|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,11.del
3.7.2010 11:47:33   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

super branjeuser posted image ..jaz imam rada romance....user posted image ...pa filme tud sama romantika....user posted image

Knjige-tema za meneuser posted image
Najbolj huda ljubezenska knjiga vseh časov-Zimska vrtnica

no, si bom zapisala, da vidimuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
3.7.2010 11:48:44   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

tak najedla sem se...zdaj pa se z sladoledom baše...potem pa pospravljetuser posted image ...kak mi niuser posted image

kot da bi jaz pisalauser posted image
ok, s sladoledom se grem zdaj basat. Hvala, Saraya za idejo. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
3.7.2010 11:49:19   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

mi smo ravno pred 2 dnevoma rezervirali še 5 dni Umaga:  4 nočitve v apartmaju, polpenzion v hotelu =  vse skupaj 198€ za nas 3. user posted image user posted image user posted image

to je blo v Hoferovi reklami, hofer potovanja. Pozna katera? Malo me je strah, ampak mislim da ne bo neke panike al?

no, tak da gremo 1.septembra najprej za 5 dni v Izolo, pol pa še direkt v Umag user posted image

Katy,a to greš v Sol Polynesio??
Če ja,potem user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
3.7.2010 11:56:13   
katy83

mi smo ravno pred 2 dnevoma rezervirali še 5 dni Umaga:  4 nočitve v apartmaju, polpenzion v hotelu =  vse skupaj 198€ za nas 3. user posted image user posted image user posted image

to je blo v Hoferovi reklami, hofer potovanja. Pozna katera? Malo me je strah, ampak mislim da ne bo neke panike al?

no, tak da gremo 1.septembra najprej za 5 dni v Izolo, pol pa še direkt v Umag user posted image

Katy,a to greš v Sol Polynesio??
Če ja,potem user posted image user posted image user posted image user posted image

jaaaaa! poznaš?  user posted image
po aplauzu sklepam, da je fajnuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
3.7.2010 11:57:48   
katy83
Timotej se je ravnokar tak posračkal, da aleluja. samo mi je full smešno, ko se pokaka, pol pa tako olajšanje pa taki nasmeh user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
3.7.2010 12:05:12   
sami0804

Informacije so sicer stare pet let so pa iz prve roke:
lepo,čisto naselje,ogromno sprehajalnih poti,plaža solidna,za otroke mali zalivček,zunaj prod,notri mivka,bazeni,ležalniki.
Midva sva takrat imela studio,če nisi fejst izbirčne sorte,je super.Meni je važno samo,da je čisto,ostala oprema me ne gane prevečuser posted image
Edini minus,ki sem ga takrat videla,je v tem,da se naselje po sezoni zelo umiri,ni več toliko animacije kot prej,ker v sezoni se res dosti dogaja.
Lahko pa se je še vmes kaj spremenilo,seveda na boljšeuser posted image user posted image .

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
3.7.2010 12:10:16   
katy83

Informacije so sicer stare pet let so pa iz prve roke:
lepo,čisto naselje,ogromno sprehajalnih poti,plaža solidna,za otroke mali zalivček,zunaj prod,notri mivka,bazeni,ležalniki.
Midva sva takrat imela studio,če nisi fejst izbirčne sorte,je super.Meni je važno samo,da je čisto,ostala oprema me ne gane prevečuser posted image
Edini minus,ki sem ga takrat videla,je v tem,da se naselje po sezoni zelo umiri,ni več toliko animacije kot prej,ker v sezoni se res dosti dogaja.
Lahko pa se je še vmes kaj spremenilo,seveda na boljšeuser posted image user posted image .

pa to kar si napisala je itak super!!!user posted image user posted image user posted image
animacija pa je naš ati user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
3.7.2010 12:46:17   
arabela*

Hvala, Saraya za idejo. user posted image

ni kajuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
3.7.2010 12:47:25   
arabela*

animacija pa je naš ati user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
3.7.2010 13:07:41   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Rina22 glede krsta: Mi smo ga imeli ko je Jan imel 4,5 mesece in ni bilo nič posebnega oz. bilo je v najožjem krogu: mi trije, moja in njegova starša, moja oma in sestrina tašča in tast in sestrina družina...moja sestra je bila botrca. Šli smo v cerkev, nato v restavracijo na kosilo. Stroškov niti nisva imela, ker je torto plačala botrca, kosilo so si pa razdelili na 3 dele: botrca, moja in njegova starša user posted image . Imeli smo svojo torto. Kar se pa tiče daril, noben ne dobi darila razen krščenca.
Ker pa boste imeli še 1. r.d. bo daril toliko več, na tortico pa napišeš za krst in 1. r.d. pa je to vse. Ne se preveč obremenjevat, ker nima smisla. Če hočeš najožja žlahta in to je to. Če ne greste v gostilno, pa si naredite piknik. Mi smo za Janov 1. r.d. tudi povabili najožjo žlahto in praznovali v pizzeriji. Imeli svojo torto in to je to. Joj, al sem se razpisalauser posted image .

