|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
22.8.2010 17:29:35   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Haha...kje si pa to vidla da imam? Z je vredu, ni videt, da bi jo peklo.

user posted image  jaz vse vidim user posted image
Saj F. tudi ustreza, ampak takrat ko je imel vse rdeče ga je pa ful pekla.

nikolet res si pridna, jaz danes nisem še nič pametnega naredila. B. je makarone skuhal, zdaj pa spi. Meni se pa ne da sama iti ven z obema (slabost bloka, da jih ne moreš na vrt spustit)

A ga je tko zmatralo? user posted image user posted image

Ne stoj hodit ven...je vroče za znoret. Naših še ni s kosila. Mive z Z sva prej prišle domov, ker ni mogla tam zaspat in je tečkala. Smo šli pa že ob 12 na neko slow food varianto. Luštno.

Imam grozn grlobol...komaj požiram. Sm bla včeri prelena, da bi se šla z dušico namazat. A danes mi bo kej pomagala al je prepozno?

U pozabla se pohvalit...mam novo uro. Sicer me je mami danes vprašala, zakaj jst nosim od M uro user posted image  Ah none...nč ne zastopijo user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
22.8.2010 18:58:38   
ivanamdb
maja - a septolete nimas? ce ne med, ali karamelo.

uf zdaj grem na zadnjo business dinner....neeeeee daaaaaa seeeee miiiiiii!!!!

ah gledam en dokumentarec o tisti zenski v zda k je imela 8erke.....omg   "octomum"....

< Sporočilo je popravil ivanamdb -- 22.8.2010 18:59:00 >

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
22.8.2010 20:08:43   
majana79
bili zunaj, prej spali user posted image

grem gledat ne čakaj na maj, že ene stotič

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
22.8.2010 20:32:47   
Dudica1
Smo bli v zoo-ju,je bilo ful lepo in vroče...maledva sta uživala ful...Maj je kar vpil za živalim user posted image čist nor user posted image
Nazaj smo se pa še ustavli na večerjo in sladoled zdej pa že spita user posted image

Jaz pa radler pijem zdele,sm bla pa tolk žejna da sm si ga prvoščla user posted image

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 22.8.2010 20:33:42 >

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
22.8.2010 20:35:27   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

ku kuc punce!
uh zdaj sm v goteborgu, jutr ze grem nazaj (zadnjic) na irsko, v petek pa proti EVROPI!!!

Leela  - uh si vidla D ime! (pa pol-kilometerska priimka hhaaha) super! hvala! jp, zacnemo oktobra (prej gremo mal na pocitnice) user posted image  potem pa se zihr vidimo na kofe ali kaksen sprehodcek, pa tud ce rabis kaksen babysitting user posted image

drugac... tolk sm se s mojim skregala da je od srede vse bilo izkopljeno, skype, mobi,facebook, vse. mislim......vse naredis, pomagas, in potem....mah....vceraj zvecer me je koncno klical...mah....kolk nos obesijo!
ok zdaj grem nekaj pojest, pa v kongresni center, potem pridem spet v sobo.

sem firbcala sezname, ker mi je zanimivo brat kakšno domišljijo imajo nekateri glede imen. In nisem bila razočarana user posted image . saj D. prvega priimka sploh ne znam prebrat, sem pa opazila ja, da ima dolga priimka in še imeni. ne moreš zgrešit user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
22.8.2010 20:35:33   
Anonimen
Voila! Otrok spi, ta drug brca danes ko zmešan user posted image Ta velik igrce špila, posoda pospravljena, goveja juhica skuhana, perilo oprano in obešeno,... Kaj še? Aja še na sebi bi mogla generalko narest user posted image Nevem če mi bo danes uspelo user posted image

Sicer smo bili pa danes doma. Mojadva sta bla na kosilu, ki ga je dragi skuhal user posted image

Jutri pa spet u akcijo skrivanja trebuha user posted image Pa sej v teh 3/4 hlačah ni problem, ampak tiste dolge, ki so edine, ki so mi prav, pa je trebuh še poudarjen user posted image Morm najt neki za zgori za jutri...

