|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
25.5.2010 11:37:16   
koala.cek
nam je indukcijska plošča crknila. že v soboto zjutraj, ko sem kuhala kofe...in včeraj kličem gorenje, ja seveda zdaj bo to trajalo cel teden preden bodo kaj zrihtali. sej sem že enkrat povedala, da nikad više gorenje ane ?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 376
25.5.2010 11:38:08   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

nam je indukcijska plošča crknila. že v soboto zjutraj, ko sem kuhala kofe...in včeraj kličem gorenje, ja seveda zdaj bo to trajalo cel teden preden bodo kaj zrihtali. sej sem že enkrat povedala, da nikad više gorenje ane ?user posted image user posted image user posted image

Mislim, da nas je kar nekaj enakega mnenja

Neposredna povezava do sporočila: 377
25.5.2010 11:40:04   
koala.cek
ja sej sem enake težave imela ko mi je šla pečica. najprej je cel teden trajalo preden je eden prišel, potem pa so mi še tako mastno računaliuser posted image

pa vse skupaj je staro komaj leto in pol. user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 378
25.5.2010 12:38:31   
tubby
ja šivilja hvala, mah tašča ga bo mogla met, sm sej vidm da ni najbl navdušena pa je ta mal ful pridn. Pa rada bi ga dala v vrtec, edino leto k bi bla skup s setrico pa bil bi zastonj.

ja pritožbo pa že piševa ja

Neposredna povezava do sporočila: 379
25.5.2010 13:42:26   
maja1488
Dan!

Se javljam po parih dneh...sem samo zadnjo stran prebrala...

tubby..škoda za vrtec, upam, da pritožba uspe

šivilja..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za sestro. Si ne znam predstavljat bolečine!

koala..a ni to fino...imaš super izgovor, da boste hodili ven jest user posted image

Drugače pa...kaj je novega pri nas..hm..pogreb smo imeli v petek, v četrtek je imela Zarja rojstni dan in smo samo družinsko praznovali, pa je kljub temu prišlo kr nekaj ljudi, ki so prišli izreč sožalje, tko da smo torto pojedlo za keks. Vikend je bil končno sončen in smo bli več al manj zunaj.
Drugače sem začela delat, zaenkrat po 4 ure. Prehitro grejo.
V soboto naj bi šli v Arboretum, ker od kolegice sin praznuje tam rojstni dan, pa še dinozavre bi spotoma videli. Bi šle pa same, ker moj dela. Če bo vreme seveda.
V torek pa že na dopust...bo treba počasi na kup stavit stvari.

Evo toliko od mene.

Aja...pa jutri greva z Zarjo na morje.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 380
25.5.2010 17:04:39   
eelyy
evo se vam že dolgo nisem nič oglasila..se vidi da je sonček tako da sva z T. več al manj zunejuser posted image
V soboto imam praznovanje rojstnega dneva v gostilni drugače je pa danes naš mišek napolnil 1 letouser posted image ,....sploh nemorem verjeti da je 1 leto že okoli.

Noge sem si čist nažulila od enih balerink novih se vidi da niso znošene tko da mam čist rdeče nogeuser posted image ,prej sem si nabavila eno tuniko brez naramnic in hlače tko bol športne pa za mojega dve majčke,mali pa itak skos dobi kej.
nč zdej grem picco delat

šiviljauser posted image user posted image user posted image
tuby upam da ti pritožba uspe,pačeprav moraš met tehten razlog kakšnega zdravnika al pa kej da to bolj pogledajo,probaj si zrihtat kaj?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 381
25.5.2010 18:42:20   
ivanamdb
juhhuuuuu punce! spet tukaj, se en dan v rudniku je mimo. dobro nam gre!! skoraj me je kap prejsnji teden, ker sem vidla na izpisku za pokojninski fond da je zacetek bil 1/11 in ne 1/9, in sem rekla shit, potem so to popravili, ampak zenska je rekla da je to v bistvu "backdating" ker kao zacela sem 1/11...ma no way! ce je firma to vse pozno njim poslala to ni moj problem,in potem sem tisto zensko iz fonda klicala in mi je rekla da je zdaj vse fajn, da so to zrihtali in da je moj "relevant" datum 1/9 user posted image user posted image HB!!!!

drugac, na hitr sm nekaj prebrala

sivilja user posted image za sestro! to res mora biti hudo! tko me je stislo!
a ja, pa kako H in He? boljse upam!
tubby upam da pritozba uspe! ma si sigurna da tasca ni najbolj navdusena - mislim tudi moja ni kao bila na zacetku, zdaj pa tolk happy... ne vem...

a ja safeta je 1. liga! tut jaz sm to vidla, v smeh me je spravila! pa se angelske molitve izvaja....

