|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
20.5.2010 9:55:50   
KatMat
TISTE KI STE PRIJAVILE MALCKE NA CASTING.....KDAJ BOSTE SLE??A SE DOBIMO PREJ NA KAVICI?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 101
20.5.2010 10:08:08   
tubby
hoj hoj. za kašno snemanje gre?

PetraZg is back user posted image in pride na večrjo tam okol 20h mal čez bova prišle user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 102
20.5.2010 10:08:13   
FLASK_A
Ok, babe, takole je. Danes me ne bo. Zaradi mene me lahko staškate ampak res ne morem, prveč imam za faks za delatuser posted image Jutri oddaja, v pon. oddaja, v soboto poroka... Sploh ne vem kdaj bom sfolgala...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 103
20.5.2010 10:10:54   
ledenka
flaska user posted image  škoda. če ne gre, žal ne gre...

ok, spet rabim prevoz user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 104
20.5.2010 10:10:56   
maja1488
telebajski so na TVS1, če katerega otroka zanima user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 105
20.5.2010 10:22:56   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: tubby

hoj hoj. za kašno snemanje gre?

PetraZg is back user posted image in pride na večrjo tam okol 20h mal čez bova prišle user posted image

tole mam od nase papue kopirano

išče se dojenčke, stare od 11-14 mesecev, po možnosti bolj temnolase. Reklama se snema za Pampers, predvidoma od 6.-8. junija (ne vem še, a bo en snemalni dan ali več) v Ljubljani, honorar cca 300 evrov (še ni potrjen). Casting bo potekal v petek, 21.05.2010, predvidoma od 10-17h, lokacijo bodo še sporočili. V kolikor bi bil otrok izbran, bi spremljevalec moral imeti na razpolago cel dan. Morebitni interesenti naj pošljejo svoje podatke (ime, priimek in kontaktna telefonska številka ter ime, starost in spol otroka) nablaz.taljan@gmail.com, če vas pa še kaj zanima, me lahko pokličete na 040 234 616 (Andreja).
Aja, prijavijo naj se samo tisti, ki so res pripravljeni sodelovati (se je zadnjič zgodilo, da si je ena mamica premislila, ko je bil otrok že izbran), da ne bo kasneje prišlo do nevšečnosti...

aha, evo imam še dodatne informacije za casting. Casting bo potekal tako v petek od 9-17ih in v soboto od 10ih-13ih.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 106
20.5.2010 10:23:54   
KatMat
lokacije pa ne vemuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 107
20.5.2010 10:26:46   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

ne razumem zakaj tega ne dajo na net, ne pa da jim telefoni skoz zvonijo? al jih pa samo jst kličem in drugih staršev ne zanima?

ker se nikomur ne da ukvarjat z netom  

ja zgleda...

sem jih dobila, jutri gredo odločbe ven, pa na net bodo jutri obesili tiste šifre, k smo jih dobili po pošti in zraven če si sprejet al ne

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 108
20.5.2010 10:28:18   
majana79
ledenka, po moje bi te lejkica lahko pobrala

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 109
20.5.2010 10:28:50   
ledenka
majanči, kdaj gresta vidve z lejkico? pridem magar s taksijem do hale T., pa gremo naprej skupaj user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 110
20.5.2010 10:29:56   
ledenka
sva istočasno pisali user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 111
20.5.2010 10:34:31   
Rebeka_
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

TISTE KI STE PRIJAVILE MALCKE NA CASTING.....KDAJ BOSTE SLE??A SE DOBIMO PREJ NA KAVICI?

Ojla!

Tudi našo pupiko sem prijavila na casting. Zdaj pa ne vem - ali bomo dobili kakšno določeno uro, ali to kar greš tja kadar imaš čas?? Katera ve? Lokacija tudi še ni znana...

Če se boste dobile na kavici se vam rada pridružim! Jaz sem bolj planirala za soboto, jutri sem v službi, zjutraj imava sistematskega pri pediatrinji, potem pa v službo...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 112
20.5.2010 10:35:00   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: eelyy

Jutro!

