi že drugo v glavi postavi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:16:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Vidim da še ne spite. Nop.Sem te že pogrešala. Sem opazla ja.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:17:25
|
|
|
|
elevitka
|
Katy al pa ga v senčki daj za kratek čas v vodo... saj če je zunaj +30 ali več in otrok v senci v topli vodici mislim da mu nima kaj bit
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:17:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer,Katy.Lepo,da si nas prišla pogledat pred spanjem. Temu se reče odvisnost od RR. To so besede mojega dragega. Jaz pa pravim, da se izobražujem tu gor. Itak,da se! Ja valda, da se. Sicer pa katy jaz tu gor visim že od nosečnosti tak da še ne veš kaj je to odvisnost.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:20:18
|
|
|
|
elevitka
|
sem vas htela vprašat v kaj imate ve male oblečene ko jih date ajat zdaj v tej hici ? jaz sem ga oblekla v bodi z kratkimi rokavi in noče bit niti z plenico pokrit, okno imam kipjeno in v sobi 25 stopinj.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:20:58
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 matcar, vidim da tvoja tamala uživata. Kdaj bi pa jaz lahko našega tak v kakem bazenčku namočla čez dan? Saj ne za dolgo, kakih 5 minutk, pa obrisat, pa potem spet. Lahko že to, glede na to, da je 3 mesece star? hja, nova na tem področju. Lahko ga komot daš v bazen.Samo voda naj ne bo premrzla. jeeeeeeej, komaj čakam. Samo kaj, verjetno ga bi mogla s kako kremo namazat, ne? evo, na eno vprašanje dobim odgovor, pa se mi že drugo v glavi postavi. Ja,visoki faktor imej.Pa če je možnost,mu daj bazen v senco.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:23:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka sem vas htela vprašat v kaj imate ve male oblečene ko jih date ajat zdaj v tej hici ? jaz sem ga oblekla v bodi z kratkimi rokavi in noče bit niti z plenico pokrit, okno imam kipjeno in v sobi 25 stopinj. Saš spi v kratki majčki in plenički,odkrit.Ker ko ga hočem pokrit,se v trenutku zbrca.Imam pa skozi temo,tudi čez dan,da ni prevelike vročine,pa odprto okno na kip in balkonska vrata!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:23:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Zdaj pa sem si učbenik nastavila,da si malo preberem...drug tedem imam iz treh predmetov usten izpit, jaz pa še nič ne znam bomo držali pesti... Itak! Tudi... hvala vsem....ups...celo štiri predmete,ne tri...jaz jih že redčim
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:25:43
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer,Katy.Lepo,da si nas prišla pogledat pred spanjem. Temu se reče odvisnost od RR. To so besede mojega dragega. Jaz pa pravim, da se izobražujem tu gor. Itak,da se! Ja valda, da se. Sicer pa katy jaz tu gor visim že od nosečnosti tak da še ne veš kaj je to odvisnost. ja, no, jaz sem se pridružla temu forumu avgusta lani, pa sem pol imela rizično nosečnost, pa nisem smela delat , pa sem non stop tu gor visela. Ampak tam na naši temi niso bile take čveke. Sem pa vas dokaj redno brala. ne vem za kaj se nisem že prej pridružla. Bi zdaj imela že 5 zvezdic.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:26:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka sem vas htela vprašat v kaj imate ve male oblečene ko jih date ajat zdaj v tej hici ? jaz sem ga oblekla v bodi z kratkimi rokavi in noče bit niti z plenico pokrit, okno imam kipjeno in v sobi 25 stopinj. M spi v bodiju s kratkimi rokavi in spalka brez rokavov..