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 382
25.5.2010 18:47:41   
ivanamdb
a ja pa se ena stvar - jaz sem v sluzbi tolk flegma, nc me ne moti. jaz lepo pridem ob 8 in se spakiram in grem ob 4.30, nasmeh in pa pa. mislim, ce so to moje delovne ure, ne bom nc vec delala. pa se tam nekaj samo cvekajo, pa se medsebojno opravljajo...to mi tolk gre na @&%$
ne me narobe, jaz svoje delo opravim v manj cajta, in mi je ponavad dolgcas, ce druge babe niso sposobne svoje delo opravit v 8ih urah,in potem tam visijo cel dan pa tud do 7 zvecer...not my business....aaaah komaj cakam ko jim bom rekla pa pa, adios amigos....
a ja pa 14 dni pocitnic ze imam...ampak ne vem...rajs jih ne bom za zdaj izkoristila...drzim za konc, a ne?

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 383
25.5.2010 19:50:58   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Tubby user posted image user posted image user posted image user posted image Ojej...user posted image

Šivilja, kako H? Je že kaj boljša?

Katmat, kako kaj napredujeta s prenovo?user posted image

Dudi, to se boste imeli lepo! Bosta mala dva ful uživalauser posted image

Evo, danes sem se končno naspala... Te poroke me ubijejo, se sestavljam še cel teden. Sem šla ob pol 8h spat pa je blo ravno prav do 6h zjutrajuser posted image

mal se je zavleklo...v cetrtek zjutri je montaza.... zalostna sem ker bomo vrjetn mogl odpovedat piknik zaradi slabega vremena

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 384
25.5.2010 20:47:36   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

in da je moj "relevant" datum 1/9 user posted image user posted image HB!!!!

joj še dobro. Da bi mogla biti do novembra user posted image . Se pa strinjam s tabo glede delovnega časa in visenja popoldne. Na koncu se visi za brezveze, če greš prej si pa čuden. Intenzivno 10 ur na dan je težko delat in ne more trajat.

a dinozravre so podaljšal? No mogoče bo pa še nam uspelo iti za vikend.

našega malčka smo dali postrižt, je pravi fantin.

Pa super za prespane noči ajetam, tubby, naš še zmeraj mleko dobi ob 11h, ker skoraj nič večerje ne poje in še ob 6h preden mora vstati.

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 385
25.5.2010 21:17:03   
ivanamdb
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

in da je moj "relevant" datum 1/9 user posted image user posted image HB!!!!

joj še dobro. Da bi mogla biti do novembra user posted image . Se pa strinjam s tabo glede delovnega časa in visenja popoldne. Na koncu se visi za brezveze, če greš prej si pa čuden. Intenzivno 10 ur na dan je težko delat in ne more trajat.

a dinozravre so podaljšal? No mogoče bo pa še nam uspelo iti za vikend.

našega malčka smo dali postrižt, je pravi fantin.

Pa super za prespane noči ajetam, tubby, naš še zmeraj mleko dobi ob 11h, ker skoraj nič večerje ne poje in še ob 6h preden mora vstati.

a ne ne, do novembra pac ne bi slo! skoraj sem zacela jokat ko sem videla ta datum. phieeeewww zdaj je boljse! edino sr... kaj ne bom nc sla v italijo/nemcijo, ker od tukaj so veze brezveze, prej bi pes!  mojim zdaj planirava vikende v londonu.

uuuuu postrigli ga! lustkan!!!

a ja, pa vprasanje - kako F.ju gre ta dnevni ritam, mislim, zgodaj vstajanje in vse skupaj?

a ja drugac, enkrat je en moj sef rekel da je ne vem kje bral eno analizo, da v bistvu tisti ki delajo full time niso tolk produktivni kolikor tisti na part time, ker ponavad od 8 delovnih ur, 2 zihr ne delajo, al cvekajo, al grejo na wc, pa brskajo po spletu, ali pa niso koncentrirani. tisti ki delajo do 6 ur dnevno so bolj produktivini ker zelijo vse koncat v tistih 6 (ali manj) urah.
ma kako se rece "men' se ****a" jaz se spakiram in adijo! pa tud sefica gre! jaz ponavad 2 sek pocakam in grem tud jaz user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 386
26.5.2010 8:35:35   
koala.cek
dobro jutro dekleta, matere in žene !!!user posted image user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 387
26.5.2010 8:55:16   
ledenka
jutro user posted image  

včeraj sem imela dopust, sva šla z M. v shopping in v ZOO user posted image  sem srečala Kasijo, tud ona ni dobila vrtca user posted image  

zdaj pa čakam vodovodarja, pride tuš zmontirat user posted image

šivilja user posted image user posted image user posted image  za sestro. si ne predstavljam, 16. teden je res že pozno...

ivana, še malo user posted image  dopust pa le za na konec prihrani, če ga lahko, bo še prej mimo! o takih, ki visijo v službi do večera, pa raje ne bi... mamo tud pri nas. kofetkajo, kadijo na terasi... pol pa naslednji dan težijo, kolk so bili v službi. ja, od 10 ur 5 izven pisarne (ne na sestanku), pol pa ni nič narjeno.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 388
26.5.2010 8:58:34   
Anonimen
jutrček!

sem še zalimana. upam, da se po tem jutru dan ne pozna.
zvečer zaspala z otrokoma. in vmes se samo spomnim, da sem kakšne 2x joško tlačila mlajšemu v usta... ali pa si jo je sam... drugo pa spanje!

tako sem zjutraj v nekaj minutah obesila cunje, ki so se oprale in pripravila stvari za Atlantis - danes grem čofotat! ju-pi!

včeraj smo bili v zooju, kjer je bila takšna gužva, da... le kaj se je dogajalo?
otrokoma je vsekakor dobro dela tudi ta gužva. na blagajni sploh nisem čakala, sem kar mimo šla... saj, kolikor vem, tiste ekstra lističe za "celoletnike" delijo bolj zaradi evidence.