Evo T. je imel budnico kar ob 3h zjutraj in se je zbudil,ker so mu lidlove plenice premočile in je bil skoraj do vrata mokeruser posted image in je pol rabi čas da je zaspal skoraj uro in poluser posted image
Mah jst bi ga dala v varstvo ker nam itak občina zdej daje subvenkcijo in bi rada da je med otroki,ker je zelo rad in bi se sigurno kakšna razlika poznala,pa še fajn bi bilo ker bi bila z novorojenčkom sama doma.

Kati:Jst bi ga dala v privat varstvo(če je več otrok noter?)drugač pa ne,je isto če ga dam mami da ga mirka...bi rada da če že plačam da se tko navadi enga reda v vrtcu,obnašanja itd.....

hvala zauser posted image .

ja se mi zdi da je to vec otrok....ne vem...videla sem oglas na oglasni deski....poklic pa upras...če ne bos nic v ZD hodila ti lahko jaz grem št prepisat....ampak sele v pon

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 113
20.5.2010 10:35:48   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Rebeka_

Ojla!

Tudi našo pupiko sem prijavila na casting. Zdaj pa ne vem - ali bomo dobili kakšno določeno uro, ali to kar greš tja kadar imaš čas?? Katera ve? Lokacija tudi še ni znana...

Če se boste dobile na kavici se vam rada pridružim! Jaz sem bolj planirala za soboto, jutri sem v službi, zjutraj imava sistematskega pri pediatrinji, potem pa v službo...
jest bom sla v petek takoj zjutri ker v soboto bom bolj slaba ker mamo v petek zvecer dekliščino

(odgovor članu Rebeka_)
Neposredna povezava do sporočila: 114
20.5.2010 10:36:14   
KatMat
bi te pa z veseljem spoznala user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 115
20.5.2010 10:38:20   
KatMat
drugac bo pa od sept. naprej kaksno mesto frej pri Miski

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 116
20.5.2010 10:39:57   
majana79

majanči, kdaj gresta vidve z lejkico? pridem magar s taksijem do hale T., pa gremo naprej skupaj user posted image

po moje okol 8, se nisva še na minuto zmenile user posted image

ti sporočim k bom vedla, a prou?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 117
20.5.2010 10:43:26   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

po moje okol 8, se nisva še na minuto zmenile user posted image

ti sporočim k bom vedla, a prou?

velja user posted image  

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 118
20.5.2010 10:50:59   
koala.cek
večerja, DANES ob 20h -  kaval:

koala.cek
majana
lake
ledenka
Tanja
Tubby
petrazg
šivilja
ajetam
blueyes
katmat?

še katera željna ženske družbe ? 

flaška - a si se nas ustrašila ?

katmat - lahko računamo nate ?

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 119
20.5.2010 10:54:43   
KatMat
bolj ne kot ja....bi rada prsla pa res ne vem ce bova do 20 konec z polaganjem

Neposredna povezava do sporočila: 120
20.5.2010 11:13:40   
Rebeka_

IZVIRNO SPOROČILO: Rebeka_

Ojla!

jest bom sla v petek takoj zjutri ker v soboto bom bolj slaba ker mamo v petek zvecer dekliščino

Tudi jaz bi šla v petek takoj ob 9ih, ob 7.30 imava sistematiko za Bežigradom, potem pa nama mogoče uspe na kakšno kavico, kaj praviš? Ali že kaj veš glede lokacije?
Tudi jaz bi te z veseljem spoznala! Pa Tijo seveda, je pravi cukerček! user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 121
20.5.2010 11:18:08   
koala.cek

bolj ne kot ja....bi rada prsla pa res ne vem ce bova do 20 konec z polaganjem

OK. glej, te zdaj ne bom zraven računala. ampak, če ti bo uspelo in če bi rada prišla, se bomo pa malo stisnile. mislim, da kakšen stol več ne bo problem dobiti. a se strinjate punce ?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 122
20.5.2010 11:36:40   
FLASK_A
Ustrašila? Ta je dobrauser posted image Ja, to bo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 123
20.5.2010 11:37:16   
FLASK_A
Sem prijavljena. Uf. Sej pomoje ne bom izbrana, samo 20 jih lahko sodeluje... Bomo videli.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 124
20.5.2010 11:42:11   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Sem prijavljena. Uf. Sej pomoje ne bom izbrana, samo 20 jih lahko sodeluje... Bomo videli.
bomo navijale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?