Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:43:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 Ja mi smo tudi dobili sirup in eno kremico! zyrtec sirup
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:44:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 Nika še jaz zdaj večinoma hranim, ker se drugače samo igra z hrano! Saj ma Luka še čas za to! Ne gre se za to, da bi že mogo sam jest. Ampak pri skoraj vsakem obroku mora imet on žličko v rokah in bi kr namakal v hrano, se pa tudi on igra z njo.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:45:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 Nika še jaz zdaj večinoma hranim, ker se drugače samo igra z hrano! Saj ma Luka še čas za to! Ne gre se za to, da bi že mogo sam jest. Ampak pri skoraj vsakem obroku mora imet on žličko v rokah in bi kr namakal v hrano, se pa tudi on igra z njo. pusti mu,naj sam je....
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:45:36
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Punce imam dve vprašanji. a) Katere kreme za sončenje uporabljate za vaše otroke? b) Kdaj so vašo otroci pokazali interes da bi sami jedli? Krema za sončenje:ZF 20(vseeno kaka firma) Hranjenje pri nas zgleda tako,da eden hrani našega 5 letnega princa(izkoristi vsako priliko,da mi ni treba samemu jest),šefica pa že kako leto najrajše je sama
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:47:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya M zelo zgodaj,tak da sem ji dala žlico in je jedla....dost bolj z veseljem,kot če smo jo hranili Najino hranjenje tudi poteka večinoma tako, da on drži žlico in jo namaka in včasih da v usta, včasih pa paca po mizi. Vmes pa mu jaz dajem za jest. Ima pa tudi take muhe, če mu ne daš žlice ne bo jedo.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:47:45
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 Na Tržaški? Veliko jih poznam, ki delajo tam, tudi moja najboljša prijatlca! Kaj veš kdo te bo mel na razgovoru? Žal ne,za delo me je priporočla nečakinja,tak da se z njo jutri najprej dobim tam Kaj dela tam? Police nalaga(je to pravi izraz?)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:48:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 Nika še jaz zdaj večinoma hranim, ker se drugače samo igra z hrano! Saj ma Luka še čas za to! Ne gre se za to, da bi že mogo sam jest. Ampak pri skoraj vsakem obroku mora imet on žličko v rokah in bi kr namakal v hrano, se pa tudi on igra z njo. pusti mu,naj sam je.... Saj, mu pustim.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:49:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 Na Tržaški? Veliko jih poznam, ki delajo tam, tudi moja najboljša prijatlca! Kaj veš kdo te bo mel na razgovoru? Žal ne,za delo me je priporočla nečakinja,tak da se z njo jutri najprej dobim tam Kaj dela tam? Police nalaga(je to pravi izraz?) To je edino delo ki bi jo jaz delala v trgovini.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:49:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya M zelo zgodaj,tak da sem ji dala žlico in je jedla....dost bolj z veseljem,kot če smo jo hranili Najino hranjenje tudi poteka večinoma tako, da on drži žlico in jo namaka in včasih da v usta, včasih pa paca po mizi. Vmes pa mu jaz dajem za jest. Ima pa tudi take muhe, če mu ne daš žlice ne bo jedo. daj mu žlico,njaboljše eno njegovo stalno,plastično malo večjo,da si je ne bo v usta potiskal in naj papa lepo.....Pri M je bilo isto.Res da juhice taredke ji jaz dajem ampak še to ona drži zraven žlico,ostalo pa že zelo dolgo sama,za mizo
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:50:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 To je edino delo ki bi jo jaz delala v trgovini. jaz pa edino še papirje...ostalo mi je presedlo... ....
