|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.5.2010 14:11:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1076
   [Brisano sporočilo]
21.5.2010 14:12:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1077
   RE: Julijske čveke 2008 - 6.del
21.5.2010 14:49:43   
Inigo
umpa - kake fotke... user posted image Tk ful odralo mi že deluje Luka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1078
   [Brisano sporočilo]
21.5.2010 14:53:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1079
21.5.2010 17:39:44   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

neboglasnica... si OK? user posted image

Glih kumi še.... Sam pozdravim, potem pa šibam dalje.... Mislim pa, mislim na vas, cel dan. user posted image

BTW: HB za TV.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
   [Brisano sporočilo]
21.5.2010 18:52:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1081
   [Brisano sporočilo]
21.5.2010 18:53:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1082
   [Brisano sporočilo]
21.5.2010 18:54:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1083
21.5.2010 19:59:47   
metuljcek321
Hojla!

Današnja pesem dneva je: "Kuža paziiiii, z lepkom migaaaaa, ...." over & over again ... in se potem reži k pečen maček, si ploska & ekola, here we go again. Obe kitici lepo zapoje, očitno trenirajo zelo dobrouser posted image

Pogledam v zobke & hojladri, danes zagledam še tretjo 3ko (2 sta pririnili ven v torek) - ja, saj počasi bo pa tudi Anja nabrala vse zobkeuser posted image  rebeca, kapo dol, faci sta mala 2 za zobarja, junaško sta opravila s temuser posted image  Hi, hi, sem se pa nasmejala, k si napisala, kako se je Tariq občudoval v ogledalcu & šele potem pokazal nasmeh. To je očitno faza - naša se tud skoz ustavlja pred ogledali in se občuduje, dela grimase, se reži sama sebi, si daje poljubčke in podobne scene. Je kjut - ful!

mojček, celijo in ščistijo morda solze res ne, pomagajo pa pri splošnem počutju - meni zelo, zelo. Kako je blo z misico? Dobro se odloči, be brave and confident.

populis, revčica mala, 2-3 tedne kašlja še - ajme, zveni grozljivo. Upam, da se bo prej spucalo, resnično. Ampak energije pa ne zmanjka tvoji mali princeski, a ne? Ej, mogoče pa danes že spi nočno spanje - could be.

3jemi, ja, evo, glih Apisirup sem vzela - nekje zadaj v možganih se mi je zapisalo, k ste že tolikokrat omenjala, pa sem za zihr vprašala. Je pa Anja ugotovila, da je okus ogaben (stresa z glavo po zaužitju še kar nekaj časa & se kremži zraven) ... thanks za info! Kako ste pri vas? Poročaj.

inigo, ja, tud jaz opažam, da nisi taprava zadnje čase. Veš, kje nas najdeš, če rabiš ramouser posted image  We love you, športnica naša.
Umpa, nov podpis? Ihta-nezavest - wouldn't know. Slikanica - dobr zrihtaj! Foto sešnuser posted image  user posted image  user posted image  Kje je pa mami?

Majuška, kako kaj?

otročkovo pomaganje pri hišnih opravilih/posnemanje staršev - aha, definitivno. Primem metlo, začnem pometati, ona šibne po ta malo metlco, smetišnico & že ureja smetke. Brišem prah, malečka briše (po možnosti s kakšnim prtičkom ). Dajem umazano perilo v stroj, prihiti ter pomaga. Hja, naj čim dlje ostane tko.

zimska, kako smrčač? Oročka? Mož? Ti?

Almera, si dobr opravla sestanek? Ej, k slišim izraz "sestanek" zadnje čase, kar ene par pik dobim - tolk jih imamo zdajle na koncu šolskega leta, da se ti odpelje - za vse posebneže, za vse sorte reči - you name it ... sestankovanje je očitno "in."

Mejte se, lep vikend, mi tomorrow letimo (ha, ha, tud Anja zdaj pravi tko kot jaz: "Ze letiiiiimuser posted image ") k sorodnikom po drva - kar s prikolico, ene par turc, pol pa akcija ... mišice bojo taprave ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1084
   [Brisano sporočilo]
21.5.2010 20:01:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1085
   [Brisano sporočilo]
21.5.2010 20:09:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1086
   [Brisano sporočilo]
21.5.2010 20:36:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1087
   [Brisano sporočilo]
21.5.2010 20:45:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1088
   [Brisano sporočilo]
21.5.2010 21:01:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1089
   [Brisano sporočilo]
21.5.2010 21:17:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1090
   [Brisano sporočilo]
21.5.2010 21:32:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1091
   [Brisano sporočilo]
21.5.2010 21:38:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1092
   [Brisano sporočilo]
21.5.2010 21:45:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1093
   [Brisano sporočilo]
21.5.2010 21:51:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1094
   [Brisano sporočilo]
21.5.2010 21:53:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1095
   [Brisano sporočilo]
21.5.2010 21:54:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1096
   [Brisano sporočilo]
21.5.2010 21:57:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1097
   [Brisano sporočilo]
21.5.2010 21:59:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1098
21.5.2010 22:23:51   
tims
Čeeeer,

je kje kakšna čvekica al se že vse grejete pri možekih?

