|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008 - 6.del
21.5.2010 22:46:39   
glugluglu
oj, tims, jaz sem tu, ki se nič ne grejem pri možekih, ampak res, da sem sšele sedaj prišlauser posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
21.5.2010 22:48:10   
neboglasnica
HD: da ne boš mislila, tudi tu ni parcel izpod 100 € m2.

_rebeca_: user posted image user posted image za pogumna zobatca...

Več se pa ne spomnim, sem res čisto siva.

Aja, tole pa še moram pokomentirat: user posted image , ja tudi mi imamo kar naprej sestanke. Dio buh, kot da sem na občini v službi. Še dobro, da mi dragi verjame kje sem vsaj 2x na teden popoldne...

Evo, Tv me kliče. Nočka, draga dekleta!

user posted image

Pa še tole: user posted image user posted image user posted image je pa za mojo mami, ki bi jutri praznovala.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
21.5.2010 23:37:20   
glugluglu
umpalumpa, katera firma pa to prodaja od založbe za knjižnice? Ko sem bila jaz en kratek čas v knjižnici se je kupovalo direktno pri založbi.
Drugače pa tudi ko sva se midva kaj v zvezi s hišo menila za razne stroitve so tile privatniki vse govorili brez DDV-ja tako, da na koncu je tudi do kakšnega nesporazuma prišlo. Sedaj sem se pa že navadila, da vedno vprašam, ali je to končna cena, toliko kot moram dejansko plačat?

zimska
, a ne bi moralo biti ravno obratno: da greš ti spat-počivat, tašča pa pazi otroke? To mi je res prvo prišlo na misel.user posted image Glede Lana pa samo upaj, da se ga bo taka pridnost držala še naprej, ker jih ponavadi to mine.

neboglasnica
, a to si videla, ko sem napisala, da si mi včeraj poleg tega, da sem dobila plenice po znižani ceni rešila še pravočasen prihod domov, ker sem zaradi Muelerja šla po drugi strani obvoznice, kjer ni bilo nesreče. Se ti res še dodatno zahvaljujem za info.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
22.5.2010 6:54:54   
petra1984
Dobro jutro punce!
Nujno bi rabila pomoč - a ima mogoče katera kak govor za starše za abrahama (danes namreč praznujemo atijev in mamin abraham). Kaj pa kak govor ki ga slavljenca povesta zbranim povabljencem?

1000x hvala

Neposredna povezava do sporočila: 1104
22.5.2010 7:37:22   
tims
Dobro jutro.

Če lahko rečem dobrouser posted image . Bi še toook spala. Kje so tisti ččasi, ko sem se zbudila ob devetih, pogledala na uro, se obrnila in spala naprej do enajstihuser posted image user posted image . No, Nina se je odločila ob 5.15, da ima dost spanja, pa sem se spomnila, Almera, kako si zadnjič Boru rekla, da ti spiš do šestih. Sem probala še jest in se je gospodična nazaj ulegla k men in potegnila do 6.30. user posted image . Ahaaa, samo povedat je bilo trebauser posted image .

Se je pa ponoč Tim zbujal, ker ga  boli grlo, tko da sem mu ob polnoči kuhala čaj. HB je čajček mal pomagal in je lahko potem zaspal.

Jest vam postrežem z eno turško user posted image , Majuska bo pa sigurno pripravila zajtrkuser posted image .

Petra, jest nimam nič pametnega na zalogi. Mogoče boš pa tukaj kaj primernega našla http://e-verzi.si/verzi/verzi-za-abrahama/1/.

Glu, no, še dober da si šla v Muellerjauser posted image . Jest sem se pa cijazila domov k da bi živela v Pakistanuuser posted image .

Neboglasnica, user posted image  zate in user posted image  za tvojo mami.

Zdej grem pa najprej kr sama popit kavo, pa otrokom narest zajtrk, pa mal pospravt, pa cune dat prat, pa sesat.... user posted image .