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:52:03
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya M zelo zgodaj,tak da sem ji dala žlico in je jedla....dost bolj z veseljem,kot če smo jo hranili Najino hranjenje tudi poteka večinoma tako, da on drži žlico in jo namaka in včasih da v usta, včasih pa paca po mizi. Vmes pa mu jaz dajem za jest. Ima pa tudi take muhe, če mu ne daš žlice ne bo jedo. Saj bo,nič bat.Naš M. ponavadi,če jemo kje drugje,poje sam kompletno kosilo,doma pa izkoristi priliko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:52:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya M zelo zgodaj,tak da sem ji dala žlico in je jedla....dost bolj z veseljem,kot če smo jo hranili Najino hranjenje tudi poteka večinoma tako, da on drži žlico in jo namaka in včasih da v usta, včasih pa paca po mizi. Vmes pa mu jaz dajem za jest. Ima pa tudi take muhe, če mu ne daš žlice ne bo jedo. daj mu žlico,njaboljše eno njegovo stalno,plastično malo večjo,da si je ne bo v usta potiskal in naj papa lepo.....Pri M je bilo isto.Res da juhice taredke ji jaz dajem ampak še to ona drži zraven žlico,ostalo pa že zelo dolgo sama,za mizo Jo ima, modro ( ki jo je nekam založo ), zeleno 2x, še eno modro in najtanovo svetlo modro.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:53:13
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 Nika še jaz zdaj večinoma hranim, ker se drugače samo igra z hrano! Saj ma Luka še čas za to! Ne gre se za to, da bi že mogo sam jest. Ampak pri skoraj vsakem obroku mora imet on žličko v rokah in bi kr namakal v hrano, se pa tudi on igra z njo. Ja saj vem da nisi mislila da mora sam jest! Pusti mu da sam raziskuje, pri nas je bilo ponavadi vse umazano okoli njega, ko je poskušal. Kolko pa je bil star se pa res ne spomnim. Saj Nik zna sam jest, samo to pri njem traja in traja, ker ni ravno neki jedec! Edino če so za jest makaroni pa ne rabi nobene pomoči več - so namreč njegova najljubša hrana!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:54:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya M zelo zgodaj,tak da sem ji dala žlico in je jedla....dost bolj z veseljem,kot če smo jo hranili Najino hranjenje tudi poteka večinoma tako, da on drži žlico in jo namaka in včasih da v usta, včasih pa paca po mizi. Vmes pa mu jaz dajem za jest. Ima pa tudi take muhe, če mu ne daš žlice ne bo jedo. Saj bo,nič bat.Naš M. ponavadi,če jemo kje drugje,poje sam kompletno kosilo,doma pa izkoristi priliko. Ne me narobe razumen, vprašala sem samo informativno. Pačbabji firbec. Ker jaz nič ne forsiram.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:55:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 Edino če so za jest makaroni pa ne rabi nobene pomoči več - so namreč njegova najljubša hrana!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:56:17
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ne me narobe razumen, vprašala sem samo informativno. Pačbabji firbec. Ker jaz nič ne forsiram. Pa smo te res zasipale z nasveti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:56:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ne me narobe razumen, vprašala sem samo informativno. Pačbabji firbec. Ker jaz nič ne forsiram. Pa smo te res zasipale z nasveti
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:56:52
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 Na Tržaški? Veliko jih poznam, ki delajo tam, tudi moja najboljša prijatlca! Kaj veš kdo te bo mel na razgovoru? Žal ne,za delo me je priporočla nečakinja,tak da se z njo jutri najprej dobim tam Kaj dela tam? Police nalaga(je to pravi izraz?) Je je pravi! Jaz sem tudi 3 leta tam nalagala police za Droga Kolinsko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:58:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ne me narobe razumen, vprašala sem samo informativno. Pačbabji firbec. Ker jaz nič ne forsiram. Pa smo te res zasipale z nasveti Nič ni hudega, vsak nasvet prav pride.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:59:00
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya M zelo zgodaj,tak da sem ji dala žlico in je jedla....dost bolj z veseljem,kot če smo jo hranili Najino hranjenje tudi poteka večinoma tako, da on drži žlico in jo namaka in včasih da v usta, včasih pa paca po mizi. Vmes pa mu jaz dajem za jest. Ima pa tudi take muhe, če mu ne daš žlice ne bo jedo. Ja pri nas je bilo isto, potem je vedno pred obrokom sam šel v predal in si prinesel žlico
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 23:00:16
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 Je je pravi! Jaz sem tudi 3 leta tam nalagala police za Droga Kolinsko ooooo,informacije iz prve roke??? hitro povej,koga moram vse zašarmirat,da bom jaz tudi nakladalka polic
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 23:06:54
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 Je je pravi! Jaz sem tudi 3 leta tam nalagala police za Droga Kolinsko ooooo,informacije iz prve roke??? hitro povej,koga moram vse zašarmirat,da bom jaz tudi nakladalka polic Sano jaz nisem delala prav za tuš, ampak za eno drugo firmo in sem v C&c bila samo 2 krat na teden. Ja kolko jaz vem večinoma vse delajo tudi na blagajni! Za katero delovno mesto pa iščejo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 23:09:28
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 Je je pravi! Jaz sem tudi 3 leta tam nalagala police za Droga Kolinsko ooooo,informacije iz prve roke??? hitro povej,koga moram vse zašarmirat,da bom jaz tudi nakladalka polic Sano jaz nisem delala prav za tuš, ampak za eno drugo firmo in sem v C&c bila samo 2 krat na teden. Ja kolko jaz vem večinoma vse delajo tudi na blagajni! Za katero delovno mesto pa iščejo? Koliko vem za blagajno,ziher bom pa jutri.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 23:13:39
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Aja tiste ki ste na zavodu,naj me ena razjasni,kako je z dodatnim zdr.zavarovanjem.Jaz sem si ga vedno plačevala,ko sem k svoji svetovalki na soc.prišla pa mi je rekla da naj dam v mirovanje,da mi ni treeba plačevat,dokler sem pri njih.Danes pa sem morala doplačat pregled in tablete,ker kao nimam dodatnega Z odločbo od socialne greš na Vzajemno ( al ki pač maš dodatno zavarovanje ) in ti ga plačuje država! Za osnovno pa verjetno tak maš preko občine? Kaj si porihtala zavarovanje?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 23:14:12
|
|
|
|
ly117
|
Nič, grem se jaz v tej vročini stiskat k mojemu. Nočko vsem.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.