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:26:17
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 matcar, vidim da tvoja tamala uživata. Kdaj bi pa jaz lahko našega tak v kakem bazenčku namočla čez dan? Saj ne za dolgo, kakih 5 minutk, pa obrisat, pa potem spet. Lahko že to, glede na to, da je 3 mesece star? hja, nova na tem področju. Lahko ga komot daš v bazen.Samo voda naj ne bo premrzla. jeeeeeeej, komaj čakam. Samo kaj, verjetno ga bi mogla s kako kremo namazat, ne? evo, na eno vprašanje dobim odgovor, pa se mi že drugo v glavi postavi. Ja,visoki faktor imej.Pa če je možnost,mu daj bazen v senco. hvala za nasvet.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:26:38
|
|
|
|
ly117
|
Elevitka luka je trenutno v majčki z dolgimi rokavi in žababi, to pa zato ket ima pojstlico pod oknom, ki jo sicer imam zaprto imam pa odprte balkonske vrata in seveda spalnične vrata. Aja, ni pa pokrit.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:27:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer,Katy.Lepo,da si nas prišla pogledat pred spanjem. Temu se reče odvisnost od RR. To so besede mojega dragega. Jaz pa pravim, da se izobražujem tu gor. Itak,da se! Ja valda, da se. Sicer pa katy jaz tu gor visim že od nosečnosti tak da še ne veš kaj je to odvisnost. ja, no, jaz sem se pridružla temu forumu avgusta lani, pa sem pol imela rizično nosečnost, pa nisem smela delat , pa sem non stop tu gor visela. Ampak tam na naši temi niso bile take čveke. Sem pa vas dokaj redno brala. ne vem za kaj se nisem že prej pridružla. Bi zdaj imela že 5 zvezdic. Bi se nam res lahko.No,važno,da si zdaj z nami!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:27:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka in v sobi 25 stopinj. joj jaz pa 30 stopinj....ma nikak ne spravim na manj...mogoče za stopinjo dve....mi ta razvlažilec vroče piha
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:28:13
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka sem vas htela vprašat v kaj imate ve male oblečene ko jih date ajat zdaj v tej hici ? jaz sem ga oblekla v bodi z kratkimi rokavi in noče bit niti z plenico pokrit, okno imam kipjeno in v sobi 25 stopinj. jaz odprem okno na kip, mali je pa v takih full tankih hlačkah s stopalci, ki imajo kao naramnice. Saj ne vem kaj je to? Žabice? Tak da rokice ima gole, pa še to včasih švica. Pokrit pa je s poletno odejico, ampak tak zbrca to dol.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:28:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 matcar, vidim da tvoja tamala uživata. Kdaj bi pa jaz lahko našega tak v kakem bazenčku namočla čez dan? Saj ne za dolgo, kakih 5 minutk, pa obrisat, pa potem spet. Lahko že to, glede na to, da je 3 mesece star? hja, nova na tem področju. Lahko ga komot daš v bazen.Samo voda naj ne bo premrzla. jeeeeeeej, komaj čakam. Samo kaj, verjetno ga bi mogla s kako kremo namazat, ne? evo, na eno vprašanje dobim odgovor, pa se mi že drugo v glavi postavi. Ja,visoki faktor imej.Pa če je možnost,mu daj bazen v senco. hvala za nasvet. Malenkost! Zato pa smo tukaj!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:28:34
|
|
|
|
elevitka
|
sem lih prej bla pri njemu... se samo premetava in celo glavo ima mokro ... če mu na stežaj okno odprem se bo zbudil zarad galame ki je zunaj (mularija na klopi pred blokom)
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:29:19
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 matcar, vidim da tvoja tamala uživata. Kdaj bi pa jaz lahko našega tak v kakem bazenčku namočla čez dan? Saj ne za dolgo, kakih 5 minutk, pa obrisat, pa potem spet. Lahko že to, glede na to, da je 3 mesece star? hja, nova na tem področju. Lahko ga komot daš v bazen.Samo voda naj ne bo premrzla. jeeeeeeej, komaj čakam. Samo kaj, verjetno ga bi mogla s kako kremo namazat, ne? evo, na eno vprašanje dobim odgovor, pa se mi že drugo v glavi postavi. Ja,visoki faktor imej.Pa če je možnost,mu daj bazen v senco. hvala za nasvet. Malenkost! Zato pa smo tukaj! no, evo, če to ni izobraževanje, potem pa res ne vem kaj je to.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:29:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Sem pa vas dokaj redno brala. ne vem za kaj se nisem že prej pridružla. Bi zdaj imela že 5 zvezdic. a ti si ena izmed "tistih"
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:29:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Bi zdaj imela že 5 zvezdic. Če boš nadaljevala s takim tempom boš jih hitro imela.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiFOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.