Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.8.2010 17:29:35
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Haha...kje si pa to vidla da imam? Z je vredu, ni videt, da bi jo peklo. jaz vse vidim Saj F. tudi ustreza, ampak takrat ko je imel vse rdeče ga je pa ful pekla. nikolet res si pridna, jaz danes nisem še nič pametnega naredila. B. je makarone skuhal, zdaj pa spi. Meni se pa ne da sama iti ven z obema (slabost bloka, da jih ne moreš na vrt spustit) A ga je tko zmatralo? Ne stoj hodit ven...je vroče za znoret. Naših še ni s kosila. Mive z Z sva prej prišle domov, ker ni mogla tam zaspat in je tečkala. Smo šli pa že ob 12 na neko slow food varianto. Luštno. Imam grozn grlobol...komaj požiram. Sm bla včeri prelena, da bi se šla z dušico namazat. A danes mi bo kej pomagala al je prepozno? U pozabla se pohvalit...mam novo uro. Sicer me je mami danes vprašala, zakaj jst nosim od M uro Ah none...nč ne zastopijo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.8.2010 18:58:38
|
|
|
|
ivanamdb
|
maja - a septolete nimas? ce ne med, ali karamelo. uf zdaj grem na zadnjo business dinner....neeeeee daaaaaa seeeee miiiiiii!!!! ah gledam en dokumentarec o tisti zenski v zda k je imela 8erke.....omg "octomum"....
< Sporočilo je popravil ivanamdb -- 22.8.2010 18:59:00 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.8.2010 20:08:43
|
|
|
|
majana79
|
bili zunaj, prej spali grem gledat ne čakaj na maj, že ene stotič
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.8.2010 20:32:47
|
|
|
|
Dudica1
|
Smo bli v zoo-ju,je bilo ful lepo in vroče...maledva sta uživala ful...Maj je kar vpil za živalim čist nor Nazaj smo se pa še ustavli na večerjo in sladoled zdej pa že spita Jaz pa radler pijem zdele,sm bla pa tolk žejna da sm si ga prvoščla
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 22.8.2010 20:33:42 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.8.2010 20:35:27
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb ku kuc punce! uh zdaj sm v goteborgu, jutr ze grem nazaj (zadnjic) na irsko, v petek pa proti EVROPI!!! Leela - uh si vidla D ime! (pa pol-kilometerska priimka hhaaha) super! hvala! jp, zacnemo oktobra (prej gremo mal na pocitnice) potem pa se zihr vidimo na kofe ali kaksen sprehodcek, pa tud ce rabis kaksen babysitting drugac... tolk sm se s mojim skregala da je od srede vse bilo izkopljeno, skype, mobi,facebook, vse. mislim......vse naredis, pomagas, in potem....mah....vceraj zvecer me je koncno klical...mah....kolk nos obesijo! ok zdaj grem nekaj pojest, pa v kongresni center, potem pridem spet v sobo. sem firbcala sezname, ker mi je zanimivo brat kakšno domišljijo imajo nekateri glede imen. In nisem bila razočarana . saj D. prvega priimka sploh ne znam prebrat, sem pa opazila ja, da ima dolga priimka in še imeni. ne moreš zgrešit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.8.2010 20:35:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Voila! Otrok spi, ta drug brca danes ko zmešan Ta velik igrce špila, posoda pospravljena, goveja juhica skuhana, perilo oprano in obešeno,... Kaj še? Aja še na sebi bi mogla generalko narest Nevem če mi bo danes uspelo Sicer smo bili pa danes doma. Mojadva sta bla na kosilu, ki ga je dragi skuhal Jutri pa spet u akcijo skrivanja trebuha Pa sej v teh 3/4 hlačah ni problem, ampak tiste dolge, ki so edine, ki so mi prav, pa je trebuh še poudarjen Morm najt neki za zgori za jutri... Kako ste ve preživele nedeljo?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.8.2010 20:56:09
|
|
|
|
šivilja
|
Eno hitro poročilce - naš ata si je danes zaželel iti s kolesom na Krvavec oz. Zvoh. No, pa je šel, mi pa z njim, samo da smo šli mi z gondolo in sedežnico. Potem smo pa zgoraj ene tri ure okrog kolovratili - H. sem seveda jaz nosila v ruzaku (je bla še moja mami zraven). In kot je vsem znano je naša H. težko kategornica zato me zdaj vse boli, še najbolj pa ramena. Ma je blo fino. Popoldan smo šli pa še doma na sejem - je bila Rokova nedelja. Skratka preživeli smo lepo nedeljo, oz. cel vikend. Jutri pa SLUŽBAAAAAAAAAA po skoraj dveh letih. Sploh ne vem, če še kaj znam. Pa spet to vstajanje.......... Sine gre pa na športni tabor v Tolmin za pet dni. Zenkrat se ful veseli, upam, da ga ne bo jutri zvilo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.8.2010 20:58:05
|
|
|
|
Dudica1
|
živa dobra si v skrivanju ...sej kaj bi pa lahko zdej bilo če poveš,kar tako te najbrž tud ne morejo odpustit?...no sej ne vem Pa dobra si da se ti zdejle še kaj da...jaz sem namreč po 20h hin Mi smo se mel dons res lepo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.8.2010 21:02:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Dudi nevem kaj bi lahko blo... Načeloma nič, ampak ker me je poslovna sekretarka prejšnji teden v ponedeljek, ko sem nastopila službo vprašala kako imamo plane z otroci, jaz pa sem rekla, da ne načrtujemo, ampak da se nikoli ne ve..... Mi je zdej malo tko tko da kr takoj povem, da grem čez slabe 4 mesece na porodniško No sicer sej pravim... Na svojo rit bi mogla gledat, ampak jst to toooook težko Sej se mi trenutno ne da več, samo se še malo prepričujem, da bi bilo dobro Šivilja SREČNO jutri na delovnem mestu! Boš vidla kok hitro nazaj notri padeš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.8.2010 21:08:44