šivilja user posted image user posted image

zdaj pa hitim delat. ivana, drži se!!!

Neposredna povezava do sporočila: 389
26.5.2010 9:27:06   
PapuaNG
jutro,

mulc že v vrtcu, mož na castingu (petrazg-danes je še casting do sedmih zvečer, če tisto mamico še zanima), zajtrk v želodčku...spali spet celo noč,enkrat samkrat se je zbudil zvečer (pomoje se ustraši, ker ko zaspi, je še dan, pol je pa kar naenkrat tema), tako da mogoče pa res prenehamo z nočnim hranjenjem.

Sva pa včeraj spet celo mesto prehodila po dolgem in počez, da sem vsa ožuljena. Zvečer je pa še brat od mojega malo prišel, smo poklepetali, pol sem pa itak v posteljo padla.

Sem pa neko priporočeno pošto dobila, mogoče je od vrtca (sam a ne bi moralo biti priporočeno s povratnicouser posted image ). moram pol na pošto it iskat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 390
26.5.2010 9:33:45   
ledenka
Papua, od vrtca bi morala bit plava kuverta, z naslovom vrtca na vročilnici. kot za upravne postopke.

k.tja, škoda, da se v ZOOju nismo videli! midva sva bila od 4h do 6h tam user posted image  na blagajni ni bilo gneče.

tuš bojo montirali naslednji teden... do takrat bo kad in kabina sredi dnevne user posted image  

se grem zrihtat, pride počas varuška in šibam v službo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 391
26.5.2010 9:57:27   
cebelica82
živjo, mamice, se moram malo oglasit, da ne  bo spet panike ... user posted image   v glavnem, včeraj smo imeli pregled pri enem letu, je bil prestavljen, zato malo pozno, smo veliki 76 cm, tehtamo pa 9510, tak da smo nekje v povprečju, ... nismo se cepili, ker malo kašljamo, tega kašlja se  zmanjšimi izboljšavami ne moremo rešit že od januarja!!!! sem prav jezna, ker sem  jaz non stop prehlajena, pol pa na nežo prenašam, ... pri meni se pa to tudi vleče že nekaj let, pa ne morejo ugotovit, kaj je ...

drugače smo vredu, v pon sem začela delat, sem dobila službo za en mesec ( do konca šolskega leta) pol pa septembra spet iščem naprej. pa prav malo paše presekat, da nisem skoz doma

drugače pa smo tudi mi na veliko izviseli iz vrtca, kar smo pričakovali, kerm nimamo stalnega bivališča v lj, tako da smo že eno varuško rezervirali za september in nam je tudi zdaj ta mesec, ko sem dobila službo, prijazno priskočila na pomoč. hvala bogu, ker ne vem, kaj bi ...

zdaj pa počasi v službo ...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 392
26.5.2010 10:43:51   
PapuaNG
no, sem šla na pošto in smo dobili samo potrdilo o prejemu vloge pa šifro otroka. Mislim, sam dva meseca so rabil, da so to poslal. Očitno odločbo lahko pričakujem nekje septembra user posted image

(odgovor članu cebelica82)
Neposredna povezava do sporočila: 393
26.5.2010 10:47:22   
Blueeyes
OMG.. to sem pa rabla da sem našla user posted image  sem pa res ena blonda user posted image  jz sem pa javljam tm na prejšnji temi, pa mi ni blo nč jasn zakaj nobena ne odpiše

nisem še uspela pogledat za nazaj na seznamček če je dudi kej popravljala naše podatke.. pa jih še enkrat povem za vsak slučaj -

pri skoraj 1.letu in 1.mesecu imamo 9990g in 76,5 cm... zobk mamo 8.. pregled oz naslednje cepljenje enkrat novembra (se mormo še naročit), RA mam 17.6. da vidi kako napreduje s hojo... tudi hodimo že sami

aja, pa vrtec smo dobil s 1.9. user posted image user posted image

drgač pa lep pozdav od mene.. vas bom šla mal za nazaj zdej prebrat user posted image

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 26.5.2010 10:52:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 394
26.5.2010 10:48:05   
petrazg
Danes pa nič lepih novičk na rr...

Za vse , ki niste dobile vrtca... držim pesti, da se nekaj spremeni do septembra in da Jankovič izpolni obljubo in vsem otrokom uredi varstvo... Mislim, da se bo potrudil saj so volitve...

