Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.5.2010 9:55:50
|
|
|
|
KatMat
|
TISTE KI STE PRIJAVILE MALCKE NA CASTING.....KDAJ BOSTE SLE??A SE DOBIMO PREJ NA KAVICI?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.5.2010 10:08:08
|
|
|
|
tubby
|
hoj hoj. za kašno snemanje gre? PetraZg is back in pride na večrjo tam okol 20h mal čez bova prišle
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.5.2010 10:08:13
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ok, babe, takole je. Danes me ne bo. Zaradi mene me lahko staškate ampak res ne morem, prveč imam za faks za delat Jutri oddaja, v pon. oddaja, v soboto poroka... Sploh ne vem kdaj bom sfolgala...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.5.2010 10:10:54
|
|
|
|
ledenka
|
flaska škoda. če ne gre, žal ne gre... ok, spet rabim prevoz
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.5.2010 10:10:56
|
|
|
|
maja1488
|
telebajski so na TVS1, če katerega otroka zanima
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.5.2010 10:22:56
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby hoj hoj. za kašno snemanje gre? PetraZg is back in pride na večrjo tam okol 20h mal čez bova prišle tole mam od nase papue kopirano išče se dojenčke, stare od 11-14 mesecev, po možnosti bolj temnolase. Reklama se snema za Pampers, predvidoma od 6.-8. junija (ne vem še, a bo en snemalni dan ali več) v Ljubljani, honorar cca 300 evrov (še ni potrjen). Casting bo potekal v petek, 21.05.2010, predvidoma od 10-17h, lokacijo bodo še sporočili. V kolikor bi bil otrok izbran, bi spremljevalec moral imeti na razpolago cel dan. Morebitni interesenti naj pošljejo svoje podatke (ime, priimek in kontaktna telefonska številka ter ime, starost in spol otroka) nablaz.taljan@gmail.com, če vas pa še kaj zanima, me lahko pokličete na 040 234 616 (Andreja). Aja, prijavijo naj se samo tisti, ki so res pripravljeni sodelovati (se je zadnjič zgodilo, da si je ena mamica premislila, ko je bil otrok že izbran), da ne bo kasneje prišlo do nevšečnosti... aha, evo imam še dodatne informacije za casting. Casting bo potekal tako v petek od 9-17ih in v soboto od 10ih-13ih.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.5.2010 10:23:54
|
|
|
|
KatMat
|
lokacije pa ne vem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.5.2010 10:26:46
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ne razumem zakaj tega ne dajo na net, ne pa da jim telefoni skoz zvonijo? al jih pa samo jst kličem in drugih staršev ne zanima? ker se nikomur ne da ukvarjat z netom ja zgleda... sem jih dobila, jutri gredo odločbe ven, pa na net bodo jutri obesili tiste šifre, k smo jih dobili po pošti in zraven če si sprejet al ne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.5.2010 10:28:18
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, po moje bi te lejkica lahko pobrala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.5.2010 10:28:50
|
|
|
|
ledenka
|
majanči, kdaj gresta vidve z lejkico? pridem magar s taksijem do hale T., pa gremo naprej skupaj
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.5.2010 10:29:56
|
|
|
|
ledenka
|
sva istočasno pisali
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.5.2010 10:34:31
|
|
|
|
Rebeka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat TISTE KI STE PRIJAVILE MALCKE NA CASTING.....KDAJ BOSTE SLE??A SE DOBIMO PREJ NA KAVICI? Ojla! Tudi našo pupiko sem prijavila na casting. Zdaj pa ne vem - ali bomo dobili kakšno določeno uro, ali to kar greš tja kadar imaš čas?? Katera ve? Lokacija tudi še ni znana... Če se boste dobile na kavici se vam rada pridružim! Jaz sem bolj planirala za soboto, jutri sem v službi, zjutraj imava sistematskega pri pediatrinji, potem pa v službo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.5.2010 10:35:00
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy Jutro! Evo T. je imel budnico kar ob 3h zjutraj in se je zbudil,ker so mu lidlove plenice premočile in je bil skoraj do vrata moker in je pol rabi čas da je zaspal skoraj uro in pol Mah jst bi ga dala v varstvo ker nam itak občina zdej daje subvenkcijo in bi rada da je med otroki,ker je zelo rad in bi se sigurno kakšna razlika poznala,pa še fajn bi bilo ker bi bila z novorojenčkom sama doma. Kati:Jst bi ga dala v privat varstvo(če je več otrok noter?)drugač pa ne,je isto če ga dam mami da ga mirka...bi rada da če že plačam da se tko navadi enga reda v vrtcu,obnašanja itd..... hvala za . ja se mi zdi da je to vec otrok....ne vem...videla sem oglas na oglasni deski....poklic pa upras...če ne bos nic v ZD hodila ti lahko jaz grem št prepisat....ampak sele v pon
