Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 12:30:55
|
|
|
|
koala.cek
|
no jest sem za tole čist preveč komot in ne vem kaj je fora oz. kaj hočejo nekateri s tem doseči.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 12:32:01
|
|
|
|
Dudica1
|
Dan! Imam svežo barvo na glavi,zdej si bom šla umit Zvečer grem pa h kozmetičarki jupi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 12:39:43
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Dan! Imam svežo barvo na glavi,zdej si bom šla umit Zvečer grem pa h kozmetičarki jupi nohtke že maš?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 13:05:05
|
|
|
|
petrazg
|
Vrtec dobili!!!! Glede na temo, ki jo je navedla Ledenka... se mi ne da oz. ne vidim smisla, da bi to počela... In tako kot je Koalček povedala, ne vem kaj bo kdo, mamica lai otrok, imel od tega...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 13:07:36
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Vrtec dobili!!!! super majana pa je 7. na čakalni listi
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 13:09:46
|
|
|
|
HINDI
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka vrtci - ste že dobili obvestila??? Kaj ste pridne čveke... :), že med otroci... Mi vrtca nismo dobili smo na 47. mestu :( kaj pa pol narediš septembra, ko vrtca nimaš? Še moji podatki za na seznam, ki sem ga videla na prvi strani: rojena sem 06.08.80, Ian Patrik pa 27.05.09 50 cm, 2840g - (pdp je bil 08.06.09).
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 13:10:52
|
|
|
|
petrazg
|
uuu sranje... Majana bomo me držale fejst pesti, da ne bodo vsi podpisali pogodb...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 13:14:17
|
|
|
|
Anonimen
|
U. dobil vrtec. držim pesti, da tudi vaši!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 13:20:35
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja U. dobil vrtec.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 13:24:08
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja U. dobil vrtec. držim pesti, da tudi vaši!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 13:25:44
|
|
|
|
petrazg
|
Ledenka... a si že dobila pošto?????
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 13:37:52
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Ledenka... a si že dobila pošto????? ne vem, poštar pri nas zadnje čase bolj pozno hodi.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 13:52:20
|
|
|
|
eelyy
|
Jst pa kr uživam ob čokoladi T. spančka,doma je vse na svojem mestu zdej pa razmišljam kaj bom nardila za kosilo? Vreme je čist primerno ležanju pred tv. A vi ste zdej komaj dobili odgovore iz vrtca......sicer mi smo 34. čakalni listi (sploh nisem daleč,kot sem pričakovala)a potem lahko pričakujem da bo meseca maja sprejet? flaska: maja:Točno tako,lahko pomešaš s sivo barvo,kot je napisala k.tja in bo čist normalno zgledalo.Kako pa je tvoj sprej?pri nas je moj zelo navezan na mamo in si sploh neprestavljam,kako bo to enkrat prenesel? papuang:super za spanje. nč zdej pa grem lepo se mejte
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 13:57:30
|
|
|
|
Dudica1
|
za vrtce...upam da jih bodo tudi ostali dobili!!! ledenka nimam ker nimam časa it ...sama si jih bom zrihtala pa kakšne nalepke dala pa bo okej. Grem v vrtec potem pa kosilo,novi pečen krompirček,paradižnikova solata in kar hrenovke zraven
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 13:58:03
|
|
|
|
PapuaNG
|
Huh, a že dostavljajo odločbe? Pri nas ni še nič, poštar je pa pomoje že bil, ker sem ga že več kot uro nazaj videla pri sosednjem bloku. Upam, da niso kaj zašuštrali, ker nisem niti tiste evidenčne številke dobila. Imam pa za vsak slučaj še listek od pošte (sem priporočeno poslala) shranila, če bodo kaj tumbali, da nismo vloge poslali. Tale naš vrtec je itak čuden-meni sploh niso poslali poziva za novo vlogo. So me samo klicali en dan prej pa rekli, da pošljem vlogo Se moram pa počasi v štacuno spravit mal hrane nakupit, da mi ne bo treba potem s tamalim. Pol grem pa itak že po malega v vrtec. Joj, kako hitro minejo te ure, ko si sam doma
