|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
1.8.2010 20:02:27   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

jest imam 16. in 17.avgusta dopust, pa bi takrat lahko recimo prišla že dopoldan.

aha takrat je pa še moj doma...bomo vidli kako bo...mogoče se bo pa nas hotel znebit user posted image

sva prišla domov otroke dat spat in greva nazaj še mal plesat.

sej bo naš tudi doma, ampak mislim bo kar vesel, če mu nekaj ur damo miruser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
1.8.2010 20:39:29   
maja1488
Iz vročine HB ni blo nič, je pol padla na 36.5 in ni šlo več gor, tko da smo šli mal ven. Sicer ne med otroke, da nebi slučajno se kaj razvijalo in bi koga okužli nenamenoma.

Pa vroče je blo spet.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
1.8.2010 20:41:09   
koala.cek
ja no, če je pa res. sej pošteno povedano, bi bla jest tud vesela, če bi mi kdo mulce za nekaj ur odpeljal...in to po celem tednu skupnega dopustauser posted image

evo mladiči spijo. user posted image

se grem malo spa-ja dones. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
1.8.2010 20:41:49   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Iz vročine HB ni blo nič, je pol padla na 36.5 in ni šlo več gor, tko da smo šli mal ven. Sicer ne med otroke, da nebi slučajno se kaj razvijalo in bi koga okužli nenamenoma.

Pa vroče je blo spet.

superuser posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
1.8.2010 21:10:58   
majana79
Čer!

Smo bli mal na okol, ugotavljam da je naš otrok vsak dan bolj zoprn, bomo rajši doma ostajali, je lažje. user posted image

Bi si mogla tut jst mal spa-jat pa se mi ne da. Oh well... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3230
1.8.2010 21:14:35   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Čer!

Smo bli mal na okol, ugotavljam da je naš otrok vsak dan bolj zoprn, bomo rajši doma ostajali, je lažje. user posted image

Bi si mogla tut jst mal spa-jat pa se mi ne da. Oh well... user posted image

podpis.

danes sem crknjena... izlet v podčetrtek je bil sicer OK ampak tolk me zmatra dretje, sonce, vožnja,... ah.

grem spat.

maja, da se vročina ne vrne več!user posted image

majana user posted image ko se poroči bo življenje spet na starih tirnicahuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
1.8.2010 21:20:25   
majana79
flaska, dobra tolažba, sam do takrat bom pristala v polju user posted image

user posted image k vidm da maš enake probleme

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
1.8.2010 21:35:26   
Tanja_
Dober večer!
Pa je konec vikenda - spetuser posted image
Včeraj smo kolesarili, danes pa smošli na Dobrčo-smo 6 ur hodili vse skupaj, tko da sem čist crknjena, pa še likat moram. Hana je bila pridna, ful uživa, samo da se kaj dogja.
Prejle sem pa izpolnjevala vlogo za znižano plačilo vrtca in sem zračunala, koliko bomo plačevali- skor me je kap.

majana mogoče je pa J še od bolezni malo utrujen, pa je zato tečko. Sej bo minilo.

flaska kdaj greva v kinouser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
1.8.2010 21:45:56   
koala.cek
pri nas so izleti tudi večinoma kar pestri. al se eden dere, al drug ščipa, al tretji poje ( in to feeejst na glas ), al pa se oba kar dereta. Recimo danes ko smo šli na kosilo. user posted image  Ampak se ne sekiram. Sem mnenja, da se morata navadit, da bomo enostavno hodili naokoli, spoznavali nove kraje, ljudi, spali v hotelih, ...intd...pač thats life. Priznam pa, da se razlika v letih zares fejst pozna. Tavelik je že fajn potrpežlji in bi lahko z njim šla komot na kakšen daljši let. Bi se prez problemov zabaval. Mali pa ah......ta je živ hudiček. Ampak je bil veliki čisto isti. Če pogledam nazaj, se mi zdi, da je bilo najbolj težko potovati z njim ravno v teh mesecih. Saj veste, vse bi prehodil, prepuzal,...bog ne daj biti nekaj minut pri miru.

tako da kar pogumno mamice. Ne se jim pustit. Na koncu se trud poplača.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
1.8.2010 22:01:22   
majana79
Tanja, si visoko pristala? user posted image

mah ne vem al je od bolezni, al bo lihkar shodil pa je to krivo, samo vem da sem misla da bo kej lažje ko bo 'starejši', pa je vsak mesec težje... mah brezveze user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3235
1.8.2010 22:02:39   
majana79
ooooo, kolk nas je gor user posted image  user posted image  user posted image

zoja, lananai, dejmo se kej oglasit no user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
1.8.2010 22:06:55   
zoja10
pozdravljene babe,...
mal vas čekiram,.. taja spi, sm si odprla eno pivičko...to tud pod spa paše user posted image

spet smo pršli mal k mojim domou,.. je še boljš kot prej k smo žveli skupi,..vsi se s tajo ubadajo jaz pa pooočivam...user posted image
sicer je na svojem res lepo, če izuzamemo likanje kuhanje in pomivanje...user posted image
no gospo T sm ene dvakrat iz stanovanja zagnala tko da zdej je bolj malkrat pr nasuser posted image  in prav je tako...user posted image

