|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
20.5.2010 11:42:53   
eelyy
Katmat:Ja lahko prepišeš številko,pa bom poklicala?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 126
20.5.2010 11:44:14   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
Sem prijavljena. Uf. Sej pomoje ne bom izbrana, samo 20 jih lahko sodeluje... Bomo videli.
bomo navijale user posted image user posted image user posted image

user posted image Hvala, hvala...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 127
20.5.2010 12:03:19   
MušiM
Ojla,

danes zvečer uživajte punce...kako mi je žal, da ne stanujemo več v Ljuser posted image

Papua našo punco bi rada prijavila na casting..samo sva na bolniški in ne upava hoditi naokoli ima rjave laske in lepe modre očke..par slikic po mailu verjetno ni zadosti namesto castinga? Ker pridna je full, ona se vse dni samo smeje in igra...tko, da mislim da na snemanju ne bi bilo težav...user posted image user posted image

Uživajte in lp!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 128
20.5.2010 12:32:50   
petra a
sem se odločla, da ne grem v pondelk v službo, ampak že kr jutri...sm smotana, vem...upam da zdržim+AB, ah, še dobro da bo petek in da delamo manj časauser posted image

(odgovor članu MušiM)
Neposredna povezava do sporočila: 129
20.5.2010 12:33:32   
petra a
mušim-kako napreduješ z diplomo, jaz jo imam v pregledu

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 130
20.5.2010 12:42:08   
petra a
za včerajšnje demonstracije pa no comment, mislm...jaz bi jim dala hudiča, tako študentom kot dijakom, banda

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 131
20.5.2010 12:49:05   
koala.cek
kaj pa ste tako proti študentom ? vsaj eni v državi, ki imajo jajcauser posted image  dobesedno 

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 132
20.5.2010 12:52:12   
petra a
ko pa ne bodo več študentje bodo pa spet piskal, pol bo pa spet vse narobe, ne bo služb,...

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 133
20.5.2010 12:53:36   
petra a
heh, sem pogledala v omaro, kaj oblečt jutr...štala, vse premajhno...dobr, sej neki sem si kupla, sam še ni opran, bo delovni vikend...adijo trenirke, oh, kok ste ble fajn...sem sprobala čevlje, šit, vse nekaj tišči, brrruser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 134
20.5.2010 12:56:31   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Rebeka_

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

TISTE KI STE PRIJAVILE MALCKE NA CASTING.....KDAJ BOSTE SLE??A SE DOBIMO PREJ NA KAVICI?

Ojla!

Tudi našo pupiko sem prijavila na casting. Zdaj pa ne vem - ali bomo dobili kakšno določeno uro, ali to kar greš tja kadar imaš čas?? Katera ve? Lokacija tudi še ni znana...

Če se boste dobile na kavici se vam rada pridružim! Jaz sem bolj planirala za soboto, jutri sem v službi, zjutraj imava sistematskega pri pediatrinji, potem pa v službo...
jest bom sla v petek takoj zjutri ker v soboto bom bolj slaba ker mamo v petek zvecer dekliščino

Tudi jaz bi šla v petek takoj ob 9ih, ob 7.30 imava sistematiko za Bežigradom, potem pa nama mogoče uspe na kakšno kavico, kaj praviš? Ali že kaj veš glede lokacije?
Tudi jaz bi te z veseljem spoznala! Pa Tijo seveda, je pravi cukerček! user posted image
ko izveve lokacijo se dogovorive do konca ok?

(odgovor članu Rebeka_)
Neposredna povezava do sporočila: 135
20.5.2010 12:56:51   
ivanamdb
ku kuc...spet tukaj visim! nc mi se dans ne da..... as usual....user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 136
20.5.2010 13:04:22   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

ku kuc...spet tukaj visim! nc mi se dans ne da..... as usual....user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 137
20.5.2010 13:11:42   
ivanamdb

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mislim, res, tiste babe tukaj sam jamrajo da fuuuuuuul delajo........ men se zdi da so tolk neorganizirane in nc druzgo! v bistvu ze sem zacela delat kot prej in moram rect da mi je ful dolgcas.....
mislim, ena zenska katera je delala moje stvari, mi je dala vse nazaj....35 projektov....ja fuuuuuuuuuul dela, a ne!?!?! mislim hej! jaz sem njej dala enih 70 plus sama sem koncala 15 preden sm sla!  (in nisem nikoli jamrala da mam ful dela, ker je meni bilo fajn)

< Sporočilo je popravil ivanamdb -- 20.5.2010 13:13:14 >

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 138
20.5.2010 13:13:37   
Rebeka_

TISTE KI STE PRIJAVILE MALCKE NA CASTING.....KDAJ BOSTE SLE??A SE DOBIMO PREJ NA KAVICI?

Ojla!

Tudi našo pupiko sem prijavila na casting. Zdaj pa ne vem - ali bomo dobili kakšno določeno uro, ali to kar greš tja kadar imaš čas?? Katera ve? Lokacija tudi še ni znana...

