|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
21.8.2010 18:49:44   
Leela
Jaz rabim še en kompjuter. kadar si vzamem čas, da kaj pogledam me dol podijo.

Včeraj sem bila cela matasta, kot bi me en s kolom po glavi vsekal. Zgleda me ta celinski zrak uspava ali pa kaj tukaj cveti, da mi škodi. Na morju nisem imela nobenih problemov.
pa v vrtec smo se šli igrat-popoldne in sem na seznamu vidla ivanino D.

Aja zadnjič sem kupila spodnje perilo za tamaladva in dala ogromno denarja, ne vem kaj je sp. perilo tako drago. Za F. sem vzela en body iz bambusa in je taka res fina tkanina. Grem v BC v Lj enkrat na leto in tam srečam dudi user posted image

evo moram it

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
21.8.2010 19:40:53   
Leela
back again

vglavnem včeraj so mi na tem našem CSD sped dvignil pokrovko. user posted image  

živa čestitke za službo. Pri nas je šla pred časom sodelavka na porodniško, in so prav zanalašč vzeli moškega in je bil tip čist nesposoben. Ko je prišla nazaj so jo vzeli za nedoločen čas, čeprav vedo da bo imela še enega. In v mojem oddelku so vzeli moškega, pa je odšel on na porodniško user posted image . user posted image
Te poiščem na FB.

Za drugi vikend najbrž ne bom pripeljala F. Bo preveč ljudi na kupu pa ne bi rada, da kakšen virus pobere. Ker mu navaden prehlad astmo poslabša, ni še čist ok. ne vem še.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
21.8.2010 19:46:57   
majana79
evo mene

majina Z. me je hotela posvojit user posted image tko da bo dobra nevesta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
21.8.2010 20:01:02   
Anonimen
Še jaz se pokorno oglašam user posted image
Majana sem oddala in prejela ful lepo zahvala od Katrinči user posted image

Šivilja tvoje številke pa nimam ne jaz, ne ona zato nevem če te je dobila user posted image

Leela predvidevam, da si me našla user posted image Sem te že potrdila user posted image Sicer pa dobra štorija in HVALA za čestitke. Sej jst tudi razmišljam, da če me obdržijo, da bi na polovico talala porodniško user posted image   Ampak iskreno se malo bojim odziva v sluzbi pri mojmu user posted image

no mi smo iz LJ prišli z tiho mašo user posted image Ta moj dec je taprav zapečkar user posted image Nikamor noče, če pa že kam gremo pa skoz domov sili... Da o mojih sploh ne govorim... Kr pike dobi ko jih omenim... Nevem če je ljubosumen, ker so njegovi tok daleč, al kaj temu tipu ni jasn user posted image user posted image user posted image

No zdej sva že bolje... Razglabljava kaj bova danes delala. Mamo v Šentvidu pri Stični fešto z ogromno nastopajočimi, pa nimava varstva user posted image   Pa tok bi šla na Ritmo Loco in Saško pozdravt user posted image No ampak.... Sej sem se jst tut hotla preselt, zdej pa mam, ane user posted image

Sicer pa smo šli v LJ, da bi registrirali avto, pa smo na šalt_erju ugotovili, da brez stare police ne bo šlo, pol smo pa mal po štacunah zavili user posted image   Sem kupila prevleko (bombažno) za avtosedež... Jo bova po moje šla zdele namontirat user posted image Pa še bone sem tko koristno ponucala user posted image

No "kratko" poročilo z moje strani...

Aja... Včeraj smo rjuhe sam na brzino speglal user posted image user posted image user posted image Upam da bo danes make up peglanje bolj konkretno user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 21.8.2010 20:03:00 >

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4679
21.8.2010 20:07:20   
majana79
živa, sem se že spraševala, če se je kej oglasila, me veseli da je vesela user posted image  user posted image

upam da dobimo vsaj kak mms frajlice ko bo fensi oblečena user posted image

ej, tole s starši mi je znano... sicer pri nas je druga situacija, ampak je pa 'tašča' čist ljubosumna, kadar gremo k mojim (enkrat na 2 meseca), k so 'sam' 70 km stran, ona je pa 350 user posted image in še v drugi državi... pa ji ni čist jasno zakaj večkrat ne pridemo... mi mamo itak radi svoj mir, pa niti se nam ne da k enim niti k drugim user posted image

kaj pa če vržeta Žigca v vozek pa greste vsi trije na žur? bo pač tam zaspal pa je user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
21.8.2010 20:15:06   
Anonimen
Žiga že spi. Sej če nebi bi verjetno ga res s sabo vzela user posted image Ampak ker uvajamo nov ritem (spanje ob 7ih-zaradi vrtca) ga nočem zdej zarad Rtimo Loco zmešat čist user posted image
Mah jst sem pa rada za družbo pri mojih ali pa z njima, ampak moj jih pa ne prenese. Pa nista nič tečna, ampak po moje je res ljubosumen user posted image Sicer mam super taščo in imava in jst z njegovimi in on z mojimi super odnos, ampak po moje ga res ljubosumje daje user posted image   Bom mogla mogoče tut jaz malo spremenit razmišljanje user posted image

Sej tvojo številko sem ji pa poslala... Mogoče pa še ni prišla do tega, da bi ti kaj napisala... Pravi, da je fuuul vesela, in da sploh nevemo koliko ji to pomeni user posted image   Če bo tamala zadosti teže obdržala pa gresta jutri že domov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej ji je teža padla na 1960g user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4681
21.8.2010 20:25:52   
FLASK_A
Živa, saj verjamem da ti je tečno ker je zapečkar... Ampak važno da se razumeta. Vajini družini sta pač posebej, vidva pa sta zdaj za sebe... Saj bo, kot pravim- važno da se imata tudi vidva sama doma finouser posted image To največ štejeuser posted image

Jaz sem pa čist zmahana. Dan je bil krnekaj. Samo hranjenje (rojstni dan), hranjenje in še enkrat hranjenje. Sem si dovolila uničit rutino in smo šli na en dolg sprehod pred spanjem. Mislim, a se je res treba tolk nažiratuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
21.8.2010 20:49:07   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Jaz rabim še en kompjuter. kadar si vzamem čas, da kaj pogledam me dol podijo.