Kako ste ve preživele nedeljo?

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4731
22.8.2010 20:56:09   
šivilja
Eno hitro poročilce - naš ata si je danes zaželel iti s kolesom na Krvavec oz. Zvoh. No, pa je šel, mi pa z njim, samo da smo šli mi z gondolo in sedežnico. Potem smo pa zgoraj ene tri ure okrog kolovratili - H. sem seveda jaz nosila v ruzaku (je bla še moja mami zraven). In kot je vsem znano je naša H. težko kategornica zato me zdaj vse boli, še najbolj pa ramena.
Ma je blo fino.

Popoldan smo šli pa še doma na sejem - je bila Rokova nedelja.

Skratka preživeli smo lepo nedeljo, oz. cel vikend. Jutri pa SLUŽBAAAAAAAAAA po skoraj dveh letih. Sploh ne vem, če še kaj znam. Pa spet to vstajanje..........

Sine gre pa na športni tabor v Tolmin za pet dni. Zenkrat se ful veseli, upam, da ga ne bo jutri zvilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
22.8.2010 20:58:05   
Dudica1
živa dobra si v skrivanju user posted image ...sej kaj bi pa lahko zdej bilo če poveš,kar tako te najbrž tud ne morejo odpustit?...no sej ne vem user posted image
Pa dobra si da se ti zdejle še kaj da...jaz sem namreč po 20h hin user posted image

Mi smo se mel dons res lepo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
22.8.2010 21:02:21   
Anonimen
Dudi nevem kaj bi lahko blo... Načeloma nič, ampak ker me je poslovna sekretarka prejšnji teden v ponedeljek, ko sem nastopila službo vprašala kako imamo plane z otroci, jaz pa sem rekla, da ne načrtujemo, ampak da se nikoli ne ve..... Mi je zdej malo tko tko da kr takoj povem, da grem čez slabe 4 mesece na porodniško user posted image No sicer sej pravim... Na svojo rit bi mogla gledat, ampak jst to toooook težko user posted image

Sej se mi trenutno ne da več, samo se še malo prepričujem, da bi bilo dobro user posted image

Šivilja SREČNO jutri na delovnem mestu! Boš vidla kok hitro nazaj notri padeš user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4734
22.8.2010 21:08:44   
Dudica1
Ja sej razumem...bojo že potrpeli user posted image

šivilja srečno jutri! user posted image

Joj jaz tud upam da dobim,čeprav slabo kaže ker bi verjetno zdej pa že dobila kakšen odgovoruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
22.8.2010 21:22:34   
Leela
aja deci no comment. zoprnež.

tamaladva sem pa potem na balkonu kar v bazenček postavila. Sta ful uživala.

šivilja drži se jutri.

maja ti pa šnopčka popij user posted image

lahko noć

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
22.8.2010 21:49:54   
koala.cek
alora,

ajme super, ma fantastičen vikend. V bohinju dogaja še in još. Smo plezali po stenah, vozili z žičnicami, bili na vrhu vogla, plavali v bohinjskem jezeru, pa v bazeni, plesali....in spali na 1000 metrih. Je pa naroda uhuhuu, sploh nisem mogla verjet iz kje vse prihajajo. No zaključek je bil bolj paničen, pristali na urgenci na Jesenicah, ampak konec dober in vse dobro. Deca spijo, jest grem pa gledat tisti skrivnostni otok, ko se vsi pokoljejo. user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
22.8.2010 22:51:49   
ivanamdb
ku kuc vecerja ze koncala, ni bilo predolgo in hrana je tudi bila fajn....pa se ne vem, ljudje te tko presenetijo, vedno sm mislila da tej skandinavski ekipi nisem prevec vsec, zdaj pa ko sm jim povedala da grem so bili res zalostni in so rekli da je z mano bilo najboljse delat....bohhhhh

leela - dej no, pa ni tezek priimek...ne beres tale "h" drugo je vse tko kot se pise....in kaksna imena so bla??? suada?tufakija? hehehe a ves jaz sm happy ker je moj izbral D (je blo ali D ali Mojca), mislim je "old fashioned" ampak, ne vem, ni jih prevec.
a si dobra, jaz maji recem septolete, ti pa "po kratkem postupku" snopcek! user posted image

sivilja - good luck jutri! saj je samo delo...tud ce se ne spomnes..... user posted image
kolacek a tud urgenco ste obiskali!!! nc hudega upam!

