Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 17.6.2010 9:44:04
|
|
|
|
Dudica1
|
Jutro Sva bla že na kavici lake upam da ni hujšega,da boste vseeno šli na morje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 17.6.2010 9:57:23
|
|
|
|
petrazg
|
Je Ledenka noseča... jaz bi bila tudi vesela... Ajde navijajmo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 17.6.2010 10:05:07
|
|
|
|
ledenka
|
pa SEJ JE KOMAJ MENSTRA MIMO bo treba do naslednje še kaj slončkat... pol bomo pa vidli
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 17.6.2010 10:09:51
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka pa SEJ JE KOMAJ MENSTRA MIMO bo treba do naslednje še kaj slončkat... pol bomo pa vidli
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 17.6.2010 10:31:36
|
|
|
|
petrazg
|
Potem pa začnite ... na 2 dni veš...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 17.6.2010 10:43:45
|
|
|
|
koala.cek
|
ojla babnice, oooo slončkanje . to kar vse delajte, tud če nočete bit noseče privoščim seveda vsem ki bi rade zagledale + še danes oddelam, potem pa pičimo na šort brake. se mi zdi, da ga tudi mulčka kar potrebujeta. seveda pa jih pogrešam čisto too muč. jutri zvečer si bom privoščila tajsko masažo, da me malo zglihajo. aaaahhh komaj čakam.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 17.6.2010 10:50:17
|
|
|
|
Dudica1
|
Tud mi se gremo v nedeljo nekam kopat-čofotat... O 3 tud razmišljamo samo bi blo fajn da dobim septembra kakšno službo še potem pa ja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 17.6.2010 11:54:42
|
|
|
|
lake
|
Midve sva nazaj, kri se je neki poboljšal, neki poslabšal, pa še mal so jo dodatno vzel, zaenkrat je vitoza, bojo pa še spremljal, tko da nama drug teden še kake dve kontroli ne uideta. Hvala za pikapoke. Morje smo zdej zrihtal zamenjavo, oz. KatMat je zrihtala zamenjavo, tko da hvala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 17.6.2010 12:25:55
|
|
|
|
Dudica1
|
O škoda...pa pikepoke za Tajo- Jaz pospravljam ker naju jutri ni...grem s kolegico v Ljubljano spet mal šopingirat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 17.6.2010 12:29:13
|
|
|
|
Rebeka_
|
Ojla! Čestitke vsem novim nosečkam! :) Kje pa to vidite katera od z-majčic 2009 je spet nosečka? Me malo ženski firbec daje! Drugače si želim, da bi tudi midva začela kmalu delati na drugem , plan je nekje konec leta. Čeprav ne vem če bo kaj s tem, saj sva se ta mesec znašla v neki zanimivo čudni finančni situaciji, dobila sva poračun za elektriko ter prvo celo položnico za vrtec, v kateri je bil še poračun za april, tako da z mojo plačo pokrijeva ravno ti dve položnici ! Res sva pred poletjem zgradila ogromno teraso zraven hiše (45m2), potegnila čez streho, ploščice, ograja, ... ampak ta mesec sva res splanirala najini plači v treh dneh!!! Nimam minimalne osnove, da bi študirala še na kakšne masaže, pedikure, manikure,... Do naslednje plače samo še osnovne stvari - kruh in plenice! In potem naj razmišljam še o drugem ?!?!? Ne vem, ampak si bo treba še kakšno dodatno delo najt... ali pa zamenjati službo za boljšo plačo (ja ja, potem pa se bom zbudila!). Naši pikici zdaj rastejo trojke... imamo isto počutje kot pred štericami, zdaj imamo 12 zob, kar bomo mislim da v parih dneh povečali. Dlesni ima čisto zatečene, bogica. Je pa zelo zadovoljna z vrtcem in imam v soboto kar malo težav, ko me takoj zjutraj pelje k avtu, da bo šla pa pa! Smo dokaj zdravi, imunost spet malo padla zaradi zobkov, tako da malo smrkamo, ampak je še v mejah normale. Hodi že čisto stabilno in tudi zelo hitro! Imajo moje roke zdaj malo dopusta ! Pa govori kot "strgan dohtar", skozi ponavlja za nami besede. Res so luškani ti naši lumpki! Vsem želim lep dan, jutri je že petek! Tistim, ki se pripravljate na dopust pa seveda predvsem lepo vreme in veliko uživancije! Rebeka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 17.6.2010 13:08:53
|
|
|
|
Blueeyes
|
Juhuhu spet od mene... Me je mal firbc matral pa sem šla počekirat kaj se kle kej dogaja.. Kako ste kej??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 17.6.2010 13:21:56
|
|
|
|
koala.cek
|
pestro
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 17.6.2010 13:27:53
|
|
|
|
Dudica1
|
Ooo BLUE pakiraš?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 17.6.2010 13:28:26
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek pestro ja res ja.. se vidi da so počas že en za drugim na dopustu.. mi tud gremo kmaaaaaaal
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 17.6.2010 15:21:54
|
|
|
|
PapuaNG
|
No, pa je konec delovnega dne Še jutri, pa spet vikend. Zdej pa šibam po malega v vrtec, potem imamo pa že roditeljski sestanek v novem vrtcu, zatem pa še fizioterapija, tko da pridem domov glih spat. Pa še v štacuno moram po sadje za jutri. Kdaj, nimam pojma. Upam, da se je mali naspal v vrtcu, da ne bo tečen, ker pred osmo zihr ne bo šel spat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 17.6.2010 15:45:20
|
|
|
|
KatMat
|
še par uric....pol pa arivederci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 17.6.2010 17:41:44
