Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 11:47:33
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya super branje ..jaz imam rada romance.... ...pa filme tud sama romantika.... Knjige-tema za mene Najbolj huda ljubezenska knjiga vseh časov-Zimska vrtnica no, si bom zapisala, da vidim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 11:48:44
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tak najedla sem se...zdaj pa se z sladoledom baše...potem pa pospravljet ...kak mi ni kot da bi jaz pisala ok, s sladoledom se grem zdaj basat. Hvala, Saraya za idejo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 11:49:19
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 mi smo ravno pred 2 dnevoma rezervirali še 5 dni Umaga: 4 nočitve v apartmaju, polpenzion v hotelu = vse skupaj 198€ za nas 3. to je blo v Hoferovi reklami, hofer potovanja. Pozna katera? Malo me je strah, ampak mislim da ne bo neke panike al? no, tak da gremo 1.septembra najprej za 5 dni v Izolo, pol pa še direkt v Umag Katy,a to greš v Sol Polynesio?? Če ja,potem
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 11:56:13
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 mi smo ravno pred 2 dnevoma rezervirali še 5 dni Umaga: 4 nočitve v apartmaju, polpenzion v hotelu = vse skupaj 198€ za nas 3. to je blo v Hoferovi reklami, hofer potovanja. Pozna katera? Malo me je strah, ampak mislim da ne bo neke panike al? no, tak da gremo 1.septembra najprej za 5 dni v Izolo, pol pa še direkt v Umag Katy,a to greš v Sol Polynesio?? Če ja,potem jaaaaa! poznaš? po aplauzu sklepam, da je fajn
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 11:57:48
|
|
|
|
katy83
|
Timotej se je ravnokar tak posračkal, da aleluja. samo mi je full smešno, ko se pokaka, pol pa tako olajšanje pa taki nasmeh
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 12:05:12
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaaaaa! poznaš? po aplauzu sklepam, da je fajn Informacije so sicer stare pet let so pa iz prve roke: lepo,čisto naselje,ogromno sprehajalnih poti,plaža solidna,za otroke mali zalivček,zunaj prod,notri mivka,bazeni,ležalniki. Midva sva takrat imela studio,če nisi fejst izbirčne sorte,je super.Meni je važno samo,da je čisto,ostala oprema me ne gane preveč Edini minus,ki sem ga takrat videla,je v tem,da se naselje po sezoni zelo umiri,ni več toliko animacije kot prej,ker v sezoni se res dosti dogaja. Lahko pa se je še vmes kaj spremenilo,seveda na boljše .
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 12:10:16
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaaaaa! poznaš? po aplauzu sklepam, da je fajn Informacije so sicer stare pet let so pa iz prve roke: lepo,čisto naselje,ogromno sprehajalnih poti,plaža solidna,za otroke mali zalivček,zunaj prod,notri mivka,bazeni,ležalniki. Midva sva takrat imela studio,če nisi fejst izbirčne sorte,je super.Meni je važno samo,da je čisto,ostala oprema me ne gane preveč Edini minus,ki sem ga takrat videla,je v tem,da se naselje po sezoni zelo umiri,ni več toliko animacije kot prej,ker v sezoni se res dosti dogaja. Lahko pa se je še vmes kaj spremenilo,seveda na boljše . pa to kar si napisala je itak super!!! animacija pa je naš ati
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 12:46:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Hvala, Saraya za idejo. ni kaj
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 12:47:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 animacija pa je naš ati
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 13:07:41
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Rina22 glede krsta: Mi smo ga imeli ko je Jan imel 4,5 mesece in ni bilo nič posebnega oz. bilo je v najožjem krogu: mi trije, moja in njegova starša, moja oma in sestrina tašča in tast in sestrina družina...moja sestra je bila botrca. Šli smo v cerkev, nato v restavracijo na kosilo. Stroškov niti nisva imela, ker je torto plačala botrca, kosilo so si pa razdelili na 3 dele: botrca, moja in njegova starša . Imeli smo svojo torto. Kar se pa tiče daril, noben ne dobi darila razen krščenca. Ker pa boste imeli še 1. r.d. bo daril toliko več, na tortico pa napišeš za krst in 1. r.d. pa je to vse. Ne se preveč obremenjevat, ker nima smisla. Če hočeš najožja žlahta in to je to. Če ne greste v gostilno, pa si naredite piknik. Mi smo za Janov 1. r.d. tudi povabili najožjo žlahto in praznovali v pizzeriji. Imeli svojo torto in to je to. Joj, al sem se razpisala . hvala za mnenje saj vem, da dobi darila samo kršenec, samo sem mislila dati kake konfetke vsakemu povabljenemu kot spomin na krst. nakaj čist malega, za zahvalo, da je prišel mi bomo meli po obredu kosilo na enem kmečkem turizmu, bo pa nas okrog 40 - razen, če kdo odpove (to še ne vemo ) nekaj bom ziher dala vsakemu, samo še ne vem, kdaj naj to dam.... ko bodo odhajali?? ali naj na mizi čaka, pri vsakem krožniku? kaj menite?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 13:08:34
|
|
|
|
rina22
|
dan kak ste kja? jaz bi pa mogla iti kuhat, pa se mi ne da sem vidla, da se menite za počitnice......... bi blo fajn kam it, ja....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 13:09:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ah, jaz sem bolj ono Zečić in Stavros bejba res? pol si po mojem okusu
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 13:10:11
|
|
|
|
rina22
|
aja, botrca - lepe tortice
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 13:11:29
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Ja no,že na otroke prenašam...smo bli lani v jeseni na Lošinju,pa je M.sedel na terasi in poslušal Sinana Sakića,pa pride mimo en starejši par,pa stricu skoraj oke padejo ven,je rukno ženo med rebre,pa reko:ej,mali je naš...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 13:12:44
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 aja, botrca - lepe tortice hvala
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 13:13:37
|
|
|
|
botrca
|
Grem Jana nahranit, pa dat spat. Je bilo pestro prej, kopanje v bazenu, košnja trave in letanje sem in tja. Mi pa pol navalimo na roštilj .
