Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.8.2010 20:02:27
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek jest imam 16. in 17.avgusta dopust, pa bi takrat lahko recimo prišla že dopoldan. aha takrat je pa še moj doma...bomo vidli kako bo...mogoče se bo pa nas hotel znebit sva prišla domov otroke dat spat in greva nazaj še mal plesat. sej bo naš tudi doma, ampak mislim bo kar vesel, če mu nekaj ur damo mir
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.8.2010 20:39:29
|
|
|
|
maja1488
|
Iz vročine HB ni blo nič, je pol padla na 36.5 in ni šlo več gor, tko da smo šli mal ven. Sicer ne med otroke, da nebi slučajno se kaj razvijalo in bi koga okužli nenamenoma. Pa vroče je blo spet.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.8.2010 20:41:09
|
|
|
|
koala.cek
|
ja no, če je pa res. sej pošteno povedano, bi bla jest tud vesela, če bi mi kdo mulce za nekaj ur odpeljal...in to po celem tednu skupnega dopusta evo mladiči spijo. se grem malo spa-ja dones.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.8.2010 20:41:49
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Iz vročine HB ni blo nič, je pol padla na 36.5 in ni šlo več gor, tko da smo šli mal ven. Sicer ne med otroke, da nebi slučajno se kaj razvijalo in bi koga okužli nenamenoma. Pa vroče je blo spet. super
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.8.2010 21:10:58
|
|
|
|
majana79
|
Čer! Smo bli mal na okol, ugotavljam da je naš otrok vsak dan bolj zoprn, bomo rajši doma ostajali, je lažje. Bi si mogla tut jst mal spa-jat pa se mi ne da. Oh well...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.8.2010 21:14:35
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Čer! Smo bli mal na okol, ugotavljam da je naš otrok vsak dan bolj zoprn, bomo rajši doma ostajali, je lažje. Bi si mogla tut jst mal spa-jat pa se mi ne da. Oh well... podpis. danes sem crknjena... izlet v podčetrtek je bil sicer OK ampak tolk me zmatra dretje, sonce, vožnja,... ah. grem spat. maja, da se vročina ne vrne več! majana ko se poroči bo življenje spet na starih tirnicah
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.8.2010 21:20:25
|
|
|
|
majana79
|
flaska, dobra tolažba, sam do takrat bom pristala v polju k vidm da maš enake probleme
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.8.2010 21:35:26
|
|
|
|
Tanja_
|
Dober večer! Pa je konec vikenda - spet Včeraj smo kolesarili, danes pa smošli na Dobrčo-smo 6 ur hodili vse skupaj, tko da sem čist crknjena, pa še likat moram. Hana je bila pridna, ful uživa, samo da se kaj dogja. Prejle sem pa izpolnjevala vlogo za znižano plačilo vrtca in sem zračunala, koliko bomo plačevali- skor me je kap. majana mogoče je pa J še od bolezni malo utrujen, pa je zato tečko. Sej bo minilo. flaska kdaj greva v kino
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.8.2010 21:45:56
|
|
|
|
koala.cek
|
pri nas so izleti tudi večinoma kar pestri. al se eden dere, al drug ščipa, al tretji poje ( in to feeejst na glas ), al pa se oba kar dereta. Recimo danes ko smo šli na kosilo. Ampak se ne sekiram. Sem mnenja, da se morata navadit, da bomo enostavno hodili naokoli, spoznavali nove kraje, ljudi, spali v hotelih, ...intd...pač thats life. Priznam pa, da se razlika v letih zares fejst pozna. Tavelik je že fajn potrpežlji in bi lahko z njim šla komot na kakšen daljši let. Bi se prez problemov zabaval. Mali pa ah......ta je živ hudiček. Ampak je bil veliki čisto isti. Če pogledam nazaj, se mi zdi, da je bilo najbolj težko potovati z njim ravno v teh mesecih. Saj veste, vse bi prehodil, prepuzal,...bog ne daj biti nekaj minut pri miru. tako da kar pogumno mamice. Ne se jim pustit. Na koncu se trud poplača.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.8.2010 22:01:22
|
|
|
|
majana79
|
Tanja, si visoko pristala? mah ne vem al je od bolezni, al bo lihkar shodil pa je to krivo, samo vem da sem misla da bo kej lažje ko bo 'starejši', pa je vsak mesec težje... mah brezveze
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.8.2010 22:02:39
|
|
|
|
majana79
|
ooooo, kolk nas je gor zoja, lananai, dejmo se kej oglasit no
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.8.2010 22:06:55
|
|
|
|
zoja10
|
