|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
17.6.2010 22:35:09   
majana79
k.tja, 2x, pa za rota je bil istočasno

grem v mižale

lahko noč vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
18.6.2010 6:37:19   
koala.cek
ktja - tale naša faza neprestanega dretja traja že cca 14 dni. od cepljenja dalje. user posted image

uspavanje v vrtcu - včeraj na roditeljskem sestanku je bilo povedano, da spijo na ležalnikih. ok, to si sploh ne predstavljam, kako bo naš tam gori ležal. so pa rekli, da naj vzgojiteljice posebej opozorimo, če je kakšen otrok živahen. user posted image  takrat namreč okoli dajo tudi kakšne blazine.

s sestanka sem odšla kar pozitivno naravnana. mislim, da mu bo fino, glede na to da je bolj raziskovalen . samo se bojim, da bo tiste majhe štručke kar pomendral. ampak, to naj bo kar njihova skrb. ga bodo že naučile reda.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
18.6.2010 7:05:51   
Dudica1
Jutro

Tud jaz sem imela včeraj sestanek za vrtec...v našem otrok ne uspavajo...tisti res 11 mesečniki spijo v takih posteljicah drugi pa na ležalniku (sej so nizki)...do septembra se morava res navadit da sam zaspi,čez dan rabi še mal pomoči zvečer pa ne,zaspi sam.

Kmal greva s kolegico v Lj. ma neke preglede pa še v šoping bova šle user posted image
Upam da ne bo dež ker pred polikliniko ne vem kam se bom dalauser posted image

No uživajte tudi ve!

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
18.6.2010 7:13:48   
lake
Dobro jutro!

Jst sm ko en zombi. T. se je celo noč premetavala, praktično nič spala, dobila je še drisko, in zdej je polna energije, men je pa slabo, pa ne vem če od zmatranosti, al sm kej fasala.

Dopust pa tak user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
18.6.2010 7:47:51   
majana79
Jutro!

Jaz upam da bodo J. v varstvu naučil samega spat... user posted image je rekla varuška, da sta imeli 2 punčki tako 'težave', ampak da sta potem začeli sami spat.

Do vrtca je pa itak še daleč, vprašanje če letos sploh.

Spali tako tako... lejkica, te čist razumem user posted image upam da nisi res kej staknila

Jao, a se mora ta otrok res zmeri v čisto plenico pokakat user posted image

jst sem pa v sredo šopingirala in končno enkrat nisem kupila nič za J. ampak samo zase user posted image user posted image

sicer še vedno ne vem kaj bom v službo nosila, ker mi ni nič prav user posted image če mi ne bo šlo dol v pol leta, podarim vse kar mi je premajhno

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
18.6.2010 7:48:26   
PapuaNG
jutro,

mi tudi spali katastrofalno, se je zbujal, pa jokal, dokler ga nisem ob treh prestavila v svojo posteljo, kjer se je veselo prestavljal, vrtel, brcal in ob šestih poln energije skakal po meni user posted image Kaj mu je blo, ne vem.

Ledenka, to sem bla na roditeljskem v novem vrtcu-tam, kjer bo od septembra naprej. Bo imel luštne vzgojiteljice, delujeta simpatično, se je mali takoj navadil nanju. Imamo pa tut v sedanjem vrtcu v torek roditeljski sestanek, tko da bomo videli, kako bo tam.

Pa na fth je bil pohvaljen, da lepo napreduje. Sam jeseni nej ga na kakšno telovadbo vpišemo, pa je user posted image

grem kavo pit, da ne zaspim tukej...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
18.6.2010 8:27:37   
FLASK_A
lake user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
18.6.2010 8:36:00   
lake
Evo otrok je končno zaspal, zdej pa najboljš da grem še jst. Vreme je bolj za en drek napovedan.

Kaj ste se že neki za večerjo pogovarjale. Jst sm za.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
18.6.2010 10:17:40   
PapuaNG
uf, ti zavidam lake, jst bi tut še mal zalegnila. Pa nimamo nobene postelje v službi user posted image Čeprav smo se že večkrat hecali, da bi blo fino met kakšen ležalnik, ker je poleti bolj malo dela in bi lahko vmes počivali. Sej kako pravijo-da je spočit delavec boljši delavec? user posted image

Jst sem pa ubistvu več al manj zaključila z delom za danes, tko da si moram kakšno zanimacijo najt do dveh, da ne umrem od dolgčasa.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
18.6.2010 11:58:46   
ledenka
spet dež al kaj user posted image user posted image user posted image  sem ravno mislila it ven... pa bo zgleda treba počakat. grrrrrrr

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
18.6.2010 13:57:33   
maja1488
Jst bi tut kako večerjo. Nism za nazaj brala, tko da če je kdo bolan user posted image user posted image user posted image .

Majana prjatlca...nč ne poveš za šoping. Baraba. Jst sm bla tut. Taške pa še nimam, drugače bi te že taškala user posted image

Mam pa nove modrce...sm v kabino nesla razpon 3 številk in 3 košarc user posted image

Jutri gremo na poroko, upam da ne bo scalo. Gresta škrata tut z nama.

Roiteljski za vrtec imamo pa v ponedeljek.

Leela...od kje je bla tista cimra v porodnišnici (una ki je cigumigu poslušala in na telefonu visela)? So predvčerajšnjim pršli eni v sosednjo hišo od naše na morju in so se drli in kregali do treh ponoči. Tale mati pa skoz na telefonu čepi.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
18.6.2010 14:23:53   
Leela
maja user posted image

če se prav spomnem so bili iz sežane,
malo kulturne izmenjave user posted image  - ti nič ne zavidam.