Včeraj sem bila cela matasta, kot bi me en s kolom po glavi vsekal. Zgleda me ta celinski zrak uspava ali pa kaj tukaj cveti, da mi škodi. Na morju nisem imela nobenih problemov.
pa v vrtec smo se šli igrat-popoldne in sem na seznamu vidla ivanino D.

Aja zadnjič sem kupila spodnje perilo za tamaladva in dala ogromno denarja, ne vem kaj je sp. perilo tako drago. Za F. sem vzela en body iz bambusa in je taka res fina tkanina. Grem v BC v Lj enkrat na leto in tam srečam dudi user posted image

evo moram it

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
21.8.2010 20:51:18   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

kje naj kupim kaksno pecivo/tortico da nesem v vrtec k ma tija danes poslovilca

V Domžalah je ena dobra slaščičarna. Samo nimam pojma ne kako se imenuje ne kje je (en priimek)

Še eno vprašanje - ti hočem denar nakazat - a je to NLB? Da lahko samo interni prenos naredim

to zihr mislte na Lenčka??

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
21.8.2010 20:57:53   
Blueeyes
ja kje pa ste??

user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
21.8.2010 20:59:33   
majana79
živa, sem sedaj dobila tudi jaz sms user posted image upam da gresta res jutri domov... samo tole tehtanje v P pa res psihira user posted image itak je potem vse drugače ko prideš domov. J. je tudi izgubil precej, samo smo pač doma potem dodajali in je bilo boljše, sem se pa takrat bala da bova morala ostat

s tvojim se morta pa mogoče mal pomenit a veš, naj ti pač pove kaj ga moti, pa pol kak kompromis skleneta

flaska, a so ti v grlo tlačli hrano? user posted image   sej bo jutr bolš user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
21.8.2010 21:04:17   
Blueeyes
tud jaz upam dda gresta jutr domov... itak da bo vse ok... to so sam prvi dnevi, pa že tko si živčn k si čist predolg tm v te P

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
21.8.2010 21:17:28   
šivilja
Živa ti bom na FB eno sporočilo poslala

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
21.8.2010 21:29:02   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

evo mene

majina Z. me je hotela posvojit user posted image tko da bo dobra nevesta user posted image user posted image user posted image

A ni bla dobra. Kr prilepla se je nate user posted image

Zmatrana user posted image
Tile otroci so naporen šport.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
21.8.2010 21:30:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

evo mene

PODPIS!!! Glih mojemu jamram, da si sploh ne vzameva več časa ZASE... in da bo z drugim vedno slabše ne vedno boljše user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 4690
21.8.2010 21:36:12   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

evo mene

PODPIS!!! Glih mojemu jamram, da si sploh ne vzameva več časa ZASE... in da bo z drugim vedno slabše ne vedno boljše user posted image

A čem sploh komentirat. Grozno je user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
21.8.2010 21:46:35   
majana79
a dej jo strašit no user posted image  user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
21.8.2010 21:52:50   
maja1488

Ah...ona nima več kej..tebe lahko strašim user posted image

Ti si se pa itak v punčke zagledala zdej, tko da te ne morem več prestrašit ane?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
21.8.2010 21:56:41   
FLASK_A
evo mene

user posted image user posted image user posted image user posted image

A sem lahko tut jaz tiho? user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
21.8.2010 21:57:48   
FLASK_A
flaska, a so ti v grlo tlačli hrano? user posted image   sej bo jutr bolš user posted image

Ne, nisouser posted image Ampak ravno od mize pa tut nisem mogla it, mal na šetnjo avešuser posted image Skor sem že žulje v rit dobila k smo tolk časa sedeliuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
21.8.2010 22:00:06   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Ne, nisouser posted image Ampak ravno od mize pa tut nisem mogla it, mal na šetnjo avešuser posted image Skor sem že žulje v rit dobila k smo tolk časa sedeliuser posted image

ma jutr psa 5x na sprehod pa bo vse šlo user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
21.8.2010 22:00:41   
majana79

Ti si se pa itak v punčke zagledala zdej, tko da te ne morem več prestrašit ane?

ej, sem ugotovila ko sem nesla darilo v P da me nič ne vleče tja, tako da... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
21.8.2010 22:02:02   
FLASK_A

ej, sem ugotovila ko sem nesla darilo v P da me nič ne vleče tja, tako da... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
21.8.2010 22:02:10   
maja1488

Meni se to ne dogaja aveš. Mal več jej, pa boš tut ti lahko sedela cele dneve. Uni dve prekli iz riti sta pri tebi mal preveč špičasti se mi zdi.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
21.8.2010 22:02:46   
maja1488

evo mene

user posted image user posted image user posted image user posted image

A sem lahko tut jaz tiho? user posted image

Dejva modro molčat.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?