Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 22:01:33
|
|
|
|
arabela*
|
nič...pičim staremu sendvič naredit,pa pospravit,pa malo prebrat snov in spat jutri bo spet en krasen dan nočkabočka vsem
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 22:02:14
|
|
|
|
sami0804
|
Večer! Končno pri naši hiši tudi mir. Čakam,da mi kruh kipne,da ga lahko dam v peč...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 22:03:21
|
|
|
|
ly117
|
Saraya nočko. Sami čer.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 22:05:04
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ah, te pa jaz danes ne bom likala danes......jaz nikoli ...in ja...ravno sedaj grem A oblekco za jutri polikat.....upam da še znam Jaz sem tudi antitalent za likanje Bogu hvala za raztegljive cote,ki ne rabijo likalnika
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 22:05:40
|
|
|
|
botrca
|
Nočko Saraya
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 22:10:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ah, te pa jaz danes ne bom likala danes......jaz nikoli ...in ja...ravno sedaj grem A oblekco za jutri polikat.....upam da še znam Jaz sem tudi antitalent za likanje Bogu hvala za raztegljive cote,ki ne rabijo likalnika Jaz pa priznam da nena rada likam ampak me zmučkane cote motijo. Me pa čaka ene 4 stroje za zlikat. In če se bom lahko jutri okoli 6-ih vstala bom nekaj zlikala.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 22:16:44
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz pa priznam da nena rada likam ampak me zmučkane cote motijo. Me pa čaka ene 4 stroje za zlikat. In če se bom lahko jutri okoli 6-ih vstala bom nekaj zlikala. Mene načeloma tudi,samo nisem pa malenkostna,kar se raznih gubic tiče,tak da lahko dosti rešim z zlaganjem.Malo poravnam,zložim,pa hop..v omaro. Likam edino kake majčke za M. za vrtec.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 22:24:10
|
|
|
|
ly117
|
Veš imam poklicno deformacijo glede gub.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 22:32:24
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Veš imam poklicno deformacijo glede gub. poklicno?kaj si pa po poklicu? Na pamet mi padeta samo šivilja ali kozmetičarka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 22:34:42
|
|
|
|
botrca
|
Nočko tudi od mene
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 22:37:15
|
|
|
|
sami0804
|
nočko botrca
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 22:45:34
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Veš imam poklicno deformacijo glede gub. poklicno?kaj si pa po poklicu? Na pamet mi padeta samo šivilja ali kozmetičarka A kozmetičarke tudi gube z likalnikom gladijo. Drugač sem pa šivilja, ampak sam na papirju.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 22:46:20
|
|
|
|
ly117
|
Botrca nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 22:59:32
|
|
|
|
ly117
|
Moje ure so vun in grem spat. Nočko vsem.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 13:49:40
|
|
|
|
botrca
|
Ojla, kako ste kaj po tej vročini? Meni je super, paše mi vročina in ni mi problem biti zunaj v takem. Kuham kosilo ki se trenutno že hladi, pol pa po Jana in v mesto. Ga peljem k frizerki. Pa po mojega grem, ker pelje svoj avto na popravilo. Lepo bodite
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 19:36:01
|
|
|
|
arabela*
|
Čer tuga danes tu,vidim jaz preživela dokaj soliden dan...bila lepo malo sama,na izi..."učenje"..pa to... Vmes porihtala še vse in se šla še malo sončit..... Zunaj je fajn vreme,meni tud paše ta vročina...edino zdela me.... Grem zdaj na tunino solato...mi je še ostala....
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 21:35:46
|
|
|
|
ly117
|
Čer! anes pa tu gori res tuga. No pri nas vse po starem. Sem pa danes ugotovila vzrok zakaj je Luka bil zdaj dva dni taka tečka. Mu je spodnja desna dvojka ven pokukala. Zgornja pa noče. No važno je da se je stanje normaliziralo.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:02:43
|
|
|
|
sami0804
|
Pozdrav! Babike,jutri pa jaz rabim vaše pozitivne misli... Grem zjutraj na razgovor za službo in temu primerno je že počutje celi dan...živčno-pričakujoča vojna . Močno upam,da mi rata,pa magari samo za tri mesece. Drugače sem pa pridna,kuham bezgovo-melisin sok.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:14:38
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pozdrav! Babike,jutri pa jaz rabim vaše pozitivne misli... Grem zjutraj na razgovor za službo in temu primerno je že počutje celi dan...živčno-pričakujoča vojna . Močno upam,da mi rata,pa magari samo za tri mesece. Drugače sem pa pridna,kuham bezgovo-melisin sok. držim pesti za jutri! pa še za srečo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:15:20
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! anes pa tu gori res tuga. No pri nas vse po starem. Sem pa danes ugotovila vzrok zakaj je Luka bil zdaj dva dni taka tečka. Mu je spodnja desna dvojka ven pokukala. Zgornja pa noče. No važno je da se je stanje normaliziralo. za zobeka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:17:29
|
|
|
|
ly117
|
Sami boma z L držala pesti. Sokeca pa bi midva tudi probala.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:19:57
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pozdrav! Babike,jutri pa jaz rabim vaše pozitivne misli... Grem zjutraj na razgovor za službo in temu primerno je že počutje celi dan...živčno-pričakujoča vojna . Močno upam,da mi rata,pa magari samo za tri mesece. Drugače sem pa pridna,kuham bezgovo-melisin sok. Mmmmmm si mi naredila lušte s sokom. Držim pesti za službo. Za kakšno delo se pa gre, če ni skrivnost?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:20:27
|
|
|
|
marta82
|
Čer vsem skupaj.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:20:57
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sami boma z L držala pesti. Sokeca pa bi midva tudi probala. Ni problema,če se bo le kaj scmarilo iz tega. Aja,pa za zobeka.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:21:13
|
|
|
|
ly117
|
Čer marta. Kako kaj?
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.