Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 25.5.2010 8:40:45
|
|
|
|
FLASK_A
|
Tubby Ojej... Šivilja, kako H? Je že kaj boljša? Katmat, kako kaj napredujeta s prenovo? Dudi, to se boste imeli lepo! Bosta mala dva ful uživala Evo, danes sem se končno naspala... Te poroke me ubijejo, se sestavljam še cel teden. Sem šla ob pol 8h spat pa je blo ravno prav do 6h zjutraj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 25.5.2010 8:42:04
|
|
|
|
ledenka
|
jutro midva mava pa danes day off M. ima okulista, pa sem vzela kar dopust. gre katera na kako kavico? javite mi na mobi, če je katera za, sva celo mobilna. ste videle današnjo reklamo na RR? vedeževalka safeta z varuško sva se zmenle, da dela pri nas do praznikov, zadnji teden v juniju pa začnemo z vrtcem se mi zdi tako ok, ona ve za en mesec vnaprej, kako in kaj, pa še razhod bo normalen. Mju je pa ona ok, to je itak glavno. šivilja, sta tvoji pupiki zdravi? tubby, meni se zdi tole, da niste dobili vrtca, noro a stalno prebivališče mata oba v LJ že od 2008 al kdaj je tisti datum za max. točk?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 25.5.2010 8:42:14
|
|
|
|
ajetam*
|
Jutro. Danes imam pop. službo, zdajle bova pa šibala v trgovino. Pa Izi moram kakšne kratke majice kupit, čeprav bo v petek spet samo 13 stopinj. Mi za vretc še nič ne vemo, me je tubby zdaj čist prestrašila. Tubby, upam, da boste vseeno dobili vrtec. Držim pesti. Petra sem videla, da si napisala, da ste šli včeraj v ZOO. Jaz sem bila tudi tam, sama z obema. V sredo gremo pa skupaj z vrtcem, ob štirih popoldan. Papua, sem prebrala, da iščete otroka za cas_ting, sam naš tudi ni temnolas, ima svetlorjave lase, pa modre učke, pa še fant je. Poskusita letake malo po vrtcih pustit. Koal.cek za kok stare pa je tale Gulliverlandija, naša bo avgusta tri, pa me zanima, če je za tako majhne?
< Sporočilo je popravil ajetam* -- 25.5.2010 8:43:24 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 25.5.2010 8:47:44
|
|
|
|
ajetam*
|
Še novica tedna : smo tudi mi začeli spati celo noč, to pomeni od osmih zvečer do osmih zjutraj, brez vmesnega hranjenja.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 25.5.2010 8:54:12
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Ko smo na morju me vedno prime preselit se je tak mir, pa danes ni še vroče sem šla pogledat napoved in bo konec tedna spet grd no tko, otrok še spi, upam da čim dlje, če že ponoči vstaja danes sem ga v spanju še previjala, mu je plenica spustila in to na boku... kr neki tolk od mene
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 25.5.2010 8:56:33
|
|
|
|
FLASK_A
|
Majana, kaj delaš tle, pejt uživat. Če ne zase, pa zame
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 25.5.2010 8:58:40
|
|
|
|
Dudica1
|
jutro flaska vem da bosta uživala ja,zato tud to delamo...in iz kuhinje ju bom glih ven na igrala videla tako da bom lahko notr kaj naredila. Maj se že valja po tleh ga bo treba dat spat... Aja stroj mi je včeraj crknu,oz. neki program ne dela in vrti skoz samo v eno stran...včeraj so ga odpeljali zdej pa ne vem kdaj bo ...sm že 2 stroja nesla dol k tašči prat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 25.5.2010 9:15:06
|
|
|
|
šivilja
|
Ne bom dobila nečakca ali nečakinje jeseni Dekleti sta bolje - ni več vročine (trenutno), ni blo več driske, svečke so pod kontrolo. Začenja se trma, ki kaže na prihajajoče zdravje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 25.5.2010 9:15:16
|
|
|
|
tubby
|
Vrtec Sej to je k jaz nimam stalnega bivališča v ljubljani, sm pa začasno že 5 let pa še poročena sva halo??? pa kaj jim ni jasn. Nobenga ne gulfam, še davčni sva dokazala da živiva skupaj.jaz se sploh nisem obremenjevala k sm bla sigurna da ga bom dobila, kak šok sm doživela učer. Njahujš pa je da še drug let ne vem če ga bom dobila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 25.5.2010 9:16:02
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Še novica tedna : smo tudi mi začeli spati celo noč, to pomeni od osmih zvečer do osmih zjutraj, brez vmesnega hranjenja. Bravo tudi nam je to uspelo učeraj in danes
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 25.5.2010 9:16:34
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Ne bom dobila nečakca ali nečakinje jeseni Dekleti sta bolje - ni več vročine (trenutno), ni blo več driske, svečke so pod kontrolo. Začenja se trma, ki kaže na prihajajoče zdravje. O, škoda kok je pa bla noseča?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 25.5.2010 9:17:45