hvala za mnenjeuser posted image saj vem, da dobi darila samo kršenec, samo sem mislila dati kake konfetke vsakemu povabljenemu kot spomin na krst. nakaj čist malega, za zahvalo, da je prišeluser posted image
mi bomo meli po obredu kosilo na enem kmečkem turizmu, bo pa nas okrog 40 - razen, če kdo odpove (to še ne vemouser posted image )

nekaj bom ziher dala vsakemu, samo še ne vem, kdaj naj to dam.... ko bodo odhajali?? ali naj na mizi čaka, pri vsakem krožniku? kaj menite?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
3.7.2010 13:08:34   
rina22
dan user posted image

kak ste kja? jaz bi pa mogla iti kuhat, pa se mi ne dauser posted image

sem vidla, da se menite za počitnice......... bi blo fajn kam it, ja....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
3.7.2010 13:09:12   
botrca

ah, jaz sem bolj ono Zečić in Stavros bejba user posted image

res? pol si po mojem okusu user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
3.7.2010 13:10:11   
rina22
aja, botrca - lepe tortice user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
3.7.2010 13:11:29   
botrca

Ja no,že na otroke prenašam...smo bli lani v jeseni na Lošinju,pa je M.sedel na terasi in poslušal Sinana Sakića,pa pride mimo en starejši par,pa stricu skoraj oke padejo ven,je rukno ženo med rebre,pa reko:ej,mali je naš...user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
3.7.2010 13:12:44   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

aja, botrca - lepe tortice user posted image

hvala user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
3.7.2010 13:13:37   
botrca
Grem Jana nahranit, pa dat spat. Je bilo pestro prej, kopanje v bazenu, košnja trave in letanje sem in tja. Mi pa pol navalimo na roštiljuser posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
3.7.2010 13:18:06   
botrca

nekaj bom ziher dala vsakemu, samo še ne vem, kdaj naj to dam.... ko bodo odhajali?? ali naj na mizi čaka, pri vsakem krožniku? kaj menite?

na mizi user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
3.7.2010 13:24:14   
sami0804

Moja sestra je bila pred kratkim na enem rojstnem dnevu in so povabljenci dobili take male angelčke,če bi imela za krst,bi jaz izbrala njih.So taki luštkani angelčki ,gor pa lahko napišeš tudi kako kratko posvetilo.Jaz bi jih dala kar na krožnike,na začetku...

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
3.7.2010 13:26:50   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Grem Jana nahranit, pa dat spat. Je bilo pestro prej, kopanje v bazenu, košnja trave in letanje sem in tja. Mi pa pol navalimo na roštiljuser posted image .

Naša je pa prej kar na kavču zaspala,sem jo samo prestavila v spalnicouser posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
3.7.2010 13:27:48   
rina22

Moja sestra je bila pred kratkim na enem rojstnem dnevu in so povabljenci dobili take male angelčke,če bi imela za krst,bi jaz izbrala njih.So taki luštkani angelčki ,gor pa lahko napišeš tudi kako kratko posvetilo.Jaz bi jih dala kar na krožnike,na začetku...

res? full fajnuser posted image pa veš mogoče, kje jih je kupila?

pa hvala obema za mnenjauser posted image tudi jaz sem študirala v tej smeriuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
3.7.2010 13:39:15   
sami0804

pa hvala obema za mnenjauser posted image tudi jaz sem študirala v tej smeriuser posted image

Ne,žal...
Je pa na Slomškovem trgu ena fajn trgovinica,kjer imajo stvari za krst,obhajila,birme itd.Tam bi znala dobit kaj pametnega,možno celo,da sem te angelčke prej vidla tam,ker so mi pri seki res full padli v oči.
Aja,trgovina pa je pod Slomškovo knjigarnouser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
3.7.2010 13:40:33   
rina22

Ne,žal...
Je pa na Slomškovem trgu ena fajn trgovinica,kjer imajo stvari za krst,obhajila,birme itd.Tam bi znala dobit kaj pametnega,možno celo,da sem te angelčke prej vidla tam,ker so mi pri seki res full padli v oči.
Aja,trgovina pa je pod Slomškovo knjigarnouser posted image

hvala tiuser posted image ja, vem, kje je ta trgovina. sem že bila tam, ko je moj bil boter, sva hodila tja nekaj kupovatuser posted image bom šla pogledatuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
3.7.2010 14:07:44   
Sacherca
Kuhani murki+hrenovka je bilo za kosilo..dete zdaj spi,jaz malo pospravim...popoldan oz proti veceru pa zar + bazenuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
3.7.2010 14:50:28   
sami0804
Vidim,da boste več ali manj uživali danes.
Sacherca in botrca malo sem vama fauš...zaradi žarauser posted image user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
3.7.2010 15:04:33   
marta82
Mi imam danes tudi piknik pri prijateljih.user posted image Čakamo, da se Tinej zbidi in gremo.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?