Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.8.2010 22:06:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 a dej jo strašit no Ah...ona nima več kej..tebe lahko strašim Ti si se pa itak v punčke zagledala zdej, tko da te ne morem več prestrašit ane? ej, sem ugotovila ko sem nesla darilo v P da me nič ne vleče tja, tako da... Zanimivo... Jst sem isto ugotovila Dejta vidve res modro molčat, da si ne bi jst slučajno premislila kot da si še lahko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.8.2010 22:06:49
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 a dej jo strašit no Ah...ona nima več kej..tebe lahko strašim Ti si se pa itak v punčke zagledala zdej, tko da te ne morem več prestrašit ane? ej, sem ugotovila ko sem nesla darilo v P da me nič ne vleče tja, tako da... Sm glih poslušala prej po poti, da bodo v PO nardili ene garsoniere, kjer boš sam z babico notri od začetka do konca. In bo vse domače. Ti boš rojevala, jst ti lahko pa pridem štrudl pečt. S bo pa televizijo gledu z nogami v luft. Mu bom pir magar jst nesla, da tebi ne bo treba
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.8.2010 22:31:42
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 a dej jo strašit no Ah...ona nima več kej..tebe lahko strašim Ti si se pa itak v punčke zagledala zdej, tko da te ne morem več prestrašit ane? ej, sem ugotovila ko sem nesla darilo v P da me nič ne vleče tja, tako da... Zanimivo... Jst sem isto ugotovila Dejta vidve res modro molčat, da si ne bi jst slučajno premislila kot da si še lahko Pa saj menda je potem ko zrastejo malo bolš a?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.8.2010 22:34:10
|
|
|
|
Leela
|
tastar je šel Slon in Sadež poslušat. je rekel naj grem zraven in nesem babayfon zraven. Nisem čist sigurna, če nese 400m. Sem mu dovolila da gre. Jaz sem res vredu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.8.2010 22:41:15
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 a dej jo strašit no Ah...ona nima več kej..tebe lahko strašim Ti si se pa itak v punčke zagledala zdej, tko da te ne morem več prestrašit ane? ej, sem ugotovila ko sem nesla darilo v P da me nič ne vleče tja, tako da... Sm glih poslušala prej po poti, da bodo v PO nardili ene garsoniere, kjer boš sam z babico notri od začetka do konca. In bo vse domače. Ti boš rojevala, jst ti lahko pa pridem štrudl pečt. S bo pa televizijo gledu z nogami v luft. Mu bom pir magar jst nesla, da tebi ne bo treba
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.8.2010 22:42:13
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 a dej jo strašit no Ah...ona nima več kej..tebe lahko strašim Ti si se pa itak v punčke zagledala zdej, tko da te ne morem več prestrašit ane? ej, sem ugotovila ko sem nesla darilo v P da me nič ne vleče tja, tako da... Zanimivo... Jst sem isto ugotovila Dejta vidve res modro molčat, da si ne bi jst slučajno premislila kot da si še lahko Jaz sem že tiho Pa sej ima Leela prav, ko odrastejo je res boljš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.8.2010 23:03:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela tastar je šel Slon in Sadež poslušat. je rekel naj grem zraven in nesem babayfon zraven. Nisem čist sigurna, če nese 400m. Sem mu dovolila da gre. Jaz sem res vredu Jst sm tut že to študirala, ampak tut jst nisem ziher, da vleče tok daleč Lahko bi pa tamalga dala v avto spat, pa baby sitter s sabo pa bi tam nekje parkirala in bi blo, ampak ne upam... Kaj pa če se mi kdo v avto zaleti? Al pa mi vdre? Zgleda da bom kr doma danes
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.8.2010 9:00:00
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! maja, ti bi pa res vse nardila sam da mam še enga leela, res si najboljša ej, ti k velik veš... J. ma na modih eno razjedico, k ga peče če pride kaka krema gor... a čem pustit pri miru al s čim žnj probat mazat? živa, a potem je bil koncert sam iz balkona? nimam pojma kaj bomo danes... smo misli na morje pa me je včerejšnja gužva mal odvrnila najboljše da likam in pospravljam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.8.2010 9:25:26
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 najboljše da likam in pospravljam Jaz sem že začela.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.8.2010 9:36:48
|
|
|
|
majana79
|
jaz pa še ne, je J. lih zaspal... bom imela čik pavzo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.8.2010 10:25:00
|
|
|
|
Dudica1
|
Mi pa gremo potem v zoo ,če bo katera tam naj pa pokliče
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.8.2010 11:03:55