Tanja sm prebrala da vlogo za  oz znižano pl. izpolnjuješ, pa me zanima če slučajno veš kaj vpišem pod rubriko kjer so delnice? moj ima en par delnic od nkbm, a morm res znesek vrednosti vpisat? butasto...

večerja, jaz bi šla ta petek, ko bomo še  v civilizaciji...user posted image pa še mal v kik bi mogla...a ne majauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3237
1.8.2010 22:13:58   
majana79
zoja, a je skrinja popustila? user posted image  

lepo da si se oglasila user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
1.8.2010 22:44:16   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Tanja, si visoko pristala? user posted image

mah ne vem al je od bolezni, al bo lihkar shodil pa je to krivo, samo vem da sem misla da bo kej lažje ko bo 'starejši', pa je vsak mesec težje... mah brezveze user posted image

Ja. Razmišljam, da bi mi jo še naprej mami čuvalauser posted image Mislim, groza, kakšni zneski.

zoja moj je vpisal vrednost delnic, ampak je butasto ja. Pa vrednost avtauser posted image Kr neki.

majana mogoče ga res to daje, da bi rad hodil, pa še ne gre. Pa mogoče je tudi to, da si utrujena in posledično nervozna, in on to čuti. Meni se zdi, da je H vedno tečna, ko sva midva živčna.

koalka se čist strinjam s tabo. Mi tud povsod gremo s H,pa sem se od začetka ful sekirala, če je jokala v javnosti, pol me je pa mož lepo podučiluser posted image , da dojenčki pač tako komunicirajo , ker drugače ne znajo in da nas nikjer zato ne gledajo čudna, če ona joka...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
2.8.2010 7:57:36   
lake
Dobro jutro!

Mam mal cajta v službi. Čez vikend smo se spet mal potepal po bohinjskih hribih. Zdej sm že ugotovila kako T. založit da lahko spi v nahrbtniku.

Posledica vikenda je da mam totalno zamašen nos, in mi kr odzvanja v glavi. Bom mogla kake maske domov nest, da ne bo še T. zbolela.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
2.8.2010 8:34:29   
Dudica1
jutro

midva s T. sva pokonci Maj še kar spiuser posted image
popoldne gremo v Lj. spet...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
2.8.2010 8:38:28   
KatMat
tanja...kateri razdred si padla?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
2.8.2010 8:51:32   
maja1488
Jutro! Sm od dveh naprej pri M spala user posted image .

Drugače pa OK, smo se vsaj lepo naštimali zjutraj...me ni še noben ob živce spravu...čakam prvo stranko, da spravim ven iz sebe tisto kr doma nisem user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
2.8.2010 8:55:07   
Dudica1
uu samo stran od maje pol user posted image

HB mam za vrtec najnižjo možno plačilno 10%,ker sem brezposelna-še do zdej.

Grem k tašči na kavo

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
2.8.2010 8:59:04   
KatMat
jest sem tud brezposelna...ampak imava čoln....se mi zdi da bova 2razreda visje

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
2.8.2010 9:26:15   
KatMat
u kaj mi je lustn...sem ekran obrnila pa tipkovnico cez okn dala pa misko...in zdej lepo zuni sedim in delam na rac. pa zravn lahk se enga przgem

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
2.8.2010 9:41:54   
majana79
Jutro!

Sem spet nazaj v službi, J. je še doma z mojim. Me zanima kako bo to izgledalo. user posted image

Tanja, si predstavljam, midva bova po moje vsaj v 8. user posted image no, po mojih izkušnjah, kako J. zboleva, bi ti rekla da naj jo še nekaj časa tvoja mami čuva... sam to se moraš odločit oziroma tut ona, če ji je to ok

ne da se mi delat... kdo bi reku user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
2.8.2010 9:51:16   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

u kaj mi je lustn...sem ekran obrnila pa tipkovnico cez okn dala pa misko...in zdej lepo zuni sedim in delam na rac. pa zravn lahk se enga przgem

luksuz maš ti user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
2.8.2010 9:53:17   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

jest sem tud brezposelna...ampak imava čoln....se mi zdi da bova 2razreda visje

Mislim, da te vrže en razred višje, če presega vrednost 25.000. Če je manj, se pa ne gleda. Za dva te pa zihr ne, ker ima kolegica avte v skupni vrednosti čez 60.000 pa ju je sam za en razred gor vrglo.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
2.8.2010 10:08:17   
KatMat
njegova sestra ki je 1/2 lastnica colna je sla dva visje....pa vrednost tud ne presega vrednosti 25.000

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...

starost
jana k

Koliko si bila stara, ko si prvič zanosila?

do 20 (13%)

20- 25 (35%)

25-30 (36%)

30- 35 (11%)

35- 40 (2%)

več kot 40 (2%)

Število vseh glasov: 2720

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!