|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
21.5.2010 12:30:55   
koala.cek
no jest sem za tole čist preveč komot in ne vem kaj je fora oz. kaj hočejo nekateri s tem doseči.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 201
21.5.2010 12:32:01   
Dudica1
Dan!
Imam svežo barvo na glavi,zdej si bom šla umit user posted image user posted image user posted image
Zvečer grem pa h kozmetičarki jupi user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 202
21.5.2010 12:39:43   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Dan!
Imam svežo barvo na glavi,zdej si bom šla umit user posted image user posted image user posted image
Zvečer grem pa h kozmetičarki jupi user posted image user posted image

nohtke že maš? user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 203
21.5.2010 13:05:05   
petrazg
Vrtec dobili!!!! user posted image user posted image user posted image

Glede na temo, ki jo je navedla Ledenka... se mi ne da oz. ne vidim smisla, da bi to počela... In tako kot je Koalček povedala, ne vem kaj bo kdo, mamica lai otrok,  imel od tega...user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 204
21.5.2010 13:07:36   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Vrtec dobili!!!! user posted image user posted image user posted image

super user posted image user posted image user posted image  majana pa je 7. na čakalni listi user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 205
21.5.2010 13:09:46   
HINDI
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

vrtci - ste že dobili obvestila???

Kaj ste pridne čveke... :), že med otroci...

Mi vrtca nismo dobili smo na 47. mestu :(
kaj pa pol narediš septembra, ko vrtca nimaš?

Še moji podatki za na seznam, ki sem ga videla na prvi strani:
rojena sem 06.08.80,
Ian Patrik pa 27.05.09 50 cm, 2840g - (pdp je bil 08.06.09).

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 206
21.5.2010 13:10:52   
petrazg
uuu sranje... Majana bomo me držale fejst pesti, da ne bodo vsi podpisali pogodb...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 207
21.5.2010 13:14:17   
Anonimen
U. dobil vrtec.

držim pesti, da tudi vaši!

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 208
21.5.2010 13:20:35   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

U. dobil vrtec.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 209
21.5.2010 13:24:08   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

U. dobil vrtec.

držim pesti, da tudi vaši!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 210
21.5.2010 13:25:44   
petrazg
Ledenka... a si že dobila pošto?????

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 211
21.5.2010 13:37:52   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Ledenka... a si že dobila pošto?????
ne vem, poštar pri nas zadnje čase bolj pozno hodi.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 212
21.5.2010 13:52:20   
eelyy

Jst pa kr uživam ob čokoladi T. spančka,doma je vse na svojem mestu zdej pa razmišljam kaj bom nardila za kosilo?
Vreme je čist primerno ležanju pred tv.

A vi ste zdej komaj dobili odgovore iz vrtca......sicer mi smo 34. čakalni listi (sploh nisem daleč,kot sem pričakovala)a potem lahko pričakujem da bo meseca maja sprejet?

flaska:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
maja:Točno tako,lahko pomešaš s sivo barvo,kot je napisala k.tja in bo čist normalno zgledalo.Kako pa je tvoj sprej?pri nas je moj zelo navezan na mamo in si sploh neprestavljam,kako bo to enkrat prenesel?
papuang:super za spanje.
nč zdej pa grem lepo se mejte

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 213
21.5.2010 13:57:30   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image za vrtce...upam da jih bodo tudi ostali dobili!!!

ledenka nimam ker nimam časa it user posted image ...sama si jih bom zrihtala pa kakšne nalepke dala pa bo okej.user posted image

Grem v vrtec potem pa kosilo,novi pečen krompirček,paradižnikova solata in kar hrenovke zraven user posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 214
21.5.2010 13:58:03   
PapuaNG
Huh, a že dostavljajo odločbe? Pri nas ni še nič, poštar je pa pomoje že bil, ker sem ga že več kot uro nazaj videla pri sosednjem bloku. Upam, da niso kaj zašuštrali, ker nisem niti tiste evidenčne številke dobila. Imam pa za vsak slučaj še listek od pošte (sem priporočeno poslala) shranila, če bodo kaj tumbali, da nismo vloge poslali.
Tale naš vrtec je itak čuden-meni sploh niso poslali poziva za novo vlogo. So me samo klicali en dan prej pa rekli, da pošljem vlogo user posted image