Šivilja... user posted image mi je grozno, ko samo prteberem takšne stvari in ne vem kako bi prebolela...

zoo - očitno je skoz katera tam user posted image Je bila tudi v ponedeljek taaakšna gneča.... pa full poznanih ljudi... Kdaj se dobimo načrtno tam user posted image

Papua... prijateljica je danes že na castingu s tamalo. Sem ji včeraj potem kar dala mail od tvojega user posted image Mi boš povedala, če bo izbrana... ima fullll velike možnosti po moje... lepotička na kvadrat...

Ivana... sej je povsod tako... ne sekiraj se... skozi eno uho noter, drugje ven...
Včeraj sem pa po več kot enem letu videla svojo prijateljico in njena dva srčka.... kako smo se imeli fajn...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 395
26.5.2010 10:52:07   
petrazg

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

no, sem šla na pošto in smo dobili samo potrdilo o prejemu vloge pa šifro otroka. Mislim, sam dva meseca so rabil, da so to poslal. Očitno odločbo lahko pričakujem nekje septembra user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 396
26.5.2010 10:53:03   
Dudica1
blue dej prosm...če boš kaj brala nazaj in našla seznam mi povej na kateri srtrani je,sej ne vem al je še na prvi...ne da se mi več to,sploh pa zdej ko smo skoz zunaj...ne vem kako bo...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 397
26.5.2010 11:01:51   
Dudica1

user posted image

JANUAR

cebelica82 4.1.
Tanja_ 6.1.
ajetam 12.1.
SANEK1 18.1.
majuška10 20.1.

FEBRUAR
Blueeyes 1.2.
Poloma 6.2.
lananai 9.2.
karatina 9.2.
meduzica 9.2.
andrejka 23.2.
Leela 27.2.

MAREC
pokica_ 10.3.
Dudica1 18.3.
KatMat 30.3.
Chiara82 31.3.

APRIL
avokado 1.4.
vanilla 7.4.
lake 7.4.
*bucka* 8.4.
madejka 16.4.
peneja 19.4
OliveOyl 26.4.
mucka25 27.4. 
HM84 26.4.
maja1488 30.4.
lunica77 30.4.

MAJ
baba84 7.5.
Majch 8.5.
psaša 8.5.
gala 9.5.
Andrejka9386 16.5.
ebetka 19.5.
Obelix 20.5.
dito 23.5.
Nika84 28.5.
 lorena2009 18.5.

JUNIJ
PapuaNG 5.6.
snowgal 7.6.
buterffly 8.6.
zoja10 12.6.
petra a 18.6.
blu 20.6.
copka 24.6.
mama11 24.6.
supernova2002 26.6.
FLASK_A 29.6.
rozcaa 30.6

JULIJ
nati45 5.7.
k.tja 9.7.
daisy24 14.7
mayflower 22.7.
andrejka_237 24.7.
Lalica1 25.7.

AVGUST
mary12 8.8.
2mak 9.8.

SEPTEMBER
tubby 8.9.
masi 12.9.
petrazg 20.9.
zmajama 20.9.
ptejka 21.9.
taskica 22.9.
krempelček 26.9.

OKTOBER
Biba Maja 5.10.
BarbyD 14.10.
ivanamdb 25.10.

NOVEMBER
Čebelca10 1.11.
ledenka 3.11.
palacinka 5.11
AKP 6.11.
zoja09 7.11.
Katarina_K 25.11.

DECEMBER
Greenie 21.12.
                                                       mani2 22.12.
                                                christiana31 31.12.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 398
26.5.2010 11:02:34   
Dudica1

user posted image

NICK                 PDP     RODILA      IME  

Šmarnogorka      15.05.    20.03.       Bor (1700g)  
                                                           Vid (1340g)

mary12               12.05.    31.03.       Kristjan  (50 cm,2960g) 

1. mesec: 3400g, 52cm, 32cm obseg glave 

mucka25             08.05.    02.04.       Tina (1530g) 
                                                           Nina (1970g)

1. mesec: NINA (2910g, 48cm),    TINA (2530g, 46cm)
2. mesec: NINA (4350g, 53.5cm), TINA (3790g, 52.5cm)
3. mesec: NINA (4780g, 58.5cm), TINA (4240g, 56cm)
7. mesec: NINA (6890g,68cm,45/45),TINA (5990g,67cm,44/44)

dobrovoljčica      07.05.    04.04.       Eva (44 cm, 1740g)  
                                                           Maj  (46 cm, 2100g) 

1. mesec: MAJ(3350g,50.5cm,35cm ob. gl.), EVA(3050g,48.5cm,36cm ob. gl.)
2. mesec: MAJ(4850g,55cm,38.5cm ob. gl.), EVA(4200g,53cm,38.5cm ob. gl.)
3. mesec: MAJ(5920g,61cm,40.5cm ob. gl.), EVA(5350g,58cm,41cm ob. gl.)

daisy24               27.05.    14.04        Klara (44 cm, 1910g)

1. mesec: 2590g, 48cm
2. mesec: 3070g, 51cm

heln                     07.05.     19.04       Rubi

Maj_Taj              01.05.     19.04             (46.5 cm, 2980g)

PC Baby              01.05.       20.04.