F. je začel pa tudi iz nosa tečt. Takoj, ko se vreme obrne, plus cepljenje, plus zob najbrž.

Lepo se imejte,
bolančki pozdravite se user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
18.6.2010 14:34:08   
Rebeka_
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

nisem vprašala na sestanku, a tiste, ki jih že imate v vrtcu_kako tam tele male piške uspavajo, ko jih je toliko? verjetno jih ne nosijo po naročjih ali? in v kakšnih posteljicah spijo?
me je začelo malo skrbeti,...

Pri nas (na vasi user posted image ) so me vzojiteljice pred vstopom v vrtec vprašale kako mala zaspi in sem povedala da v naročju. Zdaj (po dveh mesecih vrtca) jo njena najljubša vzgojiteljica stisne v naročje in zaspi v dveh minutkah! Potem pa na ležalnik. Ležalniki so pa vsi zelo nizki, tako da ni nevarnosti, tudi če kdo po slučaju pade. Kolegica, katera dela v enem izmed ljubljanskih vrtcev mi je tudi rekla, da vprašajo starše, kako otročki zaspijo in se držijo iste prakse. Zaenkrat imam glede vrtca same pozitivne vtise. Mala gre zelo rada v vrtec, vzgojiteljice so super, cena pa je astronomska he he he, če ni tako pozitivno vplival vrtec na njen razvoj, bi jo dala v varstvo babici, no, v skrajni sili, ker sem zelo proti čuvanju pri starih starših.

Ja, zobkov imamo res veliko! Tudi besed je že malo morje - tatol (traktor), mav (muca), hov hov, kha kha (kra kra - se vrana oglaša), muuuuu (kravica), kikikiki (petelin), tole, takole, am am,... itd. itd., tega je že tok veliko, da že skoraj vse pove in pokaže kaj ji fali oz. kaj bi imela! :)  Seveda oponaša vse možne živali, ki jih lahko srečamo na vasi! :) Pa je čisto sama zadnjih 14 dni, žlička in vilice ji že prav lepo služijo, ji redko pomagam pri hranjenju! To gre zahvala vrtcu. Seveda jo moram dobro zaščititi s slinčkom, s katerim oblečem tudi roke, pa tudi na tleh se marsikaj znajde he he he, ampak vse se opere in pobriše!

Z nočnim spanjem pa že od 4 meseca nimamo težav, zvečer zaspi ter spi do jutra. Tako da, hvala bogu! :) Se mamica spočije ponoči!:)

Želim vam vsem lep vikend, kljub napovedanem slabemu vremenu!

Rebeka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
18.6.2010 16:08:38   
petra a
tko, diplome se vežejo, 28-ega imam zagovoruser posted image ...pol me bo pa ruknlauser posted image

ledena princesa-dej še eno tvojo fotko gor rukn, da te vidimo z novo frizurco tud tiste, k ne bomo mogle pridtuser posted image ...firbec matra

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
18.6.2010 16:09:25   
petra a
mali mi kuha, 40,3

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
18.6.2010 16:14:10   
petra a
smo hotli na morje, zdej mormo pa počakat da neha kuhatuser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
18.6.2010 16:16:13   
petra a
no lepo, prvi gol je padel, jeeee...dejmo slovenija

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
18.6.2010 17:54:09   
Anonimen
jeee!!user posted image user posted image user posted image  bravo, petra a!!!! 28. boš pa itak razturala!!!

pa user posted image  za malega, da se mu temperatura zniža...

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 1543
18.6.2010 19:16:11   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
Ooo BLUE pakiraš? user posted image

ah, kje, zdejle bom začela... sej se mi nikamor ne mudi

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
še par uric....pol pa arivederci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lake
Dobro jutro!

Jst sm ko en zombi. T. se je celo noč premetavala, praktično nič spala, dobila je še drisko, in zdej je polna energije, men je pa slabo, pa ne vem če od zmatranosti, al sm kej fasala.

Dopust pa tak

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image škoda k ne bomo feštal skupi 

IZVIRNO SPOROČILO: petra a
mali mi kuha, 40,3

tudi za vas

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
18.6.2010 20:11:24   
Dudica1
čer

smo se potepali cel dan,dopoldne po ljubljani popoldne pa pri kolegici tako da nam ni blo dolgčas user posted image user posted image user posted image ....T. je dobil rolarje in nekaj kratkih hlač sem mu kupila user posted image user posted image user posted image .
Zdej morava pa kupit še ščitnike da bodo zavarovana kolena user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
18.6.2010 20:12:05   
Dudica1
Aja vse dopustnice uživajte maximalno...mislite na nas...no sej mi bomo šli pa potem ko boste ve doma user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
18.6.2010 21:32:37   
Anonimen
jaz bom še 2 dneva tu... jutri še v službo, po službi v trgovino in v nedeljo pospravljanje in pripravljanje za dopust. mojega ne bo do nedelje zvečer. ampak bom zato ves naslednji teden uživala!

koala.ček, kaj ste čarali danes? nad Medvodam je bil en prekrasen košček mavrice, ki nas je spremljal na poti do doma,...

mulčkov sem bila po službi tako zelo vesela, ko sem ju šla iskat in vso pot domov sem pela... evo, zdaj pa nočeta zaspati!user posted image

a; na poti v službo pa sem vozila za kolesarji... no, saj kar hitro šibajo!user posted image user posted image user posted image  ampak pot je trajala še enkrat dlje!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1547
18.6.2010 21:39:23   
Anonimen
user posted image

naša priljubljena risanka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1548
18.6.2010 21:48:53   
Anonimen
Dudica, kaj ko bi svojemu medvedku zrihtala ene kopalke?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1549
18.6.2010 21:54:23   
Anonimen
ni-ni? nobene?

huh,... pa se poletje še začelo ni... uživajte maksimalno!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.