Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 15:34:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 nekaj bom ziher dala vsakemu, samo še ne vem, kdaj naj to dam.... ko bodo odhajali?? ali naj na mizi čaka, pri vsakem krožniku? kaj menite? Mi smo tudi dali in sicer takega angelčka, kateri je v roki držal knjigico na kateri je pisalo: datum, Lijin sveti krst in čist spodaj Hvala! Lija, Botra in boter pa sta dobila malo večjega angelčka z posvetilom in zahvalo. To se mi je ful lepo zdelo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 15:43:05
|
|
|
|
tasa_m
|
Ly ko bom v mestu ti prinesem, ker drugače jih bom vstran vrgla. Mi sam navlako v kopalnici delajo Če ne prej bom v ponedeljek šla v mesto ker grem v Mulerja po pamperske Pa dober dan vsem skupaj. Naša princeska se je po 35 urah zbudila, zdaj je puding te pa šibama malo ven.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 20:55:25
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 20:56:28
|
|
|
|
ly117
|
Babe danes ste pa čvekale dopoldan. Ste me pa tudi nasmejale.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 21:01:21
|
|
|
|
rina22
|
čer IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 nekaj bom ziher dala vsakemu, samo še ne vem, kdaj naj to dam.... ko bodo odhajali?? ali naj na mizi čaka, pri vsakem krožniku? kaj menite? Mi smo tudi dali in sicer takega angelčka, kateri je v roki držal knjigico na kateri je pisalo: datum, Lijin sveti krst in čist spodaj Hvala! Lija, Botra in boter pa sta dobila malo večjega angelčka z posvetilom in zahvalo. To se mi je ful lepo zdelo. Kje si pa jih kupla? Lepa gesta Tak, lepo bodite, jaz pa se grem zdaj učit pa tak se mi ne da samo kaj češ, je treba izkoristit, zaj, ko je mala zaspala.... nočko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 21:21:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya super branje ..jaz imam rada romance.... ...pa filme tud sama romantika.... Knjige-tema za mene Najbolj huda ljubezenska knjiga vseh časov-Zimska vrtnica Svetovna knjiga.Sem jo brala pred kakim mesecem.Že 3-jič!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 21:23:35
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Sacherca in botrca malo sem vama fauš...zaradi žara
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 21:24:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Naša princeska se je po 35 urah zbudila, zdaj je puding te pa šibama malo ven. tak dolgo je spala ?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 21:26:07
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 21:27:31
|
|
|
|
matcar
|
Sem vas prebrala za nazaj. Kaj se muzike tiče,poslušam vse,najbolj mi je zakon hous in dance-pa tudi ex-jugo ou balkan.Stavrosa pa Zećića pa slišat ne morem,mi slabo rata!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 21:28:19
|
|
|
|
botrca
|
Evo nas doma, malo prej smo prišli. Najprej smo bili pod Pohorjem, malo na igralih, sladoledu, kavici. Pol pa na Lent na krofeke in sprehod. Jan večerja, stuširan je že. Malo še pa gre aji, aji. Tasa_m lepo te je bilo videti in če lahko opazim si malo shujšala. Lija je pa pravi cukrček .
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 21:28:56
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem vas prebrala za nazaj. Kaj se muzike tiče,poslušam vse,najbolj mi je zakon hous in dance-pa tudi ex-jugo ou balkan.Stavrosa pa Zećića pa slišat ne morem,mi slabo rata! okusi so različni
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 21:30:09
|
|
|
|
matcar
|
Knjige pa tudi obožujem.Najraje pa berem resnične zgodbe,trilerje,romanriko,kriminalke.Svetovna knjiga je tudi Izgubljene od Tess Garryson(upam,da sem prav napisala priimek).Zelo dobre knjige piše. Pa vse knjige-razen zadnje-pa sem prebrala od Dan-a Brauna.Zadnjo imam še vedno rezervirano v knjižnici,ker je skozi v izposoji od kar je izšla.