Jest sem kr sama doma (no, ja, maledva sta seveda z manouser posted image ), moj je šel na košarko, mene pa ubija želodec. Že od včeraj popoldne se mi zdi, da mi ga bo razgnal. Peče, tišči, boli,... sej ne vem točno kaj. Ampak je za znort.

Dons sem mela v službi tako norijo, da sem mela komi čas dihat. Noro, res! Po moje je tud služba mal kriva za moj želodec.

Sem pa zdele vse prebrala. No, sem si prejšnji teden rekla, da tud če ne bom vsega prebrala, ne bom pustila, da se zarad tega ne bi oglasila. Ker potem se zgodi to, da padem ven in se moje neoglašanje raztegne na pol letauser posted image .

Metuljčica - v takih primerih, kot je tvoj, ostanem čisto brez besed, mi je pa reees hudo ko sem prebrala, da ni več malih pikicuser posted image user posted image user posted image .

Rebeca, super za uspešen pregled in lepe zobekeuser posted image user posted image user posted image . Men to ogromno pomeni, ko mi zdravnica reče, da imata otroka zdrave in čiste zobke.

Almera, a si ti bla zdej 16. na predstavi Do nazga? Imam v spominu, da si ti rekla, da greš z mamiuser posted image . Dej me poprav, če se motim.

Zimska, user posted image , da bi bilo čim manj smrčanja user posted image . Sorry, ampak men je bilo kr smešno ko sem prebrala to stvojo taščo. Sej to se ti pa res mal sfrtajčka. Kar se pa Lana tiče in njegove higiene in reda.... hmmmm pri nas se je pri Timu na žalost vse to končalo. Razen postavljanja avtov po nekem njegovem sistemu. To pa kr znori, če jih jest pospravim in to ne tako, kot jih ima on. Tko da zdej to kr pustim, pa naj jih sam zloži kot mu paše. Sicer je še vedno tako, da si skoraj za vsakim grižljajem obriše usta, je pa zdej znatno boljš, kokr pa ko je bil mlajši. Nina je pa tudi ena taka gospodinjica. Pospravlja, pomiva, pometa.... Sem prepričana, da je z Lanom vse okuser posted image .

Inigo - user posted image da le ne bi dolgo trajala tvoja žalost.

Mojček tudi zate ogromen user posted image .

Pa kaj se to hudika dogaja zadnje čase? Pri nas tud kar ni neke prave komunikacijeuser posted image . Včasih sem prav vesela če ga ni doma, al pa zvečer komaj čakam, da grem spat.

Umpa, lepe slikice. In naj ti še jest izrečem dobrodošlico v klubu "ne vedno pridnih otrok"user posted image .

Populis - a si probala z materino dušico? Pa trepljanje po hrbtu, da gre čim več sluzi ven. Men je P pokazala kako naj to delam, ko je enkrat imela tak kašelj, pa je kr pomagalo. Panatus pa je drugač za malo starejše otroke,ja. Jest se nisem upala naši dat. Sem ji pa enkrat samkrat dala Slezovga, pa je tud pomagal. Drugač pa zelo pomagajo še tople kopeli, piskri vrele vode po sobi, mokre brisače okol pojstle (pa čeprav ni kašelj suh), ob vzglavju pa ji tud naštimam v bobmažno krpico mal stisnjene materine dušice. Moram tud to povedat, da me je Timov P enkrat kar mal kregal, ko sem mu povedala,da sem mu dala sirup. Mi je rekel, da če zdravnik ne predpiše sirupa, nimam kaj dajat, ker lahko zapacaš pljuča in je potem pri pregledu lahko vse ok, čez nekaj časa pa useka ven. Tko da sem jest s temi sirupi kr mal skregana.

Zobki - nam je tud pogledala leva spodnja trojka. Še desna pa smo konec. Do petk, sevedauser posted image user posted image

Hvala za info. o lulanju. Sama sem tud študirala o tem, da bi poleti, ko bo toplo, mal probale, pa bomo vidl, kako nam bo šlo. 

Ja, pa še to. Sem včeraj spisala prijavnico za Tima za kolonijo. Za deset dni bo šeluser posted image . Že zdej mi je hudo, kaj šele bo. Ampak ker nimamo varstva, se je treba na vse možne načine znajdt. Je pa zaenkrat kar navdušen, tud zato, ker gre še nečakinja.

Zdej grem pa na lubenico. Evo 3jeMi, da ne boš samo ti tista, ki si jo jedlauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1099
21.5.2010 22:44:54   
neboglasnica
Čeeer!

Midva sva nazaj s šopinga, sem si kupila nekaj za oblečt za obhajilo, večkrat uporabno, itak. Moj je tudi nov, Mura je zakon zanj. Sari sem potem namesto zlate verižice s križem vzela kar kič varianto, pa ji bom kakšno ta zaresno kupila kasneje, ko jo kaj interesiral.

Metuljčica: v City parku, trgovina Claudia - kupila sem si very kjut verižico s samimi metulji! Iiiii, zakon!!!

Umpa: žal, jaz nimam pojma o tem. user posted image Sicer pa HB so ti že odgovorile.

Kaj sem že hotla? user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?