Ebetka                01.05.     21.04       Iza (46 cm, 2650g)

bella106            30.05.      23.04.     Lea (48 cm, 2550g)

anarog               17.05.      23.04.     Nika (46 cm, 2400g)
1. mesec: 3270g, 51cm 
2. mesec:
 4400g, 56cm 
3. mesec: 4910g, 57cm,37cm obseg glave

4. mesec: 5620g
6. mesec: 6790g, 66cm

Lara light            26.05     
 25.04      Zarja (45 cm, 1820g) 
                                                           Izak   (46 cm, 2100g)

Dudica1              01.05.      27.04.      Maj (54 cm, 3740g) 

user posted image   user posted image user posted image user posted image    
1. mesec: 4330g, 53.7cm, 37.6cm obseg glave
2. mesec: 6090g, 58.3cm, 40.2cm obseg glave 
3. mesec: 7590g, 62.2cm, 41.8cm obseg glave
4. mesec: 8830g, 66cm, 42.8cm obseg glave
6. mesec: 10.160g, 69.1cm, 44.6cm obseg glave
9. mesec: 11.27kg, 71.6cm
12. mesec: 12kg, 76cm

vanilla                 02.05.     28.04.       Kaja (49 cm, 2770g)

ella                     01.05.      28.04.      Oskar (55 cm, 4340g)

lananai               16.05.      29.04.      Tisa (47 cm, 2910g))  

1. mesec: 4300g, 51.5cm, 37cm obseg glave 
3. mesec: 5660g, 62cm
4. mesec: 6700g, 64.5cm
5. mesec: 7400g, 67cm
Naslednji pregled: 17.02.2010

meduzica            02.05.     30.04.       Timotej (53 cm, 3470g)

1. mesec: 4600g, 57cm
3. mesec: 6220g, 64.5cm, 42cm obseg glave
4. mesec: 6800g, 67cm, 43cm obseg glave
4.5mesec: 7290g, 69.5cm
6. mesec:  7790g, 72cm
7. mesec: 8440g, 72.5cm

Naslednji pregled: 22.01.10.(razvojna)

mayflower          09.05.     30.04.       Maks (54 cm, 3850g) 
2. mesec: 7480g, 64cm

BarbyD               09.05.      30.04.       Eros (53 cm, 3830g)

1. mesec: 4930g, 56cm 
2. mesec: 5680g, 58cm 
3. mesec: 6150g, 62cm

4. mesec: 7045g, 65.5cm
5. mesec: 7670g, 67cm
6. mesec: 8205g, 69cm
7. mesec: 9400g, 74cm

zmajama           11.05.       30.04.       Tai (49 cm, 3280g)
user posted image   user posted image
1. mesec: 4020g, 54cm, 37cm obseg glave
2. mesec: 5050g, 57.5cm
3. mesec: 5970g, 61.5cm, 40.5cm obseg glave

4. mesec: 6560g, 66.5cm
6. mesec: 7150g, 68cm

Naslednji pregled: 02.02.2010

Greenie             11.05.       30.04.       Karin (49 cm, 2880g)
1. mesec: 3700g, 51cm

*bucka*             02.05.      30.04.       Jaka (51 cm, 3000g) 

1. mesec: 3980g, 54cm 
2. mesec: 5030g, 59cm

AKP                  16.05.         01.05.      Nike Taja (52 cm, 3780g)
user posted image user posted image user posted image
1. mesec: 4120g, 54cm
2. mesec: 4620g, 57cm
3. mesec: 5285g, 61cm

4. mesec: 6100g, 65cm
6. mesec: 7020g, 67cm
9. mesec: 7900g, 72cm

Pikicapokica6   01.05.       02.05.       Žana (55 cm, 3940g)
1. mesec: 5655g, 57cm
2. mesec: 6920g, 61cm 
3. mesec: 7530g, 68cm, 43cm obseg glave

Zoja10               09.05.      02.05.       Taja  (53 cm, 3500g)

1. mesec: 4100g, 53cm
2. mesec: 6000g, 57cm 
4. mesec: 7200g, 63cm
5. mesec: 7800g, 68cm
6. mesec: 8400g, 70cm

9. mesec: 9700g, 75cm

BBAJA                                02.05.       Jurij (51cm, 3270g)
1. mesec: 4380g, 56c
2. mesec:
7050g, 68cm
3. mesec:
7800g, 73cm

6. mesec: 8320g, 71cm, 46cm obseg glave

Blueeyes            03.05.      03.05.       Gaja (51cm, 3260g)  
user posted image  user posted image user posted image                              
1. mesec: 4620g, 55.5cm, 38cm obseg glave 
2. mesec: 4910g, 56.5cm
3. mesec: 5330g, 60cm, 40cm obseg glave

4. mesec: 6250g, 63cm
5. mesec: 6515g, 63.5cm, 42cm obseg glave
6. mesec: 7020g, 66cm, 43cm obseg glave 

9. mesec: 8360g, 72cm, 44cm obseg glave, 48cm prsni koš
12. mesec: 9990g, 76.5cm

Kasija                11.05.       03.05.        Gal (56 cm, 4050g) 

