|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
20.7.2010 8:03:31   
KatMat
jutro babuške!

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
20.7.2010 8:24:13   
lake
Jutro!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
20.7.2010 8:24:23   
ledenka
jutro user posted image  poleg mene je zakuhal še M user posted image  vročina, sicer pa živahen. tko da bom najbrž pristala na Polju user posted image  

kdaj bomo končno uspeli it na dopust??? ponorela bom!!!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
20.7.2010 8:30:03   
KatMat
pikepokice ledenka....upam da se kmalu resite bolezni

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
20.7.2010 8:30:09   
PapuaNG
jutro,

spali še kar, le da je bil malo čez pol šesto že auf. Je dobil flašo vode, jst pa nazaj v posteljo. Zdej še čakam, da kava prime.

Bolančkom user posted image user posted image

ej, kam moram oddat tole vlogo za znižano plačila vrtca?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
20.7.2010 8:41:41   
majana79
Jutro!

Kuhamo... user posted image

pa spet ni nobenga pediatra dopoldne na metelkovi!!! vsaj G. je na dopustu user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
20.7.2010 8:45:22   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

jutro,

spali še kar, le da je bil malo čez pol šesto že auf. Je dobil flašo vode, jst pa nazaj v posteljo. Zdej še čakam, da kava prime.

Bolančkom user posted image user posted image

ej, kam moram oddat tole vlogo za znižano plačila vrtca?

na občino

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
20.7.2010 9:25:44   
KatMat
babuške...dejte kej povedat no....men mal dolgcajt

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
20.7.2010 9:35:54   
majana79
hm, nimam kej povedat user posted image

J. spi, kuha, jst grem pa neki pojest, dokler lahko

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
20.7.2010 9:45:29   
KatMat
dober tek majana....tudi tebi pikepokice

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
20.7.2010 9:45:47   
koala.cek
dobro jutro,

mi delovno. tako in drugače. deček baje uživa na morju, no tamalemu pa tudi ni hudega. midva v polnem zagonu. barvamo, polagamo poden, šopingiramo ( btw. ste videle novo konfekcijo pri Nextu ? ), skratka dolgčas nam ni.

bolančki ... kaj ga zdej biksate ? a ne veste da smo sredi poletja ? letos je res veliko teh angin in bolezni in upam, da je to nadomestek za za jesenski čas, ko naj bi bile te bolezni. al pa da se na ta način mora telo spucati, kaj pa vem. čudno res.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
20.7.2010 9:50:16   
ivanamdb
jutrcek. tud jaz nimam kaj posebnega za povedat. sem ze v rudniku, in kot ponavadi nc se mi ne da. neke piskotke jem..njam njam
ja sam to da bo zdaj en meeting, ker je ena sodelavka dala otpoved, in obviously se niso najdli novo, tko da je zdaj sh@@t do stropa, ker septembra imamo tolk dogotkov, ipd.... haha...bo veselo! jst jim sam bom rekla - ja, a mi lahko poveste kdaj bom lahk vidla D.?
drugac, pijem kofi, grickam piskotke....

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
20.7.2010 9:54:13   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jutro user posted image  poleg mene je zakuhal še M user posted image  vročina, sicer pa živahen. tko da bom najbrž pristala na Polju user posted image  

kdaj bomo končno uspeli it na dopust??? ponorela bom!!!

user posted image user posted image user posted image
upam da kmalu mine!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
20.7.2010 10:07:58   
KatMat
ivanček...kdaj se vracas da gremo na vecerjo?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
20.7.2010 10:53:51   
Dudica1
jutro

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
20.7.2010 10:58:45   
KatMat
jutro dudi!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
20.7.2010 10:59:46   
ivanamdb
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

Kat...hm...big kvescion! hm, mozno pridem na 1 dan konc julija...ampak ce pridem to bo res 1 dan...potem pa septembra...ne vem se datum, ker se mal moram pocakat in dat otpoved....in potem bom vedla....
zdaj sm ze tolk homesick! mislim, do sedaj nisem nikoli bila tko...ponavad sm bila tko "traveller"...zdaj pa sam iscem fotke SLO in mi gre na jok....uf uf uf!
a ja, nisem vec blond, zdaj sm brown.....hehehehe, fotke zal ni, ker je moj ukradu aparat!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
20.7.2010 11:00:26   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Jutro!

Kuhamo... user posted image

pa spet ni nobenga pediatra dopoldne na metelkovi!!! vsaj G. je na dopustu user posted image

naša je popoldan, tako da ni več panike user posted image  

M. je zakuhal na 38,5, dobil svečko. malo sva počivala, zdaj pa spet akcija... pa ne vem, kaj mu naredit za kosilo, skor nič več nimamo user posted image  no, za ene 2 dni še mamo, kaj več pa res ne...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
20.7.2010 11:01:52   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

Kat...hm...big kvescion! hm, mozno pridem na 1 dan konc julija...ampak ce pridem to bo res 1 dan...potem pa septembra...ne vem se datum, ker se mal moram pocakat in dat otpoved....in potem bom vedla....
zdaj sm ze tolk homesick! mislim, do sedaj nisem nikoli bila tko...ponavad sm bila tko "traveller"...zdaj pa sam iscem fotke SLO in mi gre na jok....uf uf uf!
a ja, nisem vec blond, zdaj sm brown.....hehehehe, fotke zal ni, ker je moj ukradu aparat!
zdaj imaš malo D, ki čaka nate doma user posted image  

se pravi septembra končaš, prej še dopust pokoristiš... še samo malo, kajne user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
20.7.2010 11:03:31   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

upam da se cim prej vidimo!

pa da cim prej vidim malo danico...sem na fb videla da je ze prava lepotička....

< Sporočilo je popravil KatMat -- 20.7.2010 11:06:35 >

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
20.7.2010 11:08:01   
lake
Midve sva šle pa mal vrtec pogledat, in mislm da ji je bil kr všeč. Sm jo pustila 5 minut samo v skupini, pa ni blo vidt da bi me kej pogrešala.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
20.7.2010 11:10:47   
Dudica1
G. koalček sem pogledala next...ti ti ti delaš skušnjave user posted image user posted image user posted image

A bo katera kaj naročevala??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
20.7.2010 11:21:08   
koala.cek
dudica... mene je ena sama skušnjavauser posted image user posted image

jest bi kakšne hlače kupila. za jeseni. sem jih kar nekaj fletnih videla. bom videla zvečer, če se bom kam spravila. sicer pa .... NY I'm coming

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
20.7.2010 11:25:27   
maja1488
Jutro! Z tečka.

Včeri ko sem šla spat sem na stežaj odprla okno. Do 23 je skoz neki jokcala, težila. Potem je nehala do 2, ko sem šla okno zapret, ker je ful zeblo. Jst sem bla oblečena in pokrita z deko (poletno) ona pa sam v bodijo brez rokavov in odkrita. Pol je pa spet začela težit, se zbujat... Očitno ji paše mrazzzzz. Sam mene je res že zeblo. Drugače nebi šla zapirat. Bom danes pustila ledenico, pa naj zmrzuje. Jst bo pa flis oblekla. Bomo vsaj spali.

Bolančki user posted image user posted image user posted image

Ivana user posted image . Dobra si.

Next user posted image  skomini. Sem že gledala kolekcijo, sam najbrž še kej pride, ker za tamičkene je ful malo jesenskega.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
20.7.2010 11:53:42   
KatMat
jest jo mam samo v kratkem bodiju in z tetra planico pokrito...drugac je tko kt ti pravis...skor neki brca pojokava

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?