Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.8.2010 18:49:44
|
|
|
|
Leela
|
Jaz rabim še en kompjuter. kadar si vzamem čas, da kaj pogledam me dol podijo. Včeraj sem bila cela matasta, kot bi me en s kolom po glavi vsekal. Zgleda me ta celinski zrak uspava ali pa kaj tukaj cveti, da mi škodi. Na morju nisem imela nobenih problemov. pa v vrtec smo se šli igrat-popoldne in sem na seznamu vidla ivanino D. Aja zadnjič sem kupila spodnje perilo za tamaladva in dala ogromno denarja, ne vem kaj je sp. perilo tako drago. Za F. sem vzela en body iz bambusa in je taka res fina tkanina. Grem v BC v Lj enkrat na leto in tam srečam dudi evo moram it
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.8.2010 19:40:53
|
|
|
|
Leela
|
back again vglavnem včeraj so mi na tem našem CSD sped dvignil pokrovko. živa čestitke za službo. Pri nas je šla pred časom sodelavka na porodniško, in so prav zanalašč vzeli moškega in je bil tip čist nesposoben. Ko je prišla nazaj so jo vzeli za nedoločen čas, čeprav vedo da bo imela še enega. In v mojem oddelku so vzeli moškega, pa je odšel on na porodniško . Te poiščem na FB. Za drugi vikend najbrž ne bom pripeljala F. Bo preveč ljudi na kupu pa ne bi rada, da kakšen virus pobere. Ker mu navaden prehlad astmo poslabša, ni še čist ok. ne vem še.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.8.2010 19:46:57
|
|
|
|
majana79
|
evo mene majina Z. me je hotela posvojit tko da bo dobra nevesta
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.8.2010 20:01:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Še jaz se pokorno oglašam Majana sem oddala in prejela ful lepo zahvala od Katrinči Šivilja tvoje številke pa nimam ne jaz, ne ona zato nevem če te je dobila Leela predvidevam, da si me našla Sem te že potrdila Sicer pa dobra štorija in HVALA za čestitke. Sej jst tudi razmišljam, da če me obdržijo, da bi na polovico talala porodniško Ampak iskreno se malo bojim odziva v sluzbi pri mojmu no mi smo iz LJ prišli z tiho mašo Ta moj dec je taprav zapečkar Nikamor noče, če pa že kam gremo pa skoz domov sili... Da o mojih sploh ne govorim... Kr pike dobi ko jih omenim... Nevem če je ljubosumen, ker so njegovi tok daleč, al kaj temu tipu ni jasn No zdej sva že bolje... Razglabljava kaj bova danes delala. Mamo v Šentvidu pri Stični fešto z ogromno nastopajočimi, pa nimava varstva Pa tok bi šla na Ritmo Loco in Saško pozdravt No ampak.... Sej sem se jst tut hotla preselt, zdej pa mam, ane Sicer pa smo šli v LJ, da bi registrirali avto, pa smo na šalt_erju ugotovili, da brez stare police ne bo šlo, pol smo pa mal po štacunah zavili Sem kupila prevleko (bombažno) za avtosedež... Jo bova po moje šla zdele namontirat Pa še bone sem tko koristno ponucala No "kratko" poročilo z moje strani... Aja... Včeraj smo rjuhe sam na brzino speglal Upam da bo danes make up peglanje bolj konkretno
< Sporočilo je popravil živa25 -- 21.8.2010 20:03:00 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.8.2010 20:07:20
|
|
|
|
majana79
|
živa, sem se že spraševala, če se je kej oglasila, me veseli da je vesela upam da dobimo vsaj kak mms frajlice ko bo fensi oblečena ej, tole s starši mi je znano... sicer pri nas je druga situacija, ampak je pa 'tašča' čist ljubosumna, kadar gremo k mojim (enkrat na 2 meseca), k so 'sam' 70 km stran, ona je pa 350 in še v drugi državi... pa ji ni čist jasno zakaj večkrat ne pridemo... mi mamo itak radi svoj mir, pa niti se nam ne da k enim niti k drugim kaj pa če vržeta Žigca v vozek pa greste vsi trije na žur? bo pač tam zaspal pa je