1. mesec: 4830g, 56cm, 39cm obseg glave
2. mesec: 5500g, 61cm 
4. mesec: 6960g, 66cm

lake                    09.05.      03.05.       Taja (48 cm, 2660g)

user posted image user posted image user posted image user posted image
1. mesec: 3630g, 50cm 
2. mesec: 4350g 56cm
3. mesec: 5070g, 58cm, 38cm obseg glave

4. mesec: 5730g, 63cm
6. mesec: 6100g, 66cm
9. mesec: 7020g, 70cm

Čebelca10      10.05.          03.05.       Tijan (50 cm, 3280g)   
1. mesec: 4050g, 52.5cm
2. mesec: 5000g, 56cm 
3. mesec: 5900g, 60cm

4. mesec: 6700g, 62cm
5. mesec: 7400g, 65cm

baba84             05.05.        03.05.      Taj (53 cm, 3720g)
1. mesec: 4850g, 56cm, 39cm obseg glave
2. mesec: 5640g, 59cm, 39.5cm obseg glave 

taškica             17.05.        04.05    Jurij (49 cm, 3160g) 
                                                        Andraž (51 cm, 2765g)

ledenka             11.05.       05.05.       Maks (51 cm, 3720g)   

user posted image  user posted image   user posted image user posted image
1. mesec: 5120g, 57cm, 37cm obseg glave
2. mesec: 6430g, 59.5cm
3. mesec: 7840g, 64cm
4. mesec: 9070g, 66cm
5. mesec: 9830g, 68cm

9. mesec: 10680g, 75cm

nati45             04.05.         05.05.       Ivana (50 cm, 3050g)

1. mesec: 4550g, 53.5cm
2. mesec: 5550g, 55cm
3. mesec: 7090g, 61cm
4. mesec: 8280g, 64cm

6. mesec: 9350g, 66.5cm

leela                  08.05.       05.05.       Filip (51.5 cm, 3160g)

1. mesec: 4455g, 55cm 
3,5 mesec: 6930g, 64cm 
5. mesec: 7940g, 68cm
7. mesec: 8730g, 72cm
9 mesecev: 10.110g, 76cm

ttmmbb             13.05.        06.05.      Igor (52 cm, 3569g)

1. mesec: 4650g, 54cm, 38.5cm obseg glave

psaša                10.05.        06.05.      Lara (48 cm, 2630g)

supernova2002 23.05.      06.05.      Maruša (53 cm, 3250g)

annya                03.05.       06.05.      Taja (51 cm, 3440g)

Andrejka9386    28.04.      06.05.     Jaka (52 cm, 4400g)

1. mesec: 5610g, 56cm
2. mesec: 7760g, 66cm
5. mesec: 9220g, 70cm

6. mesec: 9960g, 71cm

ketty123          06.05.       06.05.      Lija (50 cm, 3300g) 
2. mesec: 4650g, 57cm

tubby                11.05.        07.05.      Maks (54 cm, 4250g)

1. mesec: 5110g, 57.6cm
2. mesec: 6440g, 63cm
4. mesec: 7170g, 68.5cm
6. mesec: 7760g, 71.6cm, 44cm obseg glave, 44cm OPK

9. mesec: 8550g, 75cm

Christiana21    31.05.        07.05.      Klara Gloria (40 cm, 1370g)

user posted image  
1. mesec: 2060g, 45cm, 34cm obseg glave
5. mesec: 3615g, 51,4 cm
6. mesec: 4015g, 54cm

majuška10      10.05.          07.05.     Teo (53 cm, 3280g) 
9.mesec: 9500g, 75.5cm

petrazg             10.05.        07.05.       Luka (53 cm, 4590g)

1. mesec: 6000g, 60cm       
2. mesec: 7500g, 61.5cm 
3. mesec: 8500, 67cm
4. mesec: 9200g, 69cm
5. mesec: 9900g, 69cm

9. mesec: 12kg, 78cm

Zoja09             10.05.         09.05.      Zoja (50.5 cm, 3740g)  

1. mesec: 3850g, 55cm, 37cm obseg glave  
2. mesec: 5850g, 57cm, 39cm obseg glave 
3. mesec: 7450g, 64cm, 41cm obseg glave 

gala                 14.05.         09.05.       Jerca (52 cm, 3720g) 
1. mesec: 4650g, 55.5cm
2. mesec: 4800g, 58cm

BIA79              21.05.        10.05.       Klara (54 cm, 3600g)

k.tja                09.05.         11.05.        Urban (52 cm, 3530g) 

1. mesec: 4710g, 55cm, 38cm obseg glave
2. mesec: 5720g, 58cm
3. mesec: 6510g, 60cm 
5. mesec: 7820g, 68cm
6. mesec: 8380g, 68.5cm

ajetam                                11.05.      Jakob (3850g, 53cm)

user posted image
1. mesec: 4900g, 55cm
3. mesec:
6570g, 65cm
4.5 mesec:
7000g, 70cm   