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 13:18:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 nekaj bom ziher dala vsakemu, samo še ne vem, kdaj naj to dam.... ko bodo odhajali?? ali naj na mizi čaka, pri vsakem krožniku? kaj menite? na mizi
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 13:24:14
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 nekaj bom ziher dala vsakemu, samo še ne vem, kdaj naj to dam.... ko bodo odhajali?? ali naj na mizi čaka, pri vsakem krožniku? kaj menite? Moja sestra je bila pred kratkim na enem rojstnem dnevu in so povabljenci dobili take male angelčke,če bi imela za krst,bi jaz izbrala njih.So taki luštkani angelčki ,gor pa lahko napišeš tudi kako kratko posvetilo.Jaz bi jih dala kar na krožnike,na začetku...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 13:27:48
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 nekaj bom ziher dala vsakemu, samo še ne vem, kdaj naj to dam.... ko bodo odhajali?? ali naj na mizi čaka, pri vsakem krožniku? kaj menite? Moja sestra je bila pred kratkim na enem rojstnem dnevu in so povabljenci dobili take male angelčke,če bi imela za krst,bi jaz izbrala njih.So taki luštkani angelčki ,gor pa lahko napišeš tudi kako kratko posvetilo.Jaz bi jih dala kar na krožnike,na začetku... res? full fajn pa veš mogoče, kje jih je kupila? pa hvala obema za mnenja tudi jaz sem študirala v tej smeri
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 13:39:15
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 nekaj bom ziher dala vsakemu, samo še ne vem, kdaj naj to dam.... ko bodo odhajali?? ali naj na mizi čaka, pri vsakem krožniku? kaj menite? Moja sestra je bila pred kratkim na enem rojstnem dnevu in so povabljenci dobili take male angelčke,če bi imela za krst,bi jaz izbrala njih.So taki luštkani angelčki ,gor pa lahko napišeš tudi kako kratko posvetilo.Jaz bi jih dala kar na krožnike,na začetku... res? full fajn pa veš mogoče, kje jih je kupila? pa hvala obema za mnenja tudi jaz sem študirala v tej smeri Ne,žal... Je pa na Slomškovem trgu ena fajn trgovinica,kjer imajo stvari za krst,obhajila,birme itd.Tam bi znala dobit kaj pametnega,možno celo,da sem te angelčke prej vidla tam,ker so mi pri seki res full padli v oči. Aja,trgovina pa je pod Slomškovo knjigarno
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 13:40:33
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 nekaj bom ziher dala vsakemu, samo še ne vem, kdaj naj to dam.... ko bodo odhajali?? ali naj na mizi čaka, pri vsakem krožniku? kaj menite? Moja sestra je bila pred kratkim na enem rojstnem dnevu in so povabljenci dobili take male angelčke,če bi imela za krst,bi jaz izbrala njih.So taki luštkani angelčki ,gor pa lahko napišeš tudi kako kratko posvetilo.Jaz bi jih dala kar na krožnike,na začetku... res? full fajn pa veš mogoče, kje jih je kupila? pa hvala obema za mnenja tudi jaz sem študirala v tej smeri Ne,žal... Je pa na Slomškovem trgu ena fajn trgovinica,kjer imajo stvari za krst,obhajila,birme itd.Tam bi znala dobit kaj pametnega,možno celo,da sem te angelčke prej vidla tam,ker so mi pri seki res full padli v oči. Aja,trgovina pa je pod Slomškovo knjigarno hvala ti ja, vem, kje je ta trgovina. sem že bila tam, ko je moj bil boter, sva hodila tja nekaj kupovat bom šla pogledat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 14:07:44
|
|
|
|
Sacherca
|
Kuhani murki+hrenovka je bilo za kosilo..dete zdaj spi,jaz malo pospravim...popoldan oz proti veceru pa zar + bazen
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 15:04:33
|
|
|
|
marta82
|
Mi imam danes tudi piknik pri prijateljih. Čakamo, da se Tinej zbidi in gremo.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?