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Ne bom dobila nečakca ali nečakinje jeseni Dekleti sta bolje - ni več vročine (trenutno), ni blo več driske, svečke so pod kontrolo. Začenja se trma, ki kaže na prihajajoče zdravje. O, škoda kok je pa bla noseča? 16 t.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 25.5.2010 9:18:29
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: tubby OMB NISMO dobili Vrtca Kako je pa to mogoče - saj ti imaš eno že v vrtcu a ne? Saj še ne gre v šolo, ali se motim. So vam prav šteli vse točke? hčerke mi spolh niso upošteval pa bo šele drugo leto 6 let. jaz sm čist razočarana
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 25.5.2010 9:20:02
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: tubby OMB NISMO dobili Vrtca Kako je pa to mogoče - saj ti imaš eno že v vrtcu a ne? Saj še ne gre v šolo, ali se motim. So vam prav šteli vse točke? hčerke mi spolh niso upošteval pa bo šele drugo leto 6 let. jaz sm čist razočarana pritoži se, čimprej
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 25.5.2010 9:20:29
|
|
|
|
tubby
|
Šivilja to je že k res misliš da bo vse ok, ampak sej veš učasih narava nrdi svoje.... slaba tolažba ampak bolš kot da bi blo z otrokom kaj narobe a misliš da bom s pritožbo kaj dosegla? pa da jim dokažem da sva poročeba, živiva skupaj...nisem prijavljena tu ker je to od tašče stanovanje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 25.5.2010 9:21:12
|
|
|
|
FLASK_A
|
Tubby joj kakšen pravilnik so to sprejeli Čist nefer. Šivilja, grozno Joj kakšni občutki morajo biti to
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 25.5.2010 9:25:38
|
|
|
|
majana79
|
tubby, za tamalo ti pa ja morajo upoštevat, sej to piše v pravilniku, pa poskusi tudi za bivališče, samo tam je manj možnosti, ker se strogo tega držijo (vsaj pri nas...) šivilja, upam da bo z mamico vse ok, si ne predstavljam bolečine
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 25.5.2010 9:25:39
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby Šivilja to je že k res misliš da bo vse ok, ampak sej veš učasih narava nrdi svoje.... slaba tolažba ampak bolš kot da bi blo z otrokom kaj narobe a misliš da bom s pritožbo kaj dosegla? pa da jim dokažem da sva poročeba, živiva skupaj...nisem prijavljena tu ker je to od tašče stanovanje Ja, ravno včeraj sem gledala nosečniški koledarček in si mislila, da zdaj je pa iz ta hudega, danes ponoči pa urgenca Ni več najmlajša. Očitno že mora biti tako. Vrtec - ne vem točno, jaz bi vsekakor poskusila, čeprav ne vem če boš uspela, ampak te ne stane veliko (poštnina), da poskusiš IMaš že kakšno alternativo? Ti bom nekaj na FB poslala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 25.5.2010 9:33:02
|
|
|
|
šivilja
|
Kar ne pridem k sebi. Mora biti res grozno - meni se je to zgodilo v 10 t, v 16 je pa že vse veliko bolj realno in oprijemljivo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 25.5.2010 9:36:56
|
|
|
|
FLASK_A
|
Šivilja, jaz si sploh ne predstavljam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 25.5.2010 9:47:48
|
|
|
|
Dudica1
|
šivilja ...mi je zelo žal,vem kako je to
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 25.5.2010 10:08:49
|
|
|
|
PapuaNG
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Ne bom dobila nečakca ali nečakinje jeseni uf, grozno Moja svakinja je isto zgubila, ampak šele v 6.mesecu...je ravno v petek dobila rezultate (zgodilo se je že konec novebra), pa baje je bilo s plodom vse v redu, ampak še ne vem, za kaj je šlo...kakorkoli obrneš, je grozno. Ravno se začneš veselit, potem se pa to zgodi. Smo se ravno v soboto pogovarjali o tem in kako je to prizadelo mojega brata, ki si je res želel otroka Upam, da bo v drugo vse v redu, tako pri nas kot pri vas A kej veš, če bodo kaj ugotavljali, za kaj se je šlo? Ker pri nas je res dolgo trajalo (skoraj pol leta), ampak je bilo baje tako čudno, da se je moralo več doktorjev posvetovati... Sem pa končno posesala, zdej pa počasi do mojega, greva spet letake delit. Je moj rekel, da me navaja na službo Tubby, ti se pa kar pritoži-stane te res nič.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 25.5.2010 10:47:15
|
|
|
|
šivilja
|
Podrobnosti še ne vem. Je močno krvavela, samo bo potreben še poseg ali nekaj podobnega. Pregledali naj bi pa vsakič. Mislim, da je sestra s tem zaključila. Dva ima, kakor vem ta ni bilo ravno načrtovan, ampak kljub vsemu zdaj pričakovan.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 25.5.2010 11:34:38
|
|
|
|
šivilja
|
Safeta pa raztura!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 25.5.2010 11:35:47
|
|
|
|
koala.cek
|
šivilja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Družinske aktivnosti za ves decemberPripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?