Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 8:03:31
|
|
|
|
KatMat
|
jutro babuške!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 8:24:13
|
|
|
|
lake
|
Jutro!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 8:24:23
|
|
|
|
ledenka
|
jutro poleg mene je zakuhal še M vročina, sicer pa živahen. tko da bom najbrž pristala na Polju kdaj bomo končno uspeli it na dopust??? ponorela bom!!!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 8:30:03
|
|
|
|
KatMat
|
pikepokice ledenka....upam da se kmalu resite bolezni
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 8:30:09
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, spali še kar, le da je bil malo čez pol šesto že auf. Je dobil flašo vode, jst pa nazaj v posteljo. Zdej še čakam, da kava prime. Bolančkom ej, kam moram oddat tole vlogo za znižano plačila vrtca?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 8:41:41
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Kuhamo... pa spet ni nobenga pediatra dopoldne na metelkovi!!! vsaj G. je na dopustu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 8:45:22
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG jutro, spali še kar, le da je bil malo čez pol šesto že auf. Je dobil flašo vode, jst pa nazaj v posteljo. Zdej še čakam, da kava prime. Bolančkom ej, kam moram oddat tole vlogo za znižano plačila vrtca? na občino
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 9:25:44
|
|
|
|
KatMat
|
babuške...dejte kej povedat no....men mal dolgcajt
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 9:35:54
|
|
|
|
majana79
|
hm, nimam kej povedat J. spi, kuha, jst grem pa neki pojest, dokler lahko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 9:45:29
|
|
|
|
KatMat
|
dober tek majana....tudi tebi pikepokice
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 9:45:47
|
|
|
|
koala.cek
|
dobro jutro, mi delovno. tako in drugače. deček baje uživa na morju, no tamalemu pa tudi ni hudega. midva v polnem zagonu. barvamo, polagamo poden, šopingiramo ( btw. ste videle novo konfekcijo pri Nextu ? ), skratka dolgčas nam ni. bolančki ... kaj ga zdej biksate ? a ne veste da smo sredi poletja ? letos je res veliko teh angin in bolezni in upam, da je to nadomestek za za jesenski čas, ko naj bi bile te bolezni. al pa da se na ta način mora telo spucati, kaj pa vem. čudno res.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 9:50:16
|
|
|
|
ivanamdb
|
jutrcek. tud jaz nimam kaj posebnega za povedat. sem ze v rudniku, in kot ponavadi nc se mi ne da. neke piskotke jem..njam njam ja sam to da bo zdaj en meeting, ker je ena sodelavka dala otpoved, in obviously se niso najdli novo, tko da je zdaj sh@@t do stropa, ker septembra imamo tolk dogotkov, ipd.... haha...bo veselo! jst jim sam bom rekla - ja, a mi lahko poveste kdaj bom lahk vidla D.? drugac, pijem kofi, grickam piskotke....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 9:54:13
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro poleg mene je zakuhal še M vročina, sicer pa živahen. tko da bom najbrž pristala na Polju kdaj bomo končno uspeli it na dopust??? ponorela bom!!! upam da kmalu mine!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 10:07:58
|
|
|
|
KatMat
|
ivanček...kdaj se vracas da gremo na vecerjo?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 10:53:51
|
|
|
|
Dudica1
|
jutro
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 10:58:45
|
|
|
|
KatMat
|
jutro dudi!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 10:59:46