pozdravljene babe,... mal vas čekiram,.. taja spi, sm si odprla eno pivičko...to tud pod spa paše spet smo pršli mal k mojim domou,.. je še boljš kot prej k smo žveli skupi,..vsi se s tajo ubadajo jaz pa pooočivam... sicer je na svojem res lepo, če izuzamemo likanje kuhanje in pomivanje... no gospo T sm ene dvakrat iz stanovanja zagnala tko da zdej je bolj malkrat pr nas in prav je tako... Tanja sm prebrala da vlogo za oz znižano pl. izpolnjuješ, pa me zanima če slučajno veš kaj vpišem pod rubriko kjer so delnice? moj ima en par delnic od nkbm, a morm res znesek vrednosti vpisat? butasto... večerja, jaz bi šla ta petek, ko bomo še v civilizaciji... pa še mal v kik bi mogla...a ne maja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.8.2010 22:13:58
|
|
|
|
majana79
|
zoja, a je skrinja popustila? lepo da si se oglasila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.8.2010 22:44:16
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Tanja, si visoko pristala? mah ne vem al je od bolezni, al bo lihkar shodil pa je to krivo, samo vem da sem misla da bo kej lažje ko bo 'starejši', pa je vsak mesec težje... mah brezveze Ja. Razmišljam, da bi mi jo še naprej mami čuvala Mislim, groza, kakšni zneski. zoja moj je vpisal vrednost delnic, ampak je butasto ja. Pa vrednost avta Kr neki. majana mogoče ga res to daje, da bi rad hodil, pa še ne gre. Pa mogoče je tudi to, da si utrujena in posledično nervozna, in on to čuti. Meni se zdi, da je H vedno tečna, ko sva midva živčna. koalka se čist strinjam s tabo. Mi tud povsod gremo s H,pa sem se od začetka ful sekirala, če je jokala v javnosti, pol me je pa mož lepo podučil , da dojenčki pač tako komunicirajo , ker drugače ne znajo in da nas nikjer zato ne gledajo čudna, če ona joka...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.8.2010 7:57:36
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Mam mal cajta v službi. Čez vikend smo se spet mal potepal po bohinjskih hribih. Zdej sm že ugotovila kako T. založit da lahko spi v nahrbtniku. Posledica vikenda je da mam totalno zamašen nos, in mi kr odzvanja v glavi. Bom mogla kake maske domov nest, da ne bo še T. zbolela.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.8.2010 8:34:29
|
|
|
|
Dudica1
|
jutro midva s T. sva pokonci Maj še kar spi popoldne gremo v Lj. spet...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.8.2010 8:38:28
|
|
|
|
KatMat
|
tanja...kateri razdred si padla?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.8.2010 8:51:32
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro! Sm od dveh naprej pri M spala . Drugače pa OK, smo se vsaj lepo naštimali zjutraj...me ni še noben ob živce spravu...čakam prvo stranko, da spravim ven iz sebe tisto kr doma nisem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.8.2010 8:55:07
|
|
|
|
Dudica1
|
uu samo stran od maje pol HB mam za vrtec najnižjo možno plačilno 10%,ker sem brezposelna-še do zdej. Grem k tašči na kavo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.8.2010 8:59:04
|
|
|
|
KatMat
|
jest sem tud brezposelna...ampak imava čoln....se mi zdi da bova 2razreda visje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.8.2010 9:26:15
|
|
|
|
KatMat
|
u kaj mi je lustn...sem ekran obrnila pa tipkovnico cez okn dala pa misko...in zdej lepo zuni sedim in delam na rac. pa zravn lahk se enga przgem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.8.2010 9:41:54
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Sem spet nazaj v službi, J. je še doma z mojim. Me zanima kako bo to izgledalo. Tanja, si predstavljam, midva bova po moje vsaj v 8. no, po mojih izkušnjah, kako J. zboleva, bi ti rekla da naj jo še nekaj časa tvoja mami čuva... sam to se moraš odločit oziroma tut ona, če ji je to ok ne da se mi delat... kdo bi reku
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.8.2010 9:51:16
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat u kaj mi je lustn...sem ekran obrnila pa tipkovnico cez okn dala pa misko...in zdej lepo zuni sedim in delam na rac. pa zravn lahk se enga przgem luksuz maš ti
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.8.2010 9:53:17
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jest sem tud brezposelna...ampak imava čoln....se mi zdi da bova 2razreda visje Mislim, da te vrže en razred višje, če presega vrednost 25.000. Če je manj, se pa ne gleda. Za dva te pa zihr ne, ker ima kolegica avte v skupni vrednosti čez 60.000 pa ju je sam za en razred gor vrglo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.8.2010 10:08:17
|
|
|
|
KatMat
|
njegova sestra ki je 1/2 lastnica colna je sla dva visje....pa vrednost tud ne presega vrednosti 25.000
|
|
|
NakupovanjeEla123Ali radi nakupujete?Da (
73%)
Ne (
27%)
Število vseh glasov: 290Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!