|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
2.8.2010 10:31:18   
nikolet
vidim da pišete o razredih jz sem bila v četrtem, pol sem padla v druzga k se je nika rodila sem padla v prvega pa pol spet v druzga, no in zdaj sem baje spet v prvemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   uglavnem pa oba sva zaposlena sam dohodek imava nižji in to fuluser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
2.8.2010 10:39:12   
Dudica1
No prvi dan počitnic je super,oba sta ful pridna...trenutno jesta smokije in gledata risanko...zunaj smo bli že prej zdej je že prevroče.

Po polo za znižano plačilo moram še it in oddat,pa vprašat moram kako je zdej s tem drugim otrokom...a ga tam pišeš al kako,sej si moram polo pogledat..

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
2.8.2010 10:42:41   
Dudica1
a sm že vidla sej je čist lepo napisan

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
2.8.2010 12:23:53   
KatMat
ddooollllgggcaaaaaaaassssssssssssssssss

NAJ KDO PRIDE NA KOFI!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil KatMat -- 2.8.2010 12:24:18 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
2.8.2010 12:26:13   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ddooollllgggcaaaaaaaassssssssssssssssss

NAJ KDO PRIDE NA KOFI!!!!!!!!

Ne bo šlo - pečem torto za jutrišnji 5. RD.  Pa žiljon stvari bi mogla narest, pa mi kar ne rata. Kolk čudno

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
2.8.2010 12:34:53   
koala.cek
ej rade volje, pa žal čmurim v tem rastlinjakuuser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
2.8.2010 12:39:41   
Dudica1
joj kati jaz bom pršla samo sploh ne vem kdaj mi bo to uspel user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
2.8.2010 15:48:29   
Tanja_
dan!

majana kako to misliš vsaj v 8.?A ni 8 najvišji?

Aja, a to pol v vrtec nesem?Al kam?Kličem v vrtec, da bi mi povedal, pa se nihče ne javi.

< Sporočilo je popravil Tanja_ -- 2.8.2010 15:49:09 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
2.8.2010 18:19:34   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

dan!

majana kako to misliš vsaj v 8.?A ni 8 najvišji?

Aja, a to pol v vrtec nesem?Al kam?Kličem v vrtec, da bi mi povedal, pa se nihče ne javi.

hm, pa je res... user posted image v eni drugi tabeli, ki sem jo enkrat gledala je bilo 10.

vlogo obravnava občina, je pa možno da jo odneseš kar v vrtec in potem oni posredujejo naprej... bo povedala katera, ki ima izkušnje

mi še dolgo ne bomo na tem, mogoče drugo leto

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
2.8.2010 18:43:58   
koala.cek
pri nas se vloga odnese na občino, kjer je zaposlen prav en možakar, ki ima vse v zvezi s tem.

mah, sej sploh nimam kej pametnega za pisat. odštevam dneve do morja št.2---thats ituser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
2.8.2010 18:59:57   
koala.cek
aja, zdaj sem se spomnila kaj je novega: pomivalni stroj mi je crknil....again....in javlja enako napako...in ja, je gorenjev....jupiiii za gorenjevo servisno mrežo, imajo vsaj kaj delauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3261
2.8.2010 19:50:30   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

aja, zdaj sem se spomnila kaj je novega: pomivalni stroj mi je crknil....again....in javlja enako napako...in ja, je gorenjev....jupiiii za gorenjevo servisno mrežo, imajo vsaj kaj delauser posted image

A sm rekla, da so pomivalci zmajčic zakleti. resno. Mojga zdej zihr ene 14 dni ne bo. Mi je reku un stric. Tko da cenim vse ročne pomivalke in se 'začasno' včlanjujem v vaš klub. Upam, da bo čimbolj kratko tole članstvo.

Neposredna povezava do sporočila: 3262
2.8.2010 19:58:46   
maja1488
Kofe v PO jutri?

Leela...a ste še doma? Kako F?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
2.8.2010 21:59:28   
Leela
maja hvala vredu smo. F. je imel danes kontrolo in je ok. V čakalnici je pridelal buško in so ga z B. naprej spustile. Se mi zdi, da imajo moški malo privilegijev.
Ja sem videla, da ste zvočnike umaknili user posted image . F. sploh ne bo imel varčevalnega računa, ker vse sproti ponuca.

majana, Tanja vrtec se plača največ do 8. razreda, ker 20% vsakemu občina pokrije, seveda če oddaš vlogo za znižanje. Po eni strani je fajn, da si v 8.razredu ker veš da ti ni hudega, po drugi strani pa že od plače plačaš toliko davkov in te še tukaj oskubijo. Kot, da tvoj otrok toliko več poje ali kaj. jaz sem itak za to, da je vrtec brezplačen. Če pa imaš Tanja možnost čuvanja doma je to do 2.leta super opcija.

F. je tudi težak. L. je bil isti. Ni za ustavit. Potem se malo umirijo in ne šibajo povsod. Sem vidla včeraj Ivano in njeno družinico in se sploh nismo mogli dost pomenit. F. in D. sta šibala okoli, prevrnila vsak svoj kozarec itditd.

L. je zdaj v laguni na plavalnih počitnicah in je fino. je v avtu zaspal, se zbudil ob 20h, sem ga komaj stuširala tolk je bil siten, bil strašno lačen in je pojedel eno celo perutničko. Tam so pa tortoline jedli user posted image . F. pa tudi ni hotel zaspat.