Če se boste dobile na kavici se vam rada pridružim! Jaz sem bolj planirala za soboto, jutri sem v službi, zjutraj imava sistematskega pri pediatrinji, potem pa v službo...
jest bom sla v petek takoj zjutri ker v soboto bom bolj slaba ker mamo v petek zvecer dekliščino

Tudi jaz bi šla v petek takoj ob 9ih, ob 7.30 imava sistematiko za Bežigradom, potem pa nama mogoče uspe na kakšno kavico, kaj praviš? Ali že kaj veš glede lokacije?
Tudi jaz bi te z veseljem spoznala! Pa Tijo seveda, je pravi cukerček! user posted image
ko izveve lokacijo se dogovorive do konca ok?

Velja! Vabljena pa ste seveda tudi druge v najino družbo!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 139
20.5.2010 14:05:49   
MušiM
Petra a bravo! Tudi jaz sem oddala prvič in moram par stvari popravit, pa kr dala sem jo lektorirat prijateljici...samo malo se še mučim z sklici oz. seznamom leiterature..kar sem povzemala iz interneta mi ne greuser posted image
Bistvo je, da mi je ni čist skritiziral in točno napisal kaj je narobe...hb za takega mentorja.

Drugače pa smo že odprli sezono piknikov in včeraj sav z mojim pošiljala vabila se mi zdi, da bova zdaj en mesec samo stregla in pekla za te naše  prijatelje in njihove user posted image , za RD in kar tako.user posted image

lp

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 140
20.5.2010 14:29:07   
KatMat
joj ne o piknikih mamo naslednjo soboto piknik za tiijin rojstni dan in me kr zmrazi ce kdo sam omeni to besedo...povabila sva najožjo žlahto in res najboljse prijatelje pa mava prec 50 ljudi...jao jao...kam nej jih dam??!?! hb da sem se vsaj z sosedom ki ime avtokleparstvo zmenila da mi posodi parking...na nase dvorisce gre sam 7 avtov...

(odgovor članu MušiM)
Neposredna povezava do sporočila: 141
20.5.2010 14:46:13   
ivanamdb

joj ne o piknikih mamo naslednjo soboto piknik za tiijin rojstni dan in me kr zmrazi ce kdo sam omeni to besedo...povabila sva najožjo žlahto in res najboljse prijatelje pa mava prec 50 ljudi...jao jao...kam nej jih dam??!?! hb da sem se vsaj z sosedom ki ime avtokleparstvo zmenila da mi posodi parking...na nase dvorisce gre sam 7 avtov...

user posted image user posted image  saj res! user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 142
20.5.2010 14:47:00   
KatMat

user posted image user posted image  saj res! user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 143
20.5.2010 15:19:17   
koala.cek
večerja, DANES ob 20h -  kaval:

koala.cek
majana
lake
ledenka
Tanja
Tubby
petrazg
šivilja
ajetam
blueyes

rezervacija potrjena na moje imeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 144
20.5.2010 15:30:37   
šivilja
Malo sem zmedena:
dobila sem Levis kavbojke od Cle Cle - sem naročila ene v številki , ki naj bi mi bila prav, pa mi zmanjka 10cm za zapet???????user posted image user posted image user posted image ; potem sem pa za hec naročila še ene eno številko manjše - sem rekla samo toliko da vidim, če mi paše kroj, pol jih bom pa vrnila, ker bojo itak premajhne - no te pa lahko zaprem, če zgubim še eno ali dve kilci mi bojo pa ulite. A je to možno? ali tukaj prodajajo robo z napako.
Ker isto se nam je zgodilo pri moških Nes hlačah - mož je naročil dvoje 48 št. različnih barv - ene kot ulite, druge prevelike. Jih je poskusil tast, ki ima 50 - kot ulite.
Sem žalostna, ker mi je kroj on taprvih veliko bolj všeč in bi imela ene take, zdaj bom pa očitno oboje nazaj poslala in bom še naprej brez hlač.

Neposredna povezava do sporočila: 145
20.5.2010 16:07:10   
FLASK_A
Šivilja, nič hudega. Mislim da bo tvoj še bolj vesel če boš še naprej brez hlač. Ko koalcek bodi, samo nakit daj nase- pa je stvar rešenauser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 146
20.5.2010 17:00:42   
lake
T. je končno zaspala. Jest že dva dno noče praktično nič, in sva spet samo na mleku. Grem mal zaležt da ne bom zvečer za mizo zaspala.

Ledenka, ni panike, lahko te poberem.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 147
20.5.2010 17:23:17   
majana79
lejkica, a pride pol ledenka do mene oz dol do hale, pa jo jst počakam? kdaj si misla da bi šle? 

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 148
20.5.2010 17:24:31   
Dudica1
Midva pa greva kmal na mlaje user posted image ...žur user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 149
20.5.2010 18:15:52   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

lejkica, a pride pol ledenka do mene oz dol do hale, pa jo jst počakam? kdaj si misla da bi šle? 

najboljš, da priletim do tja user posted image  nekje ob 7.45 sem lahko na bus postaji pod halo, če vama tako ustreza¸¸

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

izbira imena
nataly33

prosim za pomoč pri izbiri fantovskega imena.hvala

Matej (62%)

Marcel (38%)

Število vseh glasov: 120

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!