|
|
|
|
majana79
|
Dan! Smo bli na PEK cel božji dan... Vmes so ga ene 3 zdravnice gledale, ena je celo rekla da ne bodo delal eeg, potem so se spomnli da ga vseen bodo ob pol 12 so mu še vzeli kri in potem smo skorej do 16 čakal na odpustnico!!!! Izvidov pa itak nismo dobil. Kera potrata časa in denarja. Še dobro da majo gor vsaj igralnico, če ne bi se J. zmešalo. lejkica, petrazg, nismo... sva danes spraševala nevrologinjo kaj bi lahko blo pa je rekla da je zelo možno preskok v rasti k.tja, vuvuzele mi gredo na živce! se da navijat tut brez tega VEČERJA - kwa dej, a je kera za po 28.6. al sva sam midve s petro kandidatki?! mi gremo pa na dopust v ponedeljek, v toplice za 5 dni, če bo vreme pol pa še za ene 3 dni na morje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 17.6.2010 20:49:28
|
|
|
|
šivilja
|
Samo na hitro se pofočkam - zadnje dni se toliko dogaja, da se že srečujem. Majana - jaz sem za večerjo v tednu, ki se začne 28. Potem gremo pa na vikend. Pa še eno pijačko častim, k se 27. postaram
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 17.6.2010 20:56:12
|
|
|
|
ledenka
|
večerja - sem zaaaaaaaaa a rečemo kar 30.6.? sej lahko še prestavimo. predlagam Favolo na Dunajski uf, naporen dan... so mi računalnik štimali 1 uro jutri ne bo nič bolje, of course. ampak že dejstvo, da je petek, odtehta vse papua, kako je bilo na sestanku? a to bo redno? lake, upam, da je sammini viroza in bo že jutri bolje... majana, sam da je opravljeno kati in blue in koalček, uživajte na dopustu! Rebeka, tebe pa že dolgo nismo videle imate pa ogromno zob! utrujena...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 17.6.2010 20:56:53
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Majana - jaz sem za večerjo v tednu, ki se začne 28. Potem gremo pa na vikend. Pa še eno pijačko častim, k se 27. postaram ooooo, 25 again
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 17.6.2010 21:29:14
|
|
|
|
koala.cek
|
čer, jezuskristus našemu otroku se je zmešalo celo popoldne samo trmarjenje, cviljenje, .... mislim, huda reakcija cepljenja in to po 14 dneh. no tako se tolažim in upam, da se ne razvija njegov karakter. večerja - seveda sem za, ampak do 5.julija smo na morju majana - pa sej to ni normalno. in zdaj se bo vse skupaj še poslabšalo, ker zdravniki ne bodo delali nadur. mislim, da bom spet en dan začela kej resnega razmišljat. ma to mi sploh ni humano, groza kaj delajo z nami. vsepovsod.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 17.6.2010 21:38:35
|
|
|
|
Anonimen
|
tok-tok? nobene? upam, da uživate, telovadite, jeste večerje, poslušate dobro glasbo ali gledate dober film! moja izbira: računalnik. z mojim sva se včeraj malo "nestrinjala", danes pa si je zaželel lepši večer in je pospravil kuhinjo, spravil spat prvega in se zdaj trudi z uspavanje drugega (vse na svojo iniciativo, da ne bo kakšnega drugačnega razumevanja). tudi prav. paše. rebeka, včasih pride finančno takšen mesec, ja. želim ti, da jih bo čimmanj ali nič več. kaj večkrat se nam oglasi! majana, ti bodo izvide poslali naknadno? upam, da je z J. vse okej. lake, kako je s T.? ledenka, pa če ti popravljajo računalnik še en dan... imaš razlog za sproščanje na delovnem mestu. koristi telesu in rodilom. in uživaj z novo pričesko! tudi mene ima, da bi šla po novo lasno podobo... mogoče po morju. danes me je v službi zopet zajela delovna vnema. pa spet sem začela pogledovati za novo delovno mesto. nekako sem ugotovila, da bi mi bilo oktobra najbolj idealno menjati_ko se mali mali uvede v vrtec in imamo za seboj vse glavne dopuste. tako. Papua, upam, da ti je uspelo nakupiti sadje in zelenjavo! grem še malo brskat po RRju,... lepo bodite! naj vam bo današnja noč sveža in prijetna.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 17.6.2010 21:54:29
|
|
|
|
majana79
|
k.tja, ja izvidi pridejo naknadno... z njim je pa itak vse ok, smo šli samo reda radi oziroma zato, da ga čim kasneje cepijo (itak ne bo nihče rekel 100% da je bila tista reakcija res od cepljenja in da ga ni treba več cepit...)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 17.6.2010 22:31:39
|
|
|
|
Anonimen
|
pri telih cepivih sem vedno skeptična. sem se odločila, da bosta moja mulčka dala skozi samo tisto nujno. kolikokrat pa je bil J. do sedaj cepljen? da še poročam: moj se je 1 uro ukvarjal z malim in le-ta seveda ni zaspal. sem mu morala potem peti in ga božati po glavi,... razvajenček! nisem vprašala na sestanku, a tiste, ki jih že imate v vrtcu_kako tam tele male piške uspavajo, ko jih je toliko? verjetno jih ne nosijo po naročjih ali? in v kakšnih posteljicah spijo? me je začelo malo skrbeti,... koala.ček,... samo faza je bila. faza današnjega dneva. jutri je ne bo več.
< Sporočilo je popravil k.tja -- 17.6.2010 22:33:06 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 17.6.2010 22:34:34
|
|
|
|
Anonimen
|
za novo delovno mesto za novim delovnim mestom,... danes mi pa skačejo črke iz slovnice in od tipkovnice,... grem rajši spat! lahko noč.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.