zdaj pa grem tv gledat....ce bom kaj razumela.....mah...bolj it spat!

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
23.8.2010 8:02:55   
majana79
Jutro!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
23.8.2010 8:11:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Jutro!

PODPIS!!!

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4740
23.8.2010 8:19:01   
Dudica1
Jutro...Maj spal do 8h user posted image user posted image ...jaz sm pa ta čas že T. peljala v vrtec.

koalček kaj se vam je pa zgodilo da ste moral na urgenco?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
23.8.2010 8:40:06   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Jutro!

PODPIS!!!

Tudi jaz se podpišem. user posted image user posted image user posted image

Šivilja, srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
23.8.2010 8:56:36   
PapuaNG
user posted image user posted image tudi jaaaaz...

včeraj nisem in nisem mogla zaspat do enih...zgleda me luna že malo meče. Pol se je pa še mali pred šesto zbudil, namesto da bi do ene pol sedmih spal. Itak je bil še ene pol ure tečen, pol je blo pa že ok in se je že špilal z obešenimi cunjami user posted image

Včeraj piknik uspel, vreme je blo super, vroče...mulo se je naigral in natekel, mi smo se pa pošteno najedli, kot se za rojstni dan spodobi. Smo se smejali, ko je napadal vsakega, ki je imel kaj hrane na krožniku user posted image Prekmursko gibanico je pa kar goltal, mu je bila tako dobra. 

Zdej pa spet delovni teden, še zadnji brez šefice, ki pride po enem letu porodniške nazaj. Vidla je nisem pa že že od lanskega aprila user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
23.8.2010 9:05:40   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Jutro!

PODPIS!!!

Tudi jaz se podpišem. user posted image user posted image user posted image

Šivilja, srečno!

O podpis pod oboje.

Šiviljček srečno!

Še neki nardim in grem domov na tale šnopc. Očitno res ne bo drugega.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
23.8.2010 9:33:57   
Dudica1
a dejte no jambrat user posted image

glava me hoče bolet user posted image ...samo naprosyn mam v omari-za kaj to uporabljamuser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
23.8.2010 9:39:31   
Dudica1
in spet neka bakterija user posted image

http://vizita.si/clanek/novice/kako-nevarna-je-superbakterija.html

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
23.8.2010 9:54:45   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

nič drugega kot spet zaradi zaslužka farmacijeuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
23.8.2010 9:58:42   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

nič drugega kot spet zaradi zaslužka farmacijeuser posted image

no tle ni čist tko, ker za virus lahko nardijo cepivo v pol leta, za bakterijo rabjo pa nov antibiotik, kar pa traja tut 10 let user posted image

po moje je ta bakterija samo posledica jemanja antibiotikov vsepovprek in smo že na vse antibiotike imuni...

je pa res da mediji zihr prenapihujejo stvar

dudi, ti kr vzem naprosyn

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
23.8.2010 9:59:45   
Anonimen

glava me hoče bolet user posted image ...samo naprosyn mam v omari-za kaj to uporabljamuser posted image

Naprosyn je ODLIČEN pri glavobolih... Kar v akcijo! Je pa to protibolečinska terapija user posted image Meni samo to pomaga ob migrenah... Samo kot nosečka ga ne smem jemat user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4749
23.8.2010 10:08:42   
maja1488

A dej no jambrat user posted image user posted image user posted image

Kaj je zdej s tem kofetom?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?