|
|
|
|
Dudica1
|
Ja sej razumem...bojo že potrpeli šivilja srečno jutri! Joj jaz tud upam da dobim,čeprav slabo kaže ker bi verjetno zdej pa že dobila kakšen odgovor
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.8.2010 21:22:34
|
|
|
|
Leela
|
aja deci no comment. zoprnež. tamaladva sem pa potem na balkonu kar v bazenček postavila. Sta ful uživala. šivilja drži se jutri. maja ti pa šnopčka popij lahko noć
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.8.2010 21:49:54
|
|
|
|
koala.cek
|
alora, ajme super, ma fantastičen vikend. V bohinju dogaja še in još. Smo plezali po stenah, vozili z žičnicami, bili na vrhu vogla, plavali v bohinjskem jezeru, pa v bazeni, plesali....in spali na 1000 metrih. Je pa naroda uhuhuu, sploh nisem mogla verjet iz kje vse prihajajo. No zaključek je bil bolj paničen, pristali na urgenci na Jesenicah, ampak konec dober in vse dobro. Deca spijo, jest grem pa gledat tisti skrivnostni otok, ko se vsi pokoljejo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.8.2010 22:51:49
|
|
|
|
ivanamdb
|
ku kuc vecerja ze koncala, ni bilo predolgo in hrana je tudi bila fajn....pa se ne vem, ljudje te tko presenetijo, vedno sm mislila da tej skandinavski ekipi nisem prevec vsec, zdaj pa ko sm jim povedala da grem so bili res zalostni in so rekli da je z mano bilo najboljse delat....bohhhhh leela - dej no, pa ni tezek priimek...ne beres tale "h" drugo je vse tko kot se pise....in kaksna imena so bla??? suada?tufakija? hehehe a ves jaz sm happy ker je moj izbral D (je blo ali D ali Mojca), mislim je "old fashioned" ampak, ne vem, ni jih prevec. a si dobra, jaz maji recem septolete, ti pa "po kratkem postupku" snopcek! sivilja - good luck jutri! saj je samo delo...tud ce se ne spomnes..... kolacek a tud urgenco ste obiskali!!! nc hudega upam! zdaj pa grem tv gledat....ce bom kaj razumela.....mah...bolj it spat!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 8:02:55
|
|
|
|
majana79
|
Jutro!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 8:11:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Jutro! PODPIS!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 8:19:01
|
|
|
|
Dudica1
|
Jutro...Maj spal do 8h ...jaz sm pa ta čas že T. peljala v vrtec. koalček kaj se vam je pa zgodilo da ste moral na urgenco?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 8:40:06
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Jutro! PODPIS!!! Tudi jaz se podpišem. Šivilja, srečno!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 8:56:36
|
|
|
|
PapuaNG
|
tudi jaaaaz... včeraj nisem in nisem mogla zaspat do enih...zgleda me luna že malo meče. Pol se je pa še mali pred šesto zbudil, namesto da bi do ene pol sedmih spal. Itak je bil še ene pol ure tečen, pol je blo pa že ok in se je že špilal z obešenimi cunjami Včeraj piknik uspel, vreme je blo super, vroče...mulo se je naigral in natekel, mi smo se pa pošteno najedli, kot se za rojstni dan spodobi. Smo se smejali, ko je napadal vsakega, ki je imel kaj hrane na krožniku Prekmursko gibanico je pa kar goltal, mu je bila tako dobra. Zdej pa spet delovni teden, še zadnji brez šefice, ki pride po enem letu porodniške nazaj. Vidla je nisem pa že že od lanskega aprila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 9:05:40
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Jutro! PODPIS!!! Tudi jaz se podpišem. Šivilja, srečno! O podpis pod oboje. Šiviljček srečno! Še neki nardim in grem domov na tale šnopc. Očitno res ne bo drugega.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 9:33:57
|
|
|
|
Dudica1
|
a dejte no jambrat glava me hoče bolet ...samo naprosyn mam v omari-za kaj to uporabljam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 9:58:42
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 in spet neka bakterija http://vizita.si/clanek/novice/kako-nevarna-je-superbakterija.html nič drugega kot spet zaradi zaslužka farmacije no tle ni čist tko, ker za virus lahko nardijo cepivo v pol leta, za bakterijo rabjo pa nov antibiotik, kar pa traja tut 10 let po moje je ta bakterija samo posledica jemanja antibiotikov vsepovprek in smo že na vse antibiotike imuni... je pa res da mediji zihr prenapihujejo stvar dudi, ti kr vzem naprosyn
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 9:59:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 a dejte no jambrat glava me hoče bolet ...samo naprosyn mam v omari-za kaj to uporabljam Naprosyn je ODLIČEN pri glavobolih... Kar v akcijo! Je pa to protibolečinska terapija Meni samo to pomaga ob migrenah... Samo kot nosečka ga ne smem jemat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 10:08:42
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 a dejte no jambrat glava me hoče bolet ...samo naprosyn mam v omari-za kaj to uporabljam A dej no jambrat Kaj je zdej s tem kofetom?
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?