< Sporočilo je popravil tims -- 22.5.2010 7:38:13 >

(odgovor članu petra1984)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
22.5.2010 7:41:39   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Več se pa ne spomnim, sem res čisto siva.

HB za barve, a ne?user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1106
22.5.2010 8:29:39   
glugluglu
dobro jutro, user posted image user posted image user posted image

jaz sem pokonci in delavno kot, da bi bilo med tednom, sem že Marka oddala na tabornike, skuhala v miru zelenjavno juho, ravnokar zrihtala Tiana, ker je na srečo danes potegnil do 8.00, sedaj pa pijem turško kavo, ki nam jo je privoščila timsuser posted image .

petra, pošlji mi mail na zs, imam govore za abrahamovce!

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
22.5.2010 9:42:22   
ilatic
Dobro jutro, dobr dan! user posted image

Vidim da ste vsi OK.
Pr men vse po starem, razen da imam trenutno enega otroka več (od moža). Doma se je skregala sedaj pa razmišlja, da bi prišla živet k očiju. Tko da imamo divjeeee :)
Lepo se imamo. Smo ena velikaaaa družina.
Skratka, danes popoldne se gremo mal potepat, ker očija ni pa se lahko vsi v avto zbašemo :), zato me zanima (ker se baje nekaj dogaja v bTC), če bo katera danes kaj tam (v BTC pop) da mal pokafetkamo. Drugače nimam časa nič, in bi bila zelo vesela, da vas kaj vidim!!!!

LP
Sanja

Neposredna povezava do sporočila: 1108
22.5.2010 10:41:21   
Majuska
Jutro,

pozna sem danes, sem imela odpravo sprav iti fanta sama od doma ... takole, Aleksander je hotel vstati pred 6h, pa se je s težko muko dal prepričati, da smo še malo spali. Okoli 9h smo imeli zajtrk, ni hotel jesti kruha z marmelado, zmazal pa je pol jabolka. No, zdaj sta šla fanta na Vir gledat vlakce, mami gre še malo počivat - sem prišla včeraj pozno domov, s frendico sva šli v kino in na drink. Pasalo je user posted image

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
   [Brisano sporočilo]
22.5.2010 12:06:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1110
   [Brisano sporočilo]
22.5.2010 13:36:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1111
22.5.2010 13:42:19   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Aja - mi smo pa vrtec dobili - šment, zdaj ga bo treba pa zavrnit.

Daj me razsvetli user posted image   sem pozabila zakaj že???

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 1112
22.5.2010 16:59:21   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: TODI

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Aja - mi smo pa vrtec dobili - šment, zdaj ga bo treba pa zavrnit.

Daj me razsvetli user posted image   sem pozabila zakaj že???

in mene, zakaj?

če ga pa daš letos v vrtec je pa prednost lahko ta, da bo naslednje leto ta drugi zaradi tega lažje dobil vrtec, ker boš prvega že imela notri, vem, da pri nas dobiš točke, če maš že enega otroka notri in še zastonj bo vrtec za drugega otroka. Če pa letos ne daš Bora, bo naslednje leto lahko vrtec samo Bor dobil, ker pa ta drugi ne bo imel nobene dodatne prednosti bo ostal brez in boš potem za dva plačevala in ju vozila na dva konca.

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
22.5.2010 17:02:38   
neboglasnica
Daaan!

Naš mali pa danes preživlja dan brez spanja, kar dve uri ni in ni hotel zaspati, potem sem pa obupala. Zdaj pa sedi za mizo in malica jagode.

Sara jeimela danes delovno soboto v šoli. Med drugim so prikazali tudi vse obšolske dejavnosti. Naša je bila pri judu in atletiki. Pri judu jih je bilo samo osem, naredili so dve koloni, eno je vodila naša. Na koncu sta se vodji kolon med seboj spopadli. Odlična borba obeh je podžgala gledalce do te mere, da so skandirali še še še. user posted image

Prejle sem zašibala v čistilnico, saj sem včeraj pozabila pogledati, kako se opere moja nova jaknca. Žal samo v čistilnici, suho pranje.