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 14:03:06
|
|
|
|
lake
|
Mi nismo dobil nobene odločbe, ampak sej verjetno ne dostavljajo vsi vrtci istočasno, ali pač? In kako veste kateri ste čakalni listi? Na strani vrtca ne piše nič
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 14:03:21
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, sva bla v Nami, sva se z eno prjatlco dobila, pol sva šla pa kar domov, ker je skoz padalo, sva tržnico spustila računaj tisti teden, po 31. če boš mela kaj časa, naslednji teden nas ni čestitke vsem za vrtec! tko k je ledenka napisala, smo v čakalni vrsti... Hindi, ti si iz Šiške če se spomnim? Si dala v Andersena ali v Najdihojco?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 14:05:38
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Mi nismo dobil nobene odločbe, ampak sej verjetno ne dostavljajo vsi vrtci istočasno, ali pač? In kako veste kateri ste čakalni listi? Na strani vrtca ne piše nič S. je klicou pa mu je povedala, ker nas drug teden ni, jutri pa poštar pri nas ne nosi. Ne pošiljajo vsi enako, mogoče vaši še niso mel komisije. Kako je blo na castingu?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 14:05:51
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 računaj tisti teden, po 31. če boš mela kaj časa, naslednji teden nas ni velja
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 14:05:53
|
|
|
|
MušiM
|
Oj, a vi že dobivate odločbe..nam so rekli da do 31.5. izvemo..zgleda jim gre v Mb malce bolj počasi.. Kakšno vreme..to mi je najbolj bedno, ko moram z avtom po malega v vrtec , pa prekladam tam po rokah..pa da nas preveč ne namoči...bljak Jaz sem se pa tko najedla, testenine z boloneze omako pa solatko.. je dala pa trikrat v usta, zdaj pa melje piškote zgleda, da si krepi dlesni..imamo komaj 5 zobkov..pa niso še čisto ven.. Aja, tisto brez pleničk..sploh ne vem v čem je smisel..če ga moraš, ko gre v vrtec spet navajat nanje..saj to je stresno za otroke..doma mora pazit..nekje ima plenico, nekje ne..mislim, no! Pa vsem za mesto v vrtcu! lp
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 14:27:14
|
|
|
|
FLASK_A
|
Hvala za pikepoke. Stanje je resnejše kot sem mislila Jaka ne bruha več NIČ, tako da je kakršnakoli viroza izkjučena. Torej je bil samo živčen ker smo ga silili naj kaka Tega pa ne znam rešit sama, nimam ideje... Če ne bo kakal ga bo bolel trebuh, če ga silim kakat mi pa bruha ko vidra
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 14:28:16
|
|
|
|
FLASK_A
|
pa čestitam vsem za pozitivne odločbe majana, saj bo ziher sprejet, držim pesti da onih šest pred tabo odpove
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 14:30:55
|
|
|
|
lake
|
Sm klicala, in so mel danes komisijo, tko da odločbe naj pričakujemo drug teden. Flaška Mislm da bi bla za J. idealna šola kakanja, ki jo izvajajo pri nas. Ne vem sicer čist dobr kako poteka in kako se naročiš, lahko se pa drug teden pozanimam.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 14:31:27
|
|
|
|
majana79
|
flaska, kaj če pokličeš na PEK, tja kjer ste bli, mogoče majo kak nasvet? bogi revček
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 21.5.2010 14:39:34
|
|
|
|
FLASK_A
|
Lake, ja za to sem slišala. Preden pridem tja nazaj bom probala še eno reč in če ne pomaga, bova morala prit. Mah klinika mi je grozna, samo dretje in kadarkoli je kaj bilo nismo nikoli uredili kot je treba. Eno samo čakanje in gledanje osebja ki leta gor pa dol, o svojem stanju pa nič ne veš.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?