|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
21.8.2010 22:06:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

a dej jo strašit no user posted image  user posted image

Ah...ona nima več kej..tebe lahko strašim user posted image

Ti si se pa itak v punčke zagledala zdej, tko da te ne morem več prestrašit ane?

ej, sem ugotovila ko sem nesla darilo v P da me nič ne vleče tja, tako da... user posted image user posted image user posted image

Zanimivo... Jst sem isto ugotovila user posted image

Dejta vidve res modro molčat, da si ne bi jst slučajno premislila user posted image kot da si še lahko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4701
21.8.2010 22:06:49   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Ti si se pa itak v punčke zagledala zdej, tko da te ne morem več prestrašit ane?

ej, sem ugotovila ko sem nesla darilo v P da me nič ne vleče tja, tako da... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sm glih poslušala prej po poti, da bodo v PO nardili ene garsoniere, kjer boš sam z babico notri od začetka do konca. In bo vse domače. Ti boš rojevala, jst ti lahko pa pridem štrudl pečt. S bo pa televizijo gledu z nogami v luft. Mu bom pir magar jst nesla, da tebi ne bo treba user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
21.8.2010 22:31:42   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Dejta vidve res modro molčat, da si ne bi jst slučajno premislila user posted image kot da si še lahko user posted image user posted image user posted image

Pa saj menda je potem ko zrastejo malo bolš a?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
21.8.2010 22:34:10   
Leela
tastar je šel  Slon in Sadež poslušat. je rekel naj grem zraven in nesem babayfon zraven. Nisem čist sigurna, če nese 400m. Sem mu dovolila da gre. Jaz sem res vredu user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
21.8.2010 22:41:15   
FLASK_A

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sm glih poslušala prej po poti, da bodo v PO nardili ene garsoniere, kjer boš sam z babico notri od začetka do konca. In bo vse domače. Ti boš rojevala, jst ti lahko pa pridem štrudl pečt. S bo pa televizijo gledu z nogami v luft. Mu bom pir magar jst nesla, da tebi ne bo treba user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
21.8.2010 22:42:13   
FLASK_A

Jaz sem že tihouser posted image

Pa sej ima Leela prav, ko odrastejo je res boljšuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
21.8.2010 23:03:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

tastar je šel  Slon in Sadež poslušat. je rekel naj grem zraven in nesem babayfon zraven. Nisem čist sigurna, če nese 400m. Sem mu dovolila da gre. Jaz sem res vredu user posted image

Jst sm tut že to študirala, ampak tut jst nisem ziher, da vleče tok daleč user posted image Lahko bi pa tamalga dala v avto spat, pa baby sitter s sabo pa bi tam nekje parkirala in bi blo, ampak ne upam... Kaj pa če se mi kdo v avto zaleti? Al pa mi vdre? user posted image

Zgleda da bom kr doma danes user posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4707
22.8.2010 9:00:00   
majana79
Jutro!

maja, ti bi pa res vse nardila sam da mam še enga user posted image user posted image user posted image

leela, res si najboljša user posted image ej, ti k velik veš... J. ma na modih eno razjedico, k ga peče če pride kaka krema gor... a čem pustit pri miru al s čim žnj probat mazat?

živa, a potem je bil koncert sam iz balkona?

nimam pojma kaj bomo danes... smo misli na morje pa me je včerejšnja gužva mal odvrnila user posted image

najboljše da likam in pospravljam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
22.8.2010 9:25:26   
FLASK_A
najboljše da likam in pospravljam user posted image user posted image user posted image

user posted image

Jaz sem že začela. user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
22.8.2010 9:36:48   
majana79
jaz pa še ne, je J. lih zaspal... bom imela čik pavzo user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
22.8.2010 10:25:00   
Dudica1
Mi pa gremo potem v zoo user posted image ,če bo katera tam naj pa pokliče 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
22.8.2010 11:03:55   
maja1488

user posted image

Kaj se je pa z vama zgodilo. Likata user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi ne bomo nč likali danes user posted image

leela, res si najboljša user posted image ej, ti k velik veš... J. ma na modih eno razjedico, k ga peče če pride kaka krema gor... a čem pustit pri miru al s čim žnj probat mazat?