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 najboljše da likam in pospravljam Jaz sem že začela. Kaj se je pa z vama zgodilo. Likata Mi ne bomo nč likali danes IZVIRNO SPOROČILO: majana79 leela, res si najboljša ej, ti k velik veš... J. ma na modih eno razjedico, k ga peče če pride kaka krema gor... a čem pustit pri miru al s čim žnj probat mazat? Kolko časa pa te besede nism slišala sm mogla pomislit kaj ti to praviš Jst bi s praško mazala, če bi pri naši hiši imeli razjedico na modih. Z je imela rane na ritki zaradi bučk in ji je to pomagalo...pa sej to itak veš. Aja...majčke bi mi lahko speglala no IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Mi pa gremo potem v zoo ,če bo katera tam naj pa pokliče Mi smo bli včeraj, danes bomo pa tle okoli.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.8.2010 11:42:50
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 najboljše da likam in pospravljam Jaz sem že začela. Kaj se je pa z vama zgodilo. Likata Mi ne bomo nč likali danes Kaj se pa režiš Cel kup majic se ne zlika kar samo od sebe... A nej pomečkani okrog hodimo? Rjuhe sem pa kar preskočila. Se mi ne da. Predolg traja.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.8.2010 13:44:44
|
|
|
|
Leela
|
oj, majana težko rečt. Probaj res s praško in še malo hladilne kreme čez (lekarniške, zadnjič sem eno fino v bc kupila), ribodermin recimo če ga imaš. Ta lasepton ne poznam. Uglavnem mastne, naravne kreme ne pečejo, tudi bepanten ne. Ena možnost so glivice, druga možnost pa kak ekcem-tukaj pomaga samo kortikosteroid (na recept) ali pa če ti maja posodi beograjsko kremo. Jaz sem zadnjič F., ponesreči, pustila eno uro v kakcu in je imel čist vneto ritko. Sem mu namazala z eno kremo iz DM-a, neka ultra senzitiv, brezbarvil in ad., sem vidla jo ima tudi maja, pa je začel vreščat toliko gaje peklo. Pomagala je pa praška+hladilna. Najprej sprobaj praško+kaj mastnega, ali bepanten, če ni boljše v roku 2 dneh, mogoče canesten. L. je imel pri 2 letih isto težave in po mazanju z vsem živim mu je pomagal elocom. Ampak to ima kronično in ga moram na vsake kvatre mazat s tem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.8.2010 13:50:47
|
|
|
|
nikolet
|
jez sem bla pa pridna speglala 4 pralne stroje, posesala, pospravla zimski vrt, je bil potreben, k sam še miši ni blo HB not.... zdej smo pa po kosilu, mal počivamo, potem pa na en mali izletek kako uživamo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.8.2010 13:54:02
|
|
|
|
ivanamdb
|
ku kuc punce! uh zdaj sm v goteborgu, jutr ze grem nazaj (zadnjic) na irsko, v petek pa proti EVROPI!!! Leela - uh si vidla D ime! (pa pol-kilometerska priimka hhaaha) super! hvala! jp, zacnemo oktobra (prej gremo mal na pocitnice) potem pa se zihr vidimo na kofe ali kaksen sprehodcek, pa tud ce rabis kaksen babysitting drugac... tolk sm se s mojim skregala da je od srede vse bilo izkopljeno, skype, mobi,facebook, vse. mislim......vse naredis, pomagas, in potem....mah....vceraj zvecer me je koncno klical...mah....kolk nos obesijo! ok zdaj grem nekaj pojest, pa v kongresni center, potem pridem spet v sobo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.8.2010 13:58:20
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 a dej jo strašit no Ah...ona nima več kej..tebe lahko strašim Ti si se pa itak v punčke zagledala zdej, tko da te ne morem več prestrašit ane? ej, sem ugotovila ko sem nesla darilo v P da me nič ne vleče tja, tako da... Zanimivo... Jst sem isto ugotovila Dejta vidve res modro molčat, da si ne bi jst slučajno premislila kot da si še lahko Jaz sem že tiho Pa sej ima Leela prav, ko odrastejo je res boljš jah....v angliji imajo "boarding schools"....jaz ze mislim o tem ce ne, potrpezljivo cakat 18 let, potem pa zamenjat kljucavnico
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.8.2010 14:05:10
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela oj, majana težko rečt. Probaj res s praško in še malo hladilne kreme čez (lekarniške, zadnjič sem eno fino v bc kupila), ribodermin recimo če ga imaš. Ta lasepton ne poznam. Uglavnem mastne, naravne kreme ne pečejo, tudi bepanten ne. Ena možnost so glivice, druga možnost pa kak ekcem-tukaj pomaga samo kortikosteroid (na recept) ali pa če ti maja posodi beograjsko kremo. Jaz sem zadnjič F., ponesreči, pustila eno uro v kakcu in je imel čist vneto ritko. Sem mu namazala z eno kremo iz DM-a, neka ultra senzitiv, brezbarvil in ad., sem vidla jo ima tudi maja, pa je začel vreščat toliko gaje peklo. Pomagala je pa praška+hladilna. Najprej sprobaj praško+kaj mastnega, ali bepanten, če ni boljše v roku 2 dneh, mogoče canesten. L. je imel pri 2 letih isto težave in po mazanju z vsem živim mu je pomagal elocom. Ampak to ima kronično in ga moram na vsake kvatre mazat s tem. ni vnetje, čeprav ma zadnje dni ritko (ampak to pomaga praška pa od mustele losion za umivanje), je prav razjeda, tko k da bi mu koža počila in se mu lupi sem ga zdej z bepanthenom pa ni kričal, bom potem probala še z riboderminom (to je itak za vse živo sem ugotovila) upam da ni nič resnejšega, če pa ne bo dobro, se bomo šli pokazat elocom pa imamo doma, samo ne bom nič testirala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.8.2010 14:11:45