šivilja čestitke He. za RD

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
2.8.2010 22:01:00   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

A sm rekla, da so pomivalci zmajčic zakleti. resno. Mojga zdej zihr ene 14 dni ne bo. Mi je reku un stric. Tko da cenim vse ročne pomivalke in se 'začasno' včlanjujem v vaš klub. Upam, da bo čimbolj kratko tole članstvo.

pa kakšne serviserje imate to? Kot v rusiji. Pomivalc mi je itak total crknil, za pralni stroj je pa naslednji dan prišel.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
3.8.2010 7:34:17   
majana79
Jutro!

leela, se strinjam... samo tako pri nas pač je, več 'imaš', več ti vzamejo... bv, ta država gre itak v maloro

no, zdej pa veselo na delo user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
3.8.2010 7:51:08   
KatMat
jutro.....

ucer smo se mel tok fajn...bli na kurescku na pikniku,smo pekl plaval in zelo uzival v dobri druzbiuser posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
3.8.2010 7:51:39   
Dudica1
Dobro jutro

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
3.8.2010 7:52:54   
majana79
ooo dudi!

kako je blo v šopingu? deej pohval se mal, da ti bom lahko fouš user posted image pri nas je suša, čakam plačo user posted image

kati, a ste bli pr modrooki?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
3.8.2010 7:57:12   
Dudica1
Eh nič posebnega ker je bla že dost ura ker smo bli še pri avtu prej in papirji itd...samo muller in baby center 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
3.8.2010 7:59:16   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

ooo dudi!

kako je blo v šopingu? deej pohval se mal, da ti bom lahko fouš user posted image pri nas je suša, čakam plačo user posted image

kati, a ste bli pr modrooki?

ne ne...na drugi strani hribcka....sve se pa slisale da se mogoce vidive ampak se je vse skup ful zavleklo tko da smo domov prsli sele ob polnoci

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
3.8.2010 8:52:27   
koala.cek
dobro jutro še iz našega konca,

dudica - kakšen avtek ste kupili ? Ziher je kakšen lepuser posted image user posted image

Majana  - no kako sta fanta preživela dan ?

plačilo vrtca - no meni se zdi, da je to ena izmed redkih ugodnosti, ki jo še imamo. Ali je brezplačni, ali pa je še dokaj sprejemljiv. V NY pride 4 urno varstvo, dvakrat na teden 1600 usd. user posted image  No to je bilo dve leti nazaj. Ker vem, da me bo kakršnikoli luksuz v sloveniji drago koštal, nimamo nobene premičnine, nepremičnine, delnic, intd...ništa. Bomo to kupovali, ko bodo otroci v šoli. Žal je tako.

Po mojem mnenju ni potrebe, da je vrtec zastonj. Saj otroke je, pije, ga previjajo, pazijo...intd..Lahko bi vsak poravnal vsaj te stroške - in če pomislim, da bi tako varstvo prišlo cca 60 eur na mesec, s tem da bi imeli vsi enako ( ne pa nekateri zastonj, drugi pa 300 eur ) in s tem, da tisti ki imajo zastonj in so kao zaznamovani socialno ogroženi, to dejansko niso. Poznam kar nekaj takih primerov ( ata s.p., prikazuje minimalne prihodke, v glavnem vse naredi brez papirjev, mama brezposelna, vrtec zastonj, vozijo pa se z audiji, ki so napisani na dedke in babice )..Obratno tisti, ki plačujejo 300 eur, niso taki bogatini, le da so pač visoko izobraženi, dostojna plača ( to govorimo o 1200 eur ??????? ), imajo lastno stanovanje ( mogoče kupljen s krediti ), vozijo avto ( leasing??? ), skratka...meni se zdi to popoln kaos.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
3.8.2010 9:07:38   
majana79
kolegica k., po besedah mojega 'moža': ne vem kaj ti z J. delaš, ampak pri meni ni nič siten user posted image tko da evo... super jima je blo

glede vrtca... midva sva tak primer kot ga opisuješ v drugem primeru, s tem da imam še nekaj delnic iz privatizacije, ki so pa lahko danes vredne 60 eur po komadu, jutri pa 10 eur (vse skupaj pa še za opremo spalnice ni), in bom zaradi tega padla en razred višje... ni logike, kaj češ

dudi, potem so papirji urejeni? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3273
3.8.2010 9:28:04   
koala.cek
super majana user posted image user posted image  no za ata in sina. paše bit v službi ane ?

in sory glede vrtca. sej takih primerov je ful. jest sem recimo študirala izredno, ob tem plačevala milijone ( takrat še tolarje ) pa mi to niso nikjer odbijali, hodila v službo in zdaj ko sem si ustvarila neko pozicijo, družino in to s trdim delom, bi me država rada udarila nazaj. to je meni popolnoma nedopustno.user posted image

samo, pač kaj hočemo. sej verjetno je kje drugje še slabše, ampak meni je tukaj res za bruhatuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
3.8.2010 9:47:31   
majana79
samo, pač kaj hočemo. sej verjetno je kje drugje še slabše, ampak meni je tukaj res za bruhatuser posted image

sam res... pa komot bi ble stvari pri nas urejene tko k se spodobi, ker nismo veliki in ne rabimo ne vem kakih upravnih aparatov ipd. user posted image

v službi je pa fajn, se spočijem user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Kolikokrat kopate dojenčka?
Itkica

vsak dan (32%)

2-3 krat tedensko (45%)

1 krat tedensko (23%)

Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!