|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
25.5.2010 8:40:45   
FLASK_A
Tubby user posted image user posted image user posted image user posted image Ojej...user posted image

Šivilja, kako H? Je že kaj boljša?

Katmat, kako kaj napredujeta s prenovo?user posted image

Dudi, to se boste imeli lepo! Bosta mala dva ful uživalauser posted image

Evo, danes sem se končno naspala... Te poroke me ubijejo, se sestavljam še cel teden. Sem šla ob pol 8h spat pa je blo ravno prav do 6h zjutrajuser posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 351
25.5.2010 8:42:04   
ledenka
jutro user posted image  midva mava pa danes day offuser posted image  M. ima okulista, pa sem vzela kar dopust. gre katera na kako kavico? javite mi na mobi, če je katera za, sva celo mobilna.

ste videle današnjo reklamo na RR? vedeževalka safeta user posted image user posted image user posted image

z varuško sva se zmenle, da dela pri nas do praznikov, zadnji teden v juniju pa začnemo z vrtcem user posted image  se mi zdi tako ok, ona ve za en mesec vnaprej, kako in kaj, pa še razhod bo normalen. Mju je pa ona ok, to je itak glavno.

šivilja, sta tvoji pupiki zdravi?

tubby, meni se zdi tole, da niste dobili vrtca, noro user posted image  a stalno prebivališče mata oba v LJ že od 2008 al kdaj je tisti datum za max. točk?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 352
25.5.2010 8:42:14   
ajetam*
Jutro.
Danes imam pop. službo, zdajle bova pa šibala v trgovino. Pa Izi moram kakšne kratke majice kupit, čeprav bo v petek spet samo 13 stopinj.
Mi za vretc še nič ne vemo, me je tubby zdaj čist prestrašila. Tubby, upam, da boste vseeno dobili vrtec. Držim pesti.user posted image user posted image
Petra sem videla, da si napisala, da ste šli včeraj v ZOO. Jaz sem bila tudi tam, sama z obema. V sredo gremo pa skupaj z vrtcem, ob štirih popoldan.

Papua, sem prebrala, da iščete otroka za cas_ting, sam naš tudi ni temnolas, ima svetlorjave lase, pa modre učke, pa še fant je.user posted image Poskusita letake malo po vrtcih pustit.

Koal.cek za kok stare pa je tale Gulliverlandija, naša bo avgusta tri, pa me zanima, če je za tako majhne?

< Sporočilo je popravil ajetam* -- 25.5.2010 8:43:24 >

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 353
25.5.2010 8:47:44   
ajetam*
Še novica tedna : smo tudi mi začeli spati celo noč, to pomeni od osmih zvečer do osmih zjutraj, brez vmesnega hranjenja.user posted image

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 354
25.5.2010 8:54:12   
majana79
Jutro!

Ko smo na morju me vedno prime preselit se user posted image je tak mir, pa danes ni še vroče

sem šla pogledat napoved in bo konec tedna spet grd user posted image

no tko, otrok še spi, upam da čim dlje, če že ponoči vstaja

danes sem ga v spanju še previjala, mu je plenica spustila in to na boku... kr neki

tolk od mene

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 355
25.5.2010 8:56:33   
FLASK_A
Majana, kaj delaš tle, pejt uživat. Če ne zase, pa zameuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 356
25.5.2010 8:58:40   
Dudica1
jutro

flaska vem da bosta uživala ja,zato tud to delamo...in iz kuhinje ju bom glih ven na igrala videla tako da bom lahko notr kaj naredila.

Maj se že valja po tleh ga bo treba dat spat...

Aja stroj mi je včeraj crknu,oz. neki program ne dela in vrti skoz samo v eno stran...včeraj so ga odpeljali zdej pa ne vem kdaj bouser posted image user posted image user posted image ...sm že 2 stroja nesla dol k tašči prat user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 357
25.5.2010 9:15:06   
šivilja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne bom dobila nečakca ali nečakinje jeseni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dekleti sta bolje - ni več vročine (trenutno), ni blo več driske, svečke so pod kontrolo. Začenja se trma, ki kaže na prihajajoče zdravje.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 358
25.5.2010 9:15:16   
tubby
Vrtec Sej to je k jaz nimam stalnega bivališča v ljubljani, sm pa začasno že 5 let pa še poročena sva halo??? pa kaj jim ni jasn. Nobenga ne gulfam, še davčni sva dokazala da živiva skupaj.jaz se sploh nisem obremenjevala k sm bla sigurna da ga bom dobila, kak šok sm doživela učer. Njahujš pa je da še drug let ne vem če ga bom dobila user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 359
25.5.2010 9:16:02   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*

Še novica tedna : smo tudi mi začeli spati celo noč, to pomeni od osmih zvečer do osmih zjutraj, brez vmesnega hranjenja.user posted image

Bravo user posted image user posted image user posted image

tudi nam je to uspelo učeraj in danes user posted image

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 360
25.5.2010 9:16:34   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne bom dobila nečakca ali nečakinje jeseni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dekleti sta bolje - ni več vročine (trenutno), ni blo več driske, svečke so pod kontrolo. Začenja se trma, ki kaže na prihajajoče zdravje.