Kolko časa pa te besede nism slišala user posted image  sm mogla pomislit kaj ti to praviš user posted image
Jst bi s praško mazala, če bi pri naši hiši imeli razjedico na modih. Z je imela rane na ritki zaradi bučk in ji je to pomagalo...pa sej to itak veš.

Aja...majčke bi mi lahko speglala no user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Mi pa gremo potem v zoo user posted image ,če bo katera tam naj pa pokliče 

Mi smo bli včeraj, danes bomo pa tle okoli.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
22.8.2010 11:42:50   
FLASK_A

user posted image

Kaj se je pa z vama zgodilo. Likata user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi ne bomo nč likali danes user posted image

Kaj se pa režišuser posted image Cel kup majic se ne zlika kar samo od sebe... A nej pomečkani okrog hodimo?

Rjuhe sem pa kar preskočila. Se mi ne da. Predolg traja.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
22.8.2010 13:44:44   
Leela
oj,

majana težko rečt. Probaj res s praško in še malo hladilne kreme čez (lekarniške, zadnjič sem eno fino v bc kupila), ribodermin recimo če ga imaš. Ta lasepton ne poznam. Uglavnem mastne, naravne kreme ne pečejo, tudi bepanten ne. Ena možnost so glivice, druga možnost pa kak ekcem-tukaj pomaga samo kortikosteroid (na recept) ali pa če ti maja posodi beograjsko kremo.
Jaz sem zadnjič F., ponesreči, pustila eno uro v kakcu in je imel čist vneto ritko. Sem mu namazala z eno kremo iz DM-a, neka ultra senzitiv, brezbarvil in ad., sem vidla jo ima tudi maja, pa je začel vreščat toliko gaje peklo. Pomagala je pa praška+hladilna.
Najprej sprobaj praško+kaj mastnega, ali bepanten, če ni boljše v roku 2 dneh, mogoče canesten. L. je imel pri 2 letih isto težave in po mazanju z vsem živim mu je pomagal elocom. Ampak to ima kronično in ga moram na vsake kvatre mazat s tem. 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
22.8.2010 13:50:47   
nikolet
jez sem bla pa pridna speglala 4 pralne stroje, posesala, pospravla zimski vrt, je bil potreben, k sam še miši ni blo HB not....

zdej smo pa po kosilu, mal počivamo, potem pa na en mali izletek user posted image

kako uživamo user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
22.8.2010 13:54:02   
ivanamdb
ku kuc punce!
uh zdaj sm v goteborgu, jutr ze grem nazaj (zadnjic) na irsko, v petek pa proti EVROPI!!!

Leela  - uh si vidla D ime! (pa pol-kilometerska priimka hhaaha) super! hvala! jp, zacnemo oktobra (prej gremo mal na pocitnice) user posted image  potem pa se zihr vidimo na kofe ali kaksen sprehodcek, pa tud ce rabis kaksen babysitting user posted image

drugac... tolk sm se s mojim skregala da je od srede vse bilo izkopljeno, skype, mobi,facebook, vse. mislim......vse naredis, pomagas, in potem....mah....vceraj zvecer me je koncno klical...mah....kolk nos obesijo!
ok zdaj grem nekaj pojest, pa v kongresni center, potem pridem spet v sobo.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
22.8.2010 13:58:20   
ivanamdb

Jaz sem že tihouser posted image

Pa sej ima Leela prav, ko odrastejo je res boljšuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

jah....v angliji imajo "boarding schools"....jaz ze mislim o tem  user posted image user posted image  
ce ne, potrpezljivo cakat 18 let, potem pa zamenjat kljucavnico user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
22.8.2010 14:05:10   
majana79