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.8.2010 20:15:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Žiga že spi. Sej če nebi bi verjetno ga res s sabo vzela Ampak ker uvajamo nov ritem (spanje ob 7ih-zaradi vrtca) ga nočem zdej zarad Rtimo Loco zmešat čist Mah jst sem pa rada za družbo pri mojih ali pa z njima, ampak moj jih pa ne prenese. Pa nista nič tečna, ampak po moje je res ljubosumen Sicer mam super taščo in imava in jst z njegovimi in on z mojimi super odnos, ampak po moje ga res ljubosumje daje Bom mogla mogoče tut jaz malo spremenit razmišljanje Sej tvojo številko sem ji pa poslala... Mogoče pa še ni prišla do tega, da bi ti kaj napisala... Pravi, da je fuuul vesela, in da sploh nevemo koliko ji to pomeni Če bo tamala zadosti teže obdržala pa gresta jutri že domov zdej ji je teža padla na 1960g
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.8.2010 20:25:52
|
|
|
|
FLASK_A
|
Živa, saj verjamem da ti je tečno ker je zapečkar... Ampak važno da se razumeta. Vajini družini sta pač posebej, vidva pa sta zdaj za sebe... Saj bo, kot pravim- važno da se imata tudi vidva sama doma fino To največ šteje Jaz sem pa čist zmahana. Dan je bil krnekaj. Samo hranjenje (rojstni dan), hranjenje in še enkrat hranjenje. Sem si dovolila uničit rutino in smo šli na en dolg sprehod pred spanjem. Mislim, a se je res treba tolk nažirat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.8.2010 20:49:07
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela Jaz rabim še en kompjuter. kadar si vzamem čas, da kaj pogledam me dol podijo. Včeraj sem bila cela matasta, kot bi me en s kolom po glavi vsekal. Zgleda me ta celinski zrak uspava ali pa kaj tukaj cveti, da mi škodi. Na morju nisem imela nobenih problemov. pa v vrtec smo se šli igrat-popoldne in sem na seznamu vidla ivanino D. Aja zadnjič sem kupila spodnje perilo za tamaladva in dala ogromno denarja, ne vem kaj je sp. perilo tako drago. Za F. sem vzela en body iz bambusa in je taka res fina tkanina. Grem v BC v Lj enkrat na leto in tam srečam dudi evo moram it
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.8.2010 20:51:18
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: KatMat kje naj kupim kaksno pecivo/tortico da nesem v vrtec k ma tija danes poslovilca V Domžalah je ena dobra slaščičarna. Samo nimam pojma ne kako se imenuje ne kje je (en priimek) Še eno vprašanje - ti hočem denar nakazat - a je to NLB? Da lahko samo interni prenos naredim to zihr mislte na Lenčka??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.8.2010 20:57:53
|
|
|
|
Blueeyes
|
ja kje pa ste??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.8.2010 20:59:33
|
|
|
|
majana79
|
živa, sem sedaj dobila tudi jaz sms upam da gresta res jutri domov... samo tole tehtanje v P pa res psihira itak je potem vse drugače ko prideš domov. J. je tudi izgubil precej, samo smo pač doma potem dodajali in je bilo boljše, sem se pa takrat bala da bova morala ostat s tvojim se morta pa mogoče mal pomenit a veš, naj ti pač pove kaj ga moti, pa pol kak kompromis skleneta flaska, a so ti v grlo tlačli hrano? sej bo jutr bolš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.8.2010 21:04:17
|
|
|
|
Blueeyes
|
tud jaz upam dda gresta jutr domov... itak da bo vse ok... to so sam prvi dnevi, pa že tko si živčn k si čist predolg tm v te P
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.8.2010 21:17:28
|
|
|
|
šivilja
|
Živa ti bom na FB eno sporočilo poslala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.8.2010 21:29:02
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 evo mene majina Z. me je hotela posvojit tko da bo dobra nevesta A ni bla dobra. Kr prilepla se je nate Zmatrana Tile otroci so naporen šport.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.8.2010 21:30:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 evo mene majina Z. me je hotela posvojit tko da bo dobra nevesta A ni bla dobra. Kr prilepla se je nate Zmatrana Tile otroci so naporen šport. PODPIS!!! Glih mojemu jamram, da si sploh ne vzameva več časa ZASE... in da bo z drugim vedno slabše ne vedno boljše