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ivanček...kdaj se vracas da gremo na vecerjo? Kat...hm...big kvescion! hm, mozno pridem na 1 dan konc julija...ampak ce pridem to bo res 1 dan...potem pa septembra...ne vem se datum, ker se mal moram pocakat in dat otpoved....in potem bom vedla.... zdaj sm ze tolk homesick! mislim, do sedaj nisem nikoli bila tko...ponavad sm bila tko "traveller"...zdaj pa sam iscem fotke SLO in mi gre na jok....uf uf uf! a ja, nisem vec blond, zdaj sm brown.....hehehehe, fotke zal ni, ker je moj ukradu aparat!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 11:00:26
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Jutro! Kuhamo... pa spet ni nobenga pediatra dopoldne na metelkovi!!! vsaj G. je na dopustu naša je popoldan, tako da ni več panike M. je zakuhal na 38,5, dobil svečko. malo sva počivala, zdaj pa spet akcija... pa ne vem, kaj mu naredit za kosilo, skor nič več nimamo no, za ene 2 dni še mamo, kaj več pa res ne...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 11:01:52
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ivanček...kdaj se vracas da gremo na vecerjo? Kat...hm...big kvescion! hm, mozno pridem na 1 dan konc julija...ampak ce pridem to bo res 1 dan...potem pa septembra...ne vem se datum, ker se mal moram pocakat in dat otpoved....in potem bom vedla.... zdaj sm ze tolk homesick! mislim, do sedaj nisem nikoli bila tko...ponavad sm bila tko "traveller"...zdaj pa sam iscem fotke SLO in mi gre na jok....uf uf uf! a ja, nisem vec blond, zdaj sm brown.....hehehehe, fotke zal ni, ker je moj ukradu aparat! zdaj imaš malo D, ki čaka nate doma se pravi septembra končaš, prej še dopust pokoristiš... še samo malo, kajne
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 11:03:31
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ivanček...kdaj se vracas da gremo na vecerjo? Kat...hm...big kvescion! hm, mozno pridem na 1 dan konc julija...ampak ce pridem to bo res 1 dan...potem pa septembra...ne vem se datum, ker se mal moram pocakat in dat otpoved....in potem bom vedla.... zdaj sm ze tolk homesick! mislim, do sedaj nisem nikoli bila tko...ponavad sm bila tko "traveller"...zdaj pa sam iscem fotke SLO in mi gre na jok....uf uf uf! a ja, nisem vec blond, zdaj sm brown.....hehehehe, fotke zal ni, ker je moj ukradu aparat! upam da se cim prej vidimo! pa da cim prej vidim malo danico...sem na fb videla da je ze prava lepotička....
< Sporočilo je popravil KatMat -- 20.7.2010 11:06:35 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 11:08:01
|
|
|
|
lake
|
Midve sva šle pa mal vrtec pogledat, in mislm da ji je bil kr všeč. Sm jo pustila 5 minut samo v skupini, pa ni blo vidt da bi me kej pogrešala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 11:10:47
|
|
|
|
Dudica1
|
G. koalček sem pogledala next...ti ti ti delaš skušnjave A bo katera kaj naročevala???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 11:21:08
|
|
|
|
koala.cek
|
dudica... mene je ena sama skušnjava jest bi kakšne hlače kupila. za jeseni. sem jih kar nekaj fletnih videla. bom videla zvečer, če se bom kam spravila. sicer pa .... NY I'm coming
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 11:25:27
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro! Z tečka. Včeri ko sem šla spat sem na stežaj odprla okno. Do 23 je skoz neki jokcala, težila. Potem je nehala do 2, ko sem šla okno zapret, ker je ful zeblo. Jst sem bla oblečena in pokrita z deko (poletno) ona pa sam v bodijo brez rokavov in odkrita. Pol je pa spet začela težit, se zbujat... Očitno ji paše mrazzzzz. Sam mene je res že zeblo. Drugače nebi šla zapirat. Bom danes pustila ledenico, pa naj zmrzuje. Jst bo pa flis oblekla. Bomo vsaj spali. Bolančki Ivana . Dobra si. Next skomini. Sem že gledala kolekcijo, sam najbrž še kej pride, ker za tamičkene je ful malo jesenskega.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.7.2010 11:53:42
|
|
|
|
KatMat
|
jest jo mam samo v kratkem bodiju in z tetra planico pokrito...drugac je tko kt ti pravis...skor neki brca pojokava
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?