oj,

majana težko rečt. Probaj res s praško in še malo hladilne kreme čez (lekarniške, zadnjič sem eno fino v bc kupila), ribodermin recimo če ga imaš. Ta lasepton ne poznam. Uglavnem mastne, naravne kreme ne pečejo, tudi bepanten ne. Ena možnost so glivice, druga možnost pa kak ekcem-tukaj pomaga samo kortikosteroid (na recept) ali pa če ti maja posodi beograjsko kremo.
Jaz sem zadnjič F., ponesreči, pustila eno uro v kakcu in je imel čist vneto ritko. Sem mu namazala z eno kremo iz DM-a, neka ultra senzitiv, brezbarvil in ad., sem vidla jo ima tudi maja, pa je začel vreščat toliko gaje peklo. Pomagala je pa praška+hladilna.
Najprej sprobaj praško+kaj mastnega, ali bepanten, če ni boljše v roku 2 dneh, mogoče canesten. L. je imel pri 2 letih isto težave in po mazanju z vsem živim mu je pomagal elocom. Ampak to ima kronično in ga moram na vsake kvatre mazat s tem. 

ni vnetje, čeprav ma zadnje dni ritko (ampak to pomaga praška pa od mustele losion za umivanje), je prav razjeda, tko k da bi mu koža počila in se mu lupi

sem ga zdej z bepanthenom pa ni kričal, bom potem probala še z riboderminom (to je itak za vse živo sem ugotovila) user posted image

upam da ni nič resnejšega, če pa ne bo dobro, se bomo šli pokazat

elocom pa imamo doma, samo ne bom nič testirala

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
22.8.2010 14:11:45   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: nikolet

jez sem bla pa pridna speglala 4 pralne stroje, posesala, pospravla zimski vrt, je bil potreben, k sam še miši ni blo HB not....

zdej smo pa po kosilu, mal počivamo, potem pa na en mali izletek user posted image

a bi ti kako šolo odprla? ker pri nas ni šans da likam ko je otrok pokonc, po novem se še sesalca boji in se mi obeša na noge, ko ga laufam... user posted image user posted image

kosila itak še nimamo, bo kr pica

skratka, se mi zdi da sem največji luzer user posted image

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
22.8.2010 14:12:59   
majana79
aja, sem pa na steno pršraufala 'škatlo' za ključe pa zalepila neki, ker moj ni mogu, pa mu govorim že 2 mesca user posted image

blo je pa 5 minut dela, oboje... kr neki

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
22.8.2010 14:17:49   
nikolet

a bi ti kako šolo odprla? ker pri nas ni šans da likam ko je otrok pokonc, po novem se še sesalca boji in se mi obeša na noge, ko ga laufam... user posted image user posted image

kosila itak še nimamo, bo kr pica

skratka, se mi zdi da sem največji luzer user posted image

ja mal jih možek pomerka mal pa jaz pa so otroc čist pridniuser posted image kosilo je pa pol mož spekel, kar zunaj na žaru juho in solato sem pa jaz naredila user posted image takole si v nedeljo vse razdeliva in je hitro vse narejeno, sesalca se pa tud pri nas boji Nika, pa jo T. zmoti in se igrata z igračami in potem je hitro narejenouser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
22.8.2010 14:20:07   
nikolet

aja, sem pa na steno pršraufala 'škatlo' za ključe pa zalepila neki, ker moj ni mogu, pa mu govorim že 2 mesca user posted image

jz imam pa tasta za take stvari če se mojemu ne dauser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
22.8.2010 15:17:45   
majana79

jz imam pa tasta za take stvari če se mojemu ne dauser posted image

uffff, moj tast zna sam kramp v roke prjet, pa še tistga polom user posted image   še dobro da sama znam marsikej nardit user posted image

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
22.8.2010 16:12:14   
maja1488

oj,

U točno...krema od mojstra. Lahko ti posodim.

Haha...kje si pa to vidla da imam? Z je vredu, ni videt, da bi jo peklo.

Dej te pridem iskat...mam ene par stvari za zavrtat in ene 5 žarnic za zamenjat. Jih tut nima kdo.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
22.8.2010 17:13:36   
Leela

Haha...kje si pa to vidla da imam? Z je vredu, ni videt, da bi jo peklo.

user posted image  jaz vse vidim user posted image
Saj F. tudi ustreza, ampak takrat ko je imel vse rdeče ga je pa ful pekla.

nikolet res si pridna, jaz danes nisem še nič pametnega naredila. B. je makarone skuhal, zdaj pa spi. Meni se pa ne da sama iti ven z obema (slabost bloka, da jih ne moreš na vrt spustit)

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?