9. mesec: 8740g, 75cm
6. mesec: 7710g, 70cm          user posted image
user posted image user posted image

momacus        26.05.          12.05.      Gašper Anton (51 cm, 3600g)
1. mesec: 4780g, 56cm
2. mesec: 6300g, 59cm
3. mesec: 7340g, 66cm, 44cm obseg glave

girly                  07.05.        12.05.      Kris (55 cm, 3760g)
1. mesec: 4900g, 57.5cm
3. mesec:
6540g, 64.5cm, 41cm obseg glave
4.5 mesec: 7440g, 65.5cm

andrejka_237   05.05.       12.05.       Ines (49 cm, 3360g)
1. mesec: 4590g, 53cm, 38cm obseg glave

copka              02.05.         13.05.       Sebastian (56 cm, 4260g)

user posted image   user posted image
1. mesec: 5100g, 56.5cm, 40cm obseg glave
2. mesec: 5890g, 60cm,  
3. mesec: 7190g, 65.5cm,42cm obseg glave 

6. mesec: 9330g, 69.6cm

mani2             09.05.          13.05.       Maria Romana (50 cm, 3110g)

user posted image   
1. mesec: 4130g, 55cm
3. mesec: 5660g, 63cm
5. mesec: 6250g, 64cm
6. mesec: 6880g, 66cm

SANEK1          05.05.          13.05.       Filip (52 cm, 4480g)    
1. mesec: 5530g, 57.6cm

petra a            15.05.          13.05.       Nejc (54 cm, 3720g)
1. mesec: 4320g, 55cm, 37cm obseg glave
2. mesec: 5000g, 58cm
3. mesec: 7050g,62cm,42cm obseg glave
4. mesec: 7970g, 67cm

6. mesec: 9035g, 72cm

OliveOyl         17.05.          14.05.       Tina (50 cm, 3420g)
1. mesec: 4320g, 55cm, 37cm obseg glave
2. mesec: 5600g, 58cm
3. mesec: 6250g, 62cm, 40cm obseg glave
5.mesec: 7000g, 65cm
6. mesec: 7500g, 67cm,43cm obseg glave

FLASK_A        14.05.          14.05.       Maja (52 cm, 3480g) 

1. mesec: 4480g, 56cm
2. mesec: 5500g, 59cm
3. mesec: 6310g, 63.5cm, 41cm obseg glave
12. mesec: 10.500g, 78cm

cebelica82     19.05.          14.05.        Neža (51 cm, 3240g)    
1. mesec: 4200g, 54cm
2. mesec: 5145g, 58cm
3. mesec: 5860g, 62cm
6. mesec: 7830g, 66.5cm
9.mesec: 8600g, 73cm, 43cm obseg glave

sibirka              16.05.         14.05.   Maja (52 cm, 2925g)

Rebeka_         16.05.          15.05.    Sara (50 cm, 3240g)

alijana            12.05.          16.05.    Alina (47 cm, 3300g)

masi                 04.06.         16.05.    Mia (46 cm, 2260g)
1. mesec: 3205g, 50cm

madejka         23.05.          17.05.       Tobija (53 cm, 3820g)

1. mesec: 4875g, 55cm 
2. mesec: 5780g, 59cm

peneja             05.05.         17.05.        Luka (54 cm, 4170g)

lorena2009     04.07.        18.05.         Lorena (43cm, 1865g)
1.mesec: 2830g, 49cm
3.mesec: 4660g, 57cm
6.mesec: 6230g, 66cm
9.mesec: 7480g, 69.5cm

rozcaa

17.05.         19.05.        Urban (49 cm, 3320g)

1. mesec: 4650g, 56cm, 40cm obseg glave

maja1488      14.05.          20.05.        Zarja (55 cm, 4250g) 

1. mesec: 5115g, 57cm, 38cm obseg glave
3. mesec: 6670g, 67cm, 41cm obseg glave
4. mesec: 7430g
6. mesec: 8230g, 72cm, 43cm obseg glave

10. mesec: 9670g, 77cm, 46cm obseg glave
12. mesec: 10.910g, 80cm

Hanaja            14.05.         20.05.        
Maksim (52 cm, 3600g) 

1. mesec: 4500g, 56cm 
2. mesec: 5700g, 60cm

6. mesec: 7500g, 68cm
9. mesecev: 8kg, 73cm, 45cm obseg glave

mama11           20.05.         21.05.      Julija (53 cm, 3730g)
1. mesec: 4520g, 55.5cm, 38cm obseg glave
2. mesec:
5335g, 58.5cm
3. mesec:
5920g, 62.5cm40.5cm obseg glave
3.5 mesec: 6180g, 63cm
4. mesec: 6810g, 65cm