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.5.2010 10:35:48
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rebeka_ IZVIRNO SPOROČILO: KatMat TISTE KI STE PRIJAVILE MALCKE NA CASTING.....KDAJ BOSTE SLE??A SE DOBIMO PREJ NA KAVICI? Ojla! Tudi našo pupiko sem prijavila na casting. Zdaj pa ne vem - ali bomo dobili kakšno določeno uro, ali to kar greš tja kadar imaš čas?? Katera ve? Lokacija tudi še ni znana... Če se boste dobile na kavici se vam rada pridružim! Jaz sem bolj planirala za soboto, jutri sem v službi, zjutraj imava sistematskega pri pediatrinji, potem pa v službo... jest bom sla v petek takoj zjutri ker v soboto bom bolj slaba ker mamo v petek zvecer dekliščino
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.5.2010 10:36:14
|
|
|
|
KatMat
|
bi te pa z veseljem spoznala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.5.2010 10:38:20
|
|
|
|
KatMat
|
drugac bo pa od sept. naprej kaksno mesto frej pri Miski
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.5.2010 10:39:57
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka majanči, kdaj gresta vidve z lejkico? pridem magar s taksijem do hale T., pa gremo naprej skupaj po moje okol 8, se nisva še na minuto zmenile ti sporočim k bom vedla, a prou?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.5.2010 10:43:26
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka majanči, kdaj gresta vidve z lejkico? pridem magar s taksijem do hale T., pa gremo naprej skupaj po moje okol 8, se nisva še na minuto zmenile ti sporočim k bom vedla, a prou? velja
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.5.2010 10:50:59
|
|
|
|
koala.cek
|
večerja, DANES ob 20h - kaval: koala.cek majana lake ledenka Tanja Tubby petrazg šivilja ajetam blueyes katmat? še katera željna ženske družbe ? flaška - a si se nas ustrašila ? katmat - lahko računamo nate ?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.5.2010 10:54:43
|
|
|
|
KatMat
|
bolj ne kot ja....bi rada prsla pa res ne vem ce bova do 20 konec z polaganjem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.5.2010 11:13:40
|
|
|
|
Rebeka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Rebeka_ IZVIRNO SPOROČILO: KatMat TISTE KI STE PRIJAVILE MALCKE NA CASTING.....KDAJ BOSTE SLE??A SE DOBIMO PREJ NA KAVICI? Ojla! Tudi našo pupiko sem prijavila na casting. Zdaj pa ne vem - ali bomo dobili kakšno določeno uro, ali to kar greš tja kadar imaš čas?? Katera ve? Lokacija tudi še ni znana... Če se boste dobile na kavici se vam rada pridružim! Jaz sem bolj planirala za soboto, jutri sem v službi, zjutraj imava sistematskega pri pediatrinji, potem pa v službo... jest bom sla v petek takoj zjutri ker v soboto bom bolj slaba ker mamo v petek zvecer dekliščino Tudi jaz bi šla v petek takoj ob 9ih, ob 7.30 imava sistematiko za Bežigradom, potem pa nama mogoče uspe na kakšno kavico, kaj praviš? Ali že kaj veš glede lokacije? Tudi jaz bi te z veseljem spoznala! Pa Tijo seveda, je pravi cukerček!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.5.2010 11:18:08
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat bolj ne kot ja....bi rada prsla pa res ne vem ce bova do 20 konec z polaganjem OK. glej, te zdaj ne bom zraven računala. ampak, če ti bo uspelo in če bi rada prišla, se bomo pa malo stisnile. mislim, da kakšen stol več ne bo problem dobiti. a se strinjate punce ?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.5.2010 11:36:40
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ustrašila? Ta je dobra Ja, to bo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.5.2010 11:37:16
|
|
|
|
FLASK_A
|
Sem prijavljena. Uf. Sej pomoje ne bom izbrana, samo 20 jih lahko sodeluje... Bomo videli.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.5.2010 11:42:11
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Sem prijavljena. Uf. Sej pomoje ne bom izbrana, samo 20 jih lahko sodeluje... Bomo videli. bomo navijale
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Pedagogi.пеперутка16Kakšno je vaše mnenje o pedagogih (strokovnih sodelavcih) v naših vrtcih in šolah?Dobro. (
67%)
Slabo. (
33%)
Ne vem. (
0%)
Število vseh glasov: 3Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!