Se moram pa počasi v štacuno spravit mal hrane nakupit, da mi ne bo treba potem s tamalim. Pol grem pa itak že po malega v vrtec. Joj, kako hitro minejo te ure, ko si sam doma user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 215
21.5.2010 14:03:06   
lake
Mi nismo dobil nobene odločbe, ampak sej verjetno ne dostavljajo vsi vrtci istočasno, ali pač? In kako veste kateri ste  čakalni listi? Na strani vrtca ne piše nič 

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 216
21.5.2010 14:03:21   
majana79
ledenka, sva bla v Nami, sva se z eno prjatlco dobila, pol sva šla pa kar domov, ker je skoz padalo, sva tržnico spustila

računaj tisti teden, po 31. če boš mela kaj časa, naslednji teden nas ni

čestitke vsem za vrtec!

tko k je ledenka napisala, smo v čakalni vrsti...

Hindi
, ti si iz Šiške če se spomnim? Si dala v Andersena ali v Najdihojco?

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 217
21.5.2010 14:05:38   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Mi nismo dobil nobene odločbe, ampak sej verjetno ne dostavljajo vsi vrtci istočasno, ali pač? In kako veste kateri ste  čakalni listi? Na strani vrtca ne piše nič 

S. je klicou pa mu je povedala, ker nas drug teden ni, jutri pa poštar pri nas ne nosi.

Ne pošiljajo vsi enako, mogoče vaši še niso mel komisije.

Kako je blo na castingu?

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 218
21.5.2010 14:05:51   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

računaj tisti teden, po 31. če boš mela kaj časa, naslednji teden nas ni

velja user posted image  

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 219
21.5.2010 14:05:53   
MušiM
Oj,

a vi že dobivate odločbe..nam so rekli da do 31.5. izvemo..zgleda jim gre v Mb malce bolj počasi..

Kakšno vreme..to mi je najbolj bedno, ko moram z avtom po malega v vrtec , user posted image  pa prekladam tam po rokah..pa da nas preveč ne namoči...bljak

Jaz sem se pa tko najedla, testenine z boloneze omako pa solatko..user posted image  je dala pa trikrat v usta, zdaj pa melje piškoteuser posted image  zgleda, da si krepi dlesni..imamo komaj 5 zobkov..pa niso še čisto ven..

Aja, tisto brez pleničk..sploh ne vem v čem je smisel..če ga moraš, ko gre v vrtec spet navajat nanje..saj to je stresno za otroke..doma mora pazit..nekje ima plenico, nekje ne..mislim, no!

Pa user posted image  vsem za mesto v vrtcu!
lp

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 220
21.5.2010 14:27:14   
FLASK_A
Hvala za pikepoke. Stanje je resnejše kot sem mislilauser posted image Jaka ne bruha več NIČ, tako da je kakršnakoli viroza izkjučena. Torej je bil samo živčen ker smo ga silili naj kakauser posted image Tega pa ne znam rešit sama, nimam ideje... Če ne bo kakal ga bo bolel trebuh, če ga silim kakat mi pa bruha ko vidrauser posted image

(odgovor članu MušiM)
Neposredna povezava do sporočila: 221
21.5.2010 14:28:16   
FLASK_A
pa čestitam vsem za pozitivne odločbeuser posted image
majana, saj bo ziher sprejet, držim pesti da onih šest pred tabo odpove user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 222
21.5.2010 14:30:55   
lake
Sm klicala, in so mel danes komisijo, tko da odločbe naj pričakujemo drug teden.

Flaška Mislm da bi bla za J. idealna šola kakanja, ki jo izvajajo pri nas. Ne vem sicer čist dobr kako poteka in kako se naročiš, lahko se pa drug teden pozanimam.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 223
21.5.2010 14:31:27   
majana79
flaska, kaj če pokličeš na PEK, tja kjer ste bli, mogoče majo kak nasvet?

bogi revček user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 224
21.5.2010 14:39:34   
FLASK_A
Lake, ja za to sem slišala. Preden pridem tja nazaj bom probala še eno reč in če ne pomaga, bova morala prit. Mah klinika mi je grozna, samo dretje in kadarkoli je kaj bilo nismo nikoli uredili kot je treba. Eno samo čakanje in gledanje osebja ki leta gor pa dol, o svojem stanju pa nič ne veš. 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?