Populis je javila, da že uživajo na dopustu!

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

neboglasnica
, a to si videla, ko sem napisala, da si mi včeraj poleg tega, da sem dobila plenice po znižani ceni rešila še pravočasen prihod domov, ker sem zaradi Muelerja šla po drugi strani obvoznice, kjer ni bilo nesreče. Se ti res še dodatno zahvaljujem za info.

Videla, videla, ni za kaj. Še drugič javim. user posted image

Ilatic: škoda, da nisem prej videla, da si v BTC-eju na FNZ-ju. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1114
22.5.2010 17:06:04   
neboglasnica
Glu: ste jutri doma? Nekam bi se dali, pa ne vemo kam. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1115
22.5.2010 17:13:25   
glugluglu

ja jutri smo pa HB doma začuda in brez dejavnosti in letanja, kar pridte kadar želite!user posted image Bomo zelo veseli!

danes pa: ob 7.00 peljem Marka k tabornikom v Log., potem malo ven, pa kuhat kosilo, ob 14.00 peljat Nino na Vrhniko, ob 16.00 iskat Marka, potem še njemu malo pripravit pogrete hrane za jest, kmalu pa gremo nazaj po Nino, da ujamemo še kakšno tekmo. Ma pestro no. Bajto imam pa razsuto in bo tako tudi ostalouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1116
22.5.2010 17:29:28   
neboglasnica
user posted image : ogrlica o kateri sem ti govorila...

user posted image

user posted image

Moram reči, da na vijolični majčki izpade much better.

Medtem, ko sem počvekala z vami in posesala, je mali mrknil na sedežni.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1117
22.5.2010 17:31:14   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

ja jutri smo pa HB doma začuda in brez dejavnosti in letanja, kar pridte kadar želite!user posted image Bomo zelo veseli!

danes pa: ob 7.00 peljem Marka k tabornikom v Log., potem malo ven, pa kuhat kosilo, ob 14.00 peljat Nino na Vrhniko, ob 16.00 iskat Marka, potem še njemu malo pripravit pogrete hrane za jest, kmalu pa gremo nazaj po Nino, da ujamemo še kakšno tekmo. Ma pestro no. Bajto imam pa razsuto in bo tako tudi ostalouser posted image .

No, zdaj delam račun brez krčmarja. Nič ne obljubim, ampak ti sporočim jutri dopoldne.

Bajta: itak, da vse počaka.

Upam, da je mali mrknil za čez noč, sem ga preoblekla in previla. Škoda, ker ni zdržal še kako uro pokonci.

Neposredna povezava do sporočila: 1118
22.5.2010 20:05:08   
3jeMi
haudi... preberem vas v ponedeljek v službi... ej, samo nism zdržala... mea culpa... ampak naš Lovro je bil danes na svojem prvem koncertu (za svoj 22.mesečni rd user posted image )... ČUKI in Ribič Pepe... user posted image ... ej, sem mislila, da je tale Pepe pri nas kr neki, samo mulc  se je obnašal ko podivjana najstnica, sploh ni hotel domov user posted image

zdaj pa upam, da mu je uspelo zaspati od vse norije... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1119
22.5.2010 20:19:35   
Inigo
samo mulc  se je obnašal ko podivjana najstnica, sploh ni hotel domov 

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
22.5.2010 20:24:38   
neboglasnica
user posted image user posted image Lovlo!!!

Jah, naš mulc je spal slabo uro, zdaj pa ves tečen tamle s starejšo sestro gleda Plestenjaka. user posted image

Populis je klicala in povedala, da je bila Larika že prvi dan na dopustu na urgenci. Ima punčko na prstku. Pikica mala, user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
   [Brisano sporočilo]
22.5.2010 20:38:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1122
   [Brisano sporočilo]
22.5.2010 20:40:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1123
   [Brisano sporočilo]
22.5.2010 20:42:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1124
   [Brisano sporočilo]
22.5.2010 20:43:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?