6. mesec: 7620g, 66.5cm
9. mesec: 8940g, 74cm, 45.5cm obseg glave

pokica_            23.05       22.05.    Anej (55 cm, 3700g)   
1. mesec: 4420g, 55cm, 37cm obseg glave
2. mesec:
5700g, 62cm
4. mesec:
6730g, 66cm
5. mesec:
6940g, 68cm
6. mesec: 7500g, 70cm

pikonina           23.05.        22.05.    Sara (51 cm, 3080g)

playgirl              27.05.        22.05.   Elen (53cm, 3220g)
1. mesec: 4220g, 56cm 
2. mesec: 4810g, 59cm
3. mesec: 5730, 62.5cm

poka3                                 22.05.  Sara (4200g)
1. mesec: 4250g
2. mesec:
5700g, 61cm

krempelček      18.05.        23.05.  Timotej Jernej (50 cm, 3600g)
1. mesec: 4535g, 52cm

buterffly           17.05.        23.05.   Žan Marcel (54 cm, 3660g)

karatina            13.05.        23.05.   Lina (52 cm, 4100g)

dito                   22.05.         24.05.   Gal (49,5 cm, 3340g)
1. mesec: 4500g, 54.5cm

6.mesec: 8kg, 70cm

HM84                19.05.         24.05.   Alex (52 cm, 3400g)

1. mesec: 4400g, 54cm, 38cm obseg glave 
2. mesec:
5800g, 58cm, 40.5cm obseg glave
3. mesec: 6750g, 64cm, 42cm obseg glave
4. mesec: 7900g, 66cm
5.mesec: 8500g, 68cm
6. mesec: 8980g, 69.5cm

7. mesec: 9400g
8. mesec: 10000g
9. mesec: 10450, 74.5cm, 47cm obseg glave

Naslednji pregled: 24.02.2010

Sonček83          20.05.        24.05.   Žan (53 cm, 2900g)

andrejka   
         27.05.        24.05.   Gaber (55 cm, 3700g)
1. mesec: 4600g, 59cm

Majch                29.05.        25.05.     Živa (54 cm, 3940g)
1. mesec: 5020g, 57cm, 
2. mesec:
5830g, 59cm
3. mesec: 7010g, 64cm

eelyy                   29.05.        25.05.     Tian (52 cm, 3500g)
4.5mesec: 6670g, 65cm
6. mesec: 7350g, 68cm

9. mesec: 9890g, 74cm

miska2004                           26.05.    Taj (52 cm, 3290g)
1. mesec: 4130g, 54cm
2. mesec:
5075g, 57cm
3. mesec:
6040g, 64cm

5. mesec: 6800g, 66.5cm
6. mesec: 7340g, 68cm

Tanja_               27.05.        27.05.     Hana (49 cm, 3280g)
1. mesec: 4050g,  
2. mesec:
4640g, 56cm, 41cm obseg glavice
3. mesec: 5500g, 59cm

PapuaNG             25.05.       28.05.    Svit (52 cm, 3650g)
1. mesec: 4800g, 57cm,
2. mesec: 5980g, 63cm
3. mesec:
6650g, 65.5cm, 41cm obseg glave
4.5mesec: 7730g, 70cm

6.mesec: 8630g, 72cm, 44cm obseg glave

9. mesec: 10.660g, 79cm, 46cm obseg glave

*Lina*                27.05.       29.05.    Oskar (57 cm, 4230g)
1. mesec: 5860g, 61cm
4. mesec: 7365g, 68cm, 41cm obseg glave

leda_                  27.05.       29.05.    Miha (55 cm, 4440g)  

1. mesec: 5600g, 59cm
2. mesec:
6250g, 62cm
3. mesec:
6980g, 66cm
4.5.mesec: 7550g, 70cm
6. mesec:
8550g, 74cm

tea                      25.05.       29.05.    Miha (53 cm, 3640g)
1. mesec: 4610g, 56cm
2. mesec: 5200g, 58cm

KatMat                24.05.       30.05.    Tija Atalija (49 cm, 2760g)
user posted image   user posted image user posted image user posted image  

1. mesec: 4300g, 53cm, 38cm obseg glave
3. mesec:
5650g, 60cm
4.5mesec: 6180g, 63cm
6. mesec: 6780g, 65cm
8 mesec: 7800g, 70cm
9. mesec: 7920g, 70.5cm

ivanamdb            21.06.      30.05.     Danica Domenica (50cm, 3090g)
1. mesec: 3980g, 53cm, 37cm obseg glave
3. mesec: 5335g, 57.5cm, 39/42cm obseg glave
4.5.mesec:
6300g, 63cm
9. mesec: 8250g, 72.5cm, 44cm obseg glave

6. mesec:
7170g, 65cm, 42/45cm obseg glave 
user posted image user posted image   user posted image user posted image

Biba Maja            23.05.      31.05.     Aleks (54 cm, 4250g)
1. mesec: 5290g, 55.5cm
2. mesec: 5910g, 59cm

3. mesec: 6715g, 63cm, obseg glave 42.5cm
4. mesec: 7530g

6. mesec: 8400g, 69.50cm
Naslednji pregled: 01.03.2010

Katarina_K       21.05.      03.06.    Simon (51 cm, 2920g)
UZ kolkov: 20.01.2010

Majana79       25.06.       05.06.   Jure (2920g, 50 cm)
1. mesec: 4360g, 56cm
2. mesec: 5330g, 59.5cm
3. mesec: 6590g, 63,5cm
4.5mesec: 7400g, 66cm

6. mesec: 8350g, 69cm
7. mesec: 8950g, 73cm
9. mesec: 9450g, 75cm

user posted image  user posted image   user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 399
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?