O, škodauser posted image user posted image user posted image kok je pa bla noseča?

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 361
25.5.2010 9:17:45   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

O, škodauser posted image user posted image user posted image kok je pa bla noseča?

16 t.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 362
25.5.2010 9:18:29   
tubby

OMB NISMO dobili Vrtcauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Kako je pa to mogoče - saj ti imaš eno že v vrtcu a ne? Saj še ne gre v šolo, ali se motim.
So vam prav šteli vse točke?

hčerke  mi spolh niso upošteval pa bo šele drugo leto 6 let. jaz sm čist razočarana

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 363
25.5.2010 9:20:02   
šivilja

OMB NISMO dobili Vrtcauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Kako je pa to mogoče - saj ti imaš eno že v vrtcu a ne? Saj še ne gre v šolo, ali se motim.
So vam prav šteli vse točke?

hčerke  mi spolh niso upošteval pa bo šele drugo leto 6 let. jaz sm čist razočarana

pritoži se, čimprej

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 364
25.5.2010 9:20:29   
tubby
Šivilja user posted image user posted image user posted image to je že k res misliš da bo vse ok, ampak sej veš učasih narava nrdi svoje.... slaba tolažba ampak bolš kot da bi blo z otrokom kaj narobe

a misliš da bom s pritožbo kaj dosegla? pa da jim dokažem da sva poročeba, živiva skupaj...nisem prijavljena tu ker je to od tašče stanovanje

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 365
25.5.2010 9:21:12   
FLASK_A
Tubby joj kakšen pravilnik so to sprejeliuser posted image Čist nefer.

Šivilja, groznouser posted image Joj kakšni občutki morajo biti touser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 366
25.5.2010 9:25:38   
majana79
tubby, za tamalo ti pa ja morajo upoštevat, sej to piše v pravilniku, pa poskusi tudi za bivališče, samo tam je manj možnosti, ker se strogo tega držijo (vsaj pri nas...)

šivilja, user posted image user posted image user posted image upam da bo z mamico vse ok, si ne predstavljam bolečine

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 367
25.5.2010 9:25:39   
šivilja

Šivilja user posted image user posted image user posted image to je že k res misliš da bo vse ok, ampak sej veš učasih narava nrdi svoje.... slaba tolažba ampak bolš kot da bi blo z otrokom kaj narobe

a misliš da bom s pritožbo kaj dosegla? pa da jim dokažem da sva poročeba, živiva skupaj...nisem prijavljena tu ker je to od tašče stanovanje

Ja, ravno včeraj sem gledala nosečniški koledarček in si mislila, da zdaj je pa iz ta hudega, danes ponoči pa urgenca user posted image user posted image  Ni več najmlajša. Očitno že mora biti tako.

Vrtec - ne vem točno, jaz bi vsekakor poskusila, čeprav ne vem če boš uspela, ampak te ne stane veliko (poštnina), da poskusiš

IMaš že kakšno alternativo? Ti bom nekaj na FB poslala.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 368
25.5.2010 9:33:02   
šivilja
Kar ne pridem k sebi. user posted image
Mora biti res grozno - meni se je to zgodilo v 10 t, v 16 je pa že vse veliko bolj realno in oprijemljivo.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 369
25.5.2010 9:36:56   
FLASK_A
Šivilja, jaz si sploh ne predstavljamuser posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 370
25.5.2010 9:47:48   
Dudica1
šivilja user posted image ...mi je zelo žal,vem kako je to user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 371
25.5.2010 10:08:49   
PapuaNG

uf, grozno user posted image Moja svakinja je isto zgubila, ampak šele v 6.mesecu...je ravno v petek dobila rezultate (zgodilo se je že konec novebra), pa baje je bilo s plodom vse v redu, ampak še ne vem, za kaj je šlo...kakorkoli obrneš, je grozno. Ravno se začneš veselit, potem se pa to zgodi. Smo se ravno v soboto pogovarjali o tem in kako je to prizadelo mojega brata, ki si je res želel otroka user posted image Upam, da bo v drugo vse v redu, tako pri nas kot pri vas user posted image

A kej veš, če bodo kaj ugotavljali, za kaj se je šlo? Ker pri nas je res dolgo trajalo (skoraj pol leta), ampak je bilo baje tako čudno, da se je moralo več doktorjev posvetovati...

Sem pa končno posesala, zdej pa počasi do mojega, greva spet letake delit. Je moj rekel, da me navaja na službo user posted image

Tubby, ti se pa kar pritoži-stane te res nič.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 372
25.5.2010 10:47:15   
šivilja
Podrobnosti še ne vem. Je močno krvavela, samo bo potreben še poseg ali nekaj podobnega.
Pregledali naj bi pa vsakič.
Mislim, da je sestra s tem zaključila. Dva ima, kakor vem ta ni bilo ravno načrtovan, ampak kljub vsemu zdaj pričakovan.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 373
25.5.2010 11:34:38   
šivilja
Safeta pa raztura!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 374
25.5.2010 11:35:47   
koala.cek
šiviljauser posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?