|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,11.del
5.7.2010 16:16:14   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

rina...kak izpit pa imaš v sredo?

vokalizem (spada v zgodovino slovenskega knjižnega jezika)

fajn predmetuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
5.7.2010 16:19:33   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

mimogrede (vem, da sem nekaj časa bila "odsotna", zato me zanima..), nebo in vitabella se ne javljata več?

Nebo je na morju. Sicer je res da je bila zdaj neaktivna nekaj časa, bo pa vse nadoknadla ko bo v službi. Vitabella pa se je poskrila. user posted image

a tak. hvala za odgovoruser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
5.7.2010 16:20:44   
rina22

rina...kak izpit pa imaš v sredo?

vokalizem (spada v zgodovino slovenskega knjižnega jezika)

fajn predmetuser posted image

ja, zelooooo user posted image user posted image user posted image
malo sem noro napisala - spada v zgodovino, ampak sega od tam do semuser posted image gre za razvoj samoglasnikov user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
5.7.2010 16:42:40   
sami0804

jjeeeeeee....maturo sem naredila)))))user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in pa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

potem pa še

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
5.7.2010 16:49:27   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Bila sem v Slovenj Gradcu pri omi v bolnici. Hvala bogu, da je boljši user posted image . Sem kar boljše volje, ko sem jo videla da že hodi in se malo heca, ker ni nič mogla tak boga je bila.

user posted image user posted image user posted image Bravo za omo,pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo čimprej spet vredi.

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
5.7.2010 17:04:46   
sami0804
Mi smo maloprej priplezali iz MB-a,mater je soparno v avtu.
Zdaj pa pakiram...ponoči gremo na morje.Komaj čakam user posted image user posted image

se tipkamo še zvečer,ker nimam pojma več,kje se me glava držiuser posted image ...

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
5.7.2010 17:22:29   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Zdaj pa pakiram...ponoči gremo na morje.Komaj čakam user posted image user posted image

Kam pa greste?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
5.7.2010 17:23:11   
botrca

Jaz sem tudi rezervirala Mali Lošinj user posted image  user posted image  user posted image ...komaj čakam konec avgusta.

user posted image

se bova načakaleuser posted image ...upam samo da vreme zdrži do takratuser posted image

jaz tudi upam, da bo vreme kolk tolk user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
5.7.2010 18:58:31   
sami0804

Kam pa greste?

V planu je Šilo na Krku,ker pa gremo na slepo,pa so možne raznorazne kombinacijeuser posted image .
Se bomo potrudili najt najbolj ugodno varianto,primerno našemu (plitvemu) žepu.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
5.7.2010 19:01:01   
sami0804

Jaz sem tudi rezervirala Mali Lošinj user posted image  user posted image  user posted image ...komaj čakam konec avgusta.

user posted image

se bova načakaleuser posted image ...upam samo da vreme zdrži do takratuser posted image

jaz tudi upam, da bo vreme kolk tolk user posted image

Mi smo par let hodili konec avgusta na morje,pa smo ponavadi imeli precej sreče z vremenom.Botrca,greš prav v mesto Mali Lošinj?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
5.7.2010 19:28:41   
tasa_m
dan oz. večer.

Sami... lepo se imejte in uživajte user posted image
botrca super za omo, sam da je bolje user posted image
Saraya v Foto Taboru pride nekje 8 al 9€ slikanje.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
5.7.2010 19:58:48   
botrca

Botrca,greš prav v mesto Mali Lošinj?

ja user posted image in to prvič

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
5.7.2010 19:59:47   
botrca
Tasa_m kak je bilo v Zrečah? Je Lija uživala?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
5.7.2010 20:24:44   
tasa_m

Tasa_m kak je bilo v Zrečah? Je Lija uživala?
vredi je blo, samo vreme ga je malo sračkalo.
Drugače pa smo vsi uživali na polno user posted image Lija se je ene 4-krat kuj potunkala, mi je skoraj srce v hlače padlo user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 5.7.2010 20:25:02 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
5.7.2010 20:28:49   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

se mi je zdelo ja...milomateruser posted image ...mi smo za eno  da li samo 20user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
5.7.2010 20:29:54   
arabela*
sami...uživajte maximalnouser posted image ...za kolk časa pa greste?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
5.7.2010 20:30:27   
tasa_m

se mi je zdelo ja...milomateruser posted image ...mi smo za eno  da li samo 20user posted image user posted image
KKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJ

KAJ MAJO ZLATI ROB OKOLI AL KAJ

ups črke user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
5.7.2010 20:35:16   
arabela*

KKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJ

KAJ MAJO ZLATI ROB OKOLI AL KAJ

ups črke user posted image

ma saj valda da kričiš...user posted image ...tu v Vitrinjski..gremo not,pa tak bolj uštimano...pa reče na koncu 20 eur....pa se mi je fuuuul zdelo,potem pa vidim na tabli napis...vrhunska kvaliteta..(ma boli me za sliko kaka je..na osebni)user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
5.7.2010 20:42:16   
tasa_m
ma saj valda da kričiš...user posted image ...tu v Vitrinjski..gremo not,pa tak bolj uštimano...pa reče na koncu 20 eur....pa se mi je fuuuul zdelo,potem pa vidim na tabli napis...vrhunska kvaliteta..(ma boli me za sliko kaka je..na osebni)user posted image

itak ja tak jo skenirajo preko. Ljubi bog ej, kak napizdu*ejo folk. Ja pa še v centru mesta je, logo da ma cene navite,

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
5.7.2010 20:42:18   
katy83
čer.

Taveliki in tamali sta pred eno uro šla malo dremnituser posted image , pa še vedno dremata. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
5.7.2010 20:44:03   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

čer.

Taveliki in tamali sta pred eno uro šla malo dremnituser posted image , pa še vedno dremata. user posted image
čer.
Pa pol nimaš problemov za spanje?

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
5.7.2010 20:50:14   
katy83
btw, punce, da malo reklame naredim:
Fotografirat se full splača dat pri Foto Stanko v CITY-ju (vhod iz tiste smeri kjer so avtobusne postaje). Ded te poslika večkrat, si pogledaš slike na računalniku, izbereš najboljšo, ti jih popravi malo (če hočeš), sprinta in je to to. Stane nekje 8€ (4 slike), pa vedno ti jih da nekaj zraven (vsaj 4)user posted image user posted image user posted image

Mi se hodimo tudi tak slikat tja, zadnjič glih smo se vsi 3 šli, pa je take lepe slikice naredo. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
5.7.2010 20:51:42   
arabela*

itak ja tak jo skenirajo preko. Ljubi bog ej, kak napizdu*ejo folk. Ja pa še v centru mesta je, logo da ma cene navite,

user posted image ....je kar moj not zavil, ker se mu ni dalo hodit do citija....jaz pa bila tiho,zarad ljubega miruuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
5.7.2010 20:52:18   
katy83

čer.

čer.

ne , zaenkrat ni blo panike. Zdaj jih bom polasi zbudla, malega bom slekla, ga dala na eno tako veliko koco, da se on preteguje, pa smeji, pa binca kake pol ure, pol ga umijem, flaška in že spi. Do kdaj pa je zaenkrat še pod vprašajem. Ponavadi ima uro ob 3-eh, pa potem okoli 8-ih.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
5.7.2010 20:52:21   
arabela*

čer.

čer.

enako se sprašujemuser posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?