Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:50:18
|
|
|
|
arabela*
|
katy...ti si kar preko spleta tam morje rezervirala?...tiso Umag na prvi strani ko je?..
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:50:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ena se je šla včeraj na otok kopat, ne? Katera? kak je blo? Mislim da nobena.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:51:04
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya katy...ti si kar preko spleta tam morje rezervirala?...tiso Umag na prvi strani ko je?.. ja, zakaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:51:20
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya prideš k meni...imam še makaronflajš od včeraj....ko sta si mičkene prinesle,pa ribe od danes..pa svašta Milomater,ti si še hujša ko moj ded-jaz na dieti,on mi pa neko ribo pa restan krompir tiši pod nos.. Saj riba ni problematična, če jo brez krompirja ješ. marta,pri meni je problem riba,razen če je svinjska
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:51:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 lahko pa prideš vsak dan zvečer k meni, pa namesto mene večerjo poješ... temu se reče prisiljeno hujšanje ja saj vsako hujšanje je prisilno ..
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:51:57
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ena se je šla včeraj na otok kopat, ne? Katera? kak je blo? Mislim da nobena. kaj sem zabluzla spet al kaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:52:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya katy...ti si kar preko spleta tam morje rezervirala?...tiso Umag na prvi strani ko je?.. ja, zakaj? ja tak vprašam... ...pa si zavarovala tudi?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:53:07
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 lahko pa prideš vsak dan zvečer k meni, pa namesto mene večerjo poješ... temu se reče prisiljeno hujšanje ja saj vsako hujšanje je prisilno .. ja, no saj res ja. razen če kdo iz užitka hujša
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:53:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya prideš k meni...imam še makaronflajš od včeraj....ko sta si mičkene prinesle,pa ribe od danes..pa svašta Milomater,ti si še hujša ko moj ded-jaz na dieti,on mi pa neko ribo pa restan krompir tiši pod nos.. ups..nisem vedla da si na dieti ps...sicer pa ribo lahko ješ
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:54:14
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya prideš k meni...imam še makaronflajš od včeraj....ko sta si mičkene prinesle,pa ribe od danes..pa svašta Milomater,ti si še hujša ko moj ded-jaz na dieti,on mi pa neko ribo pa restan krompir tiši pod nos.. ups..nisem vedla da si na dieti ps...sicer pa ribo lahko ješ NIMAM RADA RIB!!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:54:19
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya katy...ti si kar preko spleta tam morje rezervirala?...tiso Umag na prvi strani ko je?.. ja, zakaj? ja tak vprašam... ...pa si zavarovala tudi? ne, nisva zavarovala, ker sva se s taščo pa tastom zmenla, da če slučajno do česa pride, da bosta onadva šla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:54:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ena se je šla včeraj na otok kopat, ne? Katera? kak je blo? Mislim da nobena. kaj sem zabluzla spet al kaj? Al pa jaz.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:54:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya prideš k meni...imam še makaronflajš od včeraj....ko sta si mičkene prinesle,pa ribe od danes..pa svašta Milomater,ti si še hujša ko moj ded-jaz na dieti,on mi pa neko ribo pa restan krompir tiši pod nos.. Saj riba ni problematična, če jo brez krompirja ješ. tašča vse skuha tako,da ni problem...imamo A na dieti..in ji prilagodimo jedilnik....drugačna olja....pa to
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:55:21
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ena se je šla včeraj na otok kopat, ne? Katera? kak je blo? Mislim da nobena. kaj sem zabluzla spet al kaj? Ma ni to nič takega,skleroza je materinski dodatek... ja sem ugotovila. Pa že v nosečnosti ga fašeš, ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:56:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 lahko pa prideš vsak dan zvečer k meni, pa namesto mene večerjo poješ... temu se reče prisiljeno hujšanje ja saj vsako hujšanje je prisilno .. ja, no saj res ja. razen če kdo iz užitka hujša ...jaz se redim iz užitka
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:56:22
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ena se je šla včeraj na otok kopat, ne? Katera? kak je blo? Mislim da nobena. Mislim,da Lenči... Ly, zabluzla si
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:56:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ena se je šla včeraj na otok kopat, ne? Katera? kak je blo? Mislim da nobena. ja je ena pisala ja...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:57:10
|
|
|
|
ly117
|
Nič čvekice, grem jaz spat. Bo treba jutri zgodaj vstat, ker nisem tak pridna kot Saraya. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:57:13
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 lahko pa prideš vsak dan zvečer k meni, pa namesto mene večerjo poješ... temu se reče prisiljeno hujšanje ja saj vsako hujšanje je prisilno .. ja, no saj res ja. razen če kdo iz užitka hujša ...jaz se redim iz užitka no, ampak ti se lahko, jaz pa...mala, vesela, debela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:57:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ne, nisva zavarovala, ker sva se s taščo pa tastom zmenla, da če slučajno do česa pride, da bosta onadva šla mi ta prva varjanta diši...pa tak ugodno
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:58:03
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nič čvekice, grem jaz spat. Bo treba jutri zgodaj vstat, ker nisem tak pridna kot Saraya. Nočko. lahko noč
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?