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: nikolet jez sem bla pa pridna speglala 4 pralne stroje, posesala, pospravla zimski vrt, je bil potreben, k sam še miši ni blo HB not.... zdej smo pa po kosilu, mal počivamo, potem pa na en mali izletek kako uživamo a bi ti kako šolo odprla? ker pri nas ni šans da likam ko je otrok pokonc, po novem se še sesalca boji in se mi obeša na noge, ko ga laufam... kosila itak še nimamo, bo kr pica skratka, se mi zdi da sem največji luzer
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.8.2010 14:12:59
|
|
|
|
majana79
|
aja, sem pa na steno pršraufala 'škatlo' za ključe pa zalepila neki, ker moj ni mogu, pa mu govorim že 2 mesca blo je pa 5 minut dela, oboje... kr neki
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.8.2010 14:17:49
|
|
|
|
nikolet
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: nikolet jez sem bla pa pridna speglala 4 pralne stroje, posesala, pospravla zimski vrt, je bil potreben, k sam še miši ni blo HB not.... zdej smo pa po kosilu, mal počivamo, potem pa na en mali izletek kako uživamo a bi ti kako šolo odprla? ker pri nas ni šans da likam ko je otrok pokonc, po novem se še sesalca boji in se mi obeša na noge, ko ga laufam... kosila itak še nimamo, bo kr pica skratka, se mi zdi da sem največji luzer ja mal jih možek pomerka mal pa jaz pa so otroc čist pridni kosilo je pa pol mož spekel, kar zunaj na žaru juho in solato sem pa jaz naredila takole si v nedeljo vse razdeliva in je hitro vse narejeno, sesalca se pa tud pri nas boji Nika, pa jo T. zmoti in se igrata z igračami in potem je hitro narejeno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.8.2010 14:20:07
|
|
|
|
nikolet
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 aja, sem pa na steno pršraufala 'škatlo' za ključe pa zalepila neki, ker moj ni mogu, pa mu govorim že 2 mesca blo je pa 5 minut dela, oboje... kr neki jz imam pa tasta za take stvari če se mojemu ne da
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.8.2010 15:17:45
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: nikolet IZVIRNO SPOROČILO: majana79 aja, sem pa na steno pršraufala 'škatlo' za ključe pa zalepila neki, ker moj ni mogu, pa mu govorim že 2 mesca blo je pa 5 minut dela, oboje... kr neki jz imam pa tasta za take stvari če se mojemu ne da uffff, moj tast zna sam kramp v roke prjet, pa še tistga polom še dobro da sama znam marsikej nardit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.8.2010 16:12:14
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela oj, majana težko rečt. Probaj res s praško in še malo hladilne kreme čez (lekarniške, zadnjič sem eno fino v bc kupila), ribodermin recimo če ga imaš. Ta lasepton ne poznam. Uglavnem mastne, naravne kreme ne pečejo, tudi bepanten ne. Ena možnost so glivice, druga možnost pa kak ekcem-tukaj pomaga samo kortikosteroid (na recept) ali pa če ti maja posodi beograjsko kremo. Jaz sem zadnjič F., ponesreči, pustila eno uro v kakcu in je imel čist vneto ritko. Sem mu namazala z eno kremo iz DM-a, neka ultra senzitiv, brezbarvil in ad., sem vidla jo ima tudi maja, pa je začel vreščat toliko gaje peklo. Pomagala je pa praška+hladilna. Najprej sprobaj praško+kaj mastnega, ali bepanten, če ni boljše v roku 2 dneh, mogoče canesten. L. je imel pri 2 letih isto težave in po mazanju z vsem živim mu je pomagal elocom. Ampak to ima kronično in ga moram na vsake kvatre mazat s tem. U točno...krema od mojstra. Lahko ti posodim. Haha...kje si pa to vidla da imam? Z je vredu, ni videt, da bi jo peklo. IZVIRNO SPOROČILO: majana79 aja, sem pa na steno pršraufala 'škatlo' za ključe pa zalepila neki, ker moj ni mogu, pa mu govorim že 2 mesca blo je pa 5 minut dela, oboje... kr neki Dej te pridem iskat...mam ene par stvari za zavrtat in ene 5 žarnic za zamenjat. Jih tut nima kdo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.8.2010 17:13:36
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Haha...kje si pa to vidla da imam? Z je vredu, ni videt, da bi jo peklo. jaz vse vidim Saj F. tudi ustreza, ampak takrat ko je imel vse rdeče ga je pa ful pekla. nikolet res si pridna, jaz danes nisem še nič pametnega naredila. B. je makarone skuhal, zdaj pa spi. Meni se pa ne da sama iti ven z obema (slabost bloka, da jih ne moreš na vrt spustit)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?