Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 12:00:02
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jest jo mam samo v kratkem bodiju in z tetra planico pokrito...drugac je tko kt ti pravis...skor neki brca pojokava A pa imaš okna odprta? Ker jst če jih imam, me zebe. Z ni nč pokrita, ker rata nervozna.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 12:24:21
|
|
|
|
KatMat
|
dva,vsako noc
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 12:38:02
|
|
|
|
koala.cek
|
naš spi samo v plenički. nič pokrit. nobenega bodija. okno odprto
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 12:39:39
|
|
|
|
KatMat
|
pismu,jest se kr bojim da jo zebe...se tist si zbrca dol pol pa k jo primem je pa mrzla...spi pa ko top
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 12:56:37
|
|
|
|
koala.cek
|
mislim da če bi jih zeblo, da bi se zbujali...in obratno...če jim je vroče...naš spi ko top, torej mu mora ustrezati
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 13:11:16
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek mislim da če bi jih zeblo, da bi se zbujali...in obratno...če jim je vroče...naš spi ko top, torej mu mora ustrezati to sm tut jst zadnjič študirala, ko je spala lepo, pa je blo ful mrzlo notr, ona čisto mrzla. Pa sem se spomnila enga članka pozimi, ko je bila tema teh kengrujčkov, nahrbtnikov... in je en zdravnik pisal, da starši mislijo, da kako je otrokom fino, ker spijo toooook dolg časa. V bistvu so pa podhlajeni in se je telo in srčni ritem tako upočasnil in ohladil, da ne zmore drugega kot spat. Ko se spet ogreje, načeloma funkcionira normalno. Če bi pa predolgo ostal tako, bi pa najverjetneje omagal (kako dolgo ni pisalo). In pol me je strah ratalo in sem začela odpirat sam na pol. Še vedno je hladno, ni pa mrzlo in ne piha. Ne vem...to noč bom vse odprla, se bom vsaj naspala, ker je že 5 dni budnica celo noč. Boste jutri izvedele.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 13:16:56
|
|
|
|
KatMat
|
no vids....mi pa mislimo da jim je fino
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 13:19:09
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek dudica... mene je ena sama skušnjava jest bi kakšne hlače kupila. za jeseni. sem jih kar nekaj fletnih videla. bom videla zvečer, če se bom kam spravila. sicer pa .... NY I'm coming jaz pa moram nujno za T kakšne pižamice in majo full lepe,pa majčko od mojstr mihca no če bo katera kam šla al pa naročevala naj pove...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 13:28:46
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat no vids....mi pa mislimo da jim je fino Ane bi kr vsak dan kam šli
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 13:53:23
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek mislim da če bi jih zeblo, da bi se zbujali...in obratno...če jim je vroče...naš spi ko top, torej mu mora ustrezati to sm tut jst zadnjič študirala, ko je spala lepo, pa je blo ful mrzlo notr, ona čisto mrzla. Pa sem se spomnila enga članka pozimi, ko je bila tema teh kengrujčkov, nahrbtnikov... in je en zdravnik pisal, da starši mislijo, da kako je otrokom fino, ker spijo toooook dolg časa. V bistvu so pa podhlajeni in se je telo in srčni ritem tako upočasnil in ohladil, da ne zmore drugega kot spat. Ko se spet ogreje, načeloma funkcionira normalno. Če bi pa predolgo ostal tako, bi pa najverjetneje omagal (kako dolgo ni pisalo). In pol me je strah ratalo in sem začela odpirat sam na pol. Še vedno je hladno, ni pa mrzlo in ne piha. Ne vem...to noč bom vse odprla, se bom vsaj naspala, ker je že 5 dni budnica celo noč. Boste jutri izvedele. bejba, tole je primerno brat za pozimi. sicer pa, če ima v sobi 30 stopinj ne pričakujem recimo, da bi ga zeblo- kaj meniš ?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 13:58:25