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.8.2010 21:36:12
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 evo mene majina Z. me je hotela posvojit tko da bo dobra nevesta A ni bla dobra. Kr prilepla se je nate Zmatrana Tile otroci so naporen šport. PODPIS!!! Glih mojemu jamram, da si sploh ne vzameva več časa ZASE... in da bo z drugim vedno slabše ne vedno boljše A čem sploh komentirat. Grozno je
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.8.2010 21:46:35
|
|
|
|
majana79
|
a dej jo strašit no
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.8.2010 21:52:50
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 a dej jo strašit no Ah...ona nima več kej..tebe lahko strašim Ti si se pa itak v punčke zagledala zdej, tko da te ne morem več prestrašit ane?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.8.2010 21:56:41
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 evo mene majina Z. me je hotela posvojit tko da bo dobra nevesta A ni bla dobra. Kr prilepla se je nate Zmatrana Tile otroci so naporen šport. PODPIS!!! Glih mojemu jamram, da si sploh ne vzameva več časa ZASE... in da bo z drugim vedno slabše ne vedno boljše A čem sploh komentirat. Grozno je A sem lahko tut jaz tiho?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.8.2010 21:57:48
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 flaska, a so ti v grlo tlačli hrano? sej bo jutr bolš Ne, niso Ampak ravno od mize pa tut nisem mogla it, mal na šetnjo aveš Skor sem že žulje v rit dobila k smo tolk časa sedeli
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.8.2010 22:00:06
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 flaska, a so ti v grlo tlačli hrano? sej bo jutr bolš Ne, niso Ampak ravno od mize pa tut nisem mogla it, mal na šetnjo aveš Skor sem že žulje v rit dobila k smo tolk časa sedeli ma jutr psa 5x na sprehod pa bo vse šlo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.8.2010 22:00:41
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 a dej jo strašit no Ah...ona nima več kej..tebe lahko strašim Ti si se pa itak v punčke zagledala zdej, tko da te ne morem več prestrašit ane? ej, sem ugotovila ko sem nesla darilo v P da me nič ne vleče tja, tako da...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.8.2010 22:02:02
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 a dej jo strašit no Ah...ona nima več kej..tebe lahko strašim Ti si se pa itak v punčke zagledala zdej, tko da te ne morem več prestrašit ane? ej, sem ugotovila ko sem nesla darilo v P da me nič ne vleče tja, tako da...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.8.2010 22:02:10
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 flaska, a so ti v grlo tlačli hrano? sej bo jutr bolš Ne, niso Ampak ravno od mize pa tut nisem mogla it, mal na šetnjo aveš Skor sem že žulje v rit dobila k smo tolk časa sedeli Meni se to ne dogaja aveš. Mal več jej, pa boš tut ti lahko sedela cele dneve. Uni dve prekli iz riti sta pri tebi mal preveč špičasti se mi zdi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.8.2010 22:02:46
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 evo mene majina Z. me je hotela posvojit tko da bo dobra nevesta A ni bla dobra. Kr prilepla se je nate Zmatrana Tile otroci so naporen šport. PODPIS!!! Glih mojemu jamram, da si sploh ne vzameva več časa ZASE... in da bo z drugim vedno slabše ne vedno boljše A čem sploh komentirat. Grozno je A sem lahko tut jaz tiho? Dejva modro molčat.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?