< Sporočilo je popravil matcar -- 3.7.2010 21:31:17 >
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 21:35:53
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Knjige pa tudi obožujem.Najraje pa berem resnične zgodbe,trilerje,romanriko,kriminalke.Svetovna knjiga je tudi Izgubljene od Tess Garryson(upam,da sem prav napisala priimek).Zelo dobre knjige piše. Pa vse knjige-razen zadnje-pa sem prebrala od Dan-a Brauna.Zadnjo imam še vedno rezervirano v knjižnici,ker je skozi v izposoji od kar je izšla. Alex Cross je moja najnovejša ljubezen...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 21:44:18
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Brauna.Zadnjo imam še vedno rezervirano v knjižnici,ker je skozi v izposoji od kar je izšla. To tazadnjo Izgubljeni simbolj imam jaz doma, tak da če jo rabiš ti jo z veseljem posodim.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 21:48:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Brauna.Zadnjo imam še vedno rezervirano v knjižnici,ker je skozi v izposoji od kar je izšla. To tazadnjo Izgubljeni simbolj imam jaz doma, tak da če jo rabiš ti jo z veseljem posodim. Jaaaaa!!!!! Kaj že prej nisi povedala.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 21:48:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Brauna.Zadnjo imam še vedno rezervirano v knjižnici,ker je skozi v izposoji od kar je izšla. To tazadnjo Izgubljeni simbolj imam jaz doma, tak da če jo rabiš ti jo z veseljem posodim. Jaaaaa!!!!! Kaj že prej nisi povedala. Nisi prej rekla.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 21:48:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Knjige pa tudi obožujem.Najraje pa berem resnične zgodbe,trilerje,romanriko,kriminalke.Svetovna knjiga je tudi Izgubljene od Tess Garryson(upam,da sem prav napisala priimek).Zelo dobre knjige piše. Pa vse knjige-razen zadnje-pa sem prebrala od Dan-a Brauna.Zadnjo imam še vedno rezervirano v knjižnici,ker je skozi v izposoji od kar je izšla. Alex Cross je moja najnovejša ljubezen... O čem pa piše ta avtor? Mislim,kaki žanr ima.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 21:49:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Brauna.Zadnjo imam še vedno rezervirano v knjižnici,ker je skozi v izposoji od kar je izšla. To tazadnjo Izgubljeni simbolj imam jaz doma, tak da če jo rabiš ti jo z veseljem posodim. Jaaaaa!!!!! Kaj že prej nisi povedala. Nisi prej rekla. Ja,sory,nisem vedla.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 21:49:20
|
|
|
|
katy83
|
čer! da vas malo pozdravim za kakih 5 minut, pa da si par postov nabijem . Z malim sva danes full uživala zunaj. Sem se razkurla pa mu v bazenček dala čisto malo vode, tak da je lahko ležal not, pa je tak bincla, pa se smejal da ga je blo pravo veselje gledat. Pa likala sem, pa mi je švic po riti dol teko. Pa kaj si ti nor. Naslednjoč se raje zjutraj vstanem pa to naredim, še zdaj mamo v bajti 28 stopinj zaradi likanja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 21:50:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer! da vas malo pozdravim za kakih 5 minut, pa da si par postov nabijem . Z malim sva danes full uživala zunaj. Sem se razkurla pa mu v bazenček dala čisto malo vode, tak da je lahko ležal not, pa je tak bincla, pa se smejal da ga je blo pravo veselje gledat. Pa likala sem, pa mi je švic po riti dol teko. Pa kaj si ti nor. Naslednjoč se raje zjutraj vstanem pa to naredim, še zdaj mamo v bajti 28 stopinj zaradi likanja. Super! Mu je pasalo po vodi čofat.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 21:50:39
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem vas prebrala za nazaj. Kaj se muzike tiče,poslušam vse,najbolj mi je zakon hous in dance-pa tudi ex-jugo ou balkan.Stavrosa pa Zećića pa slišat ne morem,mi slabo rata! eh, Stavros pa res raztura no: ...tek da sjednem na verandu, pa u karte i bevandu brojim valoveeeeeeee...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 21:51:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Brauna.Zadnjo imam še vedno rezervirano v knjižnici,ker je skozi v izposoji od kar je izšla. To tazadnjo Izgubljeni simbolj imam jaz doma, tak da če jo rabiš ti jo z veseljem posodim. Jaaaaa!!!!! Kaj že prej nisi povedala. Nisi prej rekla. Ja,sory,nisem vedla. Ti je oproščeno.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 21:51:41
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer! da vas malo pozdravim za kakih 5 minut, pa da si par postov nabijem . Z malim sva danes full uživala zunaj. Sem se razkurla pa mu v bazenček dala čisto malo vode, tak da je lahko ležal not, pa je tak bincla, pa se smejal da ga je blo pravo veselje gledat. Pa likala sem, pa mi je švic po riti dol teko. Pa kaj si ti nor. Naslednjoč se raje zjutraj vstanem pa to naredim, še zdaj mamo v bajti 28 stopinj zaradi likanja. Super! Mu je pasalo po vodi čofat. ja, res. Bom ju3 dala kako slikco na fb, pa boš vidla. Komaj čakam morje. Mislim, da ne bo težav, ker je prava mala ribica.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 21:51:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem vas prebrala za nazaj. Kaj se muzike tiče,poslušam vse,najbolj mi je zakon hous in dance-pa tudi ex-jugo ou balkan.Stavrosa pa Zećića pa slišat ne morem,mi slabo rata! eh, Stavros pa res raztura no: ...tek da sjednem na verandu, pa u karte i bevandu brojim valoveeeeeeee...
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?