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek mislim da če bi jih zeblo, da bi se zbujali...in obratno...če jim je vroče...naš spi ko top, torej mu mora ustrezati to sm tut jst zadnjič študirala, ko je spala lepo, pa je blo ful mrzlo notr, ona čisto mrzla. Pa sem se spomnila enga članka pozimi, ko je bila tema teh kengrujčkov, nahrbtnikov... in je en zdravnik pisal, da starši mislijo, da kako je otrokom fino, ker spijo toooook dolg časa. V bistvu so pa podhlajeni in se je telo in srčni ritem tako upočasnil in ohladil, da ne zmore drugega kot spat. Ko se spet ogreje, načeloma funkcionira normalno. Če bi pa predolgo ostal tako, bi pa najverjetneje omagal (kako dolgo ni pisalo). In pol me je strah ratalo in sem začela odpirat sam na pol. Še vedno je hladno, ni pa mrzlo in ne piha. Ne vem...to noč bom vse odprla, se bom vsaj naspala, ker je že 5 dni budnica celo noč. Boste jutri izvedele. bejba, tole je primerno brat za pozimi. sicer pa, če ima v sobi 30 stopinj ne pričakujem recimo, da bi ga zeblo- kaj meniš ? To že...pri nas jih je 26, če je zaprto okno. Je zihr ne zebe sam v plenici. Ampak ona spi sam v bodiju brez rokavov pri 2 odprtih oknih, ko mene pošteno zebe (sem oblečena v majco in pokrita z deko). In začne cvilit, ko okno zaprem. Očitno samo nje ne zebe. Ostali zmrzujemo. Bom to noč flis pižamo oblekla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 13:59:38
|
|
|
|
koala.cek
|
lucky you, ko imate tako hladno. pri nas je šlo včeraj prvič po dolgem času pod 30stopinj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 15:24:23
|
|
|
|
ledenka
|
očitno kuhamo resneje, kot je zjutraj kazalo. je mel 39,5, po 2 svečkah ima 39,2 gremo jutri spet k P... to je postalo že prav smešno al kaj
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 16:36:11
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka očitno kuhamo resneje, kot je zjutraj kazalo. je mel 39,5, po 2 svečkah ima 39,2 gremo jutri spet k P... to je postalo že prav smešno al kaj Da nima slučajno 6. bolezni tut on. Z ej imela čez 40 vročine cel dan. Drugače je pa majanin J na poti na infekcijsko. Vsem bolančkom en koš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 16:45:56
|
|
|
|
ledenka
|
6. bolezen je imel pred enim mesecem. za J! in za Z! pa še za ostale bolančke!
< Sporočilo je popravil ledenka -- 20.7.2010 16:46:47 >
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 17:44:50
|
|
|
|
KatMat
|
odpravljamo se v BTC v Zvezdo na tortico, ce se nam kdo pridruzi, naj poklice cimprej, ker mi odhajamo, papa...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 17:53:14
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka 6. bolezen je imel pred enim mesecem. za J! in za Z! pa še za ostale bolančke! Aja ojej...upam,d a ni kej hujšega in da bo čimprej mimo. Pri tebi ba tudi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 19:27:08
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat odpravljamo se v BTC v Zvezdo na tortico, ce se nam kdo pridruzi, naj poklice cimprej, ker mi odhajamo, papa... grem štrihat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 19:34:30
|
|
|
|
koala.cek
|
in jest omare skozi okno metat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 19:35:45
|
|
|
|
koala.cek
|
ojej majana - bogi sine . kaj pa ste fasali ? pa da čimprej prideste domov
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 19:39:26
|
|
|
|
maja1488
|
Jst pa žrem doma in ganjam M da kej pospravi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 19:48:38
|
|
|
|
Anonimen
|
ojej, kaj berem na našem forumu kaj ko bi tele pikapolonice začele že opravljati tole delo??? maja, a je z Z. že kaj bolje? majana, upam, da ni kaj resnega,... ledenka,... držim pestke, da boste končno lahko uživali na dopustu... sicer pa: že drugi dan sem grozno utrujena. brezvoljna. bi rada bila spet jaz.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 20:15:14
|
|
|
|
maja1488
|
k.tja...hvala, Z je boljše, še pikasta sicer, drugače pa tečna za znoret. M ni nč boljša. Em....mogoče sem pa jst A je kaka luna danes?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 20:19:25
|
|
|
|
Dudica1
|
Kje pa je majana z J. ...sem mislila da so doma... V glavnem jaz sem na hitro nekaj poštrihala in sem si šla delat za jest...ker že cel dan nisem normalno jedla...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 20:22:29
|
|
|
|
Anonimen
|
luna se napoveduje za ponedeljek,... torej mora biti zdaj vpliv krajca; ti so včasih hujši; moja mulčka sta (si) tudi bolj nagajiva... imam kar slabo vest, ker sem oba naprtila mami za čas službe.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......