Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 11:10:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 To je pa odvisno od teže noge šoferja . Drugače pa tudi nekje od 3-4 ure...je pa res,da mi res na izi potujemo,ker pač maladva se rada vozita,tak da se nam ne mudi... ma ja...čist na izi.....me maram divjanja( edino ko sem sama v avtu si dam duška)
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 11:10:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 jaz pa vse možne varjante...najbolj pa itak balkan( ceca....merlin..)zakon ...ampak za fešta rabiš malo kaj druga ti tudi
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 11:11:34
|
|
|
|
katy83
|
mi smo ravno pred 2 dnevoma rezervirali še 5 dni Umaga: 4 nočitve v apartmaju, polpenzion v hotelu = vse skupaj 198€ za nas 3. to je blo v Hoferovi reklami, hofer potovanja. Pozna katera? Malo me je strah, ampak mislim da ne bo neke panike al? no, tak da gremo 1.septembra najprej za 5 dni v Izolo, pol pa še direkt v Umag
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 11:11:38
|
|
|
|
arabela*
|
danes bom brala...Normana Vincenta Peala......ima noro dobre knjige..priporočam....
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 11:12:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 mi smo ravno pred 2 dnevoma rezervirali še 5 dni Umaga: 4 nočitve v apartmaju, polpenzion v hotelu = vse skupaj 198€ za nas 3. to je blo v Hoferovi reklami, hofer potovanja. Pozna katera? Malo me je strah, ampak mislim da ne bo neke panike al? ma kje si tak poceni dobla ....aja hofer?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 11:13:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pozna katera? Malo me je strah, ampak mislim da ne bo neke panike al? res sumljivo poceni
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 11:14:19
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 jaz pa vse možne varjante...najbolj pa itak balkan( ceca....merlin..)zakon ...ampak za fešta rabiš malo kaj druga ti tudi Ja no,že na otroke prenašam...smo bli lani v jeseni na Lošinju,pa je M.sedel na terasi in poslušal Sinana Sakića,pa pride mimo en starejši par,pa stricu skoraj oke padejo ven,je rukno ženo med rebre,pa reko:ej,mali je naš...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 11:14:56
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya danes bom brala...Normana Vincenta Peala......ima noro dobre knjige..priporočam.... kakšna zvrst knjig? jaz full rada berem resnične zgodbe, pa ljubezenske, pa zadnje čase sem mahjena na kake dnevnike striptizet al pa prodajalk ljubezni , ne vem kaj mi je, ampak noro dobro je to brat za morje pa si šparam 2 del knjige: Pride ženska k zdravniku
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 11:15:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Ja no,že na otroke prenašam...smo bli lani v jeseni na Lošinju,pa je M.sedel na terasi in poslušal Sinana Sakića,pa pride mimo en starejši par,pa stricu skoraj oke padejo ven,je rukno ženo med rebre,pa reko:ej,mali je naš...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 11:16:57
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pozna katera? Malo me je strah, ampak mislim da ne bo neke panike al? res sumljivo poceni se gledala potem na nekih nemških agencijah, pa so iste cene ampak vsak mi reče, da je tak poceni zato ker ni baš neki hotel (briga me ), pa ker je že po sezoni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 11:16:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 kakšna zvrst knjig? jaz full rada berem resnične zgodbe, pa ljubezenske, pa zadnje čase sem mahjena na kake dnevnike striptizet al pa prodajalk ljubezni , ne vem kaj mi je, ampak noro dobro je to brat za morje pa si šparam 2 del knjige: Pride ženska k zdravniku ma to so take bolj poučne,meditativne..knjige...življenske....
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 11:17:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pozna katera? Malo me je strah, ampak mislim da ne bo neke panike al? res sumljivo poceni se gledala potem na nekih nemških agencijah, pa so iste cene ampak vsak mi reče, da je tak poceni zato ker ni baš neki hotel (briga me ), pa ker je že po sezoni full dobro...ma boli te za hotel,,samo da je a imaš kak kontakt še?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 11:18:10
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 kakšna zvrst knjig? jaz full rada berem resnične zgodbe, pa ljubezenske, pa zadnje čase sem mahjena na kake dnevnike striptizet al pa prodajalk ljubezni , ne vem kaj mi je, ampak noro dobro je to brat za morje pa si šparam 2 del knjige: Pride ženska k zdravniku ma to so take bolj poučne,meditativne..knjige...življenske.... no, to me sicer ne zanima, ampak včasih lahko tudi mene kaj preseneti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 11:18:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz full rada berem resnične zgodbe, pa ljubezenske, pa zadnje čase sem mahjena na kake dnevnike striptizet al pa prodajalk ljubezni , ne vem kaj mi je, ampak noro dobro je to brat super branje ..jaz imam rada romance.... ...pa filme tud sama romantika....
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 11:18:50
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pozna katera? Malo me je strah, ampak mislim da ne bo neke panike al? res sumljivo poceni se gledala potem na nekih nemških agencijah, pa so iste cene ampak vsak mi reče, da je tak poceni zato ker ni baš neki hotel (briga me ), pa ker je že po sezoni full dobro...ma boli te za hotel,,samo da je a imaš kak kontakt še? www.hofer-potovanja.si
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 11:19:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, to me sicer ne zanima, ampak včasih lahko tudi mene kaj preseneti ja jaz pa rada to berem...pa metitacije,pa take stvari....me full sprošča....
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 11:19:51
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz full rada berem resnične zgodbe, pa ljubezenske, pa zadnje čase sem mahjena na kake dnevnike striptizet al pa prodajalk ljubezni , ne vem kaj mi je, ampak noro dobro je to brat super branje ..jaz imam rada romance.... ...pa filme tud sama romantika.... ja, jaz tudi ko pa je treba doma romantiko pičit, pa jo preskočim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 11:20:37
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, to me sicer ne zanima, ampak včasih lahko tudi mene kaj preseneti ja jaz pa rada to berem...pa metitacije,pa take stvari....me full sprošča....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 11:22:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pozna katera? Malo me je strah, ampak mislim da ne bo neke panike al? res sumljivo poceni se gledala potem na nekih nemških agencijah, pa so iste cene ampak vsak mi reče, da je tak poceni zato ker ni baš neki hotel (briga me ), pa ker je že po sezoni full dobro...ma boli te za hotel,,samo da je a imaš kak kontakt še? www.hofer-potovanja.si tukaj si rezervirala? bom malo pregledla...hvala
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 11:23:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja, jaz tudi ko pa je treba doma romantiko pičit, pa jo preskočim
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 11:23:54
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pozna katera? Malo me je strah, ampak mislim da ne bo neke panike al? res sumljivo poceni se gledala potem na nekih nemških agencijah, pa so iste cene ampak vsak mi reče, da je tak poceni zato ker ni baš neki hotel (briga me ), pa ker je že po sezoni full dobro...ma boli te za hotel,,samo da je a imaš kak kontakt še? www.hofer-potovanja.si tukaj si rezervirala? bom malo pregledla...hvala upam, da najdeš kaj za vas
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 11:27:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 upam, da najdeš kaj za vas jaz tudi
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 11:28:30
|
|
|
|
arabela*
|
tak najedla sem se...zdaj pa se z sladoledom baše...potem pa